It kinda feels like it's love.

Ska nu ta och sova, börjar faktiskt blir trött. Det spöregnar nu också typ och imorgon vet jag inte vad som händer vet iallafall att vi ska köpa en ny gympaväska till mig. Sen måste jag göra matten:( Mindre skoj men den måste göras.
 
Bjuder på en fail bild med Cira, hon ville ju inte sitta fint.

mamma gjort efterrätt.

Nu ikväll så blev det lite efterrätt som mamma hade gjort. Hemma gjord vanlijglass med choklad bitar i sen en choklad mousse:D gott var det iallafall!
 


 

pinsamt!

Hahaha, har skrattat åt detta nu, gud så pinsamt! Alltså Totte är Jennys katt men det var visst Britta hon menade hehe!:P Men iallafall välkommen hem Britta (fast till Burträsk då).
 

fredag!

Har för en stund sen kommit hem från stan, har också ont i fötterna av att gå hela dagen i dessa killer heels! (haha). På skolan och sådant går det bra men om jag går i några timmar på stan så blir det jobbigt, men jag hade med mig Converse men jag orkade inte ta på mig dem:P
 
Men iallafall efter skolan så blev det stan, besvikelse på röjningen hehe det var typ det som redan  funnits som rea. Alltid om det är något spänande så bygger jag upp jätte mycket förväntningar hehe och så är det inte som jag trodde. Men jag gick med Lina på stan ett tag för vi båda väntade på våra kompisar, sen mötte jag upp Jenny och en annan tjej och vi var på stan ett ganska bra tag sen möte vi Julia:) Shopping blev det ju såklart! Köpte mig en vinröd tröja på H&M, är jätte nöjd över den.
 
 
 

det kunde ha varit vi.

Det spöregnar väldigt mycket ute just nu, idag var det ju hyfsat väder solen kom då fram ibland så det kändes bra. För det har varit sen skolan börja jätte trist och det beror väl på att hösten är här, men solen kan gärna få titta fram ändå. Det är sådana stunder man önskar att man bodde där det finns värme och sol!;)
 
(imorse^^)

Röjning på stan imorgon!!:D

Har nyss ätit middag;)
 
Idag så har det bara varit hantverks, på lunch rasten skulle vi dra in till stan och hitta nått plagg i trikå vi ville ha/sy och skissa det osv. För då ska vi sy det och sådant...dock så hade jag verkligen ingen aning vad jag ville ha ingen insperation alls:( Så fick bli nått enkelt men man kan ju göra något coolt av det senare eftersom man kunde senare skissa själv detaljer osv. Sen fick vi ett nytt schema och det var inget dåligt med det utan tvärtom vi slutar från och med nu på fredagar 13.35:D 
 

Imorgon blir det stan med Jenny dock så måste jag vänta på henne skit länge!!
Eftersom hon typ slutade vid tre:S Så vi får se hur vi ska fixa det, för känns väldigt fult om jag bara går omkring och har inget att göra då.
För imorgon har typ hela CK röjning för att höstens varor ska komma in = shopping!!:) Så det blir extra billigt, skit bra va!?
 
(Arkiv bild, tror jag vissat den förr)

30/8

Dagens outfit:
 

all the questions I've been asking in my head, like are you the one.

 
Gör inte så mycket just nu, idag har skoldagen varit som vanlig. Vanliga lektioner osv. Imorgon och fredagen så är det bara hantverk som gäller och det känns bara härligt! Slutar två, är ju bara bättre:)
Vi har börjat sy i trikå nu i början så provade vi olika sömmar osv.
 
Jag har inte så mycket mer att säga.
 

But with you I feel again

Lyssnar på musik just nu och inte så mycket mer, ikväll är det väl Svenska Hollywood Fruarna?
Så det blir att se det senare:)
Har inte så mycket mer att säga och har inga nya bilder heller..ska försöka fota lite någon dag!
 
(Arkiv bild).

Feel Again

 

shoppat.

Efter skolan idag så gick jag till stan senare mötte jag upp Jenny men det blev inte så länge vi var med varandra i en halvtimme;) Sen gick jag omkring lite själv sen for jag hem. Kan ju bara säga att skorna idag har gått väldigt bra men mina fötter njaa..inte lika bra. Det är nu döda haha, nä men som ordspårket "Ska man va fin får man lida pin" :P. Men imorgon tar jag mina Converse för jag tänker inte gå med de skorna till Nordanå imorgon för gympa!
 
Annars på stan så köpte jag mig en skinjacka för jag orkade verkligen inte allt det konstiga hur man ska betala osv. Det gick ju inte helt enkelt, men jag är jätte nöjd med den också! Sen köpte jag mig en vinröd tröja.
 
 
 
Just nu ser det jätte fult ut men det är snyggare i verkligheten, nu ska jag då spara pengar tills den 25 september då jag får andra lönen:D Då har jag också mer att handla för, sen blir det att fara till Umeå, Piteå eller Luleå vi får se!
 
 

Varför ska det hända mig!:/

Jag och mamma har nu suttit och försökt beställa skinjackan men det är bara konstigt värre! Går ju typ inte ens att betala:( Men mamma håller nu på att skicka ett mail till deras kundservice, så jag hoppas ändå att jag kan få hem den annars får jag väl leta vidare...och jag känner inte riktigt för det.
 
Men nu ska jag göra mig klar för sängen så, godnatt!:)
 
Svar Ronja: 
 
De blev ju ashäftiga :p men de skulle va ännu roligare om du hade haft nån rolig färg under mönstrena också, men då äre lätt att de se grillrit elr nått ut :s
 
Svar: Tack, aha okej jo det hade sett lite mer "stökigt" ut. Hade en ljus beige/brun som bas.
 
