inväntar 2013

Har för ett tag sedan gjort mig klar, med sminkningen och håret. Mina klädesval är inte så nyårs aktiga utan mer mysiga och varma. Jag orkade inte klä upp mig heller, ska ändå va hemma och jag känner för att mysa. Provad massa kläder men inget som jag tycker var bekvämt eller hitta något som kunde passa till hehe.
 
Just nu så väntar jag tills det bli middag och jag blir exta hungrig för jag vet att den kommer vara god!
 
Sminkningen
 
 
Nu är det middag, weey!

nyår

Godmorgon, vakande vid kanske 10.00 sen somnade jag om med att lyssna på musik och vaknade vid halv 12 för då var det frukost. Idag så ska jag fixa mig inför ikväll sen, även om man bara ska va hemma kan det va trevlig att se lite mer festligare ut. Ska använda lösögonfransarna jag fick av Jonna! Dock inte alla såklart men nån av dem.
 
Nu ska jag ta och hoppa in i duchen sen blir det att sitta vid datorn, tyvärr kommer det nog inte komma några raket-bilder för Norran ska visst inte skjuta upp några i år och vi brukar inte skjuta några (man spränger ju bara en massa pengar liksom!!) om inte en granne skjuter några.
 
 
Här är två bilder från 2011 när det var nyår och då firade jag den med Matildas familj!

you know who you are.

Har nyss sett på en film, hehe det blev En prinsessas dagbok 2, längesen man såg den faktiskt. Man kan då i alla fall inte neka att killen som försöker ta tronen ser dålig ut haha!
 
Annars innan det så såg jag med familjen på Så ska det låta, imorgon är det nyår och jag ska va hemma med familjen i år och så ska vi äta god middag osv.
 
När jag var liten, kanske vad 3-4 år? Tycker den är ganska fin, sommar och vid havet sen älskar jag min frisyr där men nej ska inte klippa kort! Det var finare när man var liten tycker jag, om jag ska ha det kort tror jag det får bli när jag är vuxen (vid 40 haha).

2012.

Tänkte göra som en summering av 2012, med bilder:
 
 
 
Gick ut 9:an med min klass 9d Norrhammarskolan.
 
Massor av grillat på sommaren
Stadsfesten och så klart Trästocks!
 
 
Drog till Burträsk och var hos Jenny över en hel helg! (hade jätteroligt där).
 
Solade väldigt mycket!
 
 
Sommarjobbade hos vaktmästarn med Jessica och Jocke (kände dem inte innan).
 
 
 
Började gymnasiet Hantverkslinjen och går med en jättebra Hv klass!! Jag gick modevisning på Öppet hus.
 
Sämst bild men whatever! Träffade Willam Spetz, vi Hv:are var i Umeå för vi var på Umeå Fashion Week!!
 
Hade en jättetrevlig jul!
 
Hade en mysig glöggkväll med mina kompisar i klassen: Linnéa, Lina, Linda och Ana Maria (Alice skulle ha varit med men kunde inte),

Julklappsbyten med mina andra vänner som jag gick med på Norrhammar!
 
Summeringen får bli så är även om detta inte är allt, men från förra vinter så har jag inga bilder på denna dator. Så det är mest mellan sommaren och jullovet! Tycker att 2012 för mig har varit väldigt bra och man kan ju göra det ännu bättre 2013!

28/12

Tänkte att jag kunde visa vad jag hade för outfit i fredags när jag var hos Jonna!
 

söndag

Hela dagen gått nästa, okej kanske inte exakt. Jag har börjat att somna vid 3 tiden, så hemskt! Så nu sover jag ganksa länge och det måste ju betyda att jag inte har något liv. Hehe, nä men jag måste försöka sova lite mer tidigare. Men den här veckan kommer nog bli lika rolig som förra, kanske va med Jenny och sen Linnéa för hon har varit hemma i Härnösand men jag tror hon skulle hem idag.
 
Annars händer det inte så mycket idag, tänk imorgon är det Ny år!!
 
 
 
 
Bilder: http://littlereasonstosmile.tumblr.com
 
Längtar efter sommaren!

hemma

Har för ett bra tag sen kommit hem från Alva, jag for från henne vid 11. Det snöar ganska mycket kanske 1dm kom bara så där! I alla fall har jag haft det jättetrevligt hos Alva, vi gick till Hemmakväll och köpte godis sen så gick vi hem och så har vi sett på Eva & Adam! Förstå hur längesen det var man såg det, men det var i alla fall roligt. Man tänker ju på när man var liten och såg det. Jag gav henne också en julklapp/present hon har fyllt år också! Gav henne en parfym.
 

mot Alva!

Har ätit middag nyss och ska snart gå till Alva för att vara med henne! Vi ska se film bland annat. Jag ska också gå dit, jag har inge problem med det. Men det har kommit jättemycket dimma ute så man knappt ser träden. Tänk om jag missar att gå på bron och går ner i älven istället? Haha, nä jag skojar bara det kommer gå bra. Men det ska visst komma oväder typ, det var ju inte lika skoj. Eller ja dimman kanske har lättat men det snöar i alla fall.
 
Haha, de är typ jag det där!

Igår♥

Kom hem för kanske en halvtimme sen, men nu tänkte jag blogga om hur det var igår hos Jonna!
 
Vi gav varandra julklapparn och vi pratade och lyssna på musik senare gjorde vi maten som bestod av tacos och vi pratade bara mer och vi skratta väldigt mycket så vi förlängde nog våra liv, speciellt Jonna tror jag haha!!
 
Julklapparna älskade jag, så fina vänner man har♥ Tove var ju också där så hela gruppen var åter samlade igen, värsta reunion!
 
Bilder:
 
 
Mina fina julklappar!!
 
 
 
 
 
 
Hehe, oseriösa som vanligt, men det är roligt haha!
 
 

Godmorgon

Godmorgon på er, fast jag har varit vaken ett tag. Jag har nyss fixat mig och ska klä på mig för jag ska tvärt in till stan och göra ett ärende sen ska jag hem!
 
Men jag hade det jättetrevligt igår och fick jättefina julklappar, men jag bloggar mer om detta när jag har kommit hem så ska ni få bilder också.
 
 
 
 
Bilder: http://justgirlythings.tumblr.com/

Fredagkväll.

Ska väl snart fara till Jonna, jag bloggar mer sen när jag har kommit hem! Så får ni bilder också, har ingen aning hur länge jag är där men kanske 12?
 
Ha en trevlig fredag alla!
 
Jag just nu, fixad och klar.
 

Golden leopard - naglar

 
Har nyss duschat och innan det målade jag klart mina naglar och då här blev de, jag har gjort leopardmönstret själv.

Julklappsbyten #2

Just nu så lyssnar jag på musik och sen efter detta inlägg så ska jag måla naglarna! Roligt när man har massa nya färger, funderar på det guldiga men ska prova att göra leopardmönster om det blir fint.
 
Idag så på dagen händer det inte så mycket ska väl fixa mig lite senare för sen så ska jag till Jonna! Vi ska laga tacos tillsammans osv. För nu ska jag ha julklappsbyten med Matilda, Jonna och Amanda (förra veckan var det med mina kompisar i min klass). Sen tror jag att Tove ska va med, för hon kom hit till Skellefteå igår tror jag? Vi har inte sett henne sen i början av sommaren så det ska bli skoj (hon bor i Norrköping nu).
 
Kvällen blir som när jag var där när det var Halloween och det var trevligt! Kan bjussa på någon bild från det:
 
Social? Haha.
 
 
Men kommer ta med mig kamerna idag också så ni får se sen bilder!

Skolkatalogen 2012

Har nyss kollat igenom hela skolkatalogen! Jag fick den äntligen hem idag, har varit ganska arg över att det har nästan tagit en hel termin för att den ska komma och så när alla fick den förra veckan så fick jag den aldrig. Så mamma ringde till dem som fotade och de sa att den var skickad så då hade väl posten typ slarvat bort den eller något. Men nu har den kommit, jag lovar den tappades väl bort nu vil jultiden här men jag tycker om alla andra fick den förra veckan så borde min ha kommit också.
 
