=D

Heej alla sötizar!

Idag har det varit en helt vanlig dag! Skolan;) Annars har jag gjort inte så mycket..Det har då varit ett fint väder:) Fast det har blåst lite och är väl inte så varmt,skulle ha gjärnat velat sola! Ja jag hoppas det blir bättre imorn! På onsdag så ska vi ha frilufsdag! Vi ska ut och gå på Kyrkstigen (från Ragvaldsträsk till Renbergsvattnet) och det är 1mil. Vi ska ba va i naturen! Ha ska nog bli skoj,bara det är fint väder!!:) Får hålla tummarna. Man får då motion(stavning?).

Ja det var inte så mycket annat att skriva?!<3

Har ni haft en bra dag då?

Kraam elin<3

Är sugen på nått gott nu,ska kanske ta och fika nått?!!

Är med i en tävling


Jag är med i en tävling hos:
Sandra

Man kan vinna en plattång och så får man välja nått "tillbehör" (plattångs sett).
Jag hoppas man vinner!
Mer Info gå in på hennes blogg^^.


Kraam elin

Ni kan också va med!


Tårta=D

Nu har vi firat mamma=D
Här är tårtan vi åt:



Nu ser vi på TV:D
Ska senare duscha,så man är klar inför skolan imorn!

Men Godnatt alla söta läsare!

//Kraam elin<3


Hittade en gammal bild på mig:P Saknar mitt hår där lite när det var långt! Fast jag håller ju på att spara ut mitt nu också..så efter sommeren är det nog ganska långt:) hoppas jag.


Länkningen!

Så nu ska jag skriva upp alla som ville bli länkade:)
Här kommer dem:

Amanda
A&S
Carolinefine
Ann&Pom
Natalie&Julia
Madde
Linnea

Det var alla:) Så kolla in deras bloggar!!<3


Älskar typ mitt hår just nu för det är lockigt och vågit:) Synd att jag måste tvätta bort det idag:/ ha:P.

Kraam elin


Morsdag<3

Heej kära läsare:) Och grattis alla mammor på morsdag<3

Idag har det inte hänt så mycket,bara lyssnat på musik och nu håller jag på sminka mig:) Mamma slutar jobbet 20.00kl så då ska vi fira mamma:)
Har ni firat era mamma?
 
Nu ska jag fortsätta med att sminka mig och lyssna på musik!
Jag hittade en låt av Eminem (jag vet inte om dne är ny men jag tror det!?)
Jag älskar den<3



Kraam Elin


Länkning av mig!

Det var länge sen jag hade nått roligt typ:)!?

Så här gör vi: Vem vil bli länkad?!
Skriv ba: Jag vill bli länkad!
(eller nått).

Fast då måste ni också länka mig,antingen i ett inlägg eller i eran meny,gör som ni vill;)
Jag vissar upp alla länkningar imorn typ nästan av slutet av söndagen!

Så skriv på ba!

Kraam Elin<3



Vill ha till sommaren!

Jag hittade lite kläder som jag skulle vilja shoppa tills i sommar! Hi måste fara till stan någon gång:D
Det här hittade jag:

  

Vill ha/köpa dem här 2st t-shirt som är från GinaTricot och kostar 99kr
Och jag har alltid velat ha såna här "mjukisbyxor shorts" (kallar jag dem ha..) Fast dem ska jag ju inte ha i blått;) Dem fanns på H&M och kostade 49:90kr tror jag det stod! Aa.
Det blir lite mysig sommar ha:)!

Så vad tycker ni,en bra ideé? (kommentera!)

Så snart kommer mamma hem okej,det är typ om "några" minuter,hon slutar 20.00 och jobbar i stan så hon kommer väl hem mot halv 21 eller 21. Då blir det candytime! Vi var ju och handlade med pappa i morse:) Då köpte vi chips o dip och en choklad till mamma:D. Hoppas det är nå bra på TV! Någon som vet nån bra film som går ikväll?? Förutom EuroVisonSongContest (stavning?).
Annars ha en trevlig lörda kväll!

Kraam Elin<3

Ingen bra morgon..


Heej på er!
Har ni haft en bra sovmorgon??
Det hade inte jag:/ hyllan i "matsalen" den rasade ner och det var ju massa saker på den glasvas mm..Så det vart ju söndrigt:( Men vi fattar inte hur den kunde ba rasa sådär?? För det har ju hänt 2ggr för fast då bodde vi på Moröbacke hm inte skoj! Det var just innan Robins kalas skulle börja och hyllan var just ovanför där man skulle sitta och fika! Så vi tyckte att det var hemsk,för tänk om dem hade suttit där och fick hyllan på sig!!:/ hm inte skoj.
Men nu ska vi inte tänka på det!

Idag händer inte så mycket?? Ska mest slappa,det är som en sån dag idag:) det är inte fint väder! Hoppades på att solen skulle komma fram i helgen men nix. Just nu lyssnar jag på musik och chattar lite,inte så många på MSN fast jag vill skriva med nån=D.
Nja det var inte så mycket att säga nu på morgonen,så jag skriver senare<3

Kraam elin<3

Ha en trelvig lördag alla!


Über gulliga<3

Vill typ bara skrika Sötizar till er!!
Ni är så söta och snälla när ni skriver kommentarer:) Och jag har fått ett nytt reckord med kommentarer 44st<3 Är super glaad!

Men idag har det varit en vanlig skoldag! Vi hade ju engelska-prov! Tyckte det gick bra,tror på kanske ett VG men hoppas på ett MVG!:D.
Men idag har det inte hänt så mycket,bara skolan=D och kompisarna<3
Challe visade mig 2st videos på YouTube haha det var låtar som var omgjorda ha! Skrattade:P,Challe och jag har ju nästa lika sjuk humor...
Men ni ikväll händer det inte så mycket,vill ha nått gott att äta! Men vi har inget typ? Ja jag måste gå och söka ha;) Ska kolla om det är nå bra på TV senare;)

Det är många (eller några) som har frågat hur gammal jag är:D och då har jag fått frågan om jag är 18 eller 17år ha,blir glaad:D Men nee,jag är inte 18 eller 17år jag är 14år!
Ha så nu vet alla det;)

Ha en trevlig kväll alla söta läsare! Och icke läsare!
Kraam Elin<3


Dålig uppdaterin idag!

Heej!!

Nu är jag hemma kom nyss hem;) Men idag så på morgonen for vi ju till optikern och dem frågade hur det gick med mina linser och nu fick jag prova några andra som är månadslinser! Så:)
Men jag kom till skolan typ 12.10kl. Sen nu är jag hemma!!
Men det blir ett kort inlägg skriver kanske mer senare eller imorn!:/
Efter som jag har Engelska-prov, vi ska kunna allt vi har gått igenom 7:an typ!! Hm det kan man säga att det blir mycket plugg så!

Men jag ska ta och snabb svara på kommentarer!

Glöm inte rösta på mig:D är ni jätte söta<3

Har ni haft en bra dag??(kommentera!).

Kraam Elin


Är med i Veckans blogg!!

Heej alla mina söta läsare!<3 Nu skulle jag villja ha hjälp av er om ni var snälla,skulle ni kunna rösta på mig i veckan blogg hos:
Rösta här!

Jag är nr 1 !
Så rösta är ni snälla:]<3
Tävlingen avslutas den 29maj och finalisten utses den 30maj!

