luncha med mamma imorgon.

Har städat klart nu, gick hyfsat snabbt och nu ska jag göra mig redo för sängen. Jag hoppas på att det är bra väder, skulle ju bli minusgrader men jag vill inte tro på det. Så får hoppas på några plusgrader och ett bra väder!
 
Imorgon så ska jag äta lunch med mamma på stan, det blir på Tatung. Längesen jag och mamma var ensama och åt ute på stan. Känns som 100år sedan, så det blir nog bra. Så imorgon sista dagen sen sportlov, skönt!
 
Godnatt på er, bloggar säker sen när jag kommit hem med Jenny.
 
Bild från helgen och nu finns det ingen snö på taken längre!

Bra helg!

Har suttit och finslipat på min intervju som jag hade på praoen (en inlämningsuppgift) så äntligen är den klar! Hoppas på att jag kommer få ett bra betyg, när vi skrev om bara arbetsmiljö osv så gick det inte bra. Men det tror jag för att man vet inte riktigt hur man vill att lärarna ska ha det. Liksom det är ju inte alls likt att göra inlämningsuppgifter som det var i högstadiet. Men jag hoppas på det bästa i alla fall. Är även sista dagen imorgon på jobbet, kommer sakna det!
 
Innan detta så har jag sms:at med Jenny och hon ska följa med mig hem imorgon efter jobbet sen så ska hon sova över här, gud så skoj det kommer bli. Har saknat denna tjej sen typ höstlovet (som var för flera månader sedan!), så kommer bli skoj. Det blir ju så när man bor 4mil ifrån varandra, jag tror då det är 4 mil till Burträsk eller är det 4,5 mil..??
Så kommer få en bra helg innan jag fyller år!!! Fyller ju år på måndagen weehooo 17år om jag hade fyllt 18år hade jag varit lite mer weehoo. Det är bara för att 18 verkar som ett bra nummer och då ser ingen dig som "liten". Fast jag är liten (haha i längden).
 
Så jag ska försöka skriva det jag önskar mig sen måste jag nu även i kväll välja vad jag vill ha för födelsedagsmiddag, att jag har ett tufft liv??!! Vet inte vad jag vill äta då, sen måste jag ju städa nu också. Får bli att snabb städa lite och dammsuga. Det är kanske det värsta som kan hända att man tar med sig en kompis hem sen har man glömt städa. För om det händer jag ba: "Ehhee väntaaa ska ba plocka bort detta sen kommer jag strax och dammsuga!!" fast kompisen " Men Elin det är lugnt juu" (haha).
 
HAHA tror detta är nog den bästa/roligaste bliden på oss, så grov jag är haha!!
 
Här en ganska bra bild på oss, det är från när jag sist var hos Jenny. Jag tror jag får be henne att vi ska ta nya bilder!

new.

Lyssnar på musik och inte så mycket mer, idag har dagen rullat på som vanligt. Funderade ju på den där toppen och det fanns bara en S kvar och så tog jag en svart XS och provade som satt mycket bättre dock ville jag ha den i turkos. Så jag struntade att köpa den, lika bra att köpa något som man kan vara nöjd med helt och inte vara tveksam! Men jag köpte andra saker (haha), tror ni man kan låta bli att köpa en massa saker på BikBok?? Nej.
 
Det fick bli en sjal som är super snygg som jag lätt ska använda till skinjackan, snart kan man ju använda den. Dock hörde jag att det ska bli minus grader igen, det gillas inte. Sen nya solgalsögon och ett par nya örhängen som man kan använda både till vardags och till mer finare/festliga tillfällen. Köpte även antisktsrengöring men det var på H&M.
 
 
 
Fick bli i svart-vit bild hehe det som är dumt med blixt är att man ser allt då. Typ finnar osv haha. Det är i alla fall guldiga runt om man säger det så och grå/svart glas.

Aztec - naglar. #2

Tänkte visa nu en bättre bild på naglarna:
 
Haha set ut som min tumme fick värsta fettvalken..

Aztec - naglar.

Lyssnar på musik och har nyss målat naglarna så det är därför jag blogga nu (hehe lite sent). Tog ett litet tag att göra detta, eller det var super enkelt men man måste vänta på att det ska troka! Det är nog de jobbigaste med att måla naglarna. Men det blev i alla fall snyggt och jag vet inte alls vad man ska kalla det, det är inte tribal i alla fall kanske aztec? I alla fall ett enklare aztec mönster, tänkte göra det jättepillrigt men det hade ju tagit hela natten.
 
Jag tog nu bara ett kort med mobilen ni kan få bättre blider imorgon! Nu ska jag göra mig klar för sängen, godnatt.
Bättre bild imorgon!

Lol.

Bloggade inte så mycket igår för jag hade inte så mycket att skriva dock missade jag att jag hade som mest besökare så jag kunde nog ha gjort något roligare inlägg för er! Brukar sällan göra bara ett inlägg, kan ju valite tråkigt att läsa samma inlägg när man går in på en blogg, hehe.
 
Kom nyss hem för efter middagen så upptäckte jag att jag hade glömt och ge tillbaka ett kort som är till för att öppna dörrarna på CK alltså dörrarna som inte övriga personen kan vara i utan bara personal. Så for tillbaks till BikBok för att lämna tillbaks det. Glömde att ge det tillbaka när jag hade gått med skräpet. Annars har dagen varit bra, det hade kommit super mycket leveranser kändes som 100st nya kartoner! Så gå in på BikBok (Skellefteå) för att se det nya, kom en super söt top och skulle passa till sommaren så ska fundera på om jag ska köpa den. De har även fått in kofter nu (på tiden vi har väntat) och det var jättefina!
 
 
 
 
 
 
Bilder: lolthatsme.tumblr.com

Tuesday.

Har ätit för ett tag sedan och nu gör jag inte så mycket, idag var det då inte en seg dag. Utan den rullade på som vanligt, vädret idag var också bra dock så är det väldigt mycket slask på visa vägar så det såg väl ut som man vinglade när man gick hem haha. Men det känns bra att asfalten syns, då känner man våren komma och att man kan använda skinjackan, converse osv! Senare att man kan cykla, det längtar jag faktiskt till. Att cykla när det är sommar för då kan man ba cykla vart som helst ex. kompisar osv.
 
 
 
 
 
(okej kanske inte en mops men den var söt!)
(rymden naglara skulle vara super häftigt att göra, borde prova men vet inte hur får väl googla!).
 
Bilder: http://littlereasonstosmile.tumblr.com/

Seg dag.

Sitter och lyssnar på musik och inte så mycket mer, ätit middag för en stund sedan. Imorse så gick jag till jobbet och det var ett härligt väder, fast lite svalare idag än vad det var igår. Det var så ljust att jag knappt kunde titta, måste nog ha sett sur ut. Så blir det alltid för mig och på sommaren när solen lyser då kan jag typ inte titta så då ser det ut som jag är super sur..men får väl använda solglasögon! Var även ljust när jag gick hem, så det var ju trevligt! Vårkänslor, tog även en annan väg hem så gick längst älven fast det var halt i en uppförsbacke eftersom snön smälte igår och det var svalare idag så hade det fryst på lite.
 
Dagen har väl varit hyfsat bra, väldigt seg och har känt mig som en sengångare. Men det är väl för det är en måndag, så hoppas på att jag är piggare imorgon! För det blev bara drygt av att vara seg.
 
Bild från igår. Älskar när himelen är rosa, då betyder det väderomslag!

PS New York - BikBok.

Idag så köpte jag mina höga jeans shorts, är super nöjd med dem och längtar till sommaren! Så man kan använda dem, hittade en passande outfit också som jag la ut på Instagram. Så sommaren får gärna närma sig mer, så om ni vill ha/köpa dem finns dem på BikBok! (finns i 2 andra färger också)
 
 
Så ser dem ut och sitter hur bra som helst, är i storlek S. (ps! om nu undra varför jag har en vattenspruta i mitt rum så är det för att min katt Cira brukar göra saker som hon inte får göra haha...katter = hata vatten).

tribal - naglar.

Tänkte visa naglarna som jag gjorde igår, fick bli tribal.
 
Råkade blir lite utsmetat sen av att ha målat på Top lack.

Would you let me see beneath your beautiful.