(hehe, inte så passande bild men får bli den)

äntligen

Har nyss kommit hem från stan, vädret är hur uselt som helst..bara regn och grått. Men har iallafall köpt mina skor och en parfym hittade ingen tröja:( Innan jag hade pengar hittar jag massa saker och när man väl har pengar är allt borta..det suger, men ska kanske gå på stan med Jenny imorgon och kolla om jag hittar en tröja då har jag lite mer tid på mig:) Fast får sen när jag slutar imorgon för jag vet inte om vi har någon R-tid? Annars slutar jag 13.05 och det skulle inte va så dumt!
 
Det var lite strul idag med kortet (första gången jag använde det) hade inga pengar på det, men efter ett besök på banken så var det klart. Pengarna hade hamnat på ett annat konto som inte var kopplat till kortet hehe.
 
 
 

ännu en skolvecka.

Imorgon börjar skolan igen, klarade en vecka iallafall men just nu känner jag inte för det direkt inte iallafall för imorgon har bara vanliga lektioner hehe...det man längtar till är ju att få ha hantverk, mycket roligare! Haha;)
 
Men nu ska jag ta och sova, så godnatt alla läsare!
 

Tribal naglar

Jag kan ju bara säga att jag inte har städat än utan jag hittade lite insperation och gjorde Tribal naglar:D Är väldigt nöjd, det var petigt speciellt med att måla med vänster handen. Men det gick!
 
Första försöket jag gjorde (testade då bara hur det kunde bli)
 
Höger^^
Vänster^^
 
Så ser min naglar ut just nu:D Vad tycker ni??

det finns hur många personer i världen, men du kan ändå känna dig ensam.

 
 
Efter frukosten så satt jag och såg på tv, Extrem Home Makeover:) Dock hade jag sett det avsnitter förr, men det är ändå bra. Nu så chattar jag med Jenny och lyssnar på musik ska ta och måla mina naglar får se vad det blir, fick lite insperation av några mönstrade men jag vet inte om jag kan göra sådant så får se om det går;)
 
Annars idag har jag inga planer städa mitt rum lite. Imorgon är det 2:a veckan att gå skola!
 
Sen imorgon är det shopping, wohoo..mamma ska hämta mig efter skolan sen dra vi upp till Solbacken och köper skorna sen till stan ska både boka en tid hos optikern har synkontroll (om den är bättre eller sämre) sen ska jag nog köpa en tröja som jag tittat på, senare när jag kommit hem blir det att beställa skinjackan från Ginatricot. Ska även lära mig hur man använder kortet såå..det kan bli spänande.
 
 
Bilder från igår med mamma^^

promenad

Har nyss kommit in från en promenad med mamma och Teo, blev en lång promenad vid älven:D Mysigt och fint, nu när solen höll på att gå ner. Såg även att det satt ett gulligt par och killen spelade gitarr för henne.
 
Bjuder på några bilder, visar några till senare från mammas mobil:
 
 
 
 
 

Cappuccino.

Idag så var vi ju på Solbacken jag, mamma och pappa handlade lite också på Willys. Vi köpte hem Cappuccino för jag ville prova och jag hade en del förväntningar på att det skulle va gott men usch!! Äckligt...det var inte alls som jag tänkte mig.
 
 

skorna.

Jag lade undan skorna tills på måndag:) Så det blir att köpa dem, sköna och lätta att gå i.
 
 
Så såg dem ut, mobba inte mina byxor vid slutet haha. Så klart kommer jag inte ha byxorna så där upp vikta då;)^^

I think I maybe think too much.

Har gjort mig klar nu ska klä på mig bara sen vet jag inte när vi far;)
Men ska ju på Skopunkten och prova skorna där som jag bloggade om för ett tag sedan, om jag verkligen tycker om dem och vill ha dem så ska vi nog lägga undan dem.
 
Idag annars händer det inte så mycket, hihi ingen läxa iallafall tur det! Vet att andra har fått läxor..jag känner verkligen inte för läxor hehe. Nu på måndag igen är det bara vanliga ämnen..faktiskt så känner man att det inte är roliga, utan att ha hantverk är mycket roligare!:) Kan visa mitt schema senare idag så ni kan se hur det ser ut.
 

prova skor imorgon.

Ska väl snart göra mig redo för sängen, imorgon blir det att fara upp till Solbacken prova skorna där på Skopunkten sen får vi väl se om det finns kvar i rätt storlek och om det passar;)
 

ansiktsmask

Sitter just nu i en ansiktsmask, som tur var det en Anti-stress mask..haha kanske en sådan jag behöver?
 
 
(den lila pricken på mitt bröst är bara för att jag hade en finne där:/)

helg

Efter maten så for jag och mamma på CoopForum och delvis köpte chips till ikväll sen shampoo och lite annat.
 
Jag har fått mer finnar:( Hade typ bättre hy innan skolan..men jag tror det börja komma för jag kanske ha varit nervös sen lite stressad och det kan väl orsaka? Så tänker ta en ansiktsmask ikväll;)
 

pengarna på måndag istället!:/

Idag så slutade vi 14.00, han klart slöjdpåsen också. Riktigt nöjd med den, man ska ju ha den alla 3år nu;)
Men efterskolan så träffade jag mamma utanför banken hade fått min lön sen gick vi och förde över dem till mitt konto. Dock så är jag besviken för jag hade ju sett fram i mot att shoppa imorgon! Men nej för om jag hade varit där innan 13.00 så hade jag fått pengarna...men NEJ nu måste jag vänta tills på måndag!:( Så det får väl bli att shoppa på måndag istället(?) Det överförs en viss tid typ.
 
Men iallafall så fick jag med mig hem BB-Cream och mjukiskofta som jag har velat ha länge, har en svart men den tar upp så mycket hår sen så var det här den sista ljusgråa som fanns i storleken S..så mamma köpte detta åt mig men ska betala tillbaks;)
 
 

godnatt

Nu ska jag ta och göra mig redo för sänge, är inte så trött men börjar bli. Försöker gå och lägga mig så jag kan sova de antal timmar man behöver;)
 

seriös..

