shine bright like a diamond.

Har nyss käkat middag, sen har det varit två ungar som har fått halloween godis;) Sen innan det har jag ritat men det blev inte så speciellt så orkar inte visa de.
 
Imorgon på dagen ska jag vara med Krille, som jag inte har varit med sen i sommars. Fast vi ses på skolan, men annars inte så mycket mer:)
 

Shine Ya Light

 

cause I know how I feel about you now.

Jag har ju som inga planer för idag så de jag har gjort är att tagit på mig en choklad-ansiktsmask som luktade jättegott (så klart luktade den choklad hehe).
Sen duschade jag, så nu känner man sig fräsch, ansiktet alldeles lent och mjukt:)
 
Nu ska jag ta och måla med lite akvarell, vet inte vad än men får väl se sen vad de blir.
 

Glad Halloween!

Har sett lite filmer nu på morgonen, bland annat Wild Child och The Vow dock så har jag bara som tittat igenom dem, hehe. Wild Child har jag sett förr så den vet jag hur den är, men The Vow har jag inte sett den verkar då bra!:)
 
Idag är det ju Halloween! Kommer inte göra nått speciellt, det har ju varit prat om en halloween fest med klassen men ja, det går som inte framåt så vet inte ens om det blir?!
 
 
 
Bjuder på dessa bilder, jag gjorde dem i PicMonkey.com :D
 
 

tråkigt liv jag har..

Ledsen för att jag inte har bloggat så mycket, men har inte haft så mycket att säga. I alla fall så har jag städat sen efter maten kom morbror hit sen skjusade vi Robin till en Halloween fest, sen mot kyrkogården där min mormor är begrav (och lite annan släkt) men det var denna dag min mormor dog, dock hann jag aldrig träffa henne.
 
Så här har jag sett ut idag, osminkad och bara myskläder;)
 
Det här får bli de sista inlägget för idag.

snö

Godmorgon på er alla, vaknade idag typ vid halv 10. I natt eller ja det kanske har det på morgonen också men det har snöat, så nu är gräsmattan och taken täckta av snö och det då jag säger att det är vinter! Haha, nä men seriöst   det är typ då den "riktigt" vintern har kommit för mig.
 
Idag ska jag i alla fall städa, sen vet jag inte. Kanske måla?:)
 

kommer inte på någon rubrik.

Har för ett tag sedan käkat lite kvällsfika, ska snart göra mig klar för sängen. Man känner sig jätte trött även om
klockan inte är så mycket. Okej den är ca 23.00 hehe..tar tillbaks de. Imorgon vet jag inte vad som händer, städa lite.
 
Säger iallafall godnatt!
 

förra veckans naglar

Sitter fortfarande och lyssnar på musik och inte så mycket mer. Har ätit middag som bestod av fiskgratäng och potatis, det funkade men är inte riktigt en fisk människa. Men jag gillar lax iallafall:)
 
Funderar på att måla naglarna fast orkar inte göra något mönster eller så. Ojdå såg att jag inte heller hade bloggat om hur jag hade målat mina naglar i den nya nagellacken jag köpte:S Trodde de men annars får ni dem bilderna nu!
 
Jag gjorde dem förra veckan i torsdags^^
 
Min nya profilbild på facebook^^
 

höstlov

Lyssnar på musik och inte så mycket mer, tagit bilderna för en stund sen. De blev väl hyfsat bra, en ny profilbild på Facebook..jag byter ju typ varje månad!! Måste sluta med det, men jag blir ju aldrig nöjd hehe.
 
De är inte den jag har som ny profilbild men jag bjuder på den ändå^^
 
Förresten kan ju säga att det är höstlov nu:D Härligt, då kan jag sova länge sen bara göra vad jag vill (kanske inte hoppa från ett hus men ni vet vad jag menar).

Du vet att du har mig.

Idag vaknade jag jätte tidigt typ vid 7 :S Men det var ju super tidigt så valde att somna om så sovde väl till 10 ungefär.
 
Idag vet jag inte vad som händer, har nyss duschat. Jag kanske ska fixa mig och ta lite nya bilder så ni får nå bilder på bloggen!:) Solen är framme men det är nog super kallt ute, blå himmel inga moln.
 
 
Bjuder på denna bild. Jag, Britta och Jenny;)

Helgen:

Nu så har det gått att få över bilderna så nu ska jag berätta vad jag har gjort i helgen!
Först på fredagen efter skolan träffade jag Jenny på stan sen gick vi mot bussen som gick kl. 16.15 sen kom vi till Burträsk sen så åkte vi hem till Jenny, hon fick sina cupcakes och parfymen:D Senare på kvällen såg vi på film, Magic Mike.
På lördagen så tog vi det bara lugnt och var ganska lata på morgonen senare kom Britta och på kvällen så kom Erica som är en barndomsvän till Jenny och senare kom det fler folk! Det var ju tänkt att de skulle va tjejkväll men det kom 3st killar bla. Jocke haha. När alla hade kommit så käkade vi godis och såg på en film (som jag nämnde i ett tidigar inlägg).
 
Erica skulle sova över också, men det var roligt. Dock somande vi väldigt sent! När vi vaknade så blev det ju ganska förvirrande eftersom man skulle ju ställa om klockan så egentligen vaknade vi jätte tidigt:O Sen på morgonen gjorde vi inte så mycket, eller vi gick 2km (tillbaks blev det 4km) i det soliga vädret + att det var lite snö. Vi (Jenny) skulle lämna en sak hos en.
Sen tog jag bussen hem 19.00 och nu är jag hemma, fast har varit det ett bra tag!
 
Bilder från helgen:
 
En cupcake och Magic Mike^^
Godis från Hemmakväll^^
På lördagen, Britta hade kommit^^
Igår när vi somande vid typ halv 3 men då var ju klockan egentligen halv 2^^
De fina vädret idag, det var jätte stark sol imorse^^
 
 

Mitt andra bebisplagg

Framsidan^^ 
 
Baksidan^^
 
Att det blev en liten gullig klänning/tunika vet inte riktigt vad man ska kalla den. Jag blev klar med den i fredags!

White Mulberry.

 
Det var denna parfym jag gav Jenny och Cupcaksen, men de har jag ju redan visat i ett annat inlägg:)
 

kommer fler inlägg snart!

Nu är jag hemma, täntke göra inlägg men anslutningen mellan mobilen och datorns Bluetooth vill inte samarbeta!:( Blir ju arg, vill ju visa bilder. Får prova senare.
 
Jag och Jenny^^

söndag

Godmorgon eller jag/vi har varit vakna väldigt länge! Ni har väl inte glömt att ställa om klockan. Det var typ hemskt imorse för vi vaknade vid halv 10 men då var den ju egentligen halv 9...
 
Igår var det roligt, dock så kom det ändå några killar haha även om de inte var bestämt men det var roligt!:)
Vi var 6 tjejer och 3 killar. Vi såg på en skräckfilm dock var den super usel hahaha, blev typ en komedi eftersom den var typ gjord på 80 eller 90-talet? Haha.
Sen såg vi på A walk to remember, You Again och Easy A, herregud vad många filmer men det var roligt förutom att de två sista var det typ bara jag, Jenny och Erica som såg;) Erica har också sovit över här.
 
Men jag bloggar lite mer om detta senare!
 
 
Jenny, Britta och jag^^:)
 

Godmorgon!!

Vaknade för en halvtimme sedan, fast har vaknat flera gånger men sen sommnat om;) Idag så ska vi väl fixa till för ikväll, tjejkväll hos Jenny bla ska Britta, Julia och Sandra komma:) Och några fler. Kommer bli skoj! Igår gav jag Jenny cupcaksen och en parfym (jag kan vissa den senare). Sen på kvällen käkade vi godis och cupcake och såg på film!:D Om ni vill se mer bilder osv så kan ni följa mig på Instagram @elinnjonsson
Vaknade upp med lite snö idag! 
Vet att bilden blir superstor men de går inte att ändra:(^^
(ändrat på det nu)

hos Jenny

Sitter här nu vid datorn och är med Jenny:) Resan gick bra och så köpte vi godis på Hemmakväll sen kom mamma och pappa med min andra väska med packning sen Cupcaksen!
 