Rösta är ni jätte gulliga<3:]
Kraam Elin<3
  


Gråa dagar just nu...


Vilket ur trist väder vi har!! Eller ihjälafall jag då,vi har ingen sol bara monligt(gråa) och små droppar av regn:(
Det är inge skoj:/.
Men idag hade vi ju SMS:avslutning! Det var skoj åt pizza på Värdshuset:D och körde minigolf på "campingen" (eller vad det heter..) och så på väg hem stannade vi vid kjosken och vi fick glass antingen mjukglass eller vanlig! Jag valde vanlig! För det var inte det perfekta vädret,små droppar och man blev sur om fötterna av allt vatten som trängde sig in i skorna! Och så frös man lite(fast jag hade jacka som tur!).
Men jag valde glassen: MagnumGold
första gången jag ahr smakat den! Och "alla" vet ju att den innehåller havsalt,låter kanske äckligt! Men det smakade inge salt! Så den var jätte god..men sen när jag ba hade lite kvar så fick jag ont i magen! Så jag när jag kom till skolan(fast alla hade slutat) så var Jenny där uppe så gav jag henne glassen:D.

Imorn så blir det till optikern igen! För dom ska fråga hur det går med glasögona och linserna,men det som är problemet är att den här linvätskan man ska ha den är slut! Inge alls kvar det ska räcka i en månad en sån där liten men det gör den då verkligen inte!

Nu har jag inte så mycket att säga! Eller jo en viktig sak är att jag gör mindre uppdatering har så mycket att göra efter jag kommer hem. Måste plugga på Eng-provet! Som är tills på fredag!.

Godnatt
Kraam Elin<3


SV: A&S om VolumMaster.

Ja nu så ska jag lägga in ett inlägg på min VolumMaster! Det var några som ville veta hur den såg ut!
Så här kommer bilder!



Så ser tången ut och kartongen!
Och det följer med en DVD för hur man ska göra och så visar det på DVD vad man kan göra får nått annat med andra stylingverktyg som är gjorda av Björn Axén mm..
Sladen är väldigt lång den är 2,5m lång tror jag den var! Men det är ju jätte bra då kan man gå lite vart som helst typ he..;)

Hm jag vet inte vars man kan köpa den eftersom jag fick den i julklapp så..Men om jag gissar kan den nog finnas på Jula kanske det brukar ju ha stylingverktyg! Sen finns det väl en massa andra affärer.. ja ni/du få söka:)

Hoppas ni hittar den!

//Kraam Elin<3

PS! Jag gör ett inlägg om vad som har hänt idag senare måste plugga!! Vi hörs!<3


26/5

Sorry får dålig uppdatering av dagens outfit! Men nu ska jag äntligen lägga in en bild på vad jag hade på mig idag!

Dagens Outfit!



Kraam Elin<3

Imorn skoj!!:D

Tjobbre!
Nu ska jag börja blogga,äntligen!Har pluggat/skrivit på So (om Romarriket) och så lite engelska;).

Idag har dagen bara varit bra! Vi hade brännboll på gympan och jag var ju "super" bra!! INTE ha fick den inte ens långt he..suger på det typ..Och så var det ju jätte fint väder för det (regn) ja det började regna det var som nästan att det skulle spöregna,men som tur gjorde det inte:D. Men det är ju ändå tråkigt väder.
Sen har det varit en helt vanlig tisdag.

Men imorn blir det skoj,elle ihjälafall vi som är SMS:are (Skolan mobbings spanare)! Jag och Krille vart valda till det igen!:D Vi var det i 6:an och nu alla årskurser 7-9! Så imorn ska vi ha avslutning innan sommarlovet..
Så vi skulle till Värdshuset i Burträsk! Och jag vet inte men vi skulle typ käka pizza där!! Så skoj:D och så ska vi köra minigolf och äta glass. Så det blir skoj:) ska va med Krille nog BKK (bästa killkompis)! Jag ba:
Ja men då är jag med dig imorn! Krille ba: Va??!!
Han trodde jag mena at tjag skulle hem till han ha..:P. Men jag menade att vi skulle va med varandra imorn på SMS: avslutningen!

Ni som har Halebop, imorse så gick det int att SMS så jag ba:jaha ska mobilen lägga av med att sicka SMS! Men senare på bilden så hade Krille fått ett SMS av Halebop och det stod nått med att det var nått fel så! Men jag fick inget sådant SMS:/ hm ha..

Nu ska jag fixa håret tills imorn;)

Godnatt alla sötnosar!<3

//Kraam Elin<3


Sov gott<3

Ska snart göra mig klar för sängen det vart som inte så mycket sömn i dag eller  ikväll! Ska försöka få min "skönhetssömn" ha:P.
Nä men ska tvätta bort sminket;) Har gjort lite engelska,ska göra det imorn också och So!
Men nu säger jag hejdå!

Tack för alla kommentarer alla!! Kraam Elin<3

<3Nu säger också Teo godnatt<3


Nu ska ni få veta vad vi gjorde igår!..


Tjenare:) Det blir ett långt inlägg så hoppas ni orka läsa!

Nu ska ni äntligen få veta vad vi gjorde igår! Men först ska jag bara skriva varför vi gjorde det..Så ni inte ba: Men gjorde dom ba så b.l.a...;)

Ja vi var till Nordmaling och vi for vid 19.00kl och kom hem nåt vid över 01.00!! Så det var ju ba att gå ock lägga sig direkt nästan,för det var ju skola sen. Men de vi har gjort var att vi körde i massa timmar och for förbi Umeå,när jag såg när man just kommer in i Umeå så jag ba: Ee är vi i Umeå nu?? Mamma o pappa: jopp!
Ha så jag ba titta ut och så på alla affärer och sådant även om jag har varit där 100ggr (he nä men många ggr). Skulle ha gärna velat stanna och ta en shopping tur:D ha! Men vi fortsatte igenom Umeå..Sen vet jag inte vars vi var det ända jag såg på vägskyltarna var Örnsköldvik och Sundsvall..Sen så äntligen kom vi till Nordmaling:) och där så köpte vi en ur gullig liten hundvalp! Och så här ser han ut!:

Det här är vårna lilla Teo!!:D att han är söt<3??. Och deta betyder att vi har sålt Wilma! Vi kände att vi inte kan ge henne den energi hon behöver och att jag och Robin inte gillar när vi skulle ut med henne! För hon biter i kopplet och ska börja hoppa på en:/ och det är ju inte så skoj för mig o Robin,och att när mamma o pappa är borta så blir hon "galen,vild" på oss!!(fast det är därför hon var i högsta rang) och det försökte jag o Robin bli av med att vi skulle komma i högre rang än Wilma,men det gick som inte (eller det går men vi kände väl att det inte va skoj). Så nu har vi en ny hund i familjen:D och det här ska funka,för det är en liten hund och vi orkar med den!

RAS: Lapa Apso va mamman och pappan Chivava (stavning?).
Så det blir ju en ganska liten hund,passar bra för oss!!

PS! Vi sålde Wilma i torsdag,hon fick ett bättre hem där dom kan ge det hon behöver.

Så vad tycker ni om Teo är han gullig??(kommentera)

PS! Tack så mycket alla söta läsare!! Slog ännu ett reckord igår 69besökare:) fortsätt så:)

//Kraam elin<3
Skriver liten senare kanske;)


Snart drar jag...