 
 
Lyssnar på musik och skriver lite med Jenny och det har varit Burträskmarkand i Burträsk då och så berättade jag om igår när jag spelade Jepordy och att vissa svar jag gav var lite knäppa. Haha, men man skrattade i alla fall åt det igår. Tänkte väl inte så inväcklat tror jag.. Men då hade Jenny sett igår på markande att det fanns en tröja där det stod: " Jag är inte dum.... Jag har bara otur när jag tänker." haha, det är jag! Så om hon hade hört detta tidigare hade hon köpt den, haha hade faktiskt blivit glad.
 
Tyckte den var klockren, nu ska jag ta och måla naglarna senare gå och lägga mig. Imorgon väntas jobb! Sista veckan sen är det sprotlov sen skola..
 
Min nya omslagsbild på facebook, jag och lilla Teo! Osminkad är jag dessutom, mitt naturliga jag.
 

It's a beautiful day.

Har inte bloggat sen nu, men efter frukosten så följde jag med mamma och Teo på en långpromenad! Det är 4+ grader ute och sol, snön smälter och jag längtar till sommaren! Vi gick i skogen sen ut på ängar och skoterspår, så nu är Teo död av allt plumsande i snön. Haha, han är så lite ju. Tog även med mig kameran så har tagit bilder på Teo och naturen!
 

 
 

igår kväll.

Tänkte blogga lite om vad som hände igår, först så kom jag till Jonna senare kom Amanda och Tove. Sen satt vi och prata, gav även Amanda hennes present. Tyvärr så kunde inte Matilda var med, men det hade varit med varandra dagen innan så. Sen så beställde vi pizza eller jag ville ha en kebabtallrik, sen efter ett tag så gick Jonna och Tove ut på en promenad med Jonnas voffsingar (hundar) medans jag och Amanda gick och hämta maten. Sen åt vi och senare så åt vi lite ostbollar och spelade spel. Jag var typ den ändå som var pigg av dessa tjejer för det hade sovit över med varandra och inte sovit så länge så ett tag var alla döende och jag var pigg. Sen satt vi bara vid matbordet och fördröjde tiden och jag kom på världens bästa sätt att fota roligt!! Alltså det här måste va ett väldigt bra tecken på att jag är lättroad, men vi skrattade mycket i alla fall. Det jag gjorde var att jag tog kort med mobilen genom ett glas och alla fick så roliga former i ansiktet, allt förvrängt osv! Så där förlängde vi våra liv, kom typ på ett helt nytt objektiv.
 
Lite bilder:
 
Amandas present!
 
'Tror ni jag vann eller? Haha nej, är man okunnig så är man. Fast det gick ändå bra men de andra var bättre.
 

 
Så här roliga blev de bilderna, tog typ 100st! Så om ni skulle ha lite tråkigt ta kort genom ditt glas, jag lovar alla dina vänner kommer skratta! Kan ju bara tillägga att vi var mycket finare i verkligheten.

we can do whatever, be whoever we like.

 
 
Har nyss fixat mig och ska nu ta och klä på mig senare så ska jag dra mot Jonna för att ha tjejkväll och middag, vi ska beställa pizza. Fast lev sugen på hamburgare, haha får väl se vad jag tar! Min bror ska ha sitt kompis gäng här och de ska se film osv, så mamma och pappa får se mello själv.
 
Vet inte när jag kommer hem, inte så jättesent i alla fall. Ska bli trevligt att träffa Tove igen! Tar inte med mig systemkameran denna gång, orkar inte ha med mig den men ska väl försöka ta några fina mobilbilder.
 
Jag just nu!

TT Studda - BikBok.

Att jobba/praoa på BikBok är jätteroligt för då kan man se allt det nya det får in, även packa upp! Denna vecka så kom dessa toppar in i svart och vitt, när jag såg dem dog jag typ. Tycker det är super snygga, häftigt också att den har som en öppen front. Många trodde att det var baksidan, men icket. Dock är det säkert inte så många kvar för de var väldigt många som köpte den. Skulle själv vilja ha en, perfekt om man ska på någon fest eller något. I så fall den svarta då och den vita kan man ha mer på sommaren tycker jag.
 
Den är mycket snyggare när man har på sig den, än på bilden. Den här öppna fronten är inte så öppen alltså om ni är rädda att man ska visa för mycket.
Klicka på bilden för att komma till sidan!
 
 

One way or another.

Godmorgon på er, fast har varit vaken ett tag. Har ätit frukost och nu så lyssnar jag på musik och planerar lite för dagen med tjejerna. Så ska ta och duscha idag sen fixar jag mig senare inför ikväll.
 
Bäddade nytt igår i sängen och ni vet ju känslan då, alldeles mjukt och mysigt. Så ville inte vakna idag, haha.
 
Morgon bild!

utan dina andetag.

Lyssnar på musik och inte så mycket mer, för ett tag sedan så satt jag med famlijen och såg på tv. Åt lite "godis" eller ja det var chokladmousse med jordgubbar och sen åt jag glass, men åt inte hela så har sparat. Vill inte få ont i magen ikväll, det är inte så roligt. Om ni undra vad jag hade för smak på Ben&Jerry'n så var det Half baked.
 
Detta for nog bli det sista inlägget för idag, bloggar mer imorgon!
 

Friday

Har för ett tag sedan ätit middag och nu så lyssnar jag på musik och bara tar det lugnt. Idag på jobbet så har jag larmat och packat upp nya varor och det vanliga gå städrundor och hälsa på kunder osv. Det kom 3st par jeans shorts med hög midja som var svart, ljusblåa och lite mer blåa. Jag provade ett par ljusa som jag ska köpa, men ska göra det nästa vecka för då kan jag få min rabatt (om man jobbar där får man 20% rabatt, fett värt ju!). De var dessutom billiga 199kr. Dock är de inte i butik ännu men nästa vecka så är det en kampanjvara (nyhet) så då kommer det hänga framme. Så kom in då och köp! Ska visa dem senare nåär jag köpt dem, kommer bli så fint till i sommar!
 
Nu senare ikväll så ska jag ha mysfredag med familjen, på menyn står det Ben&Jerry glass och mousse med jordgubbar! Bilder kommer säkert senare på det.
Var tänkt att jag skulle ha varit med tjejerna men det var lite dålig planering på det så ska vara med dem imorgon istället! Får träffa Tove sen ska jag ge Amanda en present, hihi. Snart fyller ju jag år!!
 
Haha, passande bild!

Kycklingsallad.

Dagens middag bestod av kycklingsallad och vi åt upp allt! Nyttigt och gott.
 

helg snart!

Ska nu snart göra mig klar för sängen, imorgon är det fredag så det känns bra. Får se vad som händer under helgen, hoppas på att vi tjejer ska hitta på något roligt efter som Tove är nu här i Skellefteå för hon har sportlov. Så vi får se vad som händer, antigen att vi firar Amanda eller så har vi bara en vanlig rolig tjejkväll!
Något sådant i alla fall, vill göra nått roligt. 
 
Bloggar mer imorgon, är sugen på Ben&Jerry glass. Funderar på om jag ska köpa en imorgon för fredagkvällen, får väl se imorgon om jag kommer hem med en.
 
Godnatt!
 
Bild från när jag gick hem, skönt väder i dag! Inte kallt, utan lagomt.

round and around we go.

Sitter och lyssnar på musik och känner mig alldeles slut i kroppen. Gick hem idag, för jag fick skjuts i morse för mamma skulle på något ärande. Det känns så tungt att gå när man har ståt hela dagen och det gör ont i fötterna. Fast har gått flera gånger så det känns ändå bra med motion, borde kolla om man går ner i vikt av det haha. Annars har dagen varit bra, läraren kom ju idag och hälsade på och pratade med mig och min handledare och det var väldigt positiva saker tycker jag! Så det känns bra, så den här fredagen kvar sen en vecka till.
 
Nu ska jag ta och äta en apeslin, åt nyss en banan. Har blivit lite frukt beroende?? Men det är väl bra, nyttigare än godis i alla fall haha.
 
Jag idag, bruna ögon! Önskade att det var så hela tiden, i ljuset så blir det ljusbruna annars är dem "kaffe-bruna" kallar jag det.

Wednesday.