Vi är väldigt trötta just nu, speciellt jag..man blir så himla trött av att det är mörkt ute osv. Det börjar spåra också nu när man är så trött haha, vi sitter och sjunger lite roliga visor haha.
 
Ni får ha en trevlig fredag!

En bild vi tog för en stund sen^^

mot Burträsk imorgon!

Jag håller nu på att packa väskan för imorgon, sen ska jag måla naglarna:)
 
Jag har bakat Cupcakes idag också för imorgon, Jenny fyllde ju år förra veckan och på lördagen ska vi ha tjejkväll (vi firar henne) det blir ju inte bara jag och hon utan några andra också!  Men det kommer bli skoj:D
 
Mobilbloggar kanske imorgon sen kommer jag säkert låna Jennys dator. Men då vet ni vars jag håller hus.
Så det här blir sista inlägget för idag, ni kan få en bild på naglarna senare..annars kan ni följa mig på Instagram där jag brukar uppdatera med bilder osv heter elinnjonsson där.
 
Så blev dem^^

Ny vinterjacka

Idag har dagen gått på som vanligt, fortsatt med bebiskläderna kommer nog va klar imorgon!
 
Idag på lunchen så for jag, Linneá, Lina. Linda och Alice till Subway och åt lunch:D Det var fiksgratäng på skolan och det är ju fisk varje vecka, herregud! Men det var trevligt och gott att äta på Subway.
 
Efter skolan följde Linneá mig till Cubus för att se på en vinterjacka jag skulle köpa, det blev också att jag köpte den! Jag har ju en vinterjacka men den är köpt på barnavdelningen på KappAhl hehe och det kändes inte så roligt att gå i den osv. Om ni undrar varför jag köpte den på barnavdelningen så är det för att jag är ganska kort och liten så alla jackor som de "normala" ungdomarna kan ha var helt enkelt för långa för mig.
 
Sen möte jag upp Jenny på stan och så gick vi omkring och så fick jag välja ut kläder åt henne hihi, hon köpte att par skinbyxor och en vinröd tröja:) Super fint, sen köpte jag själv två nya nagellack i blå och silver. Vill ha alla världens nagellack, tycker de är skti skoj att måla naglarna och göra mönster osv på dem.
 
Älskar färgerna, har också letat den perfekta ljusblåa!
 
 
 

snart lov!

Har nyss målat naglarna i Tribal och det tog ju ett tag men det blev inte så fint..funderar på att ta bort det sen bara måla vanligt. Orkar inget, man ska inte välja att hålla på med naglarna på kvällen haha. Får väl göra dem bättre nästa gång, juste ja! Jag måste ju skriva en lista på vad som ska handlas in för cupcaksen jag ska baka imorn, kommer ju alldrig få sova. Så negativ jag låter nu, men är faktiskt ändå glad:)
 
Godnatt!
 
 
Bilder från: http://justgirlythings.tumblr.com/

första bildlektionen idag och humör.

Har för en stund sen ätit middag:) Idag så har dagen gått på som vanligt, fast jag hade det lite jobbigt lite olika humörsvängnigar haha..ibland glad sen kunde jag ba: Jag orkar inte..!!
 
Vi hade ingen gympa ens ingen vikarie var där på Nordanå (vår gympalärare är skadad) så det var som lite onödigt att gå dit. Så då fick vi som en lång rast istället. Sen hade vi vår första bildlektion och det var roligt, vi började med att göra ett mönster till mapparna. Lite roligt faktiskt för vi skulle göra ett mönster i en potatis sen doppa den i färg och trycka på ett papper, precis som man gjorde när man var liten:)
 
Mitt fina mönster med potatisen, att det ändå vart coolt!:D^^
Jag idag^^

Drömfångare.

Glömde att blogga om det igår, men iallafall så blev jag sugen på att måla i akvarell igår så då satt jag och målade detta:
 


Då var det slut

Har nyss sett på Hollywood fruarna och gud så spänd jag var inför bråket! Blev ju nästan själv rädd hehe. Nä usch, men det har varit roligt att se på!:D Får man väl se sen om det kommer nästa säsong?
 
Nu ska jag tvätta bort sminket sen sova, imorgon har vi också ganska hyfsad lång dag.
 
Godnatt!
 
Svenska Hollywoodfruar 2012.
Bild från Google^^

You look at me like I am a stranger.

Har nyss käkat middag, som bestod av lax:D
Annars har skoldagen varit som vanligt, fast man känner att schemat har blivit längre. Blir fort trött och hungrig!
 
Utvecklingssamtalet gick bara bra:)
 
Idag är det ju det sista avsnittet tror jag i Svenska Hollywood Fruar, det ska jag se. Det blir ju värsta kriget mellan dem, speciellt Gunilla då...
 
Idag var det snö på vägarna, dock är det inte mycket. Men kallt är det!
 
Jag idag, nu fick ni garderoben i bakrunden också;)

oskyldiga blicken

Ser på Tv just nu men ska ta och göra mig klar för sängen, måste försöka sova lite tidigare. Inte för att jag somnar sent heller men vill som ändå sova i 8 timmar typ, det känns lite bättre faktiskt:)
 
Imorgon har jag utvecklingssamtal och R-tid med Lina eftersom vi skulle ha denna gången (vi gjorde så alla ska va det). Men det var att man skulle möta någon rektor och så skulle man lära sig om någon program grej, minns inte vad det kallades. Men tror det var om man ville ändra nått i linjen/programet?
 
Säger iallafall godnatt nu då:)
 
Titta på Teos blick haha, nog kan han ledsna hundblicken eller oskyldiga blicken.

bättre bild..

Lyssnar på musik och har nyss satt på nytt plåster på fingret, det börjar läka ihop sig nu. Så det är ju bra:)
 
Skrev ju om att jag skulle till Jenny på fredagen, tänkte ba berätta lite mer om det. Jenny fyllde ju år förra veckan så den här helgen så ska hon ha tjejkväll med mig och några andra tjejer, som jag också känner. Kanske inte känner dem lika mycket som Jenny men, "Jennys vänner är mina vänner" haha:) Inte direkt så bokstavligen men ni förstår.
Så på fredagen efter skolan ska jag följa med henne hem till Burträsk, kommer bli skoj. Får typ vänta en timme på henne tills hon slutar men det lörns inte att fa hem och sen tillbaks till stan ändå.
 
Så bjuder på en bättre bild hur det var igår, usch. Hoppas ni inte är känsliga tittare..isåfall förlåt.
Nagellacket for ju också hehe..tur att de inte var nageln!
 
 
 

lång dag.

Har kommit hem för ett tag sedan, är hungrig och har ont i fötterna! Känns som att efter att man har dansat på det hårda trägolvet, att man har blivit plattfotad.
Vi hade ju som sagt dans idag från kl 12.40-15.40, helt galet..men ja iallafall vissa var ju super långa så det blev ju som lite pinsamt. Men annars gick det bra, nu har man iallafall gjort bort det och inte behöva göra de någon annan gång;)
 
Annars har dagen varit normal, när jag stod och väntade på bussen så kommer Jenny fram. Jag kollade på mobilen och var fokuserad på den så då "klappar" hon till mig, alltså ni vet när man ska skrämma en. Jag blev jätterädd haha..trodde de var någon okänd:S Men iallafall så stod vi och pratade osv:) Ska följa med henne hem på fredagen wihoo!
 
Ful bild...men så här har jag sett ut idag. Mitt nya halsband och min mysiga-fluffiga tröja:)

usch..

Har sett på Partaj för en liten stund sen, nu ska jag tvätta ansiktet sen sova. Fast jag gruvar mig för fingret, gillar inte att hålla på med vatten osv när man har sår på fingrarna. Typ imorgon när jag ska duscha, kommer svida med schampoo..känsliga jag. Men tycker såret är hemskt/äckligt.
 