Snart eller om några minute kommer mamma hem sen far vi;) vet inte när jag kommer hem eller om jag kommer uppdatera så mycket ikväll(senare). Annars ses vi imorn;)
Men ska få se hur jag ser ut idag;) det var länge sen jag tog ett nytt kort på mig;)

 



En mörk blå tunika och vita korta leggins;)

//Kraam elin<3

PS! 50 besökare idag!!<3 jippi!<3:] tack alla söta!

Ni e för söta=D

Ååå jag älskar er alla mina söta läsare! (he lite starkt ord ''älska'')!
Ha så många kommentarer och besökare:) Det gillar jag,så fortsätt så=D.
Skulle ba vilja ge er en bloggawards men ja hm ibland kan man sätta in bilder som man gjort på paint eller så få jag göra på ett annat sätt;).
Men jag har nu inte gjort så mycket på dagen,eller jag har väll kollat på nya bloggar som jag hittat och så har jag lyssnat på musik mest och varit på datorn;) och SMS:at med Matilda:]<3.

Men nu ska jag gå och duscha,så jag känner mig fräsh (mitt hår är väldigt fet av all hårspray jag hade ha..) och så ska vi ju fara senar ikväll;)!

See U later

Kraam elin<3

Gammal bild^^:o


Sommar o sol vi har kort kjol..

Hejsan! Jag viste inte vad jag skulle ha för rubrik? Så jag skrev bara det där^^.

Har ni sovit gott?? Det har då jag eller jag somnade väldigt snabbt igår!! För jag vaknade vid 03.00 tiden och så märkte jag att jag inte sov under täcket utan ovan på! Så jag hade bara lagt mig och "råkat" sommnat:P. Och så hade jag min t-shirt på mig och bh så jag tog av mig dem..fast jag hade mina shorts ("pyjamas shorts").
Sen så somnade jag och släckte lamporna!.

Men idag så vid kl. 18-19 tiden så ska vi fara och kolla/köpa en sak;) ni ska få se vad det blir sen om det nu blir den!
Men vi kommer väl hem mot kvällen typ halv 10!! Jag kommer ha låg uppdatering ikväll då typ,ja vi få se när jag kommer hem=D. Just nu så lyssnar jag på musik:)! Det var tänkt att jag skulle ut och sola men när jag gick ut så var det som lite kallt,tycker då jag:/ men det är jätte fint väder solen skiner och det är 36grader i solen! Men det är därför våran termometer är just där det är sol! Och ute var det som kallt(väldigt svalt) speciellt i skuggan. Så det hjälpte väl inte så mycket att sola när det är svalt ute och även om man står i solen så blåser det svalt!.
Ska försöka lite senare att gå ut=).

Vad gör ni idag då?? (kommentera).

Kraam elin<3

PS! Kan inte lägga in nån bild funkar inte på Firefox?? Kanske måste installera nått?(är på stora datorn så ,då är jag inte på Firefox!).

Skoj med Matte

Hej<3

Nu är jag hemma kom kanske vid halv 21 typ. Jag och Matilda hade jätte skoj vi skrattade mycket:) Speciellt när vi cyklade till SRK (skellefteåridklubb) hjälpte Matilda att mocka:P. Och jag hade ju inte direkt dem passande kläder på mig inget matchade jag hade: Blommiga stövlar,vinröd kofta,svarta mjukisbyxor och så hade jag värsta stora hjälmen (lånade av Matilda) och så hade jag på mig mina glasögon,så jag såg lite rolig ut haha..Matilda filmade mig ha:] men jag hade glasögon för det är så mycket spån mm som kan komma in i ögat;).
Och den 5juni är jag bjuden på fest! Hos Matilda=D jippi hon blir en fjortiz som jag ha..(14år) så det ska bli skoj:).
Just nu så sitter jag och käkar fil o flinger med banan i gott;) frukt i fil o flinger är gott speciellt då jordgubbar typ:).

Men nu ska jag kolla runt lite på datorn och kolla bloggar:)

Godnatt säger jag till alla söta läsare!<3 (fast jag ska inte gå o lägga mig än:P).

Kraam elin<3
PS! Matte = Matilda


Hej söta läsare:) idag kommer min uppdat...

Hej söta läsare:) idag kommer min uppdatering vara låg! För jag är nämligen på väg till matilda:) ska vara med henne nu på morgonen och så kommer jag hem kanske vid kl21 kanske? Så då svarar jag på era kommentarer:-) men vad händer för er idag då?(kommentera) /kram elin<3


Fredag

Tjenare sötisar!

Idag har det varit ett ännu underbart väder,kanske något kallare?! Eller..det har då varit lagomt här både kallt o varmt!. Idag på sista lektionen (biologi) så fick vi städa skolgården!! Och ja,vi viste inget om det som (eller vi som går i spanska gjorde det för läraren sa det) Och jag hade ju glömt det där och det fanns som inge hanskar att ta med! Så vi fick plocka skräp från marken och det var mycket skräp (godispapper o fimpar:sblää) Sen så tvättade vi händerna så klart!
Just nu så vill Smulan mysa hon kommer och slickar på mig o gosar:] och så sms:ar Anton (en gammal kompis) :D Vi börjar ta konakt igen,det var typ 8år sen vi sågs!! (vi var kompisar när jag bodde i Skelleftehamn).
Och så lyssnar jag på musik! Ska kanske gå ut och ta ock sola! Få se om jag blir brunare;).

Skriver senare=D

Vad ska ni göra i helgen?? (kommentera!).

Kraam elin<3

                                                               

Vinn en SonyEricsson Vivaz hos..




Vinn en mobil hos Ämmis!
Mobilen är ju ur snygg!! Vist,och jag hoppas att jag vinner en sån också! Det är ju en skit snygg mobil!!:)
Vist skulle ni vilja ha en sådan?=D Det skulle så jag vilja HA!!
Tävlingen pågår till den 23maj kockan 21.00.
Ni kan också va med såklart!

Så jag hoppas bara att jag vinner<3

Lycka till om ni andra ska va med! Och håll tummarna för mig:D

Kraam Elin<3

Solsting?

Gud vilket underbart väder vi haft!! Det gillar vi,Hur varmt som helst och man vill ba sola o ligga i gräset! Och på 2 lektioner fick vi va ute och jobba:).
Men just nu värkar det bli ett dåligt väder:-O!! Det kommer en massa moln och det blåser! Jag hoppas inte åskan kommer:s.

Men idag har det varit varmt,på gympan hade vi fotboll ute;) och sen när jag kom in till omklädningsrummet så kollar jag i spegeln när jag fått av mig linnet! Så ser jag hur ljus jag är och på axlarna o fötterna är väldigt bruna!! Ja kommer nog ha lätt för att bli brun i sommar!! Asså man såg hur linnet såg ut:P.

Det var så varmt att jag fick ont i huvudet och allt vart snurrigt,skylde dock på glasögona he..Men jag vet inte om det var solen eller glasögonen? Eftersom jag måste vänja mig:) fast jus nu har jag tagit på mig linserna,måste ju också vänja mig med dem:).

Nu ska jag säga hejdå! Skriver senare<3

kraam elin<3


20/5

Dagens outfit!



sommrig! Korta shorts och en t-shirt:)

kraam elin<3

Pluggis!

Ha! Jag sitter o pluggar So-läxan som jag fick veta av Jenny:) som tur var att jag tog med mig So igår hem=D. Vi läser om Rom! Så ska vi göra ett hem arbete och det ska va inlämnat V.23 he..Så det kommer bli mycket jobb hemma med det! Men nu ska jag läsa vidare;)

Nu ska ni få se på en bild på mig när jag har glasögon!!