Har för ett tag sedan ätit lite kvällsfika som betod av två hårdmackor och så gjorde jag en smoothie! Sen såg jag på Efterlyst med mamma och pappa. Nu ska jag göra mig redo för sängen, gäspar så mycket att jag tror att min käke ska gå av snart haha. Blir inte att besöka Norrhammar får bli någon annan gång, skolan kommer ju alltid stå kvar där. Så det är ju bara att fara dit när man vill. Så får i alla fall sova längre, så jobb väntas imorgon sen ska jag intervjua min handledare och så kommer min lärare för att se hur det går osv!
 
Godnatt!
 
Bild tagen av mig.
 
 

It's cold outside!

Har nyss ätit middag, blev grillkorv och hemmagjort potatismos. Var super längesen vi åt potatismos! 
Idag var det iskallt ute, gick hem också men har fått min promenad så. På jobbet så ska vi "möblera" om (fast kläderna) så det såg kanske lite stökigt ut, men det blir nog fint i slutet! Fick även veta att det ska byggas om där, fast jag tror inte det händer just nu när jag praktiserar där?
 
Nu ska jag bara ta det lugnt och slappa, imorgon så ska jag nog åka buss för det är tänkt att vi (Jonna, Amanda, Matilda och Tove) ska till Norrhammar och besöka våra gammla lärare. Men får se hur det blir med det har frågat dem.
 
 
Haha, fin jag var..not. Jag i det kalla vädret idag!

silverlinje - naglar.

Har nyss målat naglarna ganska enkelt men det blev snyggt! Ska gå ner och ta något kvällsmål, sen var det visst inte blodapelsin..(besvikelse haha) var vanliga. Trodde mamma tog blodapelsin för hon sa då det, i alla fall åt två stycken för det var goda. Egentligen tål jag inte apelsiner för mina läppar känns som det svullar och sticks, men nu så gjordet det inte det, kanske nått stick. Tål inte äpplen heller får ont i magen av dem, så brukar låta bli dem. Vindrovor kan jag också få ont i magen av om jag äter för många, men dock kan jag inte behärska mig för jag älskar dem! Kan jag ens äta någon "standard" frukt? Haha, typ en banan. (standrar-frukt = äpple, banan, apelsin känns som det är de man bruka oftast ha hemma).
 
Bloggar mer imorgon!
 
Fick bli med en mobilbild, vita och en enkelt fint silver streck! Fick denna insperation från Instagram.

cause I'm gonna having my time of my life.

 
 
Är jättetrött vill sova, orkar inte heller ta en powernap haha. Om jag hade haft bra syn som förr hade jag gjort det, men nu har jag linser så om jag somnar så fastnar det på ögona och då blir det tort..orkar inte heller ta av mig dem (lathet haha). Får sova senare ikväll!
 
Annars har dagen varit bra, vi har ju en till praktikant så nu är vi två stycken. Men hon går i högstadiet och ska bara vara här i en vecka men det kan ju va bra med lite extra hjälp när det är mycket som ska göras. Vi har städat i lagret, lite av rean skulle få plats och ja ni vet ju vad jag har sagt om deras lager = minimaliskt! Tycker der förtjänar ett större lager, hihi. Men det gick bra, har packat goodibag osv. Det vanliga, på torsdagen ska även min Miljö & matrial- lärare komma och prata med mig och min handledare! Det är inte för jag har gjort något fel, utan det burkar göra så och frågar hur det går för mig osv, tror jag då. Har aldrig varit med om praktik i gymnasiet.
 
Nu ska jag gå och ta mig en blodapelsin! Längesen jag åt det, när jag var liten så villa jag inte äta det för jag trodde det var riktigt blod i den!! Dåligt uppväxt, haha...Känner suget efter massa frukt.
 
(skulle ju inte vara helt fel, värme!!)
 
(haha ni ska se när Teo ska badas, han blir så mycket mindre haha)
Bilder: http://littlereasonstosmile.tumblr.com/
 
Sorry att jag bjuder på så massa bilder från Tumblr, har inte knäppt några nya foton själv.

Kyckling wraps.

Efter jobbet idag så mötte jag upp mamma utanför, hade glömt att vi skulle ses efter 4. Så jag trodde ju att jag skulle gå hem, tur så inte haha. Fick skjuts, vi for även till Coop Forum för jag vill att vi skulle köpa frukt för jag har börjar bli jättehungrig vid 3-4 tiden. Så då är det ju bara att ta med en frukt istället för att gå och köpa något (kan bli dyrt det efter varje dag). Första veckan va inte så, men denna vecka är det så. Imorgon till lunch så är det Texmex buffe!! (skolan) Hoppas man inte spiller något så man får värsta fläcken, tur man är på en klädaffär haha.
 
Men i alla fall medans vi var på Coop så sa jag till mamma att jag var jättesugen på kycklingsallad men sen bestämde vi oss istället för att göra kyckling wraps! Så det blev till middag och nu är jag mätt.
 
Ska äta mycket sådant i sommar! Så gott och enkelt sen ganska nyttigt..förutom brödet då.

19/2

Dagens outfit:
 

godnatt!

Har nyss sytt in en jeans skjorta som jag fick av Matilda, tycker den va fin dock så hade Matilda klippt av den i kanten. Antar att den var ganska lång och sen så när jag ska ha skortor så tror jag att jag behöver figursydda skjortor! Annars får jag så konstig överkropp, det är som att jag ser mindre då ut. Så jag fållade den i kanten och sydde in den, haha går man Hantverks! Men den blev bra, så kanske har det imorgon, längesen jag hade skjorta.
 
Vill ni ha ett plagg insytt aks me! Eller inte, haha tänk om jag skulle råka göra fel och förstöra den...det vore ju synd. Har inte gjort fel än, men det är ju bara mina kläder och för mig gör det ju som inget. Men om det är andras så njaa då gör det mer om de skulle hända nått. I alla fall kan sy, haha har redan några beställningar av mina vänner!
 
Nu ska jag gå och lägga mig, upp och jobba imorgon!
 
Arkiv bild. Fint hår man hade där då..

Lista:

Kör en sådan här lista, så jag har lite mer att blogga om. Tog den från Jennys blogg (ni hittar henne i länkar), jag hade tänkt kopiera den och sen gick inte det och så kom jag på att jag har ju satt på hennes blogg så man kan högerklicka, haha smart jag är! Så skriver av allt istället, eller ja i alla fall frågorna!
 
SENASTE
1. Kompisen du träffade: Jenny
2. Personen du pratade i telefon med: Mamma
3. Du fick sms av: Jenny
4. Personen du kramade: Jenny
 
IDAG
5. Kläder: Svarta Carlings-jeans, stickad marinblå tröja från VeroModa.
6. Bättre än igår: Haha ja verkligen!
 
IMORGON
7. Är det: Tisdag
8. Planer: Jobba/praoa
9. Något tråkigt som händer imorgon: Har ingen aning, hoppas inte!
 
FAVORIT
10. Nummer: Vet inte..
11. Färg: Pastellfärger, lime, turkos (frächa färger typ, ingen speicell)
12. Årstid: Sommar!!
 