Usel bild, men aja. Ser kanske inte så hemskt ut men den här "röda" fäcken fast den är egentligen blå:S Det är skinet som for upp och så är det typ massa blod under:( Tur att typ inte naglen slets med, fast nagellacket for.
 
Godnatt iallafall!:D

Dans imorgon, DÖ.

För en halv timme sedan så såg jag Williams Lista:D
Kan fortfarande inte tänka att jag träffat han, glömde de nästan hehe. Kom på de nu.
 
Ska nu ta lite kvälls fika sen plåstra om fingret, kommer säkert få svullna ögon imorgon också trevlig..NOT! För alltid om jag har gråtit så nästa dag har mina ögon svullnat. Det är inte jätte mycket men ändå (grät när jag cutade fingret^^).
 
Ja imorgon är det en ny vecka och det händer väl inte så roliga saker nytt schema, dans och utvecklingssamtal (fast de är inte så hemsk, utvecklingssamtalet). Ja, nya schemt usch...längre dagar och ett nytt ämne dock är det bild så det var ju inte så tokigt. Men jag tror de har förlängt andra ämnen också så de blir längre.
Imorgon så har vi dans alla vi som går åk 1 ska göra det, självklart är det foxstrot som gäller. Har alltid varit det och det gillas inte. Man blir nervös och alla killar ska ju va så långa så man blir ju mobbad och vi ska dessutom dansa med andra klasser det var typ BF, TE och NA vet inte vilka klasser (ex. TE1A osv) det vill jag inte!:(
Fast man slipper de då i 2-3:an men i högstadiet lärde vi oss det där typ varje år..
 
Har utvecklingssamtal på tisdagen, men det är inte så farligt;)
 
KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT FÅ DEN STOR^^
 
Det som är dåligt: 
Måndagar är värst, vi slutar 16.00 förr så slutade vi 14.30.
Tisdagar slutade vi 13.05 men då har Material och miljö hammnat dit istället för att vi hade de på torsdagar.
Onsdagar då slutade vi direkt efter gympan men då har bild kommit dit.
Torsdagar dem är fortfarande bra, mer hantverk bara:)
Fredagar samma^^
 
.
 

mitt finger:'(

Har nyss käkat middag och har väl kommit hem för en timme sedan från gymet:) Var med Linneá där och så gjorde vi lite olika saker, kändes bra. Hoppas bara inte på att man har träningsvärk.
 
Sen mitt finger, det gör så ont! För nämligen när jag åkte hem med mamma och så skulle jag öppna garaget och så låser jag upp sen ska jag he upp dörren och så fastnar jag med fingret i en plåt kant och så följer jag med (alltså jag flög ju inte med, så lätt är man ju inte) och drar bort fingret och då den här kanten skar upp fingret på kanten. Det gjorde så ont att jag börja gråta för det kom blod och jag vart arg på garageporten!:( Så nu är fingret alldeles varmt och gör ont...svullet är det också.
Så det var inte roligt!
 
Men annars så var det trevligt att följa med Linneá:D
 
Tumme upp för att ha tränat och tumme ner för mitt finger..

Gyma idag!

Godmorgon, fast jag vakande vid halv 10 idag;) Till frukost blev det ägg och bacon, idag är vädret som det var igår.
 
Idag ska jag fara med Linneá och gyma på Friskvårds kompaniet, ska prova att sms:a henne igen nu. Ska typ fara dit efter mamma har kommit hem från jobbet:)
 
Har inte så mycket mer att säga just nu.
 
Bild från: http://justgirlythings.tumblr.com/
 
Tycker klänningen var super fin och jag vill ha sommar igen!

en trevlig lördag

Har varit hemma ett bra tag, men mamma och pappa kom och hämtade mig vid halv 10 typ.
Först så var vi hos Linneá ett tag sedan gick vi till bussen som skulle komma, fullt med folk på den. Sen gick vi in på arenan och satte oss på de platser vi skulle ha osv. Det var en härlig stämning fast vi förlorade 3-5:( Det var synd. Men nästa gång får vi hoppas på bättre, då möter vi Rögle tror jag det var.
 
Jag åt också hos Linneá och vi hade det jätte trevligt, pratade mest och skrattade:)
 
Just nu så ser jag på tv, sen ska jag sova är ganska trött.
 
 
Från matchen^^
 

:D

Har just gjort mig klar, ska fara vid halv istället:) Men ska nu ta nått och äta snabbt sen far jag till Linneá, blogger senare ikväll när jag kommer hem!
 
 

Hockey med Linneá!

Godmorgon, fast vaknade för ett bra tag sedan. Har ätit frukost och idag är solen framme för typ första gången i höst, det gillas! 
Fast det är frost på taken och marken men det verkar smälta nu när solen är framme, så det är nog inte så varmt ute.
 
Idag så ska jag till Linneá kl 15.00 för vi ska se på hockey, hon hade biljetter så då sa jag att jag kunde följa henne. Så det kommer bli roligt, har ju aldrig varit på en match men har alltid velat! Men den börjar 16.00 men då började mamma jobba så det blir att komma till henne tidigare:) Så ska äta middag hos henne sen va hos henne lite längre mot kvällen för mamma slutar senare idag.
 
Så jag ska ta och duscha sen fixa mig osv.
 
Ha en trevlig lördag alla!
 
Blev ganska suddigt men det är fönstrets fel.

trött...

Ska nu ta och sova så skönt i min säng, är så trött. Inte så konstigt eftersom vi vakande 04.00 och har gått på stan i flera timmar tills klockan blev 16.45;)
 
Men det har ändå varit en rolig dag. De bästa med den var väl shoppingen, William och att bara hänga och ha kul med vännerna! Det här är ju som varje år, så när vi går 2:an kommer vi fara på det igen fast inte exakt samma sak men iallafall Umeå fashion week.
 
Så nu ska jag tvätta bort sminket sen kommer jag sommna direkt. Bloggar mer imorgon, ska ta sovmorgon:)
 
Godnatt!
 

Väldigt sant, min katt Cira brukar alltid göra så.
Bild från: http://justgirlythings.tumblr.com/

Galet, träffade William Spetz!!!

Nu tänkte jag skriva om hur det var på Umeå Fashion Week! Föreläsningen på morgonen var bra eftersom det var om höst och vinter trenden för nästa år 2013-2014:) Dock var man ju trött så man höll på sommna även om man ville höra och allt. Sen gick vi till stan och gick in på alla affärer som fanns nog. Sen åt vi lunch på Eurasia, som var nästan som Tatung här hemma. Så vi käkade kinamat/thaimat som var sjukt gott!:D
 
Sen var det bara att fortsätta på stan men vi skulle se en annan föreläsning men den hade visst förflyttas till Ersboda som var utanför Umeå, så den blev inte. Men vi såg på modevisningen som var på MVG-gallirian, dock var det dåligt för modellerna gick som på en blå matta som låg mitt i köpcentrumet och det var ju jätte mycket vanligt folk som gick fram och tillbaks, så man såg som inte modellerna. För de smällte som in bland folkmassan så det blev inga bilder tyvärr:(
 
Men gissa vem vi träffade, det var helt galet för vi hade sett hans vänner innan ni vet Linda och Tora. Sen så satt vi bara inne på MVG sen så ser jag han och jag ba skrek till alla där är han, William!!! Alla skrek WILLIAM!! KOM. Och så fick vi ta bilder med han och jag var jätte glad, han är ju sjukt rolig. Men sen skulle han gå med sina vänner:D Men det var en cool upplevelse.
 
Nu kommer bilder från idag och vad jag köpte:
 

Sämst kvalla men whatever det är William!:D
Lyxshake^^
Ringar från Ginatricot (faith,hope och love står det på dem).
Tuggummi från Lagerhaus
Ett snyggt korshalsband och det var 2 för 1, så om jag tog en liknande så fick jag ju den gratis och såklart kunde jag göra det:) BikBok^^
De super mysiga tröjorna från Ginatricot, köpte den ljus lila:)
 
Men har haft en bra dag med mina vänner!

Sjukt smala ben på skylt dockor!