Linserna^^

Väldigt glad bild på mig :D ha.. Men den vart inte direkt den finaste bilden på mig! Har inge smink!
Har inte haft smink idag..för när jag kom till Optikern (Burman heter affären) då skulle jag inte ha nå smink när jag skulle sätta på mig linserna! Man sätter på sig linserna först sen så sminkar man sig!

Så vad tycker ni??
Mamma o Robin tyckte att jag såg äldre ut he..

Kraam elin<3


Hemma

Eller jag kom hem för timmar sen (kl.13.10).

Ja nu är jag hemma från stan:) vi var och hämtade mina linser o glasögon. Fick lära mig hur jag skulle sätta mig på dem och ta av..Och det gick jätte bra! Är nöjd...
Är glad att kunna se mycket bättre nu,för såg jag ba suddigt och kunde inte läsa på långthåll!! Men nu ser jag perfekt! Glasögonen var lite bättre tyckte jag,men linserna måste ögat vänja sig med så det blir lika. Så det kommer bli bra:) Så ni kanske få se mig nångång på bild med mig i glasögon!!:P ha..Men jag kommer använda linser mest.
Fick veta av Jenny att vi hade So-läxa till imorn vi läser om Rom!! Så ska plugga snart.

Vad har ni gjort idag då??

Kraam Elin<3

 

Paket!!!!

JA!!!

Mamma hämtade ut paketet fårn Nelly.com jippi!! Nu ska ni få se hur det ser ut!!
Det kommer ganska stora bilder så! Enjoy=)





Mina snygga high heels^^<3

12cm klack:P

Klänningen^^ På Nelly.com såg klänningen mycket ljusare ut med det var ju jätte ljus bild..och jag har ju värsta inte den bästa kamran;).

Det kommer se mycket snyggare ut i sommar när skolavslutningen är! Då det är ljust mm=)
Och allt är från Nelly.com

Så vad tycker ni^^?? (kommentera)!

//kraam en glad Elin<3


18/5

Dagens outfit=)

 

Fin sommar tröja och ett par vita jeans leggins:) sommrigt och fint!?=)

//kraam Elin<3

Imorn blir det att hämta linserna!

Heej=D är nu hemma från skolan!

Eller jag kom hem för timmar sen;) Men idag har det varit en hel vanlig skoldag,vi hade fotboll på gympan! Och vi spelade ute! Och det var ju så varmt!! Så gympaläraren hämtade en liten vattendunk (saftdunk) så vi fick dricka. Men det var så varmt att man ville ta av sig tröjan ha..Vi sa ba åå ''kan vi inte ta av oss tröjorna'' ha fast vi gjorde det ju inte:P.

Just nu händer inte så mycket..:) Men imorgon blir det att jag o mamma far till stan och ska hämta mina linser o glasögon!! Jag ska få lära mig att sätta på mig dem och ta av och hur jag ska skötta dem(asså linserna inte glasögonen ha), mm...Sen blir det att fara til OKQ8 och hämta mitt paket från Nelly.com (mina avslutningskläder!) så det ska bli skoj och se hur dem passar mm:) lägger in bilder på det imorn=).

Dagens outfit kommer senare;)

//Kraam Elin<3

Har ni haft en bra dag??


Varm dag!

Heej=)

Ja,som ni ser rubriken^^ det har varit en väldigt varm dag! Och så har jag varit ute typ halva dagen sen bara varit inne=D. Jocke kom till mig! Han for hem halv 8 :P. Annars har det inte hänt så mycket;) är nu bara trött..man blir det såna här varma dagar!

Nu kommer en fråga till er!

Tycker ni att mitt hår har växt mycket sen jag klippte lugg o uppkilippt??
Här kommer bilder ni kan jämnföra med.:D

   

1:a bilden är hur långt hår jag har just nu!
2:a bilden är direkt efter jag har klippt mig!

Så vad tycker ni^^??

Nu ska jag gå och duscha,det är ju skola imorn!!
Ha en trevlig kväll

//kraam elin<3

Monday morning

Ja! nu var det måndag=) och som tur är vi lediga idag också! Och så är det skola imorn:P.
har inte hänt så mycket,är hemma med lillebror. Mamma o pappa for till stan;)
Men jag försökte logga in på våran stora dator (familjens) för nu är jag på min dator:) men jag vill vara på den stora för den har mycket bättre ljud när man lyssnar på låtarna:) för den har som en bas låda till högtalarna:)!

Så nu försöker jag få igång det! Fast det är nått skumt med det för jag kommer inte in på internet där:/ skumt kommer in på min dator men inte där!! Ja,det kanske ordnar sig senare,får jag hoppas.

Men nu har jag inte så mycket att säga;) skriver mer senare:)

kraam elin<3


Ansiktsmask

Som ni ser rubriken har jag nu på mig en ansiktsmask! Ha,gjorde det inte igår utan igår tog jag istället en ansiktspeling=) Det är en väldigt sprakande färg (ni får en bild). Den hjälper att få ren hud!

Ansiktsmasken är från Oriflame=) och den är väldigt bra! man känner i ansiktet hur det stramar till sig och att den rengör för man känner den starka  kännslan! Och det är ju ett posetivt,då vet man att den funkar!

Här kommer en bild på mig! Ni kommer säkert tycka jag ser rolig ut he.. eller inte:P



Man ser inte den starka färgen hur den igentligen är! Men den är som blågrön. Nu ska jag tvätta bort det,har haft den lite länge på mig!

Godnatt //kram elin<3 vi hörs imorn alla söta läsare.

Slö dag..

Heej=)

Idag har jag varit ute jätte länge! Fast har inte gjort så mycket,har mest legat på studsmattan och vilat höll nästan på att somna! Så nu är jag slö och medans jag vila så solade jag lite och lyssnade på Hollywood-Undead Circles (''rock balad'') eller vad man ska säga? Så då vilade man bra till den musiken.
Men jag kom nyss hem från affären med mamma vi skulle handla lite;) och så köpte vi Marabo choklad (orginalet) det blev inget anorlunda:P som vi (familjen) ska sitta vid TV och smaska på ihih,var länge sen jag åt godis! Men ska snart äta middag;) he..jag vet att klockan är 19.30 men vi har varit ute och så hade jag bakat idag så då fikade vi typ vid middags tiden typ? Men vi ska käka pizzan som vi åt i fredags måste det ha varit!?=).
Som tur kom solen fram och det var ett härligt väder! Fast nu är solen borta bland molnen..så den kommer nog inte tillbaks:/ hoppas det blir lika bra väder imorn då!

//Kraam elin<3



Gammal bild när jag hade min förra frisyr^^:P

Bus Wilma:D

Är ute och filmade våran hund Wilma:D hih hon gräver o busar:)

här kommer ett klipp på henne just nu!


Original Video - More videos at TinyPic

Det är ingen sol ute:( men det är varmt i luften!=) som tur är!

//Kraam elin<3


Ledig imorn också!=)

Godmorgon sötizar!<3

Ja,jag vaknade tidigt idag också:/ kl.08.22 he..Men jag vaknade av att jag fick näsblod:( hm
Sen nu så sitter jag med datorn:) och lyssnar på musik.
Idag händer inget speciellt,vädret ser väl inte direkt soligt ut,det är som mer gråt ljust men lite blå himmel ser man. Så solen kanske kommer fram=) får vi hoppas.