Vad jag tycker om hur jag blev, ja jag är då nöjdare än vad de senaste åren. Höhö, fick ju sitta och det har jag inte gjort på flera år typ.
 
 
Tog bara på mig för vet inte om klassen direkt vill att jag lägger upp på alla, det som jag alltid blir som besviken över är att mitt smink aldrig syns. Speciellt ögonfransarna och de, så tror jag satsar på löslögonfransar nästa år haha.

shopping!

Oj så länge jag och Jenny var på stan, vi var där från kl.11 - 16.15 haha galet! Men är i alla fall nöjd med det jag har köpt och tycker att rean var bra också. Det var väldigt mycket folk på stan och långa köer så kanske därför det tog den tid det tog. Men vi har haft det jättetrevligt jag och Jenny tillsammans. Mest jag som handlade saker men jag köpte julklappar också fast det är till mina kompisar Matilda, Amanda och Jonna och vi ska ha julklapps byten imorgon tror jag. Tycker det är jättesvårt att hitta julklappar till komisar även om man har känt dem länge!!
 
Men vi gick väl in på det flesta affärer sen så åt vi lunch på Subway, träffade även Lina och Alice på stan!
 
Men nu tänkte jag visa vad jag har köpt till mig själv:
 
 
 
 
(smutsig spegel!)
 
Jag glömmer alltid att ta kort på nått plagg så ni får denna i mobilkvalla.
 
2st bustiers från BikBok, ansiktsrengöring, sminkborttagning, en Jessica Simpson parfym - I fancy you, 2st nagellack IsaDora 735-HotHibisucs & 652-GoldSparkles.
 
 Body misten fick jag av Jenny i julklappa! Jag blev jätte glad för jag ville så gärna ha den och jag tittade på den idag men tänkte "nej, jag ta det någon annan gång" hihih. Sen köpte jag dansbyxorna/harems(?) från Cubus och en pyjamaströja där ifrån.

Mellandagsrean imorgon!

Sitter och ser på tv med mamma och pappa, vi har ätit glass med maränger som mamma hade gjort! De var jättegoda. Men imorgon så ska jag möta upp Jenny på stan för vi ska gå på mellandagsrean, jag hoppas man hittar  lite saker och att de är bra rea!
 

hehe

 
 
 
 
 
Bilder: http://lolthatsme.tumblr.com

I'll be right here when your world starts to fall.

 
 
Godmorgon på er, idag är det onsdag och jag ska inte göra så mycket idag heller. Men imorgon blir det nog att fara till stan för att kolla på mellandagsrean och shoppa lite! Fick ju presentkort från Cubus så ska köpa dansbyxorna/haremsbyxor (vad de nu heter).
 
Hahaha, se Robins ansiktsuttryck! Jag tror de var för han ba "har jag fått en brandsläckare?!" men det var ju bara kartongen.

GinaTricot - Exclusive Collection.

 
 
 
 
Jag skulle bara tvärt kolla in på GinaTricots hemsida och så ser jag detta, är mest förälskad i klänningen!
Hur snygg var inte den!?
 
Klicka på bildera för att komma till sidan.
 

skisser.

 
 
 
 
 
Tänkte visa lite vad jag har skissat/ritat i modellboken som jag fick i julklapp! Även om det är en bok för småbarn typ, så tycker jag att den är väldigt bra att ha som en skissbok för att designa kläder (går ju hantverks textil). Jag gillar väl mest att rita med bara blyerts, men jag vill ju ändå sätta färg på kläderna så jag använder akvarellpennor då. De två sista bilderna är exempel hur det kan se ut när jag inte har färglagt och hur "modellerna" ser ut, alltså vad man som utgår ifrån. Men jag gör alltid hår och accessoarer själv.

VSfashionshow

Ser på Victoria's Secret fashion show just nu Rihanna, Bruno Mars och Justin Bieber har uppträtt eller Justin håller på nu. 
 

tråkigt.

Har nyss ätit middag, det blev rester från igår när vi åt fläsk filé grytan. Så nu är man mätt igen då, haha. Julen är ett tilfälle för att äta mycket och typ dö av matkoma. Jag har inte så mycker att säga direkt, ska försöka hitta på nått roligt inlägg eller så gör jag något.
 
Här är förresten täckbyxorna jag också fick igår, de har dragkedjor på sidorna. De var dem jag provade på Stadium med mamma.

Victoria's Secret fashion show.

Lyssnar på musik just nu och inte så mycket mer, det händer inte så mycket idag. Ska bara ta de lugnt! 
Idag på Tv 3 så är det ju Victoria's Secret fashion show kl. 20.00 och det ska jag se, deras underkläder är ju jättehäftiga dock dyra, men de kostar ju inte att kolla haha.
 
Bild: http://littlereasonstosmile.tumblr.com

Julen 2012

Nu så har alla farit hem och det har varit jättetrevligt!
 
Här kommer massa bilder:
 

 
Här så skulle vi äta dopp i grytan och så var morfar med och åt med oss.
 
 
Smutsig spegel men så var min outfit och så målade jag naglarna och använde mitt nya nagellack som gör det matt, I love it!
 
Jag gillar inte så mycket lakrits men den var faktisk god!! 
 
Glögg och Kalle Anka dags.
 
Vår julgran.
 
Det jag fick i julklapp lite mer nagel-saker, presentkort (Cubus och Ohlssons tyger), lösögonfransar, bok, saker tills man ska flytta hemifrån, strumpbyxor och 2 kjolar. Sen glömde jag ta kort på mina täckbyxor som jag fick! Men kan visa dem imorgon.
 
 
Jul maten, till varmrätt åt vi fläsk filé gryta.
 
Senare blev det fika och så hade jag bakat lussebullarna!
 
Hoppas ni andra har haft en bra jul!

God jul på er!


Godmorgon!

Har nyss ätit en julfrukost med familjen, vaknade vid kvart i sex sen så gick jag ner för att hämta mina paket i julstrumpan! Sen öppnade jag dem, sen somnade jag om tills klockan blev halv 9 typ.
 
Idag så ska jag fixa naglarna och så ska jag duscha och fixa mig! Men ni kan få lite bilder från morgonen:
 
 
Jag fick två nagellack från IsaDora ett mörkblått och Matte Top Coat (weeeyy!!). Boken som ni ser kallar jag för "modellbok" jag har 3st sånna fast alla är ritade i och slut. Jag vet att det ser ut som värsta målarboken för en liten unge, men den är faktiskt väldigt bra om man vill rita egna desingner och kläder osv! Jag kan visa något exempel sen.
 
 

önskar er en god jul!

Nu ska jag ta och sova, får se om jag kan. Om inte så är jag över taggad inför imorgon (idag). Har alltid varit det, vaknar jättetidigt bara för jag vet att det finns paket i min julstrumpa! Men jag har ingen julkänsla än men kanske snart?
Det kommer i alla fall bli roligt det vet jag sen så kommer jag blogga lite på morgonen sen så visar jag nog vad jag fick i julklapp. Blir nog också mer intressanta inlägg denna vecka tror jag!
 
Men ni får ha en så bra söndag och julafton imorgon!!
 
Bild från i fredags, jag har min myskofta från Cubus på mig som jag fick förra julen.

Min jul

Har nyss dammsugat klart och så lyssnar jag nu på musik. Men jag tänkte berätta om hur min julafton kommer se ut!
 