Har för en stund sedan ätit middag, mamma hade gjort en gryta med fläskfilé i och den var hur god som helst!! Tog ingen bild, men vad gör det ni hade ju ändå inte kunnat smaka den;)
 
Haha, tog lite bilder för ett tag sedan..blev lite oseriös i slutet^^

lönen kommer imorgon!!

Har för en stund sen ritat/målat lite;) Idag hade vi ju bara hantverk, så fortsatte vi med våran slöjdpåse och jag kanske blir klar med den imorgon?:)
 
Slutade 14.00 idag och så är det samma sak imorgon, det är det som är det roliga med att gå HV;)
 
Gissa vad jag fick hem för brev eller ja det var två (wohho) och ena var att jag ska ta den 3:e sprutan kanske inte lika glad över det, men jag har fått en brev där det stod hur mycket jag ska få i lön imorgon!!:D
Så shopping på G! På lördag typ.
 
Kan ju visa det jag målade/ritade:
 
 
Målade klänningar i Akvarell^^
 

Guesse the song.

Kom typ hem för en halvtimme sedan hem, vid 19.00 så cyklade jag till Alva och var där ett tag:D
Vi pratade lite och så hjälpte jag henne med Gimp, dock ville det inte funka som det skulle med penslarna..
 
Nu ska jag snart göra mig klar för sängen, tur att det är inga tråkiga ämnen imorgon bara hantverk!:)
 
Igår laddade jag ner en ny app som hette Guesse the song, det är typ som Song Pop (som jag inte kunde ha) men det här är något liknande fast man kan inte köra mot folk. Men jag tycker det är jätte roligt iallafall:)
 
(bjuder en bild på min katt Cira, haha hon ser ju verkligen social ut här haha).

Brokenhearted

 

Hantverk.

Ännu en skoldag och den bestod bara av svenska, matte, engelska och idrott fast vi hade ingen gympa hon visade oss bara vars sakerna fanns och vars vi ska vara på onsdagar. Vi håller då till på Nordanå!
 
Nu känns det nästan som "helg" för torsdag och fredagar har vi bara hantverk (det praktiska då) hela dagarna känns bra:D Blir väl att fortsätta med att designa förvarings påsen där vi ska ha alla saker (slöjdpåse som man hade förr i skolan typ) den ska vara ganska stor också 50x50.
 
 

hollywood fruar

Sitter just nu och chattar lite med Jonna;) Idag efter maten så for jag och mamma och köpte ett hänglås till skåpen, vi har så man delar de med någon...kanske inte det roligaste man rymmer ju inte så mycket i dem.
 
Alltså det har typ blivit höst nu, direkt när skolan börja blev det kallare ute osv. Det har nästan regnat hela dagen också:( 
 
Senare ikväll blir det att se Svenska Hollywood fruarna;D
 
(Det blir ett bildlöst inlägg:( det funkar inte med bilderna..

den var slut!!!:(

Igår när jag va på stan så gick jag in på GinaTricot och kollade om de svarta skinjackorna var kvar ,men nej:(
Bara de vinröda så på fredag när jag fått lönen och satt in den blir det att beställa den på hemsidan dirket, ska allt ha den hahah;)
 
 

tisdag

Okej, vi slutade 13.05 som schemat inte 14.20 hehe..de hade nog råkat skrivit fel på tavlan. Men idag har jag haft svenska där vi bara skulle presentera oss sen så efter lunch hade vi hantverk-introduktion vi läste om vad vi ska göra till vecka 6 (alltså va vi ska hinna med) sen om hur betygen är eftersom vi nu kommer få A,B,C,D,E och F.
 

21/8

Dagens outfit:
 

andra dagen

Godmorgon, vaknade 7 idag. Har nyss sminkat klart mig och nu ska jag snart torka och fixa håret!
Idag börjar vi 10 för 2:erna och 3:erna har typ upprop? Men mamma ska skjusa mig för hon ska ändå hämta pappa sen:)
 
Idag så börjar de vanliga lektionerna svenska nu när vi börja 10 sen så har vi hantverk sen har vi jätte lång rast och ska ha slutat 13.05 med vi går idag till 14.20 så det har väl klämt in något till ämne där.
 
Bild jag tog nyss.

goodnight.

Ska snart gå och lägga mig, kanske inte riktigt än men ja iallafall tvätta bort sminket.
Imorgon är det andra dagen på skolan och då kommer 2:erna och 3:erna vara där också!;)
 

kalender.

Har nu gjort klar min egna design till kalendern jag köpte:) Är väl hyfsat nöjd.
 

första skoldagen.

Ja idag så började man gymnasiet, vi är 14 stycken i våran klass och det är bara tjejer;) Dock så kanske det är mest tjejer som väljer Hantverks?
Fast vi ska ha matte, svenska, idrott och engelska tillsammans med Resturang och livsmedel..som jag inte alls hade någon aning om.
 
Men vi slutade idag något vi 13.20, fast följde ju inte schemat nu. Men iallafall så skulle vi lära känna varandra med namn osv, sen fick vi som dela upp oss i grupper och gå en frågestund typ och meningen med den var att vi skulle försöka lokalisera oss på skolan. Sen massa information osv. Sen efter skolan så mötte jag upp Krille på stan och sen Jenny och var där ett bra tag sedan väntade jag på familjen blev ju tvungen att skaffa massa skolgrejer!
 
 
* 9st block i dessa färger, rutiga och linjerade block.
* Stiftpenna och vanliga pennor och sudd.
* Linjal
*Kalender
 
Nu ska jag ta och pyssla på med min kallender eftersom jag valde en som man kan göra en framsida själv;)

Skolstart imorgon.

Har nu städat klart, så nu är det fint i mitt rum igen! Jag hade det inte så stökigt, men kan ju kännas bra att städa innan skolan börjar osv. Bytte även sängkläder så nu blir det ju extra mysigt att krypa ner i sängen haha.
 