Det är ju söndag idag,har ingen badmington så..Men vi är lediga imorn!!=) jippi vet inte varför med vi är lediga då.
Är ni lediga^^??

Men nu ska jag dra;) skriver senare //kraam elin<3


Vad ska ni göra idag??


Godkväll

Ja nu börjar det närma sig mot kvällen:)
Har nyss ätit fläskfile! Det var jätte gott:) Vi satt i vardagsrumet och åt och såg på Mr Bean filmen (kom inte ihåg va den heter?) Men det är när han blir Dr Bean och få bo hos en familj och det handlar om en tavla som han förstör sen fixar mm...(ni kanske såg den?). Och sen vid 21.00? Tror jag det var? Men då är det Rosa Pantern Den är så himla bra:).

Här kommer en bild på det vi åt:)



Ha en trevlig kväll //Kraam elin<3

PS! tack alla söta läsare för kommentarerna:)

Sommar värme!

Heej:)

Kom nyss hem typ för 1tim sen från Jocke<3 Vi såg på TV och bara myste:*
Och nu håller mamma o pappa på med maten! Pappa grillar fläskfile,så det ska bli gott=)
Hm,sen vet jag inte vad som händer senare? Ska nog ikväll ta en ansiktsmask,känner att det var länge sen och att min hy i ansiktet behöver få en rengörning:P.
Just nu lyssnar jag på musik Lovestoned Rising Gril den är så sommrig och bra:) Och fick ett sms av Challe som är i Prag (Tjeckien).

Nu ska jag dra herrå=) //kraam elin<3
Vi hörs ikväll!

Har ni det soligt o sommrigt väder? Ska ni hitta på nått ute i värmen?



15/5

Sommar outfit:)



Kraam elin<3

Like a angel coming true I always with you..


Hm viste inte vad jag skulle skriva för rubrik? Så jag tog en mening från en dikt jag gjorde;)
Men godmorgon:) idag är det sol ute jippi,hoppas det fortsätter så idag!
Idag ska jag nog tvättahåret behövs!! Och så ska jag väl göra mig i ordning för dagen;)
Just nu så lysnar jag på musik:D

Ja jag har inte så mycket att säga,så jag skriver senare=)

//Kraam Elin<3




Buu för vädret!

Ja jag vet inte hur vädret är hos er? Men här har det då nyss varit ett rikitgt skit väder! Det har oskat och har rikitgt spö regnat! Men nu har det då slutat,som tur.
Men idag åt vi pizza (hemgjord!) den var jätte god! (bild kommer på den). Och så nu för typ ba några minuter sen så pratade jag med Jocke<3 Och så har jga varit på stan med mamma:) vi for till Lantmana (stavning?) och så for vi till CoopForum på deras Apotek för att köpa hostmedicin;).
Men jag hoppas att vädret blir mycket bättre imorn!
PS! Hm jag glömde säga att Tub-toppen jag gjorde,den gjorde jag hemma utan mönster:P



Älskar låten^^ den är så bra=)

Nu kommer bilden:


Ha en trevlig kväll //kraam elin<3

Nu är jag tillbaka!!

Heej alla söta läsare:)

Nu funkar internet äntligen!! Jippi=) Så nu ska jag börja blogga som vanligt=)
Men nu ska jag berätta vad som har hänt dem här dagarna utan internet o bloggandet;)

Igår var jag med Jocke:* Vi hade jätte roligt,först så hoppade vi på studsmattan:) sen så gick vi in och ba prata mm..Och nu har jag tränat så mycket på framåtvolt (asså landa på fötterna) så nu kan jag det jippi! äntligen=)
Och i onsdags så bakade jag en paj med innehållet: Jordgubbar,äpple och riven chocklad:) det vart jätte gott och så vispade jag grädde till:) (bild kommer på det sen). Och så syde jag på symaskinen en tub-top den vart jätte bra och så gjorde jga den jätte bra! (bild kommer på den). 

Så idag händer inte så mycket?!:P men jag bloggar lite senare:)

Kraam Elin<3



pajen^^ vad tykcer ni? ser den god ut?





Vad tycker ni om min tub-top?? skulle ni kunna ha en sån? (jag har gjort den väldigt ordentlig,för den skulle se så bra ut som möjligt). Kommentera^^


Godmorgon lärare! Ja internet funkar inte...

Godmorgon lärare! Ja internet funkar inte än:( och jag vet inte om det kommer komma tillbaka nu dom här dagarna,eftersom det är typ röda dagar. Jag vill verkligen göra ett riktigt inlägg för jag tappar nog många läsare nu eftersom jag inte är så aktiv;) men det ska då funka internet på måndag:-) men jag hoppas det blir lite tidigare!:) idag så händer inget speciellt,ska väl ringa matilda, va ute typ? Eftersom vi är lediga! Jippi (är ni lediga?) kommentera!:-) är snart tillbaks. Kram Elin<3


Heej:-) jag tänkte bara säga att vårt i...

Heej:-) jag tänkte bara säga att vårt internet strular så jag(familjen) kommer oss inte in:( men jag sms bloggar istället:-) tills det funkar:) men ni kan fortfarande kommentera ! Och jag svara på det imorn:-) just nu håller jag på att plugga läxa! Men vi hörs imorn om det funkar då!? Ha en trevlig dag! Kram elin<3


Biologi...

...just nu håller jag på att plugga biologin som vi ska ha tills imorn;) fast tänkte skriva ett inlägg innan så det är gjort:)

Ja idag hade vi ju Livräddning och fick lära oss Hlr (hjärtlungnräddning) tror ja det heter?;) Vi fick prova på MiniAnn som hon hete (dockan),och så fick vi va i bassängen och lära oss ha livräddnings dockan och boxera och så skulle vi hjälpa varandra men livbojen att rädda varandra=).
Sen så hade vi bild=) vi lär oss rita ansiktet nu förr var det kroppen;) Det gick bra men vi får se hur den blir i slutet,det svåraste är att rita mun,få ögona i lika storlek och så näsan hur den ska se utt!.
Och imorn är det sista skoldagen för veckan,för sen är det ''lov'' (lediga) torsdag,fredag och så helgen såklart och måndagen=) eftersom det är Kristi himmelfärds dag! Men jag vet inte vad jag ska göra på ''lovet'' kanske jag ska va med Matilda måste se först om det går eller så är jag ba hemma o slappa:P

Vad ska ni göra på "lovet" (lediga dagarna) ?? (kommentera)!

                                             
                                                                     Kraam Elin<3

11/5

Dagens (gårdagens också) Outfit!



Kraam Elin<3


utveclingsammtal!

Heej sorry för jag inte har uppdaterat!

Men jag har varit på utvecklingsammtal! Sen så skulle jag nu börja plugga på Eng-läxan;)
det gick då bra på sammtalet:)

Men nu ska jag säga vad som har hänt idag=)
Jag har varit på skolan och jag fick ta hem mina benvärmare jag gjorde på slöjden:) (bild på det sen) Sen så håller jag o Jenny på att fålla våra vävade dukar:)Så den får jag nog ta med mig hem kanske nästa gång:)

Jag hade jätte ont i magen idag asså det var typ död kändes som att jag inte kunde göra nått ha..Men istället så gick jag till slöjden med Jocke o Challe sen vart det bättre sen så kom det igen..det går om sen kommer det tillbaks skit jobbigt!! Och just nu så chattar jag med Jocke<3 och så ska jag läsa mer eng-läxa o så lyssnar jag på musik:)

Ni får dagens outfit imorn! Asså imorn då har vi Livräddning!! hm undrar om det är jag som måste livräddas för det kommer typ int gå bra för mig?!;) ja vi får väl se imorn:D'



Vad tycker ni^^??