Tänkte visa en sak som jag såg på KappAhl, såg detta på alla affärer på Vintergatan jag vet inte om de har bytt ut alla ben på skylt dockorna men det var verkligen hemskt. Kan ju tänka att folk kan bli lite provocerande av det eller något. Jag blev inte det men var tvungen att ta kort och visa. Det är inte bra här där jag bor utan såg det på andra affärer idag i Umeå!
 
Jag tycker det är ganska hemsk, för jag har verkligen inte så smala ben. Jag vill nästan kalla det anorexia-ben men jag har ändå respekt för de som har det, tycker väl bara att de är som lite synd om dem osv. Jag hoppas verkligen att ni inte att ni hatar mig eller något men jag vart som chockad!
 
 
Det är som pinnar, håller ni inte med mig??!!

På väg mot Umeå FashionWeek!

Nu sitter jag och massa andra HV:are på bussen på väg mot Umeå! Jag och Lina somnade vid 23.00 kanske och vi vaknade kl 04.00 väldigt pigga faktiskt. Men jag bloggar mer när jag kommer hem och jag hoppas jag får några bilder. Dock inte i bästa kvaliten eftersom jag har mobilen, jag kan ju inte ta med mig systemkameran;) Kommer nog och shoppa lite kläder:)

igår och idag.

Ja, jag täntke ju skriva nu om vad som hände igår. Ja vi hade ju bad och jag var ju väldigt taggad till det men när vi hade kommit dit så hade vi inte ens det, så det kändes bara jobbigt. Det var typ andra lärare som hade ändrat det så gubben vi hade som vikarie blev inte arg, för de var andra lärare som inte hade informerat om att vi inte hade det. Så det sög!
 
Annars idag så har vi hängt med HV 2 och 3 och har haft projekt arbete med dem vi skulle sy för hand en klänning från olika tidsepoker osv. Det var väl roligt men mycket press eftersom vi inte hade så mycket tid:) Den blev väl så där. Vi hade Barock;)
 
Inte de finaste man har gjort men det var ju för hand och jag tyckte ändå att vi var duktiga!
 
 
 
Just nu så är jag med Lina så bloggar lite senare eller imorgon när vi kommit hem från Umeå!
 

phjuu..klar!

Åååhh, äntligen klar. Alltså nu kommer ni säker tro att jag hade värsta bombnedslaget i mitt rum eller så men nej, har städat mitt rum super noga (lika bra att göra det nu) så nu är det rent och fint. Fast det var det ändå innan också men det kan ju alltid bli renare;) Rensade garderoben och gjorde lite ändringar, allt är i färgordning nu haha. Sen nu har jag städat badrummet, är hur trött som helst!
 
Jag hade tänkt blogga om vad som hänt idag men jag orkar verkligen inte så jag bloggar imorgon kanske, fast kommer vara social med Lina som ska följa mig hem och sova över hihi.
 
Godnatt!
 
Arikiv bild, känner mig så här nu..trött och virrig i skallen efter allt städ.
 

städa

Har kommit hem för ett bra tag sedan, har lite saker att blogga om men jag ska städa nu!;) Ska som ta "vårstädning" men det är höst haha. Nä men ibland är det väl bra att ta tag i städningen ordentligt och göra det kliniskt rent. 
 
Lite bilder från idag:
 
Efter skolan fikade jag, Lina och Linneá på Wayne's Coffee^^
 
Fick bli vinterskorna idag, om jag hade gått i de högklackade hade jag nog halkat omkring. Var ganska kallt imorse och alldeles isigt på vägen.
 
Men nu ska jag städa, bloggar mer senare!

vill ha värme!

Har för ett tag sen sett på Holloywood fruarna och jisses säger jag bara, nästa vecka!!:O
Inte lite bråk det vart mellan dem, kommer ju typ bli fight!
Blir inte att jag möter Jenny imorgon, men det finns flera dagar att träffas och snart är det ju lov!
 
Nu ska jag tvätta bort sminket sen sova, så säger godnatt:)
 
Bjuder på en härlig sommar bild jag tog i somras, blev så kallt när jag tänkte på snön. Fryser ju..

snön förra året.

Lyssnar på musik och har spelat The Sims2. Det verkar ju finnas snö på andra ställen (tittat på allas bilder/satatusar) och så tänkte jag vrida upp pasigenen men det finns ingen snö här. 
 
Snart ska jag gå ner och se på Hollywood fruarna, ska även göra en kopp varmchoklad!:D
 
 
 
 
Bjuder på lite bilder från förra året haha^^ Längtar inte tills det blir kallt.

Usch, snö...

Idag har det snöat, fast det var blötsnö så det ligger ju som inte ett snötäcke på marken direkt.
Det är ett riktigt dåligt väder snöar, blåser och är kallt! Dagen har rullat på som vanligt, vi hade lite R-tid sen gick jag på stan. Inte de härligaste vädret precis att gå i.
 
Och så fyller ju bästa Jenny år idag, som ni kanske har märkt under detta inlägg. Vi ska träffas imorgon efter skolan, slutar efter gympan som är bad igen på Edda. Men den här gången ska vi allt vinka åt bussen så den stannar!
 
 
Haha, bjuder på denna bild. Vi har saknat Linneá eftersom hon har varit utomlands i en vecka men hon kommer tillbaks imorgon:D Dock just idag så var hennes bord ganska fullt med nya tyger osv.

Grattis världens bästa!

Den sista bilden är väldigt gammal, de var när jag fyllde 15år. Krille fick hamna med också, men jag kan ju bara säga att vi har förändrats ganska mycket och då menar jag utseende. Liksom ser ju inte så där ut nu;)
 
Men tänkte iallafall säga GRATTIS JENNY och jag hoppas du får en underbar dag!♥
vi har nu känt varandra i ca 5år:D

monday.

Sitter och skriver med lite folk men ska snart tvätta bort sminket, inte för att det är så mycket kvar efter att ha badat men;)
 
Har inte så mycket att skirva så, godnatt!
 
bild från: http://justgirlythings.tumblr.com/
 
Kändes så där imorse^^:P

sämsta dagen ever!

Idag så har det varit en helt vanlig måndag förutom att den vart sämre efter lunchen! 
Vi hade ju bad i dag på Eddahallen och den är ju inte direkt så nära skolan utan ganska långt bort, så vi tänkte ta bussen dit för de går ju mycket snabbare än att gå sen så skulle, vi va där en viss tid liksom.
Vi (jag, Lina och Linda) väntade på bussen som ska gå förbi skolan och sen mot Edda:) När den kom så var vi som redo för att hoppa på och så saktar bussen in och blinkar in till och med och när vi väntar tills den har saktat in för vi kan ju liksom inte hoppas på den när den kör..ja men då när vi väntar på den så börjar den ba gasa och så kör bussen iväg!:O Jag vart så arg..så ja vi fick ju ta och gå till Edda och det blev ju himmla omvägen där eftersom de är som lite svårt att som gå en vanlig väg från stan till Edda. Men vi hann iallafall dit och badet det var ju skit skoj den roligaste simmläraren hade vi också skämtade om allt och så fick vi sitta i bubbelpoolen:D Sen när vi ska hem så tog vi bussen hem istället som tur så stannade den iallafall. Med det så missade vi typ halva matte lektionen men vi hann då ha den i 30min, dock när de är bad så får lärarna räkna med att de tar längre tid(de har de sagt).
 
Så med resultat på de här så litar jag inte på den bussen längre bara den jag åker med hem;) Och att man borde placera ett badhus lite mer in i stan och inte längst bort liksom! Finns som inga skolor här som har nära till Edda faktiskt förutom Norrhammar men det var en liten bit att gå också. De borde ha som i Burträsk där jag bodde för då satt badhuset ihop med skolan:)
 
Men så har min dag sett ut.
 
(bild från förra veckan)

man ska inte tänka för mycket, för sen är de försent.