Har iallafall tänkt gå och lägga mig vid 10, vi som ska gå HV har upprop kl 9.30. Men nu när skolan börjar så blir det ju inte lika mycket uppdateringar, fast efter skolan så om jag inte har något prov osv som jag måste plugga till!
Faktiskt så är jag redan skoltrött för i 9:an kämpade jag jätte hårt med läxorna och proven! Men det är väl kanske roligare i gymnasiet när man fått välja själv vad man vill gå?!:) Sen så är det inte så mycket på den linje jag ska gå för vi har två dagars praktiskt arbete (sy).
 
Men nu vet ni det, tror det här få bli det sista inlägget för idag. Lycka till alla 96or som ska börja gymnasiet!;)
 
 
Jag, Matilda, Amanda och Jonna vi ska gå på samma skola fast olika linjer förutom Amanda och Jonna som går samma. Sen så har Tove nu flyttat ner till Norrköping till sin mamma och ska gå där, men hon kommer så klart att komma hit upp och vi får väl komme dit ner någon gång:P
 

Gymnasiet imorgon!

Jag kunde inte bestäma mig vad jag skulle ta för nagellack även om jag provade det mesta! Men det fick bli manikyr bara;)
 
Det blir också en tidig kväll, imorgon är det skola! Så nu kommer de gamla rutinerna igen vakna, fixa sig, fara till skolan, va där i timmar och ha lektioner, sen hem, läxor om man då har några och så måste man ju ha lite fritid med kompisar!:) Jag har ingen aning heller vad jag ska ha på mig, hade varit roligt att ha nya kläder men jag får allt vänta på lönen tills på fredag.
 
Har ätit nyss också, ska nu ta och städa mitt rum!
 
(bjuder på en arkiv bild, tror jag lagt upp den förr).

Mina nagellack

Tänkte måla mina naglar nu men vet inte vilken färg ännu, så ska testa lite;) Men tänkte visa vad jag har för nagellack då är det här alla mina då, men det kommer säkert fler! Tycker det är roligt att måla naglarna speciellt om jag gör något mönster.
 
 
 
 
 
 

Höstsko?

Jag funderar på vad jag ska köpa för höstskor?:) Skulle kunna tänka mig ett par Jeff Campbell, dock är väl de super dyra? Men det finns ju billigare som liknar (kanske inte jätte lika men det är ändå en sko!).
 
7
(JC^^ Bild lånad från Google.)
 
 
Känga
Den finns på Skopunkten och är ju mycket mer prisvärda;)^^
 
Jag skulle bli längre för jag är så kort! Men vi får se kan även bli någon annan sko:) Får väl fara upp till Solbacken någon gång och kolla på Skopunkten om de har kvar dem och prova.

nervös?

Har för en stund sen fikat, imorse så började jag blöda näsblod:( Inte så ofta jag brukar göra det.
Sen har jag ont i magen och jag vet inte varför, kanske nervösitet för imorgon (skolan börja) ?
Gillar inte när jag bara får ont i magen bara så där..det är inte så roligt.
 
Igår var det också fina moln, dock så kom ju spö regnet efter;)

söta ostar.

När jag och mamma handlade idag så köpte hon mini ostar, tycker dem är jätte gulliga haha.
Fast goda också;)
 
 

Spö regn!

Det spö regnade här nyss och inte lite heller! Försökte få bild på det med kamerna men nej den ville inte va med mig så jag filmade istället, så ni kan höra, men efter en stund då vart det verkligen jätte mycket så det typ regnade på mig även om jag satt på balkongen! Hoppas ni hör något för om ni hade varit här hade ni sett hur mycket det regnade.
  

BB-cream?

I tidningarna (som mamma köpte igår Solo och CHIC) så var det ganska mycket reklam och en artikel om BB-cream:) Funderar på om man ska ta och köpa en, den verkar ju vara jätte bra, då kan man ju täcka det fula typ finnar!
 
(bild lånad från Google)

mums.

Till middag idag åt vi grillat, det är så gott!:D
 

min sommar 2012.

Tänkte lägga in som en bildbomb på bilder från sommaren och vad jag gjort:) Dock är det inte så speciella bilder för sommaren i år har inte varit så bra (vädret).
 

Pink grapefruit

Idag så cyklade jag och mamma till CoopForum, det var väldigt varmt idag och kvavt! Men det har regnat här för en stund sedan;) Men vi skulle bland annat köpa linsvatten och rengöringsmedel (för ansiktet då da), så jag valde att prova något nytt:D Fick bli Neutrogenas Pink grapefruit:) Så hoppas den är bra.
 
 

2 dagar kvar

Godmorgon, eller ja jag vaknade för ett bra tag sedan;) Fint väder också ute men jag har ingen aning vad jag ska göra idag? Man tar det ganska lungt innan skolan börja.
 
Jag har inte än börjar känna mig nervös eller något sådant över att börja gymnasiet, men jag lovar det kommer komma på måndagen.
 
Idag när jag vaknade så sov jag inte ens under täcket sen låg jag på nått. Mina glasögon, jag har ingen aning hur de hamnade vid min rygg?? Sen hade jag inte stängt av datorn så den har ståt på hela kvällen..
Blev ganska trött igår kväll men jag chattade med Krille sen skulle han spela nått sen skulle han komma tillbaks men jag hade hunnit sova då haha:P
 
 
 

good life.

Har gjort mig klar för sängen men ska inte sova än, tänker lyssna på musik och läsa igenom en artikel som var i tidningen CHIC om Whitney Port:) Om ni har den tidningen också så hennes garderob skulle jag inte tacka nej till!
 

uppdaterade Instagram

Såg igår att Instagram hade gjort om framsidan sen att det kom någon till funktion, vet inte vad jag ska tycka? Det blev typ snabbare för mig iallafall och det är ju bra:D 
 
 
Vad tycker ni? Fult eller blev det snyggt.
 