Godnatt //kram elin<3

Är snar tillbaka!

Heej jag tänkte bara säga att jag håller på med eng-läxan som är tills imorn!! he..så jag håller på plugga..så jag gör ett inlägg snart och svara på kommentarerna=)

kraam elin<3  

Duscha!

Tjenare!

Håller på lyssna på musik:) och sånt:) ska gå och ta en dusch så man är fräsh och ren till imorn:) hi..
Nja det var inte så mycket att säga?! Men jag lägger in bilder istället=)


Som ni kanske ser så kan jag ha olika frisyrer med lugg och utan hehe (''wow'').
Men så blir inte förvirade(tror inte det men?) att jag typ värsta klipper av mig luggen ha..


Lugg^^


Inte lugg^^



Nu säger jag godnatt(även om jag inte ska sova men jag skriver nog inge mer) ;) men vi hörs imorn alla söta läsare!!<3
Kraam elin


Slut på Frågestunden..

Nu kommer svaren på alla era frågor så enjoy!


Vilka bloggar jag följer dagligen?
Svar:
Jag följer:
http://fokis.se
http://danielas.se/
http://idaveintie.blogg.se/
http://jennuslife.blogg.se/
http://strawberrycupcakes.webblogg.se/
http://loveyouloveyou.blogg.se/
Det finns många fler! Jag läser också dem jag har i länkar rutan..Och så vissa bloggar som jag får kommenterer av och dem bloggar jag tycker verka intressana=).

Har bloggen ändrat dig som person?
Svar:
Hm..? Det var en svår fråga..men jag sitter mer vid datorn och skriver! Men jag vet inte som person,då måste man nog fråga sinna kompisar ha..;)

Favorit färg?
Svar:
Det är lime,svart,vit och rosa!

Om jag tycker om din och Anna's blogg (http://strawberrycupcakes.webblogg.se/)?
Svar:
Ja! det gör jag! Tycker att det är alltid roligt att hitta bloggar som gillar en blogg tillbaks:) och att Anna o jag har samma efternamn (på vietnamesiska) och var skoj och att du Pompom kom från Thailand som min lillebror och Anna från Vietnam som jag!

Favorit ämne i skolan?
Svar:
Det är So,Bild och Slöjd!

Bästa kompis?
Svar:
Det är såklart Matilda<3 våran blogg http://mesblogg.blogg.se
Vi är BestFriends4-Ever!!

Om jag är kär i nån just nu?
Svar:
Ja! Min kille såklart:*<3

Det värsta med att blogga?
Svar:
Hm?? Jag tycker inget som är värst med att blogga;) tycker det är alltid skoj! Fast ibland när Blogg.se strular/sluta funger så blir man lite frustrerad!

Vad fick mig att börja blogga?
Svar:
Min mamma började blogga,sen så visade hon mig massa andra fina bloggar ex,Fokis! Och då var jag sugen på att ha en blogg! Och så börja jag blogga först på blogspot.com sen så byte jag till blogg.se och det var roligare:).

Har jag någon pojkvän?
Svar:
Jopp! Jag har en pojkvän och det är Jocke<3<3!
älskar han:*

Vad jag tycker om bloggen: http://klackarnaitaket.blogg.se/ som var på Blogawards i höstas?
Svar:
Ee asså jag har som aldrig läst den bloggen fast jag gjorde det när du ställde frågen:) och den verkar ju bra:)

Bästa minnet?
Svar:
Mitt bästa minne? det var svår,nämligen kan man säga att jag har fotogrfiskt minne av allt när jag var liten..ser saker framför mig.Men det måste va när jag var 2år och jag kramade farfar för han var sjuk och jag minns vilka kläder han hade och hur det såg ut i sovrummet!
Alla mina minnen är bäst dom flest ihjällafall:)

Vad ska jag göra i sommar?
Svar:
I sommar ska jag va med mina kompisar och kanske fara till Matildas stuga som vanligt:) och så ska vi ut och vildcampa och så gör vi väll nån liten bilresa till Umeå,Luleå o Piteå kanske ha nån shopping dag:) som förra året i sommras.

Så det var alla frågor:D jag tackar alla som ställde frågorna! Och som ni ser fick några bloggar lite länknig hih.. :) Det vart ett långt inlägg tror jag?!=) 

Kraam elin<3


Hoppas det blir bra väder idag...


Godmorgon söta läsare:]

Har varit vaken bara i några minuter;) Men idag så ska vi sätta upp studsmattan! Så jag kommer nog va mycket och hoppa,jag hoppas att inte jag kommer få ont i kroppen (ont i bena,armarna o typ nacken) eftersom jag inte har hoppat på länge och att jag sträcker typ alla muskler:/ ;) får väl stretcha först ha..
Och sen så är det inget speciellt eller? Jo jag ska ju svara på alla era frågor idag! Det kommer bli ett långt inlägg! Satt ni vet;).

Jag skriver mera senare:D Men här kommer bilderna från igår^^







Kraam Elin<3


Så skoj på TV...

Jag sitter och ser på TV med familjen:) vi ser på TV4 aa det är så roligt! Ha...Vi ser på Virus i bataljonen (eller vad det nu var). Men det är den här revyn men Dag Otto mm...hah..

Men nu ska ni få se bilder på tårtan vi åt och kakorna:)





Allt kommer från Stigs^^ och allt var färskt!

Idag har vi firat morfar som sagt:) sen så har jag varit på datorn och så gick jag ut:) lite bilder kommer imorn. Och så har jag chattat med killen<3 (Jocke)
Sen har jag inte gjort så mycket...
Men imorn ska vi sätta upp studsmattan:) jippi! Så då ska jag va ute och hoppa,nu kan man göra nått skoj ute. Ska försöka klara volten som jag gjorde på gympan:)

Men vi ses imorn:)
Kraam elin<3


Grattis morfar!

Hejsvejs<3

Idag fyller min morfar år jippi!! dom kommer nog när som helst:) Men jag har sminkat mig och gjort håret! ni ska få se bilder på det! Jag vart jätte nöjd över det:)!<3
Men jag har inte så mycket att säga?! Förutom att jag är snuvig och har åkt på rethostan:( Ska alldrig det ta slut ha...;)
Glöm inte frågestunden! Svarar på dem imorn!

Kraam elin<3

Ha en trevlig dag







Ni ser sminkningen^^


Sova...

Ja nu gör jag sista inlägget för idag:) men jag kommer tillbaka imorn så =) här kommer bilder från maten och det börjar ju växa såna där blommor nu (vår blommor?).

//kraam elin<3



Så stor var Flintasteken^^:)



Maten^^ vi åt gurkskivor till så:) lite nyttigt måste man ha på tallriken;)



Vår blomma^^=)

Godnatt och sov söt alla mina söta läsare!
Puss Elin<3


Solen o härligt väder....

Heej!