På morgonen så brukar vi alltid äta tomtegröt sen får vi se vem som får mandeln, senare så äter man ju dopp i grytan/blöta (vad man nu vill kalla det) och sen kommer resten av släkten bl.a så ska min morbror komma hit och hans tjej och morfar. Vid kl. 15.00 så är det väl Kalle Anka sen så ser vi det och dricker glögg och godis osv. Senare blir det att öppna massa julklappar sen blir det att äta julmat. Sen blir det nog bara trevligt prat och kanske fika efter. Så brukar mina jular se ut och de är alltid trevliga! Förr när jag var liten så trodde jag att Kalle Anka var kl. 03.00 haha! Så jag tänkte hela tiden "hur ska jag kunna va vaken tills klockan blir så mycket?" haha, smart jag var då (någon som inte kunde klockan då höhö).
 
Bild tagen av mig 2010.

Little reasons to smile.

 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
Bilder: http://littlereasonstosmile.tumblr.com

trust your heart.

Är hungrig, trött och slut! Men det är snart middag så då blir jag nog piggare. Har spelat igen men nu ska jag verkligen ta en paus/sluta och bara tänka på vad som behövs till imorgon osv. Att sitta och spela, det är ju inge liv. Tiden går jättesnabbt och man har inte fått något gjort än. Men ska senare städa mitt rum lite och dammsuga huset, det är nu alla hjälps åt till imorgon. Det är många jag ser som inte har någon jul känsla (på facebook, insta osv..) och jag kan hålla med, känns verkligen inte som att det är julafton imorgon och det kan ju bero på att det gick väldigt snabbt och att det är på en måndag så det känns som en vanlig vecka! Det är då vad jag känner. Men jag hoppas ändå på en trevlig jul.
 

fjärde advent.

Idag är det fjärde advent och imorgon är det julafton, det kan man faktiskt inte tänka sig!! Idag händer det inte så mycket, städa lite sen ska jag måla mina naglar i jul tema tänkte jag men få se hur bra det bli. Annars får de bara bli röda.
 
Sov med två flätor och lät mitt hår självtorka så idag är det fluffie!
 

Bet you wish you’d never met me.

Nu ska jag ta och sova, imorgon så ska min morbror komma hit också så ska de lämna julmat här. Eftersom vi ska fira den här hemma hos oss. Sen imorgon tänkte jag väl berätta om hur min julafton kommer se ut osv!
 
Så godnatt på er!
 

Trouble.

 

sommar.

Saknar sommaren, värmen! Dock kan det ju få vara jul för den gillar jag och snön men det är kylan jag inte gillar.
 
Lite bilder från i sommars (väldigt långt bak i arkivet).
 
 

 
 


 
 

haha alltid...

Bara för jag inte har nå bra att blogga om så lägger jag ut sådana här roligt bilder, hehe. Då vet ni!
 
Bild: http://lolthatsme.tumblr.com/
 
 

helt normal jodåå..

Sitter och lyssnar på musik, har spelat nyss och tror jag måste snart lägga av med det haha. Har suttit här hela dagen och spelat, vilket liv man har..
Jag har i alla fall bakat lussebullar och de blev bra så dem ska vi ha till julafton! Ska ta och duscha senare och sen händer det inte så mycket mer.
 
Haha, vilken fin bild på mig va?? Den togs i torsdags.

You are creating all the bubbles at night, I'm chasing round and trying to pop them all the time

 
 
 
 
Godmorgon, har fikat för ett tag sedan. Blir att jag inte följer med till stan orkar inte, mamma skulle ändå inte till mitt (centrum) i stan. Jag har ingen aning varför jag fick för mig att gå på stan när jag inte ens har något att göra där!? Får gå på stan efter jul då har man nog pengar hoppas jag (önskat mig).
 
Annars idag så ska jag baka lussebullar och spela The Sims2 igen, alltså om man har spelat de 1 gång så måste man spela det nästa dag. Fast det bruka gå i perioder för mig så.
 
Haha, ful jag var men att det ändå är en gullig bild på min katt Cira haha. Den tog igår kväll.

bakom allt skratt och leende.

Lyssnar på musik och inte så mycket mer, imorgon ska jag följa mamma och pappa på stan ett tag. Jag skulle ju ha gjort pepparkakshus idag men mamma och pappa har inte hittat några. Idag när de hade varit på Ica Torget så sa dem att Ica hade helt slut på dem, så vi ska upp på Willys tror jag imorgon och kolla där! Annars få jag väl strunta i det.
 
Sen har jag pratat lite med Jenny idag och har vi tänkt vara med varandra nästa vecka, det kommer bli roligt!!
 
Bild: http://justgirlythings.tumblr.com/

.

 
 
Bilder: http://lolthatsme.tumblr.com/
 
 

Svenska Hjältar.

Har spelat hela dagen typ, men det har varit roligt. Just nu så ser jag på Svenska Hjältar med familjen!
Det har varit en slappar dag, varit i pyjamas hela dagen och myskoftan.
 
Jag idag, osminkad.
Haha, The Sims2.
 
Ha en trevlig fredagkväll!

Tröja - Väska - Pennkjol

Nu ska jag visa vad jag har sytt senaste veckorna:
 
 
En cremevit tröja i ett jättemysigt tyg och tyget är som våfflat.
 
Min skin väska jag har gjort senast, det finns en magnetknapp så det kan stängas.
 
Pennkjolen som var våran bas-kjol att göra, foder och en gömd dragkedja.
 
Vad tycker ni??

fredag.

Godmorgon, har nyss ätit frukost. Nu så lyssnar jag på musik och funderar vad jag ska göra idag. Det är väldigt ljust ute och så snöar det och det känns som en spela dag hehe, så kanske spelar The Sims2..
 
Ska också blogga om det jag har sytt de senaste veckorna och förresten vi lever än (haha).
 
 
 
Bilder: http://justgirlythings.tumblr.com
 
 

21 december.

Ojoj, den 21/12..ska jorden gå under? Hehe, nej jag tror inte på det. Men jag vet i alla fall att Mayakalendern tar slut osv. Sen att det ska bli bättre..men det är vad jag har hört.
 
Nu när man har lov kan man va uppe länge och sova länge, wihoo! Har tagit en ansiktsmask och så blandade jag olivolja och socker och skrubbade mina jättetorra ben. Det funkar faktsikt de bli lena jättelänge! Har provat förr, fick de tipset av Lina och Alice. Så ni som har torr hud kan ju prova.
 
Men nu ska jag ta och sova, imorgon vet jag inte vad som händer. Skulle ju göra pepparkakshus men jag vet inte om mamma och pappa har köpt det än? Annars ska jag bara slappna av.
 
Godnatt, bloggar mer imorgon!
 
PS! Ska senare någon gång skaffa en ny design och header som är mer vintrig ska gå ut vid något tillfälle när vädret är bra och fota mig osv.

 

Glöggkväll!

För ett tag sedan så drog tjejerna hem nu, vi har haft det jättetrevligt och mysigt! Tyvärr kunde inte Alice komma men hennes present fick komma med. Efter skolan så gick vi till ICA Torget och köpte middagen sen gick vi omkring sen for vi hem till mig sen väntade vi in Ana Maria som skulle komma lite senare.
 
Vi åt middag sen så hade vi julklappsleken och det var nog det roligaste jag har varit med om, alla typ skrek och skratta haha. Sen så dukade jag fint i köket för glöggen och allt annat, sen fick de komma ner och så hade vi det mysigt och pratatde osv. Verkligen en lyckad och rolig kväll och nu kan man äntligen sova ut för vet ni vad vi har lov redan idag (lycka!!). Haha, till er som går skola imorgon (skoja).
 
Lite bilder:
 
Middagen
 
Julklapparna
 
Glögg fikat osv.
 
Så här mysigt hade vi det, jag fick Alice present och den som jag gav det är den blåa muggen och fatet. Men det är ju inte presenten som räknas utan tanken så. Fast kommer nog köpa en sådan mugg själv för den är jättesnygg!

Lov!!

Nu så är det äntligen lov och jag längtar tills det blir julafton, så roligt och mysigt! Idag så hann jag äntligen med att sy min väska och så fick jag ta med mig mina saker hem. Men jag kan visa imorgon hur det blev och hur det ser ut. Vi som går hantverks vi måste ju ha världens bästa lärare för de bjöd på godis! Det är jättegulligt av dem, älskar våran klass. Man trivs väldigt bra!
 