 
Har nyss sett på Partaj, ska packa gympaväskan sen sova:)
Gäller att ta vara på denna veckan för nästa vecka 43, så ändras schemat och jag kan ju säga att det inte blir bättre, längre dagar fast ja om man jämför med de som går ex. teknik så går de jämt långa dagar. Vi har som haft ett väldigt bra schema nu när vi började, det som ökas är typ att vi kommer ha bild men det är ju roligt:) Sen var det något mer, och på mpndagar slutar vi 16.00:O
 
Godnatt!
 
Bjuder på denna bild, det var Jenny som gav mig detta i somrars:D
Det var så gulligt av henne och jag kan ju bara säga att tuggummit är slut så ni vet! Haha, lite skämt å sido^^
(tuggummit det svarta paketet med med how to become...)

Vad som händer i veckan.

Tänkte skriva lite om vad som händer denna vecka:)
 
Måndag:
Vanlig skoldag, bad på gympan och det gillas inte. Bad är nog de värsta, i sånna stunder önskade man ju att man var en simmare och bara körde typ 100 varv i bassängen! Fast vill ändå eftersom vi är bara HV (RL på praktik).
 
Tisdag:
Tema Mångfald, vet inte om den riktigt starta på måndagen och är hela veckan? Vet inte vad vi kommer och gör så men det är ändå vanlig skoldag. Jenny fyller år!!:D
 
Onsdag:
Skola även bad här också. Sen när jag kommer hem ska jag städa mitt rum och då menar jag inte vanlig städning utan storstädning!
Inte för att jag har så stökigt men kan ju alltid va bra att skura golvet någon gång osv.
 
Torsdag:
Skola, står visst att vi har Fashionday redan då på Balders hemsida men vi far ju på fredagen(?). Lina följer med mig hem och ska sova över:)
 
Fredag:
Vi alla HV:are (1,2,3) far till Umeå fashion week, wihoo!
 

någon som vill komma med en sådan varmchoklad till mig?

 
Har nyss käkat middag som bestod av lax, gott! Sen slutat spela The Sims2 hehe, alltid när man är på datorn och spelar osv, så går tiden jättefort. Sen när det var middag så började jag må illa men inte att det var maten utan när jag kom ner och satte mig vid bordet men det berode mer på att jag var hungrig och hade suttit vid datorn för länge, då kan de bli så. Men nu efter att ha fått äta så mår jag bättre!:D
 
Nu ska jag väl måla naglarna, ska måla i färgen röd om någon är nyfiken. Blir inget speciellt med det;)
Senare ska jag se på Williams Lista senare Partaj!
 
Skulle ju inte sitta helt fel med en sådan just nu;)^^
 
Bild från: http://justgirlythings.tumblr.com/

run away with me to another place, we can rely on each other.

 
Lyssnar på musik och jag är klar med matten så nu kan jag bara göra vad jag vill:) Funderar på att måla naglarna fast de kan jag göra när som helst sen kanske spela The Sims2 var längesen jag spelade det. 
 
Pappa har också gjort så jag har fått Office paketet på min dator nu så nu kan jag även göra skolarbeten på min egna dator även om jag har en dator från skolan;) Men ni vet ju hur skoldatorerna brukar vara, dock så är den dator från skolan mycket bättre än den jag hade i högstadiet!
 

när de är regniga dagar kan man...

Godmorgon, eller jag vakande vid halv 11. Så idag fick jag ta sovmorgon:)
Det är jättedåligt väder ute, de regnar jättemycket. Vaknade av att det spöregnade, vädret var så igår på kvällen också:( Så det är verkligen ingen fin höst i år, allt regnar ju bara bort. Förra året så blåste typ allt bort och då menar jag de fina höstlöven på träden.
 
Idag så händer det inte så mycket ska göra matten så den blir klar, sen bara ta det lugnt.
 
 
Känns bra att läsa matte 1a hade aldrig klarat av om jag skulle läsa 1c, usch! Hade nog dött innan att öppna boken ens. Men nu räknar vi procent så det känns inte så farligt, är ganska säker på den delen:)

call me maybe?;)

Hatar att jag är tät i näsan och är snuvig:(..orkar det verkligen inte.
Iallafall så nu i ikväll så jag jag sett på tv och käkat lite popcorn och hjälpt mamma och pappa med tvätten eftersom vi hade tvätttid;) Duktig jag är, gjort middag och hjälpt med tvätten. Ring mig om ni behöver hjälp i hemmet! Haha, eller inte.
 
Får bli de sista inlägget för idag, tack för alla som tittat/besökt min blogg idag. 28 besökare hehe kanske inte så väldans mycket har haft flera förr men då var jag mer aktiv, med det menar jag att kolla massa andra bloggar och kommentera osv. Men det är mycket för att jämföra på senaste året. Men jag är ju aktiv fotrfarande men kanske inte kämpar så mycket för besökare, utan bara bloggar på:)
 
Arkiv bild^^ osminkad dessutom.
 
Säger godnatt nu då, även om jag kanske inte ska sova än.

middagen

Gjorde ju middagen och familjen uppskattade den så och den blev god:)
 
Pommes, kött och egen sås som jag gjorde.

lördag

Har fikat för en stund sen och morbror har farit hem, just nu så gör jag inte så mycket.
Idag står jag för middagen, ville som göra den. Tycker det är roligt att laga mat och prova olika kryddor osv:)
 

chokladbollar

Godmorgon, eller jag har varit vaken väldigt länge. Men efter fikat så har jag och mamma bakta lite, eftersom våran morbror kom hit:) Inte för att de är någon speciell dag men det kan ju alltid va trevlig att bjuda på lite go fika:D
 
Jag gjorde chokladbollarna^^
Mamma bakade chokladsockerkaka^^

@elinnjonsson på Instagram, följ gärna!

Käkat godis och sett på X-factor och Gustafsson 3tr som visst har börjat om:D
När de gäller X-factor så hejjar jag på Malcolm B, J.E.M och Awa, tycker de är bra!
 
Börjar bli förkyld tror jag:( Snuvig och nyser..vill verkligen inte bli sjuk så får krya på mig i helgen!
Nu ska jag ta bort sminket sen bara sitta vid datorn sen sova, blir inte så mycket sovmorgon. Våran morbror kommer hit vid 10 typ.
 
Godnatt!

snabb dusch för Teo;)

Som rubiken lyder så tog jag en snabb dusch för Teo, märkte att han har massa ljusblå färg på tassarna och lite på magen. Jättekonstigt, så vi började söka i huset om han typ har tuggat på en bläckpenna av något slag men det fanns inget, fast Teo har aldrig tuggat på saker förr så känns ju lite konstigt om han skulle få för sig det nu.
 
Men det kanske var något han trampade i när mamma och pappa var ute med han? När man ser det så tänker jag på sådana hära asfaltskritor (finns många barn här i området). Men fick bort lite av den blå färgen dock så ville han verkligen inte vara med på att duscha eller att torka med hårtorken haha, höll in tassarna.
Så nu luktar jag hund schampoo och hund, inte den godaste lukten kanske;)?
 
Inte den nyaste, för nu har hans päls växt ut så han är långhårig igen;)^^

fredagsmys

Nu har mamma kommit hem från jobbet, så nu blir det att fixa godis osv;)
Okej, de kanske låter som jag aldrig får godis haha, men nä godis varje helg men jag vet inte varför de känns bara mysigt och gott!
 

tror du att du och jag kommer ses igen?

 Brukar skriva rubriken som låten heter, men har ju redan använt den;)

svart,vit och färg.

Har ätit nyss. Sen på facebook dyker de upp klassfoton på andra klasser och man undrar om skolkatalogen har kommit?? Längtar tills den kommer så får man se om man blev ful eller om den vart hyfsad bra hehe. Sen kan man kolla in alla andra gymnasieelever i Skellefteå!:D
 
Just nu så händer de inte så mycket, vid åtta blir det fredagsmys med familjen. 
 

Händerna mot himlen.

Idag har dagen rullat på som vanligt, bara sytt:) Inlägget nedanför kan ni ju se hur mitt första bebisplagg blev, sen idag hann jag ju med att leta efter ett annat plagg att sy och nu var de ju valfrit så har bestämt mig för en tunika kan man som säga:) I en härligt vinröd/rosa aktigt färg, kallar färgen från körsbär även om inte körsbär ser ut så.
 