Nu är jag hemma=) äntligen helg säger jag!!
Jag for till skolan!:) För när jag vaknade så hade jag inte ont i halsen jippi! Men jag var mer snuvig:/ är det nu också!Har haft väldigt mycket hosta!
Men idag har jag varit på skolan har varit en bra dag och en vanlig...Vi fick plantera på biologin,solrosfrön och ärtor! Jag o Jennys grupp heter HyPro (jag var hypro idag väldigt mycket!) och jag kallas för det när jag är aktiv och vill springa och massor=). Men det var som lite tråkigt idag på skolan för Challe var sjuk:( han som är så rolig det är han som gör så man är glad och skrattar mycket:) Och så är han med i vår pjäs på SV men vi kunde inte träna på den utan Challe sen,vi provade men sen då vart det som tomt utan Challe!...
Annars har dagen varit bra..och jag hoppas att SO-provet gick bra tror att jag kommer få VG tror inte så mycket på MVG för det var typ 100 fråger!! Och lite svårare var det,men jag skrev på alla frågor!=) Har mest hängt med Jocke o Jenny<3 på skolan.

Men nu sitter jag vi datorn och så lyssnar jag på musik:D
Till middag ska vi grilla ute! JA! Vi ska grilla 2st Flintastek kommer säkert bli gott! Fast just nu är mamma o pappa och hämtar en kannin..sen börjar det väl med maten hoppas jag;) för jag är jätte hungrig!

Tack för alla frågor till frågestunden! Svarar på dem på Söndag..Men fortsätt gärna att ställa mer frågor<3

Kraam Elin<3

Här kommer en bild jag tog igår! Tycker den var häftig..jag har lagt ditt en halstablett som är blå och så löstes den upp och så vart det bubblor o blått vatten i botten:)


Har ni haft en bra dag??


7/5

Dagens outfit;)

 

Mjukisbyxor (är skönt nu när man är lite förskyld)
Linne
Kort tröja (vet inte vad det heter?).

//kram Elin


Frågestund med Elin!



Så nu börjar jag med en frågestund! Jag hoppas ni ställer frågor!
Jag vill inte ha snuskiga/perversa frågor eller duma! ;)!

Det kommer hålla på tills på Söndag den 9/5

Kram o puss Elin<3


Prov i So!!

Sorry för att jag inte har skrivit nått! Men jag har So-prov imorn:O! Och det är typ "100" blad med frågor man ska kunna och jag får inget in i huvudet:( hm...
Men jag vet inte om jag ska på skolan imorn som hur jag mår:( fast jag vill så gärna va på skolan!
Men ska nu försöka plugga in mer i huvudet! Går inte så bra:( men jag hoppas jag kommer kunna det!! Annars blir jag olycklig om jag inte kommer klara det och så får jag värsta IG (har aldrig hänt)..

Men nu ska jag skriva vad som har hänt idag=)
Ja idag var jag på skolan och vi hade Step-Up på gympan!! Var lite jobbigare eftersom jag var förskyld:/ men jag tog det lite lugnare! Men igår fick jag näsblod :S..För att mina nerver i näsan typ är jätte känsliga..
Fast nu är jag inte lika tät i näsan nu har jag bara ont i halsen så mycket! Och är ganska hes men det går nog om snart hoppas jag!
Jag o Jocke sitter ju brevid varandra på skolan och så har vi båda samma förskyldning fast jag har någor värre lite för idag så snörvlade jag jätte mycket Krille o Jocke tyckte jag skulle snyta mig! Ha..;)
Det är ju verkligen bra att ha Jocke brevid sig när vi båda är förskylda vi typ smitar varandra så det blir värre!hihi..
<3


Jag har kollat (frågat) om ni vill ha frågestund och många har sagt att jag sak ha det så då blir det!
Så efter det här inlägget så ska ni få ställa frågor till mig! Så vad bered på det inlägget!


Kraam Elin<3


Funderar??...

Heej!

Nu har jag blivit förhörd på Sp-läxan det gick jätte bra bara ett ord jag måste kunna ihåg stavelsen! postres och inte postros! (det är efterrätter på spanska).
Men idag så fick jag ett pyssel paket! Med en massa scraping i (scrapbooking) så här kommer det pysslas hiih:)!
Och så var det reklam på Spotify och då var det en låt som jag fassnade för så nu gillar jag den=) har nu 177st låtar på min lista! Ni ska få höra den;)



Men det jag funderar på är om jag ska ha en frågestund på bloggen?? Eller vad tycker ni!

Kommentera om det^^

Kraam Elin<3


Första glassen!

Heej=)

Är hemma nu från skolan! Och när vi kom hem så frågade Robin om vi ville ha glass och då sa vi ja...(men han hade gjort dem själv av starksaft:) så det var gott men sen så for smaken bort och det vart bara en is klump:p fast nån gång kan man ju ta grädde o frysa in så blir det nån gräddglass med nån smak:D.

Så idag har det varit en helt vanlig onsdag/skolan =) Så nu ska jag ta och skriva in gloserna på glosboken.se har Sp-läxa vi har mat glosor;)!.
Men det som är dåligt jag är fortfarande förskyld snuvig o ont i halsen:( inte skoj! Så jag hoppas det blir bättre sen ska nog ta ikväll varm mjölk o honung:) var inte så illa men det hjälpte int så mycket men det lenade halsen lite! Fast imorse så pratade jag som att jag inte kunde prata! Fast det är nån förskylning som går! För jag o nu håller mamma på att få och så många på skolan heshals och sådant.....
Men idag på lunchen så hade jag så himla roligt asså det måste ha varit det roligaste i hela mitt liv för jag börja gråta så mascaran ran:P Det var tack vare Challe som är stört rolig (vi har typ samma humor) =) han ba:
ta det lung ellin du håller ju på explodera!!...mm...

Och igår så beställde mamma o jag kläderna som dom kommer nog snart=) tycker dom hade bra levereringstid 2-3dagar tror jag det stod!? :D

Nu har jag inte så mycket att säga skriver mer senare=)
Kraam Elin<3


Ont i halsen!

Heej!<3

Jag gjorde inget inlägg direkt när jag kom hem,skulle plugga på So-provet som är tills på fredag och så har vi Sp-läxa tills på torsdag så man har lite mycket att träna på nu!

Men som ni ser rubriken så har jag väldigt ont i halsen! Jag fick av mamma varm mjölk med honung i det var faktiskt inte så dumt men jag har ändå ont i halsen! Men det skulle vist lenna halsen och så är jag snuvig.
Men idag har jag varit på skolan som vanligt=) och gjort det vanliga..senare ikväll ska jag nog ta ock locka håret så får vi se hur det blir!?<3

Föresten så har jag bestämt mig vilken klänning o skor jag ska beställa från Nelly.com , det bilder den här klänningen och dem här skorna! Tycker det var jätte fint o sommrigt! Vad tycker ni??<3

 Price Emely 4 Dress SEK 159, Rut m.fl. - NELLY.COM     

Gothenburg SEK 199, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Skorna har 12cm klack! Får gå hemma i dem och träna får räkna med att jag kommer ha ont i föterna sen! När man kommer hem från skolavslutningen!

Kraam Elin<3


=)

Heej!

Har ni väntat på att jag ska göra ett inlägg??:) Nä men jag hade inte tid var med min kompis(BKK/bästa killkompis) =).

Idag har jag varit på skolan! Det var som vanligt. Men jag kom hem städade! BEHÖVDES verkligen! Så nu har jag rent rum. Sen vid 17tiden kom Jocke hem till mig och vi gjorde inte så mycket vi kom typ inte ens på vad vi skulle göra ha...;)! Sen så gick vi ut och gick i skogen och prata sen kom vi in och tog fika,sen så satt vi på mitt rum o kollade på datorn!=). Sen for han hem vid 20tiden.