Vi fick ta godis i muggar.
Jag idag, tröjan har jag sytt själv så jag bytte kläder när jag fick tillbaks den. Men bättre bilder kommer imorgon!

klar!

Äntligen är jag klar med allt bakande och städande, lussebullarna blev goda och bra sen städning har också gått bra! Är trött och ska sova snart, hushållssysslor är jobbiga faktiskt men det ska ju göras. Tänk när man har flyttat hemifrån, eller så kan man hoppas på en  bra karriär och bli rik och ha folk som gör det åt en, höhö. Nej, skämtade lite självklart ska man göra saker själv också!
 
Nu är det bara torsdagen kvar och det är bara att sy sen så slutar vi för denna termin! Weehoo..sen kommer de bli roligt med Glöggkvällen, så jag kommer inte blogga när jag kommer hem utan när alla har farit osv. Så då vet ni det (man ska ju va sociala med sina vänner).
 
Godnatt!
 
Så här blev dem.
 
 

Glöggkväll imorgon.

Lyssnar på musik men ska snart börja baka lussebullar och sen städa mitt rum! Skolan har varit ganska bra, ingen svenska hade vi på morgonen sen så var det ganska lugnt på de andra lektionerna. Hade ju matte prov också och det gick väl bra tror jag, fattade inte vissa saker men svarade ändå så jag hoppas det gick bra!
 
Efter skolan så gick jag på stan med Linnéa och sen for jag hem. Som ni ser i rubriken så ska jag ha Glöggkväll hemma hos mig med mina kompisar Linda, Lina, Linnéa, Ana Maria och Alice kommer bli trevligt och mysigt. Samt så ska vi byta julklappar med varandra (eller vi har köpt bara en present sen byter vi som). Så därför ska jag baka lussebullar till imorgon och de andra tar med sig andra saker osv. Bilder kommer säkert imorgon, vi ska även äta middag här. De ska komma hit direkt efter skolan, vi slutar kl. 14.00 sen har vi lov!!
 
Bloggar senare när jag är klar med bakandet och städandet.
 
 
 
 
 
 
Bilder: http://lolthatsme.tumblr.com/

vänd på sidan och börja på ett nytt kapitel.

 
 
Nu ska jag ta och sova, dryg onsdag imorgon! Matte prov också, så håll tummarna för att det kommer gå bra för mig. Jag känner att det ändå kommer gå ganska bra men man vet ju aldrig. Vikarien är ju inte direkt duktigt om jag måste vara ärlig. Men känner ockå vill bara ha lov så få allt jobbigt överstökat.
 
Godnatt, bloggar mer imorgon!
 
Bild tagen av mig, är jättenöjd med den fast tog den 2011.

Cubus - nattkläder.

Maddie tshirt
 
Maddie pants
 
 
Becca tshirt
 
 
Vicky pants
 
Klicka på bilderna för att komma till hemsidan.
 
Att det är jättegulliga pyjamasar/nattkläder! Har sett dem på Cubus i stan och den första är super gullig tycker jag och fin.
 
 
 

snart jul!

Har nyss fikat lite och sett på datorn julkalendern hehe. Den är ju typ läskig, om man sitter helt ensam. Så barnslig jag är...Fast tycker den är roligt också!
 
Det är verkligen inte länge kvar till jul nu och det känns som att man inte har hunnit med något. Jag ska ju baka och så göra ett pepparkakshus men det har jag inte tid med tills efter torsdagen. Så jag ska kolla om jag kan göra ett pepparkakshus på fredagen. Är ju ledig från skolan då också (kompledigt) och så kanske det hinner torka till måndagen? Förra året gjorde jag ett jättegulligt hus, dock har jag ingen bild på det på denna dator. Det låter som jag bor hemma ensam och måste göra allt själv, men nej då. Övriga i familjen hjälper ju också!
 
Hittade ett inlägg från hur det såg ut men jag hade inte satt ihop det än HÄR
 
 
Bilder: http://justgirlythings.tumblr.com/

The Body Shop.

Klicka för större bild
 
 
Klicka för större bild
 
Klicka för större bild
Klicka på bilderna för att komma vars de finns och om info osv.
 
Jag var inne på The Body Shop idag när jag var på stan med Jenny och Erica och det har ju så fina saker! Jag hittade som en "parfym" eller så vad det en body splash(?). I alla fall den luktate mango, vart förälskad i den så ska köpa den efter jul typ. Tyvärr hittade jag den inte på deras hemsida, det fanns flera andra dofter också ex. jordgubb. De ska som höra till alla deras Body Butters.
 
De har faktiskt väldigt bra julklappar man kan köpa där, tranbär body buttern luktade också gott. Den fanns i parfym men de var slut redan så gissar på att den är väldigt populär. Sen har dem pepparkakas body butter, tvål osv. Haha, ganska roligt ändå, dock luktade den väldigt mycket pepparkaka men man kanske inte vill gå omkring och lukta pepparkaka eller? Som att man har bakat det hela dagen.

tisdag.

Har för ett tag sedan kommit hem från stan, är hur trött som helst och vill bara sova! Orkar inget..
I alla falll efter skolan så gick jag ett litet tag på stan med Lina, Linnéa och Ana Maria sen så mötte jag upp Jenny och Erica och så gick jag med dem ett tag.
 
Efter lunch när vi hade hantverk så hann jag inget, vi hade det bara i 1 timme. Mina handtag till väskan gick inte alls bra att sy, skinet revs upp av mataren (den som gör så tyget ska bakåt) så får nog bli klar med den på torsdagen!
Trodde min skolkatalogen skulle komma idag men nej, folk fick den igår men inte jag..blir lite irriterad för jag vill ha min också!! Vi har ju beställt den så, men jag hoppas den kan komma imorgon.
 
Ska plugga matte sen.
 
Bild från förr förra vintern, jag har tagit bilden.
 

alla tankar gömmer sig.

Har nyss pluggat matte med hjälp av pappa och jag tror nog att jag blev lite klokare, vi får hoppas på det bästa på onsdag! Imorgon har vi matte, svenska och hantverks så bra. Vill bli klar med min väska. Dock så kl. 13.00-15.00 så ska vi vara på Nordanå och ha utvärdering alla vi som är 1:or om hur det är på skolan tror jag? Kommer nog bli väldigt drygt..
 
Ska snart gå och lägga mig, råkade försova mig lite idag..min klocka ville inte ringa imorse och den har blivit helt knäpp!! Sekundvisarn snurrar på som vanligt men stora och lilla-visarn går helt fel och går typ en halvtimme efter och jag har ju ändra på det när det blev så igår. Men jag har haft denna klocka väldigt länge så får väl skaffa mig en ny senare annars har jag mobilen, men behöver typ två olika haha..annars orkar jag inte vakna och så somnar jag om som idag.
 
 

måndag.

Lyssnar på musik och väntar tills det bli middag, är ganska hungrig.De blir kycklingsoppa och vitlöksbröd till, gud så gott! 
 
Idag har det varit en dryg måndag, fast de va roligt på bilden då vi fick göra julpyssel sen så ganska roligt på idrotten vi hade Kinboll man ska vara 3lag och så är det en jättestor boll man ska hålla i luften osv. Dock kanske de var roligt för att mitt lag vann varje gång haha! Till lunchen idag så fick "bakelse" eller ja det var en rulltårta med grädde o strössel på.
 
Ska sen titta igenom matten!
 

it's too cold outside, for angels to fly.

Det här få bli det sista inlägget för idag, ska snart gå och lägga mig. Skola imorgon och jag hoppas veckan gå hyfsat snabbt så de kan få bli lov! 
 
Godnatt!
 