Efter skolan så gick jag och Lina in på Hemmakväll och så köpte jag lite lösviktsgodis till ikväll sen så for jag hem. Idag så handlade mamma och pappa och hittade honungsrostade jordnötter wihooo, det är så gott kanske för att de är socker och att de är söta? Haha, är som lite sockerberoende ibland..
 
 

mitt första bebisplagg.

Idag så har jag gjort klart mitt första basic plagg för bebisar, syr i storlek 62;) Den minsta typ.
Vi är som i grupper som syr i olika storlekar.
 
Ser bättre ut i verkligheten men om ni tycker att byxorna ser stora ut så är det för att de ska ju som rymmas en blöja haha.
 

alla har en stark sida inom sig.

Gör inte så mycket just nu, de är bar jag och pappa hemma. För mamma är på jobbet och Robin är på Vitberget och har nattorientering med sin klass osv:P
 
Idag på morgonen skulle vi gå till Teknobalder (ligger brevid skolan och hör ihop?) vi skulle va med kuratorn och en annan kvinna och vi hade som en "må bra dag" för oss själva. Exempel vad är våra straka sidor för de är inte ofta att man brukar prata om det och de är ju sant! Man brukar faktiskt inte säga det till någon vad man är bra på. Sen var det vad man gör för att hitta ett bra sätt att koppla av typ. Men det var en läroriklektion det är som "kursen i kursen" kallas det haha. Vi fick massa frukt, vatten med en citron i och Aftereight choklad så det var trevligt, massa tända ljus och lugn musik i bakrunden:)
 
Bjuder på en till bild från när jag var liten^^. Måste ju ta nya bilder snart, kan göra det i helgen!:D

klädesplaggen jag har sytt

Idag fick jag ta hem dem, äntligen så nu har jag tagit bilder så ni kan få se hur de blev!:D
Är sjukt nöjd över dem, kommer gå med dem på modevisningen när de är öppethus också.
 
 
 
 
 
 
Vad tycker ni??:)

Dreamcatcher.

Ska nu gå och lägga mig, har nyss druckit lite te. Vi köpte ett nytt som skulle ha smaken av passionsfrukt och äpple men kände ingen smak alls. Men det gick och dricka iallafall;)
 
Bloggar mera imorgon sen så kommer jag ta bättre bilder på mina två plagg jag har gjort!

Detta hänger ovanför mig när jag sover, alltså på vägen då:)^^

hungrig

Är trött och hungrig men de håller på med maten nu.
Annars har det varit en helt lugn dag, imorgon får vi tillbaks klädesplaggen alltså jag är super taggad. För jag har väntat i 3 veckor typ på att få tillbaks dem och att få ha på sig dem haha:)
 
Har inte så mycket att skriva om.
 
Teo ville vara med på bild;)^^ Dock så sitter han ju åt fel håll...

Cira är de enda sällskapet,skämt å sido;)

 
Har nyss sett på Hollywood fruarna, haha får inte missa nästa måste ju se vad den här Margareta hade gjort för sång och Gunilla:P Man kan ju undra om den var negativ eller positiv?
 
Iallafall nu så ska jag packa väskan sen tvätta bort sminket och sova, är väldigt trött just nu.
 
Arkiv bild, ser ju frisk ut haha. Men jag sover ju alltid med Cira så ja;)

studentrabatt kort

Har varit hemma ett bra tag, men när jag kom hem så tog jag lite mellamål sen senare for jag och mamma och handlade lite:)
Annars har dagen rullat på som vanligt, får tillbaks klädesplaggen på torsdagen. Som jag har väntat att få ta hem och ha på de, haha:D
 
Glömde igår att skriva att igår så fick jag mitt studentrabatt kort i brevlådan, mycket bra. Fanns många affärer man kan få rabatt på dock kanske inte så mycket men ändå!
 

You are the one.

Lyssnar på musik och spelar SongPop med Jenny:) Sen inte så mycket mer.
 
Mer tal om mina utslag jag fick i lördags, alltså de är kvar! blir galen för de kliar och de ploppar upp på olika ställen sen efter ett tag försvinner dem. Jag har aldrig haft det så här, men jag gick till skolsöterskan och hon trodde det var "snö loppor" de finns ju sånna på hösten, våren osv. Alltså de är ju inte loppor utan som ett virus sa hon. Inte för jag vet hur jag ska tolka det men. De är inge farligt, men det är sjukt irriterande faktisk.
 
Det ser ut som små myggbet först sen kliar det och jag blir röd, det som har drabbats mest är knäna, armbågarna, händerna och armarna!:( Tar iallafall någon salva minns inte vad det hette nu igen men ska iallfall göra så det kliar mindre. Jag vet inte heller om de är de här "lopporna" så vet jag inte alls hur jag ska få bort dem...för jag har ju duschat. Jag fick detta när jag var på stallet.
 
En till bild bjuder jag på från när jag var liten, haha alltså kolla foten. Bryter den liksom haha;)
 
 

måndag.

Har inte bloggat så mycket idag men har bara inte orkat tills nu då;)
 
Idag så har skoldagen varit normal förutom att vi inte var många i klassen, på gympan så fick vi va i gymet och prova på olika maskiner. På engelska och svenskan har vi som riktat in oss på linjen som är hantverk så på svenskan ska vi som göra en analys över ett mode repotage sen på engelskan gör vi som en redovisning om designers, märken osv. Allt som rör textil och mode:) På engelskan gör jag en PowerPoint om Hayden Williams som jag tycker är en super duktigt fashion illustratör/designer!:D
Matten så räknar vi bara om procent nu.
 
Det känns lite konstigt att vara så få stycken i klassen och Linnéa är i Cypern just nu och kommer tillbaks nästa vecka! Tänk nästa vecka så far vi till Umeå, galet. Känns som de var längre dit, men de blir ju bara roligt där (hoppas jag).
 
 
 
 
 
Bilderna från: http://justgirlythings.tumblr.com/
 
Sorry att jag inte ha nå nya bilder, har jätte mycket bild brist men får ta bilder senare någon gång!:)

när jag var liten

Nu ska jag ta och sova, bloggar mer imorgon!:)
Har även bestämt att jag ska möta Jenny imorgon efter skolan jag slutar halv 3 och hon 3 så det blir ju ganska bra, för de var länge sen.
 
Godnatt bloggar mer imorgon!
 
Bjuder en bild på mig från när jag var liten, ganska söt var man ju;)

Teo fjäskar hela tiden;)

Har nyss käkat lite klass och sett på tv:) Såg Williams Lista idag också, haha.
 
Nu ska jag ta och packa gympaväskan, minns inte vad vi hade för gympa. Om vi har ute och det regnar som det gjort idag, så dör jag. Men vi är iallafall bara HV klassen imorgon för de som går RL de är ute på praktik nu i 3 veckor. Så det blir inte så många nu i de vanliga ämnena;)
 
Teo tigger haha;)
Nej jag tog inte halva glasspaket om ni tror de haha, vi hade kvar från förra helgen;)^^

rosiga naglar

Har nyss målat naglarna och var lite kreativ idag och gjorde rosor på långfingret:)
 
Så här blev resultatet:
 
 
 
 

If I Ain't Got You.

Har varit uppe ett ganska bra tag, har suttit och sett på datorn X-factor eftersom jag inte såg de i fredags. Jag hänger faktiskt inte så mycket med i det, men jag vet inte riktigt vem jag hejjar på? Kanske den här Malcolm B skjut bra på att rappa:D
 
Vet inte riktigt vad som händer idag, regn fortfarande. Känns meningslöst att tänka på att solen kommer att komma fram och den blåa himmelen.
 
Arkiv bild^^
 

utslag?:/

Nu ska jag ta och tvätta bort sminket senare sova, får ta sovmorgon:D Eftersom de inte blev idag.
Nu spöregnar det jätte mycket ute..vill ha fint höst väder ju!
 