FRÅGOR & SVAR
13. Saknar du någon?: Jadå, Jenny hihi
14. Vem är din bästa vän?: Jag har väldit många nära vänner som jag skulle kunna säga är mina bästa vänner men det är Matilda!
15. Det första du gjorde i morse?: Gick upp och duschade
16. Det sista du ska göra innan du sommnar ikväll?: Tvätta bort sminket och borsta tänderna
17. Var irriterar du dig på?: Njaa, inget typ
18. Tror du på distansförhållande?: Alltså det beror på, hur bra förhållandet är osv. Men kanske
19. Vem tänker du just nu på?: Ingen haha, kanske Jenny för jag sitter och skriver med henne
20. Tror du personen tänker på dig med?: Haha, hoppas det annars! Haha, nejdå skojjar men nog gör hon det.
21. Vart reste du sist?: Det beror på hur ni menar alltså resa resa eller bara åka bil tvärt? Isåfall om det är utomlands var det Thailand.
22. Vad gjorde du igår kväll?: Såg Glee avsnitt och sen såg på tv med familjen
23. Liknar du din mamma eller pappa?: Haha, verkligen inte..liksom adopterad..haha. Men vet inte hur mina biologiska föräldrar ser ut kanske man liknar någon av dem?
24. Ler du ofta?: Jadå, är alltid glad..kan inte vara sur. Förutom när blodsockret är lååågt..
25. Välj en: kärlek, skönhet, kretivitet?: Alla, haha nä men kärlek tror jag nog.
26. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna?: Hihi..jaa
27. I vems säng sov du i igår natt?: Min
28. Vilken färg har din tröja?: Grå
 
SORG
29. Är du en glad person?: Jepp!
30. Vad gör dig glad?: Mina vänner, förlänger alltid livet med dem (mycket skratt).
31. Önskar du att du var lyckligare?: Vet inte riktigt, man kan ju alltid bli lyckligare tror jag..men är väl rätt lycklig nu.
32. Tycker du lycka är överskattat?: Nej
33. Kan musik göra dig glad?: Yes! Kan inte leva utan musik
 
KÄRLEK
34. Har någon annan än din familj sagt "Jag älskar dig"?: Jag tror det, det var i alla fall länge sen haha kanske sist i 7:an..(foreveralone haha).
35. Har du någonsin sagt "jag älskar dig" och menat det?: Jo det har jag, det var väl också i 7:an men ja hur "liten" var man inte då? haha.
36. Har du en flickvän/pojkvän?: Nepp
37. Är du nöjd med det?: Njoo det är jag väl, har mina fina vänner..men det kommer väl sen att man är inte nöjd haha. När man väl har varit foreveralone ett tag.
38. Är du kär?: Nej
 
HAT
39. Vem hatar du verkligen?: Ingen, är ett starkt ord hehe men om man verkligen ska hata någon så är det personer som är onda liksom Hitler..Men ingen i min närhet.
40. Har du någonsin gjort en hat-lista?: Haha, nej.
41. Är du en mobbare?: Nej det hoppas jag verkligen inte, är för glad för sådant. Hatar haha där kom det, mobbing! Värsta som finns.
42. Har du varit så arg att du har börjat gråta?: Jag vet inte tror inte det?
43. Har du blivit sviken någon gång?: Ja
 
SKOLAN
44. Gillar du skolan?: På sätt och vis mina kompisar och sömanden men inte det vanliga lektionerna dirket.
45. Favoritämne?: Sömand och bild
46. Värsta ämne?: Matte!
47. Är skolmaten godare än på din tidigare skola?: Nej! Fast minns inte heller om den var bättre på Norrhammar? Den bästa jag har varit med om är på Björnåker (Burträsk) för där gjorde dem maten, loovvee it!
 
 

give it up.

Har inte bloggat något sen jag kom hem men pappa skulle låna datorn för på deras dator hade det fått något virus men nu tror jag det är ordnat! Sen har jag hjälpt mamma med tvätten, vi håller fortfarande på med den. I alla fall så har jobbet varit lugnt inte så mycket folk som det brukar vara men det är ju en måndag.
 
Har väl inte så mycket mer att säga, tänkte sen ta några sådan här frågelista. Såg Jenny hade en på sin blogg så tänkte sno den av henne, hihi.
 
 
 
 
Bilder: http://lolthatsme.tumblr.com

when all is said and done.

Har äntligen sett klart alla avsnitt av säsong 4:a, så nu är det bara vänta till nästa avsnitt. Hehe, så nu för tillfället kan jag återgå till mina vanliga rutiner haha. Menar som att jag inte behöver sitta vid datorn en hel dag och glo på serier osv.
 
Just nu så ser jag med familjen på Så ska det låta.  Detta får nog bli det sista inlägget för idag, imorgon väntas ju jobb.
 
Go follow littlereasonstosmile’s one and only instagram! @littlereasonsofficial
http://instagram.com/littlereasonsofficial
Bild: http://littlereasonstosmile.tumblr.com/

Söndag.

Sitter och ser på Glee avsnitt nu också. det är ju nästan 1 timme långa så hehe tiden gör väldigt snabbt! Vilket gör att man inte känner sig som en tråkig person, som inte gör något. Men jag vill se klart det, haha Jenny gjorde det igår så. Har 4 avsnitt kvar.
 
Idag har det inte hänt så mycket, imorgon blir det att jobba/praoa på BikBok sen så kommer nog denna vecka bli trevlig. Tove kommer hit till Skellefteå på onsdagen visst, hon är just nu i London som jag inte alls visste! Fusk, men hon har det nog trevligt där. Sen så ska vi nog fira Amanda, som fyllde år förra veckan!
 
Nej nu ska jag fortsätta se så efter allt detta att jag kan återgå till de vanliga, haha fastnat liksom.
 
Snygg väska va? Har visat mamma den och att jag önskar mig den när jag fyller år så vi får se annars köper jag den själv. Behöver en mindre väska som man kan ha när man går på stan osv, så slipper man bära på en stor som nästa inte ens har något i sig! Tycker om färgen också, dock är den lite mörkar i verkligheten sen är det ju fint med en accessoar som är i färg.

nobody said that this was easy.

Har sett på en massa Glee avsnitt nu men ska gå och lägga mig, har missat så mycket i den serien och jag minns knappt vad jag såg sist. Hänt så mycket ju så man måste hänga med. Dock så fortsätter jag med det imorgon.
 
Såg ju Mello och ja det fanns några bra och inte så bra, tyckte det som gick till final och andra chansen var bra. Förutom Carolina Af Ugglas hehe, är inget fan av henne så. Tyckte det var roligt att den här "gubb-gruppen" (minns inte vad det hette) kom med, eftersom de gjorde det här bara på skoj och så är det ju som en liten parodi av melodifestivalen tror jag, haha. Jag gillade i alla fall de första som gick till final han (bandet, minns inte heller vad de hette..) sjöng jättebra.
 
Godnatt!
 
Min chokladmousse, mamma hade gjort det.

lördagkväll.

Har städat mitt rum nu, det tog inte så lång tid men man tar ju lite långa pauser haha. Väntar på att det ska bli middag, senare ikväll blir det chokladmousse och se på Melodifestivalen som är just nu här i Skellefteå! Jag ska då inte dit och se men jag ser lika bra på tv. Matilda var där igår på genrepet och så fick hon visst en high five av Claes Malmberg, haha det var ju coolt tycker jag. Min morbror var visst också där och såg på, han skickade en bild till mamma.
 
Men det kommer bli en trevlig lördag kväll, vet att Ana Maria ska va där ikväll och se. Hon sa till oss "om ni ser mig sms:a!!" haha. Fick veta av mamma igår att hon hade läst på Aftonbladet att Molly flög hit upp i torsdag
(Alla hjärtansdag) för att överraska Danny, tyckte det var super gulligt!
 
Haha så fina jag och Amanda är, Jonna som tog denna bild. Matilda som är i bakrunden.
Bilden tog jag från Jonnas blogg häär.
 

tell me now you know.

Godmorgon!
 
Eller jag har varit vaken ett bra tag, råkade somna vid halv ett eller ett för jag la mig bara under filten. Men jag hade inte tvättat bort sminket ett tagit ut linserna osv. Så råkade somna med det och hade min vanliga tröja på mig, sen tvär vakande jag klockan fyra och så tänker jag att jag måste ta ut linserna och tvätta bort sminket och borsta tänderna, haha. Sen gick jag och lade mig igen och vaknade vid halv elva. 
 
Idag händer det inte så mycket har tänkt städa, som jag inte har gjort på länge hehe.
 
 
 
Bilder: http://littlereasonstosmile.tumblr.com/

low battery.

Sitter och gör inte så mycket ser på nått program och ser att jag har lite battrei på datorn så skriver ett snabbinlägg! Fick ont i magen av att ätit godis så har slutat. Ska väl snart göra mig klar för sängen så, bloggar mer imorgon!
 
Godnatt!
 
 
 
(gulliga klänningar!)

fredagsmys.

Har nyss kommit hem från att ha varit på CoopForum med mamma, köpte lite fredagsgodis. Idag på jobbet så har jag larmat och tagit städrundor som är att plocka upp kläder från golvet och göra så det ser fint ut! Sen var det ganska mycket folk idag, eftersom det är fredag. Sen var det massa uppträdande på CK som Megafonen gjorde. Efter jobbet så kom Jenny och Erica och så gick vi till Ica-Torget och så köpte jag lite godis (de jag och mamma köpte var till övriga familjen) sen for jag hem.
 