Haha, bjuder på denna Jenny tog den sist jag var hos henne när vi hade tjejkväll fast några killar kom också. Hon hade fyllt år så. Det är Britta i bakgrunden. hihi. Mitt hår var väldigt fett..

hahahaha

Haha hur söt är inte den hamstern, exakt så såg min hamster Musse ut. Men han är död nu.
 
 
 
Bilder: http://lolthatsme.tumblr.com/

miss you.

Gör inte så mycket nu, lyssnar på musik och skriver lite med Jenny. Fast hon ser på film, men de gör inget för mig haha. Saknar den lilla busen♥
De var så länge sen vi sågs och var med varandra, vi går inte på samma gymnasium heller så inte ses vi på skolan heller. Men till jullovet ska vi allt vara med varandra!!
 
Jag, Britta och Jenny
 
 

she wore blue velvet.

 
Gjorde ett collage med lite bilder från Instagram och bara från datorn, är väldigt desperat över att jag vill ha jullov! Vill bara sova och inte plugga orkar inte skola mer, även om vi bara har vanlig ämnen måndagar, lite tisdagar och onsdagar.

list.

Ditt fullständiga namn? Elin Maria Nga Jonsson
Hur Lång är du? Ucsh, hatar detta men 150..
Ögonfärg? Brun
Spelar du något instrument? Nepp
Vart befinner du dig just nu? I mitt rum
Biter du på naglarna? Neeej
Vad har du för färg på trosorna/kalsongerna? Gråa
Har du några husdjur? Jepp, en hund och två katter
Är du singel? Yes
Vem vet mest om dig? Mina närmsta vänner och mamma tror jag
Vad vill du ha just nu? En smart hjärna så man kommer fatta matten!!
Rädd för? Kanske att dö ung tror jag?
McDonalds eller Burgerking? Burgerking, har aldrig varit där men tror de är bättre där.
Sjunger du? Jepp, gjort de idag haha men jag kan ju inte säga om de är bra eller dåligt eftersom jag gör det för mig själv och ingen annan får höra.
Vad har du för skostorlek? 37 eller 38 beror på vilken sko men mest 37
Vill du gifta dig? Senare i livet nog
Kommer du överens med dina föräldrar? Jepp
Din hårfärg? Svart, men jag har inte kolsvart hår så pyttelite brunt
Vad ska du göra i morgon? Överleva en dryg måndag!
Skor du hade på dig idag? Har inte haft nå skor på mig idag
Vad sover du i? Pyjamas
Snygg färg? Gillar lime och turkost
Favoritårstid? Sommaren!
Favoritmat och dryck? Vet inte allt som är gott, dryck vet jag inte beror på..
Hur svarar du i telefonen hemma? Det beror på vem de är som ringer antinge Hej det är Elin eller så ba Hallå
Vad är du sugen på nu? Mat
Hur svarar du i mobilen? Samma som hemma för vi har ingen hemtelefon
Sov du ensam inatt? Ja, fast min katt sover ju med mig så
Vad gjorde du kl 08 imorse? Jag sov
Druckit idag? Oboy och "kaffe" fast ändå inte svårt att förklara
Godaste glassmaken? Mint med choklad bitar i!
Drömmer du mardrömmar? Inte så ofta faktiskt bara konstiga så de blir som en mardröm haha
Favoritklädsel? Har oftat jeans och nån tröja
Favorit godis? Vet inte..alllt kanske utom när de är för mycket gele eller lakrits.
Hur många kuddar sover du med? 2
Längtar du mest efter just nu? Jullovet!!
Vem har vart din räddning idag? Ingen, kanske Jenny som är social med mig nu
Saknar du någon just nu? Nepp inte vad jag vet
Vill du ha barn? Senare i livet, vill leva mitt liv först och bara göra roliga saker innan
Är det någonting som är stressigt? Nja, ganska lugnt.
Längtar du till din nästa födelsedag? Inte nästa har inte fyllt år än men ja det gör jag väl för då blir jag 18 alltså nästa, jag fyller år i mars 17år.
Är du blyg? Kanske om folk börjar lära mig känna i början men sen är jag inte så blyg.
Vad gör du just nu? Chattar med Jenny, lyssnar på musik och skriver svar på alla dessa frågor
Tycker du att du har fin dialekt? Haha vad kan jag säga "kjool" haha nja jag vet ej är norrländska fint?
Tycker du om snö? Nej, kallt
Vad gör du om 10 minuter? Sitter vid datorn fortfarande
Vad lever du på? Jorden antar jag, haha
Vad gör du om 5 år? Om 5år så är jag 21 så jag hoppas väl att jag har ett bra jobb om jag inte fortsätter med högskola, sen har jag väl flyttat hemifrån kanske. Vill ha ett bra liv i alla fall!
 
Tog denna lista från Jonna här är hennes blogg: http://jonnismattsson.blogg.se/

Wishlist.

Tänkte visa vad jag önskar mig till jul av mamma och pappa, dock så känns det som jag hade mer men kom inte riktigt ihåg och min lista får jag inte ta tillbaks haha. Mamma och pappa var i fredags och igår och julklapps handlade! 
 
Pengar & presentkort (BikBok, Ginatricot osv)
Nagellack IsaDora i olika färger och ett Top coat matt (ska inte ha de färger som är på bilden)
"One Piece" fast ska ha en från stadium
Clean-Rain parfymen
Dansbyxa/haremsbyxa- Cubus
Spotify premium
Nya fina sängkläder (dock inte de på bilden)
Något till när man ska flytta hem, men det är ju inte än men man kan ju alltid "sammla" på sig tills den dagen kommer hittils har jag fått en ungsform haha.
 
Alla bilder är tagna från Google.

3:e advent

Godmorgon, eller jag har varit vaken ett ganska bra tag. Idag är det ju 3:e advent inte länge kvar till jul nu!
Idag så händer de inte så mycket, ska nog klippa mig men bara topparna. Känner att det börjar bli lite klyvnatoppar och strävt, jag vill ju inte att det ska hända som förra året vid jul att jag klippte mig ganska kort för jag hade slitit ut det så mycket. Men jag har faktiskt blivit bättre på att ta han om mitt hår nu så.
 
Sen ska jag väl plugga.
 

fina vänner.

Har för ett tag sedan sagt hejdå till Krille som har varit här. Vi har spelat, pratat och pratat med Jenny på Skype!
Vi planerade snöbollskriget vi ska ha med han och Jocke, det kommer bli roligt. Jag och Jenny ska allt vinna.
 
Har inte så mycket att berätta, ska väl senare gå och lägga mig. Imorgon händer det inte så mycket ska plugga lite matte...
 
Får bli sista inlägget för idag, godnatt!
 
Bjuder en bild på Teo, bilden har jag tagit.

snygg

Igår efter skolan var jag ju på stan med Linnéa och vi provade lite kläder från H&M och så tog jag en jättefin tröja som var stickade med massa kors/kryss(?) på och när jag provade den så satt den jättebra, haha Linnéa tycket jag skulle ha köpt den, men jag har inte så mycket pengar efter alla julklapps köp. Men man kan ju önska sig, så ska visa för mamma och pappa.
 

Inte OK!

Ni har säker hört om det här med att på en skola fick man inte vara pepparkaksgubbe/gumma (i Laxå - Kanalskolan) det vart ett väldans prat om det och jag tycker att det också är fel. När jag var liten så fanns det pepparkaksgubbar/gummor och jag tror ingen tog illa upp om det, pepparkakan är ju en del av julen liksom.
 
Sen så igår när jag var med Linnéa så kollade hon in på Aftonbladet och så stog det om Kalle Ankas jul, att de har klippt bort korta sekvenser av den mörka dockan, ljusa dockan och juden. Jag blev väldigt små arg över det, hallå liksom de har alltid varit så i alla år och jag och säkert ingen annan tagit illa upp om det? 
De som är mörka, ljusa eller en jude de tar ju jätte illa upp att man inte vill visa upp dem, de är ju också människor!
Så jag tycker att allt detta är så löjligt, att Disney klipper bort det. Även om de vill anpassa andra länder.
Men Kalle Anka är en stor tradition och vari det i flera år och nu blir det som att de ska ändrar på det.
 