PS! Följ mig gärna också:)

pang på pensionatet.

Sitter nu med familjen och ser på Pang på pensionatet:) Ni vet den här revyn med Dag Otto haha.
 
Ha en trevlig fredag kväll!
 

sommar värme nu??

Kom för en stund sen ut ur duschen, solade idag när jag kom hem:D Det var 38 grader ute, galet!! Varför ska sommaren komma i slutet? Men idag på jobbet vart det mycket go fika, Jockes mamma hade bakata 2 äppelpajer;)
 
Nu ska jag titta igenom dessa tidningar som mamma hade köpte till oss idag.
 
 

kycklingburgare

Till middag åt vi kycklingburgare, dock så är jag förkyld och känner ingen smak eller lukt:(
 

sommar jobbet är över!

Idag var det sista dagen för mig att jobba, har jobbat i 3 veckor nu:)
Det har både varit roligt och lite tråkigt men det var mest när man gjorde rabatterna. Även om kanske jobben vi gör inte är det det roligaste så tycker jag att vi som jobbad gjorde det roligare! Nu i slutet av dagen fick vi köra packmoppen haha, det roligaste på länge! (dock så körde inte jag delvis för jag inte har moppe körkort och att jag säkert skulle köra ner i diket!? haha).
 
Nu är att man bara väntar på pengarna sen shoppa loss och spara såklart! (får ena delen av lönen nästa fredag sen den andra i september).
 
Gjorde ett litet collage av bilder jag har tagit på jobbet, vad vi gjort osv.

GinaTricot saker:

När vi lika gärna var på stan så gick vi in på GinaTricot:D
 
Wow, länge sen jag var på stan senast (så är det om man jobbar hela dagarna) det hade som gjort om lite och fått in sport collegtionen! Men jag hittade skinjackan som jag hade bloggat om för några dagar sedan (inte den igår från H&M) provade så klart den, satt som ett smäck på mig haha. Så får väl se om den finns kvar..men är inte helt säker än, den är ju inte så billig. Den ser också mycket bättre ut i verkligheten än på deras sida!
 
Sen hittade jag en snygg tröja, den har jag tänkt köpa. Hoppas bara den finns kvar nästa vecka annars blir jag ledsen..haha okej kanske inte så speciell men den var riktigt fin!
 
HÄR KAN NI KOMMA TILL INLÄGGET OM SKINJACKAN (hur den såg ut osv)
 
 
(klicka på bilden för att komma till den)
Den såg också finare ut i verkligheten! Men ska nog isåfall köpa den i denna färg:)

han på På Spåret!

Idag på jobbet så fortsatte vi med några rabatter sen städa lite i tvättstugorna. Sen nästan i slutet så ska vi städa vaktmästeriet! Galet, inte lite saker där (alltså typ verktyg osv). Så det blir att göra det imorgon också och det är ju sista dagen imorgon!:D Wihoo, helg sen skola...(inte lika mycket wihooo) lite spännande jag hoppas det blir bra och roligt.
 
Jag hade fel om att vi får lönen den här fredagen, det var nästa fredag:( buhu..ville ju ha den nu! Så det får bli nästa helg att shoppa lite nya kläder:)
 
När vi skulle göra bank ärandet så gick vi tvärtt in på Bokia och gissa vem som satt utan för och signerade böcker?? Den här gubben/mannen som var på "På Spåret" coolt va? Haha. Dock så köpte vi ju ingen bok av han men flera andra gjorde det;) Okej han har ju ett namn Björn Hellberg.
 
 
 
Han till höger då, bild lånad från Google^^

legitimation

Idag efter att jag hade jobbat for jag och mamma på banken för att hämta min legitimation:)
 
(haha, fulaste bilden nog)

snygg

Hittade en snygg skinjacka på H&M hemsida!:D
 
 
LÄNK HÄR<---
 
Den skulle jag kunna tänka mig ha, dock här i stan så har inte H&M här i Skellefteå alltid alla varor:/
Men man kan ju hoppas, dock tror jag att den har funnits länge på hemsidan.

B&J.

För ett tag sedan så köpte jag Ben&Jerry's :D Dock så har jag inte käkat upp den utan har sparat för jag orkade inte allt;) Det som är bra med dessa glassarnar är att man kan spara!
 
Svar till Ronja:
Heh lite suddig bild ksk men de vart ju en bra video ändå :) de se ganska enkelt ut att göra men ja få se hur fail de bli när ja ska göra det själv x3
 
Svar: Hehe, jo. Tack:) Haha nejdå det kommer gå bra!
 

If you wanna build your love up, put your hate down.

Slutade jobba för ett bra tag sedan, blev att rensa rabatter idag...inte det roligaste, men det måste göras.
Det kliar på min hals har som ett utslag (ser ut som ett myggbett) för igår när vi klippte i träden så var det typ nått himla insekts träd för det bara svärmade med flugor när vi klippte ner det. Säkert bladlöss osv..
Så det käns ju jätte roligt att ha det på halsen.
 
 
 

We could pretend that we are friends.

Nu ska jag ta och tvätta bort sminket och göra mig klar för sängen, så godnatt!
 

blivit för stor(?).

Inte för att jag har så mycket att säga, lyssnar bara på musik. Känner mig ganska trött nu också men ska ju inte gå och lägga mig nu inte haha;)
 
Men när vi var i lekparken så fanns det sådan dära små hus som man tyckte var hur stora som helst, att man inte fick sig upp på taket osv. Haha, nu så är man ju längre än ett sådant hus:P Men jag och Jessica gick in i det och satt där, man kände sig ju som en jätte! 
 
 
Om jag ska rymmas stående där inne så måste jag hugga av mig huvudet, men då kan jag bara stå där taket är högre haha!

måla.