Nu ska jag fortsätta se på tv med familjen!
 

Torsdag.

Pratar fortfarande med Jenny men jag tog en paus och gick ner och nu är jag tillbaks, vi pratar lite om Melodifestivalen om att jag har första parket...vid Tv:n ahah! (sant skämt). Artisterna är nu här i Skellefteå (de kom igår)och på lördag så är nog Skellefteå Kraft Arena fullproppad av Skellefteåbor och säkert andra. Följer Gina på Insta och såg att hon klappade på en ren, så nu kanske ni alla i söder får en bild av att vi har renar i stan men icke det haha bara i skogen! Var säkert bara något speciellt. Men det är ju roligt att mello ska vara här, har varit de två gånger förut.
Jag vet inte vilka som ska uppträda bara Tommy Körbeg och Claes Malmberg, hehe. De vet jag, får väl kolla upp vilka mer som upptärder!
 
 
Detta får bli de sista inlägget för idag, imorgon är det fredag. Så skönt! Kanska ska gå med mina vänner på Wayne's Coffee efter jobbet, kanske jag köper något eller så inte. Man kan ju bara sitta där och prata, det är ju också trevligt! Snart kommer Tove också upp hit till Skellefteå då ska vi nog ha en till reounion.
 
 
 
 
 
Hahaha, så sant!

I'm really sure how I feel about it.

Lyssnar på musik och skriver lite med Jenny, idag på jobbet så har jag packat upp varor och larmat sen gjort en massa Goodiebag, så mina fingrar är härdade haha (det var pyssligt). Var från smycken till små väskor, så gå in och köpa något så får ni en (köpt för över 300kr tror jag). Men det var roligt i alla fall. Snart är det helg då, ska bara ta det lugnt.
 
Idag är det ju Alla hjärtansdag så på lunchen så gav jag mina vänner ett gelehjärta, så snäll är jag! Ska snart äta gelehjärtan med familjen, haha bra när man nyss lagat ett hål men jag borstar ju tänderna noga nu. Inte för att jag inte gjorde det förr men de tipsade mig hur jag kunde gör och så fick jag en ny tandborste som var mjukare och en sprilans ny tandkräm som är nu på reklam! Älskar den haha.
 
Förresten så var jag ju hos Optikern och jag fick en ny lins, äntligen!! Har känt min handikappad i ögat med att se med höger och inte vänster..så nu är allt bra igen. Kan sminka mig normalt, förstå så svårt det var i morse när jag skulle göra mig klar allt var osynkat. Fick även lite mer styrka på vänster linsen, eftersom jag tyckte det hade blivit sämre.
 
Haha inte nice kvalla, ett gelehjärtan från idag!

Guldkant - naglar.

Oj vad blek hand jag fick, i alla fall så målade jag mina naglar så här igår kväll! En insperation från en bild jag såg på Instagram.

14/2

Dagens outfit:
 
Rosa tröja för det är alla hjärtansdag!

Glad Alla hjärtansdag!

 
 
 
 
Bilder: http://justgirlythings.tumblr.com/
 
Blev ju lite foreveralone bilder, haha. Men det gör inte mig något, man kan fira med sin familj och vänner! Senare om man har någon att fira den med så är det ju trevligt!
 
Glad alla hjärtansdag på er i alla fall!♥

Stay.

 
Jättefin låt och man skulle ju verkligen inte tacka nej till Rihannas utseende!

Onsdag.

Sitter och väntar till det bnlir middag, hungrig! Det gick i alla fall bra hos tandläkaren så nu är hålet lagat, haha bedövingen var i halva käften, tungan och munnen. Känndes som man fick en stor fläskläpp och när jag skulle skölja munnen så dreglade jag. Inte nice, sen for jag till BikBok och började jobba som vanligt. Åt inte på skolan med mina vänner för man skulle som äta efter bedövningen försvunnit nog för jag kan förstå det, skulle väl dregla då också och tappa ut maten, usch haha!! Så åt senare och köpte Ica sallad och åt inne på Bikbok/lagret.
 
Gick till optikern också efter jobbet så har fått en tid imorgon, har gått med bara en lins haha. Lite konstig känsla se bra och dåligt. Kände mig lite handikappad i ögat typ, så jag hoppas jag får en ny imorgon på något sätt. Köpte mig 3st nagellack på BikBok, eftersom det har börjat få in smink och jag och nagellack = love! Ni vet säkert att jag är beroende av nagellack och älskar att måla mina naglar osv. Men de här färgerna var ju super fina, kom in och köp!! De kostar bara 19kr.
 
Mina nya favoriter, älskar glittret! Ska måla naglarna ikväll.

Tandläkaren imorgon..

Sitter och lyssnar på musik och inte så mycket mer, imorgon så ska jag inte fara till BikBok utan har en tandläkar tid 10.00 så ska laga ett hål, mitt första hål dessutom! Har ingen aning hur det känns om det kommer göra ont efter bedövningen eller något sådant. Man brukar ju inte vara så taggad på att vara hos tandläkaren, men bättre att göra det nu än när du är vuxen för då kostar det! (hehe). Inte billigt alltså..
 
Mitt öga har i alla fall blivit bättre men får se imorgon, ska nog ändå dit sen efter jobbet tror jag det blir och kolla synen för nu när jag håller för ögat så ser jag mer sämre på vänster och jag vet inte om det var så innan!?? Nog för att jag vet att synen förändras osv, men man vill ju helst att den ska bli bättre. Måste kolla det, för om jag har fel styrka på linsen så kan det bli mera konstigt.
 
Idag på lunchen på skolan så mötte jag Jonna och Amanda och så sa jag grattis till henne sen träffade jag även Matilda. Äter lunch på skolan efter som Balder är de närmaste gymnasiumet till stan (tror jag då).
 
Efter middagen så kom min morbror hit för han skulle lämna några låder till mamma, sen satt vi och prata (familjen).Nu ska jag ta och skriva lite på idrottsuppgiften sen välja kläder inför imorgon. försöker komma på lite outfits. 
 
Åt denna godingen nyss, jättefärsk! Köpt på CoopForum haha.
 
 

ont i ögat.

Har för en stund sen kommit hem, mamma och pappa var hos morfar så medans det var i stan så hämtade de mig (morfar bor i stan). Idag så har jag bara suttit i lagret och jag fick rensa lagret som är att vika alla kläder sen lägga dem i storleksordning, så nu är det fint på lagerhyllorna. Det som är det jobbiga med det är att man inte får som in nå ljus, alltså det finns ju lampor där osv. Men ni förstår nog, i butiken är det som ljus så man blir pigg. Jag hann i alla fall med ganska många hyllor, höll på med jeans hyllan innan jag slutade. Det har ett ganska litet lager, tycker de borde få en större yta, haha! Men annars har det gått bra.
 
Som ni ser i rubriken "öga" så har jag haft hela dagen ont i mitt vänster öga! Jag har ju linser så imorse innan jag for så tog jag ut dem sen på igen eftersom det kan hamna smuts på linsen men nä jag har levt hela dagen med att nått har skavt sig mot ögat..mysigt va??!! Så nu när jag kom hem så tog jag ut dem, men det verkar vara nått i ögat  inte på linsen så får se imorgon hur det är. Annars så måste jag fara till Optikern, sa mamma. Ögona är viktiga, inte så roligt om du blir helt blind!
 
Fettisdag idag, så på skolan var det plättar med grädde och sylt! Ska äta en Semla senare idag också.

12/2

Dagens outfit: 
 
Sämst kvalite på bilden men i alla fall blåa jenas (ovanligt!!) för en gångs skull. Anväder ju mest bara svarta jeans (Skellefteå trend haha..nä men typ) sen min egna designade tröja som är ganska vanlig.

Fettisdag imorgon.