Nej man blir bara sur över detta och jag förstår inte varför allt detta ska komma nu?! Det kunde liksom ha kommit för några år sedan allt detta. Väldigt rasistiskt börjar det bli nu, jag är då verkligen inte rarsistisk fast jag kommer ju från Vietnam men jag har bott i Sverige i alla mina år sen jag var bebis och är så svensk som man kan bli, förutom mitt utseende. Så jag tycker att våra traditioner ska få stå kvar!
 
Ni kan läsa mer om detta här: http://www.svt.se/kultur/film/disney-censurerar-i-kalle-ankas-jul
 
 
 

trevligt!

Linnéa for för kanske 30minuter sen hem, vi har haft det jätteroligt! Vi spelade PlayStation2 Harry Potter haha, vi ägde ju i det. Till middag så beställde vi dock blev vi sugna på Kyckling mål och så när vi ska äta så är det en kycklingburgare med pommes, vi trodde de va som en kyckling talrik. Men det gick ändå att äta och vi har som bara spelat och ätit kex, ost och vindruvor! Vi hade det jättemysigt, tända ljus.
 
Nu ska jag städa till mitt rum lite senare göra min i ordning för sängen!
 
Så såg det ut!

myskväll.

Sitter i mitt rum med Linnéa som följde med mig hem efter skolan. Så vi ska ha en mysig fredag tillsammans (ta det inte fel nu..) vi ska äta pizza till middagen sen äta kex, ost och vindruvor till ikväll. Kommer bli roligt, ännu en rolig start på helgen!
 
På skolan så var det ju bara hantverks och jag blev ju klar med min tröja igår och idag började jag med en enkel skinväska och så är det ett blommigt foder inuti, kommer bli väldigt bra! Blir klar med den nästa vecka.
 
Men nu ska jag vara social med Linnéa så ha en trevlig fredag kväll!
 
Bilden vart väldigt liten men ni får nöja er så!

helg ingen snart.

Ska gå och lägga mig nu, har målat naglarna för ett tag sedan. Imorgon är det fredag sen är det helg igen, veckan kanske ändå gick ganska snabbt!
 
Idag fick vi veta att vi (i HV1) kommer få kompledigt nästa vecka på fredagen så lovet börjar som efter torsdagen, vi får kompledigt från när vi var på Umeå Fahion week i ocktober sen så kommer vi ännu få en dag kompledigt och det är på måndagen när skolan börjar om och det är för när vi hade Öppet Hus på en lördag. Så två dagar extra lov, de tackar man inte nej till!
 
Från i söndags.

nobody sees nobody knows.

Jag och mamma for ju till stan och så visade jag vad jag ville ha, fast jag vissade ju inte allt utan bara de som de skulle behöva veta hur de se ut osv. Visade "OnePiece" (fast inte riktigta) på Stadium och ett par täckbyxor som har dragkejdorna på sidorna (väldigt praktiskt!) sen parfymen Clean-Rain sen några IsaDora nagellack. Har ju mer saker att önska men det är sådant som jag inte nog behöver visa tror jag, minns knappt vad jag skrev ner mer..
 
Sen åt jag middag vid halv 7 typ, det blev korvstroganof gott! Sen nu gör jag inte mycket, tänker måla naglarna senare. Har ju bloggat hyfsat mycket idag.
 
 
 
Bilder: http://justgirlythings.tumblr.com/

Barnplaggen

Tänkte visa nu hur barnplaggen som jag sydde för ett bra tag sedan på skolan, det var ett projekt/kurs att göra det sen skicka dem till RödaKorset.
 
Alla vi i HV1 gjorde barnplagg då! Jag hade storlek 62.
 
Tröja.
 
Tunika/klänning, vet inte riktigt vad man ska kalla den.
 
Tyvärr så hade någon köpt byxorna som hörde ihop med tröjan, men det betyder ju i alla fall att någon ville ha dem (haha). Om ni undra varför jag köpte dem så är det för att de kan va roliga att ha hemma och tänka "det här jag sytt" blabla. Sen om man får barn mycket senare i livet kan det va roligt (mamma gjorde nästan alla min kläder när jag var liten) om de inte blir en pojke.

Uncover.

 
 
Jag brukar inte lyssna på Zara Larsson och jag minns när hon uppträde i Talang, men så nu att hon ska släppa ut denna låt och det var faktiskt bra! Desutom har hon ju en blogg här på Blogg.se.

ringar.

Idag var det 30% på allt i BikBok, så jag köpte mig ringar, jag har velat ha sånna väldigt länge. Så nu slog jag till medans de är rea också.
 

Lucia

Idag så är det ju Lucia och då var det lite speciellt på morgonen, vi alla som går HV skulle sammlas och så väntade vi ett tag. Sen kommer våra lärare in i lucia kläder och sjunger sen sjunger dem på olika sätt, haha! Men de var jätteroligt sen så bjöd dem på lussebullar och pepparkaka.
 
Sen var det bara att sy, sen så på lunchen så var det lussebullar och jag bakade ju igår och det var för jag tänkte va snäll och bjuda i klassen. Så vi åt liksom 3 gånger lussebullar!
 
Jag har blivit klar med min tröja, sen efter skolan följde Linda med mig till Kupan/RödaKorset för jag skulle ju köpa min barnkläder jag hade gjort, allt fanns kvar förutom mina byxor jag hade gjort.
 
Ska snart till stan igen när mamma kommit hem, ska visa vad jag vill ha i julklapp så det vad jag menar!
Ska göra mig lite klar. Bloggar senare!
 
De från i morse!
 
 

bakat lussebullar

Sent det blev, men att baka tar tid! Är i alla fall klar för ett bra tag sedan. Det blev jättebra, lucia imorgon också. Brukar inte vara så inne i det ex. se på nyhetsmorgon osv. Men jag har varit lucia en gång i 1:an hahah.
 
Ska snart göra mig klar för sängen, sen imorgon så är det hantverks och ska allt jobba på så min fina nya tröja blir klar. Om jag lyckas med den så kommer den nog vara min favorit av allt annat jag sytt!
 
Så blev dem! Bakade dem själv, fast mamma fick hjälpa pytte lite med vissa saker.

2012-12-12-12:12

Har inte bloggat så mycket sen jag kom hem, men tänkte göra ett snabbt inlägg. Som ni ser i rubriken då var det nog många som gjorde något eller tog en bild osv. Dock så satt jag i matsalen och så apploderade lärare och några elever, haha.
 
Fick sluta efter bilden för jag var klar, Linda fick också sluta. Vi var de enda som var kalara, så vi slutade 14.20!
Så slapp vi gå till fyra. Sen har jag bara varit hemma och till middag blev det Flygande Jacob, gott.
 
Men nu ska jag ta och baka lussebullar! Lucia imorgon.
 
Bild från förr förra vinter.

as long as you are with me.

Ska göra mig klar för sängen, mitt Instagram uppdaterades så nu kan man visst inte skriva med Å Ö och Ä! Det blev ju jobbigt, så då får väl alla sånna ---> # bli på engelska..
Tråkigt, fast jag brukar skriva på engelska ibland. Sen så har filterna blivit till luftballonger istället för blommor.
 
Bloggar mera imorgon, dryg onsdag väntas..Godnatt!
 
Jag idag.

nyårs klänning

 
 
Hur snygg är inte den här klänningen då?? Ha den på nyårs, dock så har jag inte tänkt satsa på att köpa någon klänning vad jag vet nu i alla fall! Har tillräckligt med många klänningar. Men tycker att den är jättesnygg. Klicka på bilden för att komma där den finns.
 
 
 
 
 

Radioactive.

 

christams time.

 
 
 
 
 
 
 
Bilder: http://justgirlythings.tumblr.com

Freedom comes when you learn to let go.