Har nyss kommit ur duschen, idag blev det att måla nästan heladagen sen klippa i träd;)
 
Hela denna sak (vet inte vad man ska kalla de^^) har vi målat om, både inuti och utanpå.
Det var på det här taket jag och Jessica målade.
 
Den stod ju i en lekpark så ni kan ju gissa hur många ungar som stod och tittade, pratade och var irriterande där haha.

shoppa lördag!?

Har nyss målat naglarna fick bli Vintage Mint, dock så inser jag nu att det är snart slut!:( Det som var min favorit färg..man kan ju hoppas att man hittar något liknande;)
Iallafall så idag fick vi veta att vi kommer få en del av lönen på fredag och det betyder då speciellt som tjej då att det blir shopping på lördag!! Haha..har nog tänkt köpa mest kläder och lite sådant:D Fast kommer också spara hälften.
Nu måste man tänka smart här med pengarna (fast det brukar jag göra).
 
Nu snart blir det att gå och lägga sig:)
 
 
Hahaha, jag och min bror Robin när vi gick på dagis och det var något Indian tema^^

mat.

Till middag idag så blev det hämtmat:D Från det nya stället på andra sidan av Anderstorp Södergrillen!
Sen efter det så for resten av familjen och fiska, men jag stannade hemma.
 

lasera.

Idag på jobbet så har vi laserat, först fortsatte vi vid vindskydet sen gick vi till en lekpark och skulle lasera taket och det var inte lite varmt att va på ett tak! Det har varit ett härligt sommar väder idag så:)
 
Lite bilder:
 
Alltså lasyren såg ut som smält choklad!:D haha.
Det åt jag på lunchen, rester det är de här paprikorna som var fyllda med köttfärs. Dock så orkade jag inte äta upp allt:P

jobb imorgon.

Ska snart ta och göra mig klar för sängen, nu är det bara en vecka att jobba!;)
Imorgon vet jag iallafall att vi ska lasera sen får vi väl se mer vad vi får göra i veckan.
 
(bjuder på denna bild)

jag trodde jag kunde leva utan dig.

Blev att städa lite idag sen for vi till morbror och var där ett tag, vi fikade och pratade. Vädret var iallafall fint:D
Sen min morbrors grannar var där och så kom dom och hälsade på för pappa var kusin med hans mamma så det bli ju min tremening (fast han var ju vuxen). När vi kom hem solade jag ett litet tag, alltid när jag solar så lyssnar jag på musik och så känner jag mig som avkopplad nästan så jag halvsover måste ju de lite roligt ut om nån går förbi haha.
 
 
(haha Robin kom med på bild, men min morbror bor vi havet så det var det jag försökte mer ta kort på^^).

12/8

Dagens outfit:
 

(rubrik?)

Har nyss fikat frukost, idag blev det iallafall en sovmorgon. Brukar oftast va så på söndagarna att jag sover längre än på lördagar:S Imorgon blir det att jobba i en vecka sen börjar skolan! Om denna vecka går lika snabbt så blir den inte så tråkig (på jobbet).
 
Idag så hade jag tänkt städa och sola, börjar med att snabb städa nu så. Solen har inte riktigt kommit in på bakgården än;)
 

sovgott

Idag efter maten så tog jag och mamma med Teo på en långpromenad, typ nästan överallt var det fest (lördag) massa folk som satt ute på deras gårdar osv. Men det kanske är så för att det typ har varit kräftskiva(?) och så tar folk och firar det i helgen! Men iallafall så frågade jag mamma om hon ville gå förbi där vi hade målat och så råkade det liksom vara en fest i lokalen hehe..så ja man kan ju hoppas att det städar bort allt ordentligt annars så vet man ju vad man ska göra på måndag på jobbet, hahaha!
 
Men nu ska jag snart gå och lägga mig:)
 
 
(följ mig på Instagram @elinnjonsson)^^

man ska äta grillat på sommaren;)

Till middag idag åt vi grillat:)
 
Heheh, jag har lagt upp ganska många bilder nu i sommar på grillat och allt ser nästan likadant ut. Så tro inte att vi bara käkar grillat haha. Lägger typ bara in bilder på mat som är lite mindre vardaglig, alltså typ inte korv och makaroner!
 
Uppdatering: Okej! Jag hade inte alls lagt upp mycket bilder på grillat...men det känns som jag hade gjort det. Har väl bara inte tagit kort på det då..
 
 

In your eyes.

Inte för att jag har så mycket att blogga om, men nu kanske det här inlägget inte blir så jätte intressant men iallafall.
 
Ni vet på morgonen när man vaknar? Antingen kan man se hur knäpp som helst eller så vaknar man upp "fin" och när man jag menar så tänker jag så här:
 
-Ja men så här skulle jag kunna gå omkring utan att ta på mig smink?!:P
 
Har inte ni några sånna stunder?^^ För en sådan stund hade jag i morse haha.
 
(förutom att mitt smutsiga hår då da).

klippt.

För ett tag sedan klippte mamma mitt hår blev bara att ta topparna och sen luggen som växer så det knakar. Sen nu nyss så klippte jag mamma! Lite nervös var jag, har aldrig klippt någon förut:S Men det gick bra och mamma blev nöjd, tog bara och klippte 1cm så om någon behövs klippas så anlita mig hahhaa!;) (eller inte).
 
 
Fint jag klippte va?? Dock så ser det ut som jag glömde där längst ut till höger men det är bara föra att just där så vek håret upp sig.
 

lördag

Godmorgon, eller jag har varit vaken ett tag. Alltid när jag tänker ta en sovmorgon på helgerna (nu när man jobbar) så vaknar jag tidigt..det som kanske är bra med att jobba sista perioden är att man kan stiga upp tidigt och vara redo för skolan;)
 
Annars just nu lyssnar jag på musik och inte så mycket mer, får se vad som händer idag.
 

open up my mind with these spoken words.