Lyssnar på musik och chattar lite med Jenny, har också för en stund sen sytt in en tröja. Tröjan har jag sytt själv på skolan typ strax innan jullovet! Det blev nämligen så att den töjdes ut i tvätten, så halsringningen blev ganska stor men nu har jag fixat det. Först när jag såg det trodde jag att jag aldrig skulle kunna ha den igen eftersom den blev som förstörd och jag gillar den ganska starkt, det är som ett våfflattyg och är cremevit! Ni kan hitta den på kategorin By:Elin. Så nu går det att använda den igen, varför jag inte trodde den skulle kunnas användas igen var att en halsrigningen är ju lite svår att förminska eftersom man har gjort/klippt den själv. Men kom på en lösning, så det löste sig.
 
Ska ta nått och äta sen sova, ska nog gå imorgon till jobbet (kallar det för jobb även om de är praktik för du jobbar ju, fast ingen lön..) Jag har inte gått på länge från mig till stan, sist det hände var i 8:an när jag gick på Kanalskolan  hehe. Men man får ju motion och det skadar inte, dock gillar jag inte att det är kallt ute..men det är 5km till stan så jag går som 1mil varje dag i så fall (5km dit och hem). Jag åker buss till skolan på vintern men ska cykla när det börja bli lite mer vår/sommar väder, längtar till sommaren!!!
 
Godnatt! Det är ju Fettisdag imorgon och Amandas födelsedag!!
 
Detta är en av mina fina komisar Amanda, som fyller år imorgon!!
(bild tagen av mig)

första dagen.

Har nyss ätit middag, slutade 16.00 och sen gick jag hem som tog en halv timme. Börjar kl. 10.00 så det känns som en bra tid! Är alldeles slut i bena/fötterna har som stått hela dagen och man är ju inte så van vid det, för man sitter som mest hela dagarna i skolan.
 
Men det gick jättebra idag, städat på morgonen sen packat upp massa nya varor och det har fått in smink, parfymer, nagellack osv som är helt nytt för affären. Så kom dit haha! (reklam) Dessutom har det 100kr rabatt på alla jeans! BikBok, är detta då.
 
Nu ska jag börja med att skriva uppgifterna som vi hade och ska börja nu i veckan på Veckoutvärderingen för Idrotten, massor man ska komma ihåg!
 

vänner ♥

Har nu målat klar mina naglar och det gick bra med att måla vita kanten (fransmanikyr), har inte gjort det för det har gått utan också men det gick bra nu, använde min Nail Art Brush som jag fick i julklapp! Så nu har jag fina nya naglar, fast kommer måla dem igen typ till alla hjärtansdag. Vet inte riktigt än hur dem ska bli men kommer ta kort på det. Måste börja bli lite mer kreativare, har på senaste tiden bara målat vanligt.
 
Ska göra mig klar för sängen och imorgon blir det att duscha och göra sig i ordning sen fara till BikBok och börja jobba/praktisera. Kommer säkert bli helt galen och vilja köpa allt, eftersom det har så fina kläder osv! Kommer säkert va mycket folk där senare efter lunch kanske, alltid propfullt där. Men då har jag mycket och göra, vilket jag vill! 
 
Bjuder på en bild med jag och Jenny, såg på hennes blogg att hon visst hade ramat in mig och henne. Min första kompis som har mig i en ram i sitt rum haha, men det var gulligt av henne. Skulle också vilja ha på mina kompisar osv, dock är alla mina ramar fulla av mig, ego! Nej, men det är från när jag var liten.
 
Såg lite tapig ut, men whatever och Jenny som är fin som vanligt!

I could be the one.

Lyssnar på musik och har tänkt måla naglarna, ovanligt! Ska måla franskmanikyr fast nu ska jag måla också med den vita, som jag engentligen inte bruka använda. Snart så ska jag också se på Så ska det låta med familjen så kanske målar naglarna efter det. Ska även gå och lägga mig sen så jag kommer upp imorgon. Fast jag får ju som sovmorgon nu i 3 veckor om jag ska börja alltid vid 10.
 
Bild från igår, osminkad. (ljuset som gör så det ser ut som jag har halva ögonbryn haha)

give me love.

Lyssnar på musik och chattar lite med Jenny och Linnéa, blev tvär trött nu. Men hoppas på att det blir mat snart, då får jag nog energi. Tänker lite på praoen också, kanske lite nervös men tjejerna som jobbar där verkar jättetrevliga! Så mycket man ska komma ihåg också alla uppgifter vi ska göra osv. Har i alla fall Lina en affär bort från mig så. Vi tjejer har tänkt gå och äta tillsammans på skolan, fast vet inte vilken tid jag har lunch men får väl reda på det imorgon.
 
Min nya profilbild på FB:

fika.

För ett tag sedan så for gästerna, vi har fikat och ätit tårta sen bara suttit och pratat.
 
Jag idag.
 
 
Fika.

Kalas!

Har just hjälpt till och städat och nu ska jag gå och hoppa in i duschen sen fixa mig inför kalaset. Gästerna/släkten kommer vi 13.00. Fast det är bara morfar, morbror och hans tjej som kommer men det bli ändå trevligt. Snart fyller jag år!! 4 mars, en bit kvar men det känns nära. 
 
Bilder kommer senare!
 
(nej..haha)
 
 
Bilder: http://littlereasonstosmile.tumblr.com

black and white.

Sitter nu och ser på Mumien men det är snart slut så, ska också gå och lägga mig snart. Imorgon så ska jag duscha och fixa mig inför kalaset, bloggar mer imorgon!
 
Haha vet inte alls vad jag gör men aja, bjuder på den i alla fall.
 
Godnatt!

Mello.

Har för ett tag sedan sett på Melodifestivalen, vet inte riktigt vem jag tyckte var bra. Men de funkade, men alltså Swedish House Wife, hallå..lite kul kanske men de finns liksom redan Swedish House Maffia och det är nog en aning bättre. Älskar när de göra extra nummer alltså programledarna och de bidrag som inte kom med (Per Andersson) haha. Så nästa helg då är Melodifestivalen här i Skellefteå, man kan inte missa det om man går på stan det har satt upp massa ballonger, reklam på det osv. Själv ska jag inte fara och se det, det äger rum på Skellefteå Kraft arena! Men det kan ju va roligt att det händer något här.
 
Just nu så ser jag på QX Gaygalan, hehe. Fanns som inget annat att se på tv och det är roligt att de vilka som uppträder.
 
Jag och söta Teo idag!

Middag

Har för ett tag sedan ätit middag och det blev godkänd av familjen, haha. Oftast så brukar min mat blir god! 
 
Jag glömde att ta kort när jag lade upp allt på tallriken så därför ser det ut som att jag inte äter något..
Det är klyftpotatis, kyckling, soltorkade tomater och beasås!

bullar

Ska nog snart sätta igång med att laga mat, just nu så lyssnar jag på musik (Feel this moment- Pitbull & Christina Aguilera). Verkligen en party låt typ, älskar då basen i den och låten. Skulle nog vilja vrida på basen mer men det skulle nog sluta med att en arg granne knackade på, hehe.
 
Fick äta mammas bullar idag som hon bakade igår!

Feel This Moment.

 

Skandinaviska mästerskapen i vintersim.

Godmorgon på er! 
 
Fast jag har varit vaken länge så, vid frukosten så såg vi (familjen) på Nyheterna och då så var vi Skellefteå med eftersom idag är det Skandinaviska mästerskapen i vintersim! 

Idag händer det inte så mycket, ska senare hjälpa mamma med att baka lite och så ska hon klippa mina toppar, har lite klyvnatoppar och så vill jag att mitt hår ska vara fräscht inför praktiken. Sen så oftast när jag klippt mig så växer mitt hår snabbare, det känns då som det. Jag ska även laga middagen, vill göra det. Så bilder på det kommer senare. Imorgon så ska vi ha släktkalas för Robin, han fyllde år förra veckan på den helg så skulle min morbror bort. Mamma bakade bullar igår så imorgon blir det fika och tårta.
 

Bilder som jag tog nyss, no makeup. Blev som en dag när man vaknar upp "snygg" ni vet hur jag menar tjejer! Att man känner sig fräsch och inte behöver något smink. Dock händer det aldrig på varadgen haha.
 

Sleepy.

Sitter just nu och ser själv på tv, när mamma och pappa har farit och hämtat Robin och skjussat några av han vänner. Blev jättetrött så ska nog göra mig i ordning för sängen.
 