 
 
Har ätit för ett tag sen middag. Det är så kallt ute! Att de inte kan vara som igår kanske - 2 och det var ett bra väder och man frös inte.
 
På skolan har de varit hyfsat bra, till lunch var det julbord. Fast det är ju inte så värst "wohhoo", typ hårda potatisar och ägg. Men ni vet hur julbordet bruka va på skolan så.
 
Bild från i söndags.

I hope you know, that this have nothing to do with you.

 
 
Ska nu ta och gå och lägga mig, har för ett tag sen tagit kvällsfika. Imorgon så är det ju hantverks efter lunch så då ska jag allt sätta fart med min nya tröja (fritt val vad man ska göra nu), vill bli klar med den innan jul!
Fast vi har typ nästan bara en timme och det går ganska snabbt.
 

:'(

Min nagel på ringfingret gick av!! Kaos, hehe nej men ändå. Det har aldrig hänt men jag skulle skjuta in stolen och så lyffde jag den bara med fingrarna och så känner jag att mitt finger for med sen så när jag ser på nageln så har den gått av! Man blir typ ganska arg när naglarna går av. Så nu är den jättekort..
 
(Jättevärt inlägg..)
 
Jag som hade perfekt längd på dem och så tänkte jag måla naglarna ikväll, men ska ändå göra det så.
Ser ut som jag har begie nagellack men det är french manicure.

Just one last time.

 

måndag

Har för ett bra tag sen kommit hem, just nu så gör jag inte så mycket. Ska göra matte läxan men det var inte mycket, typ tre uppgifter. Våran mattelärare är visst sjukskriven nu fram till jullovet så vi har en pensionerad gubbe och jag kan då säga att han är inte så bra. Vi ska ha ett jättelitet prov till nästa onsdag, så jag hoppas att jag har fattat något tills dess!! Annars är jag ju körd.
 
Annars har skoldagen varit bra, inte så roliga lektioner. Det känns som de här två sista veckorna kommer gå jättesakta bara för det är lov snart.
 
 
 
 

om sanningen ska fram.

Lyssnar på musik och ska väl snart göra mig redo för sängen, skola imorgon. Längtar till jullovet!!
Jag har annars haft en bra helg, förra helgen tror jag att jag inte gjorde något.
 
Bild från idag.

Varit med Linnéa!

Har haft Internet strul och när jag just har skrivit värsta klago inlägget om det på Robins dator och sen när jag återvänder till min dator så funkar de trådlösa igen, wihoo!
 
I alla fall för ungefär en timme sen så for Linnéa hem, hon har varit med mig och hon åt middag är som bestod av tacopaj som var jättegod! Sen så har vi spelat lite Sonic sen så bakade vi, dock blev det ett stort misslyckande. Inte för att vi inte kan baka utan de blev bara ett misslyckande. Jag hade som fått upp en bild hur bra de skulle bli men nej, de blev uselt. Men man lär sig av misstagen så!
 
Vi hade nog för mycket smet i glas-skålarna så de ville inte bli kompakt och det rann över osv. Men ja så blev resultatet, en kladdkaka med hallon och vaniljsås. De var inte det finaste utseendet men det gick att äta!

birds.

 
 
PicMonkey laggade så det blev ingen text eller Copyright tecken, men ni behöver ändå inte ta den ändå.
 
När jag gick i 8:an så skulle vi ut och praktisera och jag har alltid gillat att fota, speciellt naturbilder! Älskar att fota naturen osv. Självklart gillar jag att fota annat också men naturen är som bäst. I alla fall så for jag och min pappa till Kalvträsk och så skulle vi hålla till i ett gömsle med vildmarskfotografen Conny Lundstörm (han är jätteduktig på att ta bilder på örnar, rävar osv). Där var jag och fotade massa fåglar, liksom dem här på bilderna. Tog 585st bilder och fick en räv bild, dock kom ingen örn den dagen. Men jag gillar de här bilderna starkt! Jag lärde mig väldigt mycket om hur kameran funkar med olika inställninga för att fota ute osv, de här bilderna är inte ens redigerade (fast brukar inte redigera ofta) förutom texten då.
 
Alla bilder tagna av mig och togs 2011.
 

godmorgon.

Godmorgon, vakande för en stund sen. Ska snart ta och fika sen vet jag inte riktigt vad som händer. Var tänkt att jag skulle på stallet för att fota när Matilda, Jonna och Amanda är med i lucia showen (jag var där förra året), men jag orkade inte fara till stallet eheh, men en annan gång!
 
 
 
Bilder: http://justgirlythings.tumblr.com
Har så tråkigt med bilder själv så ni får ofta bilder från "justgirlythings", men de bilderna är fina!

I just wanna be happy.

Har för ett tag sedan sett på Så mycket bättre när det var Darins dag. Har inte så mycket att berätta, bloggar mer imorgon.
 
 
Oj så smutsig spegel, får rengöra den sen! Haha, vet inte riktigt vad jag ville med dessa bilder men hade väl bara lite roligt.
 

Our own way.

Har för ett litet tag sedan prata med Jenny på Skype, men hon skulle gå och hjälpa sin mamma just nu. Annars så lyssnar jag på musik, jag spelade COD för ett tag sedan och jag har visst klarat ut spelet..Dock så när jag började spela detta så var det kanske för 2år sedan, sen har det bara gått i perioder när jag varit sugen på att spela.
 
Så nu slipper jag spela det, lika bra kanske haha. Ikväll händer inget speciellt, så ni få ha en trevlig lördag kväll!
 

tårta.

För ett litet tag sedan så for gästerna hem, vi fikade och åt tårta. Allt var hemmagjort. Men vi bara pratade osv.
Just nu lyssnar jag på musik sen så vet jag inte vad som händer, slappa.
 
Mamma gjorde tårtan, tyvärr råka jag glömma att jag skulle fota med systemkameran så det fick bli med mammas mobil istället.

Kalas.

Lyssnar på musik och ska ta och städa mitt rum snart, för idag ska vi ha främande och så ska vi fira mamma som fyllde år i tisdags! Så ska fixa mig och allt också, de kommer vid ca 13.00.
Så nu vet ni vad jag gör, bloggar senare!
 
Det här är min mamma och jag från i sommras när vi promenarade vid älven♥
 

X-factor finalen

Har inte bloggat så mycket men har bara inte orkat, blev trött efter maten. Eftersom jag gjorde middagen idag, duktiga jag! Men jag var nyss med mamma på Coop Forum och köpte lite saker och fredags godis.
 
Efter skolan så gick på stan med Linnéa och Lina, de köpte lite julklappar osv. Vi bara gick omkring och hade det trevligt. Jag har redan köpt julklppar eller i alla fall vissa. Nu så ser jag på finalen av X-factor! Jag hoppas på Awa vinner.
 
 
 
Bilder från: http://justgirlythings.tumblr.com/

Kjol.

Fick redan idag ta med mig kjolen hem, wihoo! Så nu när man är klar med den. Sen  fick man göra något valfritt, så håller på med en långärmad tröja som ska ha en dragkedja på baksidan. Tyget är i trikå och är cremevit med som ett mönster på. Det var hur snyggt som helst och var jättemjukt tyg, blev förälskad i det!! Så längtar tills den blir klar, hoppas på att den blir klar innan jullovet. Så jag får ta hem den.
 
 
 
Vad tycker ni om den??

lights will guide you home.

Gör inte så mycket, skriver lite med Jenny. Efter skolan så for jag med Linnéa på stan vi gick omkring och kollade och så köpte hon lite julklappar. Senare så träffade jag/vi Julia som skulle möta upp Jenny. Så jag träffade Jenny, det blev som en överraksning för henne! Det var längesen vi var med varandra, men vi har sagt att vi ska va med varandra snart.
 
Ska snart göra mig redo för att sova, dock råkar det alltid bli vid 11 hehe.
 

egen designade kjol.