Cupcakesen blev jätte goda 4st kvar;)
Jag har jätte konstiga utslag på mina armar de går som från armbågen sen ner mot händerna och det började klia när jag var på stallet men jag hade ju hela tiden på mig koftan och jackan så jag vet inte vad. Hemma kliade det jätte mycket och jag blev röd sen kom det som upp utslag det har då lagt sig som nu men nu är det som en rand:S Det kliar fortfarande, så får se imorgon hur de är.
 

 
Arkiv bild^^ Längtar redan till sommarn!

Cupcakes

Har nyss bakat för en stund sen sen ätit upp en;)
 
Så här blev dem:
 
 
 
 
 
 
 
Gjorde dessa själv, så idag fick det bli att baka:D
 
 

stallet

Sorry för ingen bloggning men var ganska länge på stallet för Jonna, Matilda och Amanda hoppade 70cm och den klassen var sist. Jag for typ där ifrån vid 14.00-15.00? Sen for jag och mamma på CoopForum för att handla;)
 
Sen så handalde vi lite bakgrejer, för just nu håller jag på göra muffins som ska bli goda Cupcakes med olika frostings på!:) Så jag började baka självaste muffinsen sen efter maten ska jag göra frostingen sen dekorer osv.
 
Men det var roligt att fota tjejerna dock så var det kallt även om vi var inne och Amanda vann 1:a pris i sin klass så Grattis till Amanda!:D
 
Lite bilder från idag:
 
Jonna^^
Hästen Max^^ Som Jonna hade.
Amanda^^
Hästen Primus^^ Hästen som Amanda hade.
Matilda^^
Hästen Eloise^^ Som Matilda hade
 
Tyvärr så kanske bilderna inte är i topklass men det är ganska svårt medans de hoppar att det inte ska bli suddigt!

a rainy storm and weather, I'll be yours forever. Because you're my sunshine.

 
 
Nu ska jag ta och tvätta bort sminket sen sätta på mig en av ansiktsmaskarna jag köpte på H&M:)
Sist jag tog det var innan skolan började typ.
 
Det regnar fortfarande och för en stund sen hörde jag alla regn droppar som föll på taket, fast det är ju mysigt när man ska sova iallafall!
 
Men bloggar när jag kommer hem från stallet imorgon.
 
(Om ni undra om rubriken så om ni sett  MQ reklamen låten som är med hittade jag och om de är någon mer som undra vad det är för låt så heter den Sunshine med Seinabo Sey) ;)
 

fota hopptävling

Ser på Criminal Mindes nu, har bara sett på tv och käka godis. Blev inte att jag bakade men kan göra de imorgon istället;)
 
Imorgon ska jag upp tidigt för jag ska till stallet för att fota Jonna, Amanda och Matilda när de har hopptävling:D
 
Lite bilder från sist jag var där:
 
 
Matilda^^
 
 
Jonna^^
Inga bilder på Amanda från då, för hon va inte med i dressyr tävlingen;)
 
 
Amanda^^
Bilder från i sommras:)
 

sometimes love comes around.

Har ätit middag för en stund sen, har funderat på att baka muffins och då hade jag tänkt he på frosting men tyvärr så hittar jag verkligen inte något bra recept:( Så då kändes de inte lika skoj..
Så jag kanske gör kladdkaksmuffins och så kan man ha glass till? Aja får se hur jag gör;)
 
En jätte ful bild på mig haha, tog den på skolan...mitt huvud vad hände??
 
 

mysdag?

Har varit hemma ett ganska bra tag nu, det är äckligt väder igen. Bara regn:(
Fast jag har tänkt hela tiden idag på mysdag, för det känns som en mysdag bara..haha så jag kanske vill mysa?
Nä fantasin var att ha mysmiddag, myskväll, en tänd brasa sen myskläder! Men det finns inte, eller jo myskväll finns men inte en brasa eller middag för de är rester men det funkar också;)
 
 
 
Bilder från: http://justgirlythings.tumblr.com/

5/10

Dagens outfit:
 

Bebis kläder.

Idag började vi med bebis-barn kläder!:) Det är jätte roligt, dock så skulle man ju ändå vilja ha plaggen själva haha. Bara för att vi går de så söta hehe.
 
Vi ska skänka dem till Rödakorset/Kupan och så säljer de dem sen får de pengar sen då skickar de ju pengarna till de som behöver. Men jag tycker att mitt plagg bli så gulligt så jag vill ha det själv! Så jag kanske köper mitt egna plagg, låter jätte ego nu..men vill som ha det hemma bara och visa "det här gjorde jag!". 
 
Här har ni lite sneakpeak:
 
Tygerna jag har valt, närmast hit är byxornas tyg sen tröjan och det längst bor är muddtyget (halsringen osv).
Ett gulligt tryck
Skissen inte så fin, blir bättre i verkligheten!^^
Så långt hann jag^^
 
Tyvärr så ger bilderna ingen rättvis färg på tyget, men kan visa senare när allt är klart!
 

this girl is on fire.

Kom hem för ett tag sedan från Alva, vi pratade sen fick jag lite kläder av henne:D Jag cyklade ut i regnet och det regnade ju inte lite heller! Sen var det typ miljoner maskar ute och jag vill inte veta hur många jag körde på för de är mörkt ute. Jag hatar desutom maskar har fobi för dem också, så nu måste jag väl ändå ha övervunnit lite min rädsla.
 
Nu ska jag ta och äta något kvällsmål sen mysa sig ner i sänge och sova;)
 
Bild jag tog innan jag for, följ mig gärna på Instagram elinnjonsson^^

regn, regn och återigen regn.

Nä usch, det är vekrligen inte ett toppen väder idag!:( Regnat hela dagen typ och det är nästan värst nu och jag ska cykla till Alva, kommer att komma dit som en blöt hund. Kommer ta på mig alla regnkläder jag har;)
Det blir att fara vid 7 istället, har nyss ätit middag som bestod av blodpudding..huwwaa! Tog och åt mackor efter det lilla jag åt.
 
Annars har jag målat naglarna, fick bli en ordentlig manikyr den här gången;)
 
 
 

torsdag

Kom hem för ett tag sedan, idag så har jag bara sytt prover till kjolen och håller nu på att skissa av mönstret. Tyvärr så ska vi bara göra det på tisdagar för imorgon så börjar vi på nytt område som är barnkläder!;) Då ska vi ha en annan lärare också.
 
Idag på lunchen var det Texmexbuffe haha, galet inte lite taggade vi var:)
Annars senare idag vid kl 18.00 så ska jag fara till Alva och vara med henne, så det blir ju skoj!
 

Girl on fire

 

my life would suck without you.

Nu ska jag gå ner och ta något kvällsfika typ en Risifrutti haha;)
Inte så långt inlägg men bloggar mer imorgon. Imorgon kanske vi får tillbaks våra plagg, hoppas verkligen ha väntat i veckor på att få ta hem den och ha på mig de.
 
Godnatt!
 

vinrött.stickat.pannband

Lyssnar på musik och har nyss stickat, dock så höll jag på med den förra året sen så lämnade jag som det bara. För egentligen skulle det bli en tubhalsduk/pulstub (eller vad man kallar dem) men jag orkade verkligen inte för jag har inte ens hunnit långt sen har jag världens minsta sticknålar!:P
 