Förresten så har jag kommit på en skojrta jag ska göra, det ska bli en jeans skjorta och så nitar på kragen. Klippte ut mönster idag och ändrade det osv. Så jag hoppas att det blir bra, dock nu så har vi inte skolan på en månad och då kommer det kännas att man inte har sytt på flera dagar och inte kommit fram i något. Men tror det ändå nu kommer bli trevligt med praktiken!
 
 
 
 
Bilder: http://lolthatsme.tumblr.com
 
 

Fredag.

Sitter just nu med mamma och pappa och ser på tv, min bror är hos några vänner. Har inte bloggat något, men det var för att efter skolan så följde jag med Linnéa hem och var där till halv nio. Innan vi for till henne så gick vi på stan med Lina, Linda och Ana Maria också. Senare satte vi oss också på Waynes Coffee där Linda och Lina skulle köpa te. Vi satt där ett bra tag och bara prata! Sen gick vi skilda vägar och så följde jag med Linnéa hem och hon var ensam hemma så vi hade en mysfredag och vi lagade middag och sen på stan så hade jag köpt naturgodis, gott! Vi lagade stekt kyckling, pommes och beasås, det blev jättegott.Så har haft en jättetrevlig fredag.
 
Nu ska jag fortsätta se tv med min familj.
 
Bild från när vi lagade mat, pommes.

Just give me a reason.

Lyssnar på musik och jag hjälpt Jenny med hennes blogg, haha. Hon försökte ändra lite grejer och så blev det lite "kaos" haha, så ryckte in! (jag som gjort designen hennes).
 
Det var jättelängesen vi sågs, förutom idag då. Men hon ska nog komma till mig på sportlovet, sist vi var med varandra hemma hos någon var typ novemberlovet!
 
Idag så på skolan har vi fått mer information inför APL/praktiken, det blev lite mycket att ta in i huvudet. Men nu så har jag förstått allt och hur vi ska göra inlämningsuppgifterna, det är tre stycken vi har. Det är bland annat om arbetsmiljö, en intervju och matrial. Man vill ju ha så bra betyg som möjligt så ska försöka göra detta så bra jag kan och hoppas på att man kanske får ett ganska bra betyg. Sen har jag också en inlämningsuppgift i Idrotten, så nu blir det mycke att hålla reda på. Så allt skickas i tid.
Nu är det bara fredag sen helg och sen på måndagen finns jag på BikBok i 3 veckor! Är ändå ganska taggad men ändå lite nervös. Eftersom den linje jag går är yrkesförberedande så vill jag ju göra mig så bra ifrån mig som möjligt.
Man ska väl tänka mycket på kundbemötandet osv, nog för jag alltid bruka vara glad och väldigt ambitiös när jag väl ska göra en sak, så nog kommer det gå bra.
 
Ska senare göra mig klar för sängen, men ska nog ta ett litet kvällsmål innan.
 
(erkänner att jag ibland inte vill ha min katt uppmärksamhet, haha för hon bruka va jobbig..)
 
 
Bilder: http://littlereasonstosmile.tumblr.com
 
(Jag har inte tagit några nya bilder på något eller mig själv så därför får ni Tumblr-bilder!)
 
 

Thursday

Har varit hemma ett ganska bra tag, efter skolan så mötte jag upp Jenny och en kompis till henne och vi gick till den där affären Zuri Couture och nu var det inte lunchstängt! Det hade faktiskt fina kläder, mycket med nitar osv. Det hade massa klänningar en del snygga och vissa njaa, men man har ju olika smaker. Skor hade dem också, dem var också snygga! Jag kollade som vars kläderna var ifrån, men det var som från olika märken ex. Nicole fanns och massa andra. Dock var det en liten dyrare affär allt låg nästan på 200+ kr, men dem kanske köper in från USA till exempel.
 
Just nu så chattar jag med Linnéa och lyssnar på musik och senare gissar jag på att det blir middag. Vi ska äta köttfärssås med spagetti!
 
 
Bilder: http://justgirlythings.tumblr.com

let me love you, let me be around.

Måste snart gå och lägga mig, men just nu målar jag naglarna ovanligt??!! Hehe, tror jag aldrig bruka ha samma nagellack i en vecka om det inte är fransk manikyr då. Eftersom det passar till allt. Tänk nu är det bara torsdag och freedag kvar sen nästa vecka ut på praktik i tre veckor! Men jag tror det kommer bli skoj. Fick ju stället jag ville verkligen vara på, så det är ju bra.
 
Men säger väl godnatt då!
 
Arkiv bild, typ nästan slutet av sommaren. Inget smink heller.

sommar ♥

Sitter och lyssnar på musik och har kollat på massa bilder från i somras, det får mig ännu mer att längta till värmen! Idag var det iskallt ute! Vill sola, bada, äta grillat vara med vänner och bara ha lov. Jag hoppas då verkligen att denna sommar blir jättebra! Förra sommaren då regnade det ju ganska mycket osv..
 
Bjuder på lite somriga bilder, man blir faktiskt lycklig av att bara titta på dem.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Alla bilder är tagna av mig.

Zuri Couture.

Slutade idag lite innan kl. 14.00, på bilden så fick vi gå till museumet  (Nordanå) och skulle titta på en utställingn. Den var jättebra faktiskt, fina tavlor och illustrationer osv. Det var kanske lite mystiska/deppiga/roliga men det var trevligt i alla fall. Nu minns jag inte vad konstnären hette, men han bodde nog i Stockholm tror jag det var.
 
Efter skolan så gick jag med Ana Maria till en butik som är ny här i stan som heter Zuri Couture, dock var det lunch stängt så vi tittade bara in (glasdörrar) och det har skrivits om denna affär i tidningen (Norran) och jag läste artikeln och först fick jag som tanken ja men det är ju bra, en tjej som driver detta företag och har mer färgglada kläder (så beskrivs det i tidningen). Hon påpekar även att vi som är Skellefteåbor har färglösa garderober och att vi är ganska tråkiga, med att bära mycket svart osv. Där håller jag med, även om jag följer det också. Vi är ganska lika, nu menar jag inte alla i Skellefteå men ni fattat hur jag menar. I alla fall ni som bor här!
 
Men det såg ut som en riktigt bra affär, nu var det ju inte alla regnbågens färger men lite mer färger faktiskt och snygga kläder. Som finns i vanliga butiker också, det hade väskor, smycken, massa kläder, och lite mer "extrema" kläder och det var mest klänningarna, men det var faktiskt jättefina! Dock är det säkert dyra och om man gick omkring med den här i Skellefteå skulle du få blickar! Fast beror ju på hur de tänker, kanske positiva tankar eller så lite mer negativa tankar??! Sen hade det även nit BH:ar! Ska in dit imorgon och kolla mycket mer noga! Vet inte än priserna om det är vettiga eller om det är super dyra? Kan vara en märkes butik lika gärna, men det får jag väl veta mer imorgon om.
 
Bild från i sommras!

26/2

Dagens outfit:
 
 
Känner att jag börja få ganska långt hår, men måste verkligen klippa mig. Lite nötta toppar och känner att det behövs innan praoen, haha vill vara färsch!

Tisdag.

Har för ett tag sedan kommit hem från Linnéa, följde med henne hem efter skolan och så åt jag middag där! Det var trevligt, alltid trevligt att vara med kompisar.
 
Just nu gör jag inte så mycket, skoldagen har varit normal. Håller ju på att skissa en egen skjorta nu men det är så svårt! Eftersom jag inte bruka ha skjortor, därefter att jag inte heller vet hur jag vill ha den liksom. Då är det ju svårt att designa en om man inte ens bruka använda de. Fast jag använder det inte för igen passa direkt på mig så bra, så då finns det ju nu som en tillfällighet att göra en som passar en i formen osv. Jag behöver kanske en figursydd, för om jag har en helt enkel som är som rak i modellen så ser det ut som min överkropp är en potatis, typ en säck.
 
 
Något som jag önskar mig födelsedagspresent: Ett gymkort!

hmm?

Ska nu ta och måla mina naglar klart, gjorde det igår men han inte allt klart. Jag målade dem svarta och använda Matte top coat som gör nagellacken matta, väldigt snyggt faktiskt och snyggt med matt svart. Men jag hade tänkt sätta lite guld på detta för att det inte ska bli så tråkigt, känner mig lite nu som en häxa med bara svarta naglar. Det är till och med första gången jag har svarta naglar, har som känt att jag inte passar i det. Älskar mest att använda färg.
 