Har suttit och gjort en bild på Gimp med de nya penslarna som jag gillar ganska starkt:D Förutom triangeln i mitten den målade jag själv så därför är den inte så rak haha. Men annars tycker jag att den blev fin! Har den som bakrund på datan.
 

:)

Efter middagen så gick jag, mamma och Teo på en liten promenad;) Härligt väder ute också, även om typ sommaren är över. Kommer aldrig komma 20+ grader igen typ..(höst?!).
 
Senare ikväll blir det att se på tv och ha en mysfredag med familjen:)
Sen idag har jag fixat Gimp-borstar (whiooo!). För innan så ville dem aldrig visa sig i programet men nu har jag fixat det:D
 
Här har ni lite bilder från promenaden:
 
(Big Foot hahha).
 
(Haha, den här tyckte jag var lite komisk).
 

Paprika.

Till middag idag åt vi paprika fyld med köttfärs och ost ovan på;) Med potatis till. Det var gott.
 

Helg!

Veckan har gått snabbt och nu är det helg, äntligen:) Idag har vi målat sen faktiskt inte så mycket mer. Nu är det bara en vecka kvar sen nästa måndag börjar skolan!! Galet, sommaren snart över och denna sommar har varit sämst, vädret är all orsak. Jag har inte badat i år iallafall inte i havet eller i någon sjö, typ med skolan på Vitbergs men det räknas inte haha. 
 

ID

Idag så hade jag fått post har fått min legitimation nu:D Skaffade ju det nu när jag skaffade betalkort. Känns bra att ha ett ID om någon skulle undra vem jag är, alltså någon stanns.
 
 

ska man erkänna så...

var jag ganska söt när jag var liten, hahha!;) Skrytarn här eller? Nä men jag tycker då det hehe..hoppas mitt/mina barn blir lika söta? (inom en lång framtid inte nu).
 
(oj man ser inte ens texten men ja det står "När jag var liten....").

tråkigt.

Gör inte så mycket just nu lyssnar på musik, har inte så mycket att göra...har inget att skriva heller:S
Jag är verkligen tråkig just nu och har det tråkigt. Men snart är det helg så hoppas det kan hända nått roligt;)
 
 
 

skolan börjar snart!

Kom väl hem nästan för en timme sedan, idag har vi oljat lite och målat!:) Imorgon ska vi väl fortsätta och sen blir det att lasera (heter det så om man ska måla med lasyr?). Veckan har gått jätte snabbt, känns som det var nyss måndag men det är ju torsdag och imorgon fredag sen helg igen sen har vi bara en vecka kvar sen börjar skolan!!
 

profilbild.

Lyssnar på musik just nu och chattar med Jenny på skype;)
Ska snart ta och tvätta bort sminket och sen blir det väl att gå och lägga sig!
 
Har iallafall tagit kort idag på mig, så en ny profilbild på Facebook:) Jag byter typ väldigt ofta, men nu är jag hyfsat nöjd så.
 

love will be hard and hearts will be faking.

Idag är ännu en jobb dag avklarad, blev att fortsätta i festlokalen olja in några bänkar och bord sen rensa lite rabatter;)
Har inte så mycket mer att berätta om dagen.
 

funkar det??

Alltså jag undrar om det här funkar, eftersom nya Blogg.se har gjort det så här. Det är ju mycket enklare att svara på kommentarer men alltså funkar det verkligen?? Är det någon som vet, jag har bara kollat på kommentarer och så står det typ med liten text "svar" men alltså ja, jag har ingen aning? Ibland blir jag osäker om det funkar får ni svaren?
 
 
För jag har ingen aning? Nån som kan säga för ibland blir jag osäker och så gör jag typ på det gammla sättet:S
 

hur man gör..

 
Här har ni, eller det var för tag sedan Ronja frågade om jag kunde vissa hur man gjorde så här har du/ni:)
Jag kan bara säga att jag inte är bäst på att video blogga!

"Bona"

Ja för nästan en timme sedan kom jag hem från jobbet idag blev det lite mer lokaler att städa sen ta och städa festlokalen och bona (stavning?) golvet, dock så var det typ inge boningsmedel men det vart då renare och finare golv iallafall;) Så imorgon blir det att ta andra halvan.
 
Rent och fint^^:P

lila.

Provade en ny sminkning idag, fick bli lila;) Dock använder man denna sminkining mer till fest nog.
Ps! Jag är ju inge proffs på sminkningar men man kan ju alltid lära sig nya saker;)
 
(ursäkta för väldigt smutsig spegel här haha!)
 
Här kan ju se hur brun jag är^^
 
Iallafall så är det inte så starkt lila jag har målat mig den blev bara så på kortet så i verkligheten syns det inte lika mycket.
 

work

Idag så var det ju bara att börja att jobba igen efter helgen nu har vi två veckor kvar..idag fick vi rensa rabatterna igen hehe. Förra veckan var det inte problem med men en gång till då kändes det jobbigt;) hehe. Men man gör det för pengarna haha.
 
När jag kom hem efter jobbet så tog jag lite glass:) Sen solade jag mer idag.
 

I'm yours.

Ska snart ta och gå ner och se på tv och käka glass som mamma och pappa hade köpt:D
Sen vid 10 så ska jag ta och gå och lägga mig, men innan också ta en ansiktsmask. Imorgon blir det ju att jobba, vi får väl se vad vi får göra denna vecka. Vi är ju ganska snabba på det här haha;)
 

skinjacka

 
Hittade den här fina skinjackan på Ginatricot:D Funderar på att skaffa en ny för den jag har är inte alls fin eller har bra passform:S Men det är ju inte säkert att jag köper den finns ju flera sen kommer det nya helatiden. Iallafall om det skulle bli den så hoppas jag att den finns på stan, de tar så slut snabbt. Sen så här i Skellefteå så har Ginatrico inte alla saker hemma:/

kalla mig pepparkakan;)

Var ute och solade som tur kom inga moln i vägen för solen!:D Jag vet inte hur länge jag solade men kanske 1 och en halv timme?
 
