Teater:-)

Heej det blev ett litet senare inlägg idag:D hoppas det inte gjorde nått?<3 Men jag har pluggat på matte.provet som är imorn!!! Jag hoppas verkligen det går bra,det handlar om procent (ganska lätt,men vissa saker är lite svårt).
Idag har jag varit på skolan vi hade UngHästen (teater grupp),och det handlade om mobbning (dom spelade upp mobbings scener) och så fick man säga stop om man tyckte nått vart fel (forum teater) tror jag det hete;) men skådispelarna var jätte bra på att spela!<3. Och så fick vi köra lite lekar o värma upp oss.

Men jag har ringt Jenny Lq och så ska jag fara till henne imorn och så ska vi sälja tillsammans godiset,kakorna mm som vi ska få imorn (vi ska sammla pengar till klasskassan) =). Och då ska vi sälja Lillebrors bästa och nå gra kakor mins inte vad dem hete??:D men det kommer bli kult tar kanske kort på grejerna!
Men idag så hade mamma fått hem en Eye-liner som jag ville ha och den är från Oriflame,det är som en turchpenna fast eye-liner,tar kort på den imorn och lägger in mm..

Men nu ska jag göra mig i ordning för kvällen och tvätta bort sminket och kanske söka(välja) kläder till imorn och tänker försöka välja nått som ser lite "påsk" aktigt ut typ ex,gult,orange mm.... Aa men ni för ju se det imorn:D.

Men nu säger jag god natt och hörs imorn //kram elin<3

Kommentarer
Postat av: Ana - vinn mineralögonskuggor

Hejsan! :)



Vill du vinna mineralögonskuggor? I så fall har jag just nu en tävling i min blogg där du har chans att vinna valfria ögonskuggor från E.L.F cosmetics. Tävlingen avslutas 6 april.



Inlägget hittar du här: http://anaaana.blogg.se/2010/march/tavling-elf-cosmetics.html#comment



(Om du inte är intresserad ber jag om ursäkt och du kan ta bort kommentaren, om du vill)



Kram Ana

2010-03-31 @ 00:15:24
URL: http://anaaana.blogg.se/
Postat av: Ida

Svar; Har inga planer dör påsklovet än :) dudå?

2010-03-31 @ 10:58:05
URL: http://idaveintie.blogg.se/
Postat av: Mikkis

Vill du ha lite photoshoptips om hur du kan redigera bilder? Gå då in på min blogg där du kan läsa om min vardag och och en massa annat skoj! :)

2010-03-31 @ 14:29:33
URL: http://mikkisa.blogg.se/
Postat av: ElinStenberg!

Hehoekej, det var ju bra det då :)

Förlåt för sent svar! :)

2010-03-31 @ 15:32:45
URL: http://ehliiiin.blogg.se/
Postat av: Nessie

Tack dsm;P

Kramkram

2010-03-31 @ 17:43:54
URL: http://tkeh.blogg.se/
Postat av: Sara

Hej på dig! Ville bara titta in och önska dig en trevlig kväll :)



Om du tycker att min bikini är snygg så får du gärna rösta här! :) http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=ZIzw3ChXWAMzR3VxfJc3yp6i#bikiniGallery

Skulle såklart bli jättetacksam. ♥

2010-03-31 @ 20:12:53
URL: http://insidesara.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0