Så nu vet jag inte vad jag ska göra?? Ska väll typ se tv och sådant,och så har mamma gjort en kladkaka som man gör i mikron:) (hon fick receptet från sitt jobb). Så det ska bli gott:)
Men nu ska jag dra:)

Kraam Elin<3

PS! Jag fick 61besöka igår jätte glad för det!!

Liten bild kommer på kladkakan(man ska ha glass till då blir den godare)!

                                

                                                                            

3/5

Dagens outfit!



Lite sommrig idag=)

Det kommer ett inlägg^^<3

Kraam Elin<3

Sol in o sol bort!....

Ja nu ska jag göra ett inlägg=)!

Jag tackar alla söta rara läsare för alla gulliga kommentarer!!<3

Men nu ska jag skriva vad jag har gjort under dagen!!
Ja jag ha varit inne på datorn för det mesta och chattat med Jocke och så lyssnar jag på musik!! Kan bara inte leva utan det!<3 Och så nu har jag suttit och ritat=). Och senare under dagen/kvällen så ska jag ta och duscha,eftersom det är skola imorn!

Och så har jag varit avis på er som har bloggar att ni skriver att ni har varmt väder och massa sol!! Först så var det ingen sol men nu vid kl.17 så började solen komma hitt så nu är det SOL äntligen säger jag! Fast det blåser så det är inte nå direkt värme:(,men solen fanns tydligen i stan (Skellefteå) men den ska då inte vara här i Buträsk!!:P. Men det går som upp och ner ibland tittar solen fram och inbland inte...det är därför det är så mycket moln!

Nu ska jag vissa bilden på teckningen!


Vad tycker ni^^

Kram Elin<3


Goodmorning!

Heejsan!

Har ni sovit bra?? Det har då jag,fast jag var uppe länge igår:) Ja det är bara jag o Robin hemma,mamma är på jobbet o pappa är i skogen:D. Jag vaknade vid 8 tiden. Och nu så har jag tagit på mig mjukisbyxor och bara mysiga kläder till och med min BH är mysig ha...Nä men det är bara som en BH som liknar en bikiniöverdel och har inga ''stålgrejer'' (nu vad det heter).

Men idag så ska jag inte göra så mycket ska mest va hemma och så är badminton terminen slut och börjar om i höst:) så nu måste man börja med nått annat(måste ändå hålla konditionen) så i sommar kommer jag säkert springa mycket o cykla:) Och så ska jag kolla på Nelly.com efter klänningar o skor.Vi ska köpa mina avslutnigs kläder där har hittat några kläder men det finns ju massa mer man kanske hittar en ny favorit! Och så ska jag kolla på snygga skor blir nog några HighHeel/Pumps.

Så nu slänger jag in två "morgon" bild på mig:)

          

                                                           Ha det bra //kram Elin<3


Goodnight!

Jag ska inte sova riktigt än men snart;)

Har sett Körslaget och Team Moren vann..Jag röstade inte på nån jag tycker det bara är roligt att se vad dom sjunger mm...Och så såg jag lite av Götakanal2 Kanalkampen (som man har sett många gånger) ;)

Nu kommer lite fina ord till alla mina söta läsare!!

Jag är jätte glad! För att ni läser min blogg o kommenter,jag vet att jag ahr skrivit det många gånger men allvarligt jag tycker ni är jätte snälla o söta<3!! Och nu har jag slagit reckord i besökare 53st (för mig är det många) jag tycker jätte mycket om att nya bloggar besöker mig!! Så jag får läsa mer och jag lägger in er på datorn: Favoriter listan så jag kan kolla på era bloggar!! Så jag hoppas det fortsätter med att jag har många besökare än för! Det är ju det som är meningen att jag vill att folk ska se vad jag skriver om i mitt liv mm..:) Och ni uppfyller min "dröm"(nästan som en dröm) att ha en jätte bra blogg!<3.
Så fortsätt så gullisar! //kram Elin<3


Slänger in en bild på mig och en klänning jag har ritat:)



Är osminkad:O ;)^^

En klänning jag satt o ritade vad tycker ni^^<3

Kram o puss Elin vi hörs imorn!


Tack alla sötizar!!

                                                                 

Heej har nyss ätit kycklingklubber:) jätte gott!! Och så ska jag vissa vad jag bakade:) Men först ska jag berätta lite om dagen.

Ja idag har jag bara suttit i mjukisbyxor och pyjamaströja och jag har bakat chokladkaka och sen så har jag och mamma tittat på datorn (vi hade varsin) och kollade efter skolavlutnings kläder till mig:) Vi försökte hitta en massa hemsider och det gjorde vi! Via bloggar och sådant:) om vi lägger till alla hemsider vi hittade (nya som vi alldrig har besökt) är det 18st! Och vi kollade igenom där:) hittade jätte snygga och fina klänningar mest på Nelly.com och en som jag gillade på Chapnlle.com.
Just nu så gör jag inte så mycket,mamma bakar äppelpajen:) som vi ska ha ikväll och så ska vi nog se Körslaget.

Och så har jag slått reckord i besökare och kommenterer!! 47st nya besökare idag och högsta kommentaren 31st!<3 Blir jätte glad när jag har så många som besöker min blogg!! Jag hoppas ni fortsätter läsa den och om ni vill följa mig via bloglovin så gör det gärna,kan också följa er! Och så har ni så söta kommentarer och jag tackar dem som har röstat på min blogg:D.

Men nu kommer bilderna

                                    

                                     
                                                                Kram Elin<3
                                                                 


Rösta på mig!!<3

Jag har blivit vald av en av finalisterna hos:
  http://elintoreborg.blogg.se/2010/may/finalisterna-i-manadens-blogg.html#comment
Rösta på mig är ni snälla! Jag är nr: 6
<3
Det var allt jag tänket säga,så rösta nu:)
Är ni jätte snälla och söta!

Kram o Puss
Elin<3


11.04

Godmorgon på er,alla mina söta läsare!!<3

Har ni haft en bra valborgs?? Ingen söp sig full va?? 
Jag var då bara hemma med familjen:). Idag händer inte mycket..Ska baka  och kolla på kläder på datan!:D. Sen blir det väl inte så mycket slappa ba;P Fast det är ingen sol hos oss:( Jag vill ha solen!!<3
Är det sol hos er??
Just nu så sitter jag i sängen och bloggar och lyssnar på musik=) Ska nog stracks stiga upp;) Igår då somnade jag jätte snabbt vid halv12 !!:O. Men jag sommnade när jag satt i sängen med laptopen sen så vaknade jag bara till och då vad som klockan halv12 jag ba opps!! måste nog gå och lägga mig...så skulle jag tvätta bort sminket(alltid jobbigt,man blir ju typ pigg sen) Sen så gick jag o la mig och sommnade på en gång!. Trodde jag skulle va vaken till 12;).

Men skriver mer senare=) ha en trevlig lördag! //kram Elin<3
      
PS! Vet nån någon bra hemsida för kläder?? Dom enda jag har besökt är:
GinaTricot
H&M
Ellos
Halens
Bubbelroom.com
Nelly.com
Någon som kan ge mig flera hemsider att kolla på?? skulle va snällt!<3


RSS 2.0