Har för ett tag sedan ätit middag och nu så lyssnar jag på musik. Mamma och morbror for och skulle hämta våran nya spis, äntligen säger jag bara!! Våran gick sönder, eller i alla fall i ugnen så gick översta "elementet" eller vad det kallas, sönder. Så det tog typ 1 timme för ugnen att bli varm och man kunde bränna maten osv. Eftersom de bara kom värme underifrån. Så nu har vi köpt en hällspis som har varmluftsugn! Det är det bästa typ, då tar det snabbare och man kan ha flera saker i sammtidigt (vi hade en sådan i Burträsk men den fick ju dem som bor där nu).
 
Så nu ska det allt bakas inför julen!!
 
Annars på skolan så har det varit bra, är klar med kjolen och är nöjd nu när den är klar. Tyckte ju att den blev lite konstig, men man kan ju alltid göra något bättre.
 
Så blev den, Ana Maria kom med på ett hörn också. Den ser bättre ut i verkligheten och när man har på sig den!
 

true.

Ska ta och gå och lägga mig snart, imorgon är det torsdag så det är bara hantverk. Hoppas på att min kjol snart blir klar, dock är jag inte så super nöjd med den. Blev ganska kort framtill men det kanske ordnar sig! Det är min egen designade kjol jag håller på med.
 
 
Haha, sitter och skriver med Tove. Dock så skämtar jag ju lite, men jag vet att de är snökaos i söder. Ni som kanske inte visste eller jag har aldrig sagt det heller, men Tove gick vi ju med i 9:an men sen så flyttade hon ner till Norrköping och går på ett gymnasium där och bor med sin mamma där. Fast de är väl sant att när de är snökaos här så klarar vi oss bra.
 
Godnatt!

Hahaha!

 
 
 
 
 
 
 
 Bilder: http://lolthatsme.tumblr.com/
 

I can't escape this now, unless you show me how.

 
 
Lyssnar på musik och kom hem för ett tag sedan. Idag så fick vi tillbaks engelska-provet och det gick väl bra, fick ett E i alla fall och lite mer än det men det räknas nog bara som ett E.
Annars har dagen varit bra förutom att efter vi hade haft idrott (det var Cirkelträning) så fick jag lock för öronen och det var jätte irriterande och det försvann inte, men om jag "hängde" upp och ner så försvann det konstigt nog. Men det gick över efter ett bra tag sen fick jag hicka istället...Tror jag fick lock för örona för jag är nog lite förkyld eller något sådant (de kalla vädrets fel!).
 
Jag idag.

Look into my eyes, it’s where my demons hide.

 
 
Lyssnar på musik och inte så mycket mer, ska snart sova. Har för ett tag sedan varit nere med familjen och så åt vi glasstårta. Har inte så mycket mer att säga, bloggar mer imorgon!
 
Bild från i söndags.

Grattis mamma!

Idag så fyller min mamma år och vi firade henne på morgonen och så fick hon en spikmatta, ugnsform, bakform (i hjärtform-teflon) och så en julskiva med Rod Stewart. Vi ska fira med släkten på lördagen.
 
Annars idag så har dagen varit bra, det är hur kallt som helst ute! Hur ska man klara av det när det är super kallt (men visst jag har levt med de i 16år så..nog ska jag klara av det igen). Det händer inte så mycket nu, är lite trött höll på att somna i bussen, mina ögon vart jättetunga.
 
Stackars mina barn om jag skulle behandla dem som min katt Cira haha, jag är ju inte dålig på det men ibland kan Cira vara väldigt jobbig och då vill jag bara va ensam och stänger ut henne!
 
Bilder från: http://justgirlythings.tumblr.com/
 

ny mössa

Har för ett bra tag sedan ätit middag och nu lyssnar jag på musik, ska ta och slå in lite presenter gick på stan efter skolan och köpte present till mamma som fyller år imorgon och så en julklapp! Köpte även en mössa till mig från Ginatricot.
 
Annars har det varit en helt vanlig måndag, bara nu så började det snöa jättemycket! Nästan som storm, och det täcker jättesnabbt typ bil spåren osv.
 
Jag idag och min nya mössa!

söndag.

Sitter och lyssnar på musik och så har jag spelat Call of Duty, haha. Ja till och med jag kan spela sådant! Nej men det var roligt (okej inte för att det är roligt att kriga/döda). Men det kändes som en sådan dag att sitta i sitt rum och spela, hehe. Har spelat det förr så, var en period när jag satt och spela det varje dag.
 
Blev i alla fall jättetrött av det så ska göra mig klar för sängen, skola imorgon! Helgen gick ganska fort, tycker jag. Längtar tills de blir jullov, då är det bara att sova ut och göra roliga saker.
 
Godnatt!
 

so many things I need to say to you.

Gör inte så mycket just nu, kom hem vid kanske 14.00. Jag och Matilda gick mest runt och tittade och hon köpte lite saker, själv hittade jag inget men ska på stan imorgon så kanske då! Letar julklappar till kompisar osv.
 
När Robin hade stått klart så for vi sen hem och hemma så drack vi glögg, åt lussebullar och pepparkakor och sådant.
 
Jag idag.
Oj, dålig kvalla men ni ser ju ändå så.

Första advent!

Lyssnar på musik och håller på sminka mig och ska snart göra håret, vid 12 ska vi fara på Skyltsöndagen och jag ska gå med Matilda! Så det kommer bli roligt.
 
Idag är det ju första advent, så vi frukosten så hade vi tänt första ljuset. Det är ingen snö storm idag, de kanske blåser lite men det är då inte som det har varit de två senaste dagarna!
 

for the rest of my life.

Lyssnar på musik och inte så mycket mer, skriver lite med folk. Imorgon är det ju första advent sen Skyltsöndag som jag ska fara på, jag hoppas verkligen att det inte stormar då! Då tycker jag verkligen synd om dem som står och säljer, min lillebror ska vara där och stå med sin klass. Roligt för dem, fast de gjorde jag också i 8:an dock var jag i den sista grupper som skulle stå där men då var allt redan bort stökat.
 
Så vi får hålla tummarna för ett lugnare väder imorgon! Ska senare gå och lägga mig, igår kväll så råkade jag somna vid 01.00 och jag hade ju inte tagit ut mina linser eller tvättat bort sminket och alla lampor var på! Sen låg jag bara under min filt, så jag vaknade vid 7 (helt galet) och så var alla lampor tända sen så mina ögon känndes lite svullna så jag blev ju tvungen att stiga upp och tvätta bort sminket sen ta ut linserna. Sen såklart gick jag och lade mig igen!
 
Bild som jag tog igår, om man vill ta sådana här bilder så ska man höja ISO-talet (jag har på högsta 3200) sen ändra slutartiden jättelågt hade den på 0"4 ungefär.
 
 

skiss

 
Idag så ritade jag denna klänning, tycker att den ändå blev ganska snygg ändå! Brukar skissa kläder för jag tycker det är jättroligt och kanske för att man går Hantverks linjen, haha.

Kuddar!

 
 
 
Så här blev det, mycket kuddar men det är bara mysigt! Har 10st kuddar dock så är det bara nio nu för en stor-kudde är i tvättkorgen!

Winter.

Det snöar inte lite, de är som att den snön som inte kom i november kommer nu! Det slutar aldrig och man kan inte se så bra när man kör bil, inte för att jag kör bil men jag åkte med mamma och pappa till Coop Forum. Jag skulle köpa några jul-kuddar, för har nästan alla mina i lime.
 
De nya kuddarna
Det är lite värre i verkligheten, ni som bor i Skellefteå vet! Sen blir det mörkt fort ute..tog fotot för något tag sedan.

Instagram

 
Följ mig gärna på Instagram @elinnjonsson
Haha jag gillar att det är 70 dock nu är allt på 71, allt jämt.
270-70-70

Scream & Shout ft. Britney Spears.

 

RSS 2.0