Så det fick bli ett fint pannband istället:D
 
Det kanske inte ser så vinrött ut men det är det^^

frågelista

Vad heter du? Elin Jonsson
Gjort nått du ångrar? Jodå, det gör väl alla?
Är du blyg? Alltså jag vet inte riktigt det beror på, själv vet jag inte vad folk tycker om min när de träffar mig från början. Men ibland, men annars inte tror jag.
Vilken årstid gillar du mest? Sommaren!!
Favoritdjur? Hund och katt
Vad består din garderob av? Oj..alla möjliga kläder, skor osv.
Hur mycket pengar lever du på varje månad? Studiebidraget, som alla nog vet hur mycket de är.
Vad köpte du senast? Sockar, 2 ansiktsmasker, ansiktsrengöringsmedel och några droppar för ögona.
Vad är klockan just nu? 17.32
Har du åkt moppe någon gång? Jepp, jätte skoj. Dock har jag inte tagit moppekortet själv för jag vill/orkar inte bättre att börja övningsköra i framtiden sen bor jag ju så nära centrum.
Är du mörkrädd? Ja, tror alltid de ska stå någon mördare i något hörn haha.
Vart skulle du helst vilja ha piercing? Vet inte riktigt men ett till hål i örat isåfall.
Största svaghet? Maskar, äckliga saker de är.
Röker du? Nej och skulle aldrig göra det heller!
Bästa bok? EgoBoost (rekomenderas om man vill stärka sitt självförtroende ännu mer!)
Blivit rånad? Nej, som tur är och hoppas att inte bli.
Humör just nu? Glad
Vilka internetsidor besöker du varje dag? Facebook, Blogg.se, massa bloggar.
Kan man vara vän med sitt ex? Ja, självklart sen beror det ju på också vad som hände. Alltså om den skulle ha varit otrogen till exempel så skulle jag nog inte vilja vara vän längre tror jag.
Har du lätt för att kunna lita på folk? Jo det tror jag, fast man kan ju se när någon överdriver väldigt mycket.
Är du lycklig? Ja:)
Använder du smink? Varje dag haha, förutom helger då ibland
Vad har du för drömmar? Jag vill bli rik(Hollywood fru haha, verkar ju roligt) sen flytta till något varmt land och om man verkligen lyckas med skolan osv..så kanske man blir designer det skulle va jätte coolt!
Blivit tagen/hämtad av polis? Nej, jag är en snäll tjej gör inga dumheter;)
Blivit förföljd? Alltså inte hela vägen hem men en gång och jag blev super rädd för "den" började prata med mig osv.
Ringer det mycket till dig? Haha, nej det gör det väldigt sällan
Ringer du mycket? Faktiskt inte om det inte är något väldigt viktigt och om jag måste ringa mamma eller pappa;)
Vem ringde du senast? Mamma tror jag
Antal timmar sömn inatt? Kanske 6 tim?
Vem sov du hos senast? Jag tror de var hos Jenny eller Matilda minns inte?
Vem sov hos dig senast? Jenny var det tror jag, det var iallafall länge sen!
Vem kan du berätta allt för? Min bästa vänner och mamma, det beror ju på vad. Men är ganska öppen av mig om det är något viktigt jag behöver säga.
Vad ser du fram emot? Jag vet inte, allt som har något roligt. Nä men kanske att fara till Umeå med klassen kan ju bli skoj.
Vem vill du sova bredvid inatt? Cira som vanligt haha, det är min katt!;)
Vilken årstid är det nu? En väldigt kall höst, fast idag var det väl ganska bra väder.
Anser du dig själv snygg? Ibland har man väl sina stunder och man ba: "Snygg idag, check!" Haha, nej så är det inte. Men jag har väl lärt mig att se sig själv som att man duger. Sen självklart så tycker jag det finns de som ser mycket snyggare ut än mig. Men vadå, jag kan bara va mig själv och ingen annan.
Har du varit kär? Ja
Är du en bra partner? Jag hoppas då de, vet inte riktigt men nog tror jag de.
Vad åt du senast? Onyttig idag som när vi for på Frasses och åt på lunchen:P
 

wednesday

Idag efter skolan så gick jag på stan med Ana Maria och Linneá en stund, sen for Ana Maria hem och jag och Linneá gick på stan ett litet tag till:)
 
På lunchen så gick vi till Frasses och åt, hehe. Så klart gör vi ju det inte varje dag, men det var trevligt. Och har nyss sett hur mycket pengar jag har kvar på kortet och nu måste jag vara snål och inte köpa något och klara mig under månaden tills vi far till Umeå (med klassen) osv! Själv klart har jag ju sparat också men de ska inte röras.
Innan lönen och sådant var jag jätte snål med mina pengar nästa lite för snål..och nu när lönen har kommit (som var för någa veckor sedan) så har jag som bara köpt och köpt, usch..dock så har jag ju arbetat för pengarna också. Men nu måste jag in på banan igen och tänka ekonomiskt!;) Låter som jag bor själv haha, nä men nu får man ju bara studiebidraget och det är ju inte så mycket eller jo det är det men om man tänker riktigt noga så är det lite med tanken på hur dyrt allt är.
 
Ser ut som jag inte har något hår men jag haft det i svans under dagen.
 
 

många tankar men kommer ändå inte fram till något svar.

 
Ska nu ta och tvätta bort sminket har för ett tag sen sett Svenska Hollywood fruarna;)
Annars har jag målat, sen så har min morbror varit här och ätit middag med oss osv.
Så det var ju trevligt, nu har jag inga läxor i veckan så det känns bra!
 
Imorgon så har vi ingen gympa för vi ska kolla på någon föreläsning och Tobak. Så då slipper man bära på en tung väska:)
 
Godnatt då!
 

shine bright like a diamond.

 
 
 
Bilder lånade från: http://justgirlythings.tumblr.com/

2/10

Dagens outfit:
 

bättre lycka nästa gång.

Idag har väl dagen gått hyfsat bra, matte provet gick då åt skogen föresten (ingen som höll tummarna för mig?:( skämt å sido) Får göra det bätttre nästa gång, då ska de allt gå bra har jag bestämt!
 
Efter skolan så gick jag till optikern och det hade blivit mycket bättre och de hade försvunnit en del (minns inte vad de kallades) men ska fortsätta med ögondroppar så är nog det sen borta hoppas jag. Det är då inge farligt;) Köpte ögondropparna där igen eftersom mina är slut nu.
 
Sen så tills jag väntade på bussen så gick jag in på H&M och köpte lite behövande saker sockar, ansiktsrengöring, 2 ansiktsmasker:)
 
Ögondropparna är i den blåa lådan/asken ^^;)
Jag idag^^

oktober

Mycket jag har hunnit med nu rensa kattlådan, dammsugit, gått ut med mina sopor och renbäddat sängen!;)
Känns bra, alltid mysigt att sova i ny bäddat.
 
Men nu ska jag se Williams Lista sen tvätta bort sminket sen sova så säger godnatt nu då!
 
(bild från i sommras men har samma överdrag på täcket som nu)

matte prov imorgon...

Har suttit och plugga matte och det får gå som det går imorgon! Gör mitt bästa iallafall, har matte direkt på morgonen. Ni får gärna hålla tummarna för mig;)
 
Men annars så har jag hantverk efter lunchen och jag ska skriva klart utvärderingen sen så börja göra prover till kjolen, alltså med prover då menar jag att man provar först på en tygbit hur man gör osv.
Sen hoppas jag att vi inte har någon R-tid annars slutar vi 13.05:D
Efter skolan ska jag gå till optikern för att kolla om de här konstiga jag hade i ögat för jag har använt de där dropparna nu i 14 dagar sen skulle jag komma tillbaks. 
 

inlines på gympan (a)

Alltså vad gör jag?? Rubriken nedanför detta inlägg
"du kan läsa det i mina ögon och du kan se det på mina läppar."
 
Inte lite fel jag har skrivit det här, haha. Ska ta och ändra det nu men det ska ju vara
"du kan se det i mina ögon och du kan läsa det på min läppar" ;)
 

Idag slutade vi ju efter gympan så det var ju bra och det var jätte roligt för jag hade ju gjort klart allt (2000m och orienteringen) så då fick jag, Lina, Linda och Linnéa åka inlines/rollerblades eller vad ni nu kallar det för. Men det var jätte roligt, vi åkte ända till Brännanskolan sen tillbaks till Balder, så det var ett litet annorlunda gympa pass men roligt och ingen ramlade. Kommer nog ha ont i fötterna sen imorgon.
 
Efter skolan så gick jag på stan gick till Veromoda men de hade ju inte tröjan där heller så det blev inget. Förutom att jag köpte ett nagellack, dock så är det bara Fransk Manikyr. Något jag behöver för jag kan typ inte gå utan nagellack längre, naglarna är så fula annars:P Sen behövde jag nytt sådant för de andra är slut.
 

RSS 2.0