Igår och både idag har jag funderat över mitt bloggnamn/adress, dock tycker jag och mina vänner som har lärts sig detta vad min blogg heter "Beautigirlmoon" och jag förstår ni som är "nya" läsare att det är svårt att komma ihåg. Så jag har tänkt på om jag ska börja blogga på nytt? Även om jag inte vill för jag har bloggat här så länge med alla dessa 2000+ inlägg! Dock vet jag inte hur man kan flytta alla inlägg, men jag vill fortfarande blogga på Blogg.se men bara med ett annat namn som folk kommer ihåg. Har sökt på Google och hittade idag en bra information, men sen visar de sig att det inte gick för Blogg.se hade bytt plattform, så det var ju surt.
I så fall är det att jag skapar en ny och får ha kvar denna och länka så ni kan gå tillbaks och kolla osv, men det känns ändå tråkigt. Eftersom jag vill som visa hur länge jag har bloggat osv. Så ska tänka på detta, om det är någon som vet hur jag kan flytta min inlägg till en ny så skulle jag vara tacksam för det!!
 

Nu är det bara en vecka kvar sen går jag ut på praktik, ska praoa på BikBok så det kommer bli skoj! Det är jättetrevliga där, dock börja man känna sig lite nervös. Har också uppgifter från skolan att göra där, det handlara mest om matiral osv.
 
Sen efter att ha målat naglarna ska jag sova, så godnatt!
 

Fina vänner ♥

Idag så slutat vi ju tidigt, så efter skolan väntade jag på Jonna och Amanda och sen gick vi till ICA-Torget och köpte glass och sen tog vi bussen till Jonna. Vi bakade kladdkaka och Amanda steg av före oss och skulle hämta bullar hemma hos sig (de bror ganska nära varandra). Efter att kladdkakan var klar och hade svalnat lite så började vi gå mot Matilda som vi skulle bjuda på fika och vara fina vänner som skulle få henne på glada tankar! Hihi. Nisse (hästen) som jag fotade i lördags med Matilda finns nu inte längre och vi ville göra något glatt för henne. Kan vara jobbigt att förlora ett djur som man har känt väldigt länge! Dock visste inte Matilda att vi skulle ha fika med oss, bara att vi skulle komma så det var ju en trevlig överraskning!
 

I remember brown eyes, so sad and blue skies.

 
 
Ska tvätta bort sminket sen måla naglara och sedan gå och lägga mig! Imorgon så ska vi få sluta vid 2, för lärarna skulle ha något. Så slutat typ mitt i matten, fast hoppas på att det inte är någon för vi skulle ändå ha en vikarie.
 
Har inte så mycket mer att säga, blev tvär trött nu. Bloggar mer imorgon!
 
Jag idag och min nya profilbild på Facebook!
 
(Rubriken är från en låt så, jag är inte ledsen om ni tror de).

Peplum top nr. 2

Nu så ska jag äntligen visa er hur peplum topen blev och det här är min andra jag syr. Den första gjorde jag på skolan fast marinblå med guldkedja där bak, ni hittar nog den om ni kollar på kategorier: By Elin.
 
Det blev ändå ganska nice, att använda plysch tyg. Lite annorlunda, men det funkar och är ganska mysigt!
 
 
 
 
 
Vad tycker ni? Egentligen var mönstrer en vanlig tröja men jag ville göra med volang = peplum top!
 

foreveralone..

Har inte vaknat nu men jag har försökt att få iväg bilderna till Matilda dock har hon fått 120 av 332 bilder. Men Hotmail vill inte samarbeta det verkar ha något problem, för det svarade inte efter att jag har skickar iväg två mappar. Så ska försöka senare! (blir galen på sådant!)
 
Just nu så lyssnar jag på musik och inte så mycket mer, funderar på att tvätta håret och sen göra mig frächare. Ni ska även få se resultate av Peplum topen, men tänkte visa den när jag har på mig den!
 
Bild: http://justgirlythings.tumblr.com/tagged/love

run Forets, run!

Haha, bjuder på dessa två bilder. 
 
 
Haha, Jonna tog en jättestor snöklump från vägkanten och kastade på Amanda. Dock så sprang ju Amanda så den träffade henne inte. Men på bilden ser det ut som ska bli träffad i huvudet, haha!

Godnatt!

Äntligen klar med min peplum top! Ska visa er bilder imorgon för just nu behöver jag verkligen sova.
Kan visa lite bilder från idag på stallet, Matilda om du ser detta så skickar jag bilderna imorgon när jag vaknar jag lovar haha! (skulle ha skickat de för ett tag sedan..)
 
Godnatt!
 
Matilda och Nisse
Trillingarna, haha svarta jackor och svara mössor! Men det är Jonna, Amanda och jag, hihi.
 

Melodifestivalen 2013.

Har för ett tag sen sett på Melodifestivalen, vad ska man säga? Nog att jag håller med att på sista tiden finns de ingen schlager låt. Förutom Loreens typ. Men vissa var väl bra idag, får väl se framöver vilka andra som uppträder. Haha, det är väl alltid bäst när programledarna gör något rolig show! Haha och när Per Andersson kom, bara så ni vet tycker jag han är super rolig och bra komiker (finns fler också).
 
Mamma hade också bakat en äppelpaj som vi åt medans vi såg och nu ska jag fortsätta sy!
 
 

this was the last time I ever saw you.

Har för ett ganska bra tag sedan kommit hem från stallet och stan. På stan gick jag med mamma och Robin för vi köpte lite sy saker ex. tikånålar och tvillingnål osv. Sen skulle Robin lämna igen nå headset.
 
Jag är super trött kan inte ens tänka. Skulle kunna somna nu, men ska sy klart peplum topen senare. Snart är det middag också så kanske får upp energin igen!
Tog förövrigt 332st bilder på Matilda och Nisse, höhö. Jag fick också sällskap av Amanda och Jonna! Visar bilder senare.
 
Jag och Nisse! (insta-bild)

hästfotograf imorgon.

Tänkte göra ett snabb inlägg, ska göra mig redo för att sova! Har sytt i flera timmar typ och jag är faktiskt nästan helt klar med den. Har halsringningen att göra sen fålla upp vid ärmarna och på volangen. Jag och mamma har även kommit på vad vi ska köpa för saker som behövs för att sy hemma ex. markeringspenna, tvillingnål osv. Men jag är då nöjd för tillfället, kommer bli klar med den imorgon.
 
Tyvärr imorgon så kommer jag inte blogga på morgonen, ska vid 12 till stallet för att fota Matilda och Nisse (häst). Hoppas på bra väder ute på morgonen då! Ska nämligen fota hon och Nisse, för tyvärr så ska Nisse avlivas. Han är ganska gammal nu tror jag. Har ridit han några gånger också. Så det får som bli en "farväl minns mig fotografering".
 
Men bloggar senare när jag kommit hem, godnatt!
 
Mamma gjorde choklad mousse idag, till kvällen.
Och så här ser det ut just nu, ska korta/fålla upp volangen. Just nu ser de ut som en kort klänning. Vi har nämligen som ett sy-rum hemma i ett extra rum!

Plysch peplum top.

Har varit hemma ett tag nu, på skolan så han jag klart alla detaljer. Äntligen säger jag bara! Så nu är det att designa sin egna skjorta, tänkte göra en till pappa men ångrade mig och tänker göra till mig själv. Sorry pappa, haha.
 
Efter skolan så gick jag och Linda på stan, vi gick till Ohlssons tyger och så köpte jag mig ett pastell-lila plysch tyg, ska nämligen göra en till peplum top. Kanske inte så vanligt att använda plysch tyg, men det kan ju ändå bli fint! Älskar i alla fall färgen, kommer satsa mycket på pastell i sommar. Känns väldigt fräscht! Kanske kommer på en helt ny inne grej? Fast nog har någon kommit på det. Visar resultate senare om jag blir klar med den idag och jag hoppas symaskinen vill samarbeta med mig (är lite ovan med mammas än de vi använder på skolan).
 
 
Inte lite tyg jag behövde, hehe. Tur så hade jag presentkort!

RSS 2.0