 
 

I look into your heart and you'll find love.

Idag kunde jag sova ut lite, har redan fått in rutinerna att vakna vid halv 7 eller 7:S Fast jag börjar ju jobba kl 7. För i fredags så funkade visst inte min väckarklocka men jag vaknade precis halv 6 som jag hade ställt den på, men det är väl bra!?:) Imorgon är det 2:a veckan som gäller att jobba, har ingen aning om den kommer gå snabbt eller sakta. Tänk snart börjar skolan (gymnasiet) lite nervöst, jag har ingen aning vars man ska vara osv.
 
Idag är det soligt och moln, funderar på att sola ska kolla på baksidan om solen har kommit sig dit;) Skulle visst komma regn vid 13.00? Får passa på att sola mer nu, när jag inte har så mycket tid för det på veckorna!
 

open up your mind.

Har varit ett bra tag hemma sen jag kom från Krille, vart lite långt att cykla men motion iallafall! Jag vet nu då hur långt han cyklar för att komma till mig haha..trodde det var närmare men det gick bra;)
 
Vi pratade bara, var typ bara där i 1 timme.
Just nu så chattar jag med Jenny och vi har det väldigt roligt haha:P
 
(som ni kanske ser gör jag jätte många sånna här bilder, men tycker att det är roligt^^)

Nobody knows.

Gör inte så mycket just nu lyssnar på musik och sms:ar med Jenny:) Ska senare cykla och möta upp Krille vi ska dra hem till hans mamma;) Jag har aldrig varit där, han har alltid varit här haha.
Han bor egentligen i Burträsk men hans mamma bor här.
 
(bild från igår^^)

Dö kamera!?

Har varit hemma nu ett tag, men vi for vid kl 13.00 till morbror sen fikade vi och käkade tårta:D
Dock blev det inte många bilder, kameran vart alldeles konstig!!:( Den ville inte ta kort och jag har ingen aning om varför..det gick bara ibland måste kolla vad det är hoppas bara den inte håller på att gå sönder:S Den är inte så gammal.. Men tycker iallafall att det var synd så fick inga bra bilder typ de bilder som blev tagna det var bara för att testa om det gick att ta kort.
 
Men ni kan få mobilbilder istället:
 
Mitt fina kort som jag gjorde åt han^^
 

4/8

Dagens outfit:
 

fira morbror idag!

Har för en stund sen kommit ut ur duschen ska nu ta och fixa mig, vädret idag är mulet:( Men ska kanske ändå ta på mig klänningen? Får se;)
 
Vi far dit kanske vid 13.00, men jag bloggar mer senare!
 

I want to know.

Ska snart ta och gå och lägga mig:) Så säger godnatt nu då, bloggar mer imorgon. Kommer också fota imorgon när vi firar morbror!
 

dinner

Till middag idag åt vi grillat:)
 
 
 
Mamma hade till och med dukat det fint:) (inte varje dag det är så).

solnedgång.

Var för ett tag sedan ute på promenade med mamma och Teo, och det var en jätte fin solnedgång! Tog kort med mobilen men det var ju inte så bra kvalite, men som tur så kunde jag se den från balkongen så tog kort med systemkameran:D
 
Imorgon ska vi fara till morbror och fira han!:) Hoppas det är bra väder då kan jag ju ha min nya klänning som jag köpte förra fredagen.
 
Här får ni några bilder:
 
 
 
 

fönstret!

Nu är det äntligen helg nu har man jobbat i en vecka, 2 kvar!;) Idag har vi städat tvättstugor och lokaler. Vi blev klara med det idag, det var hur dammigt som helst på vissa ställen (som folk inte brukar städa på).
 
Sen så har det även varit en rolig dag, haha. Jag och Jessica skulle ta och tvätta några "små fönstren" eller vad man ska kalla dem. Men det ser ut som de man brukar ha i garage;)
Iallafall vi skulle ta varsit bervid varandra och så låssar jag på hakarna men jag hann inte öppna mitt men det gjorde Jessica och då rammlar fönstret av HAHA! Det var nog det roligaste så vi skrattade medans men vi höll i det medan för vi tappade ju det inte som tur!;) Alltså hela fönstret ploppa ut!! Men sen kom vaktmästaren och hjälpte oss skruvaran var typ inte så bra och så. Nu får ni inte tro att tvättstugan typ var skit gammal och typ höll på gå sönder men, ja det låssande;) Tur att man kan ha lite kul på jobbat iallafall.
 
Titta så mycket damm^^

regnbågen

Tänkte nu visa bilderna på regnbågen som kom igår eller rättare sagt var det två regnbågar igår;)
 
 
 
Tyvärr så tog jag ju inte bilden när regnbågen var som synligast och starkas! Alltså den var super synlig och man såg alla färger, sen såg man vars den gick ner och tog slut! Det var den coolaste regnbågen jag hade sett. Jag sprang ju hem för att hinna ta kort men tyvärr så höll solen på att försvinna..så det var synd men ni som såg den (ni som bor i Skellefteå) den var ju jätte cool:)
 

Rainbow.

Just nu sitter jag och familjen och ser på kanal 5 där det är nya avsnitt av CSI Miami:)
Vid halv  åtta så gick jag och mamma ut med Teo efter ett tag så kom vi under ett regnmoln typ. Det såg ut som att det snöade, det var sol medans så efter ett tag kom världens häftigaste regnbåge haha! Det var till och med två stycken:D Den ena var jätte färgstark! Jag sprang hem och hämtade kameran men då hade den nästan försvunnit så fick inte någon bild när den var jätte stark. Det coola var också att regnbågen gick ner i vägen på andra sidan där vi gick...man kanske skulle ha gått dit och hittat en kittel full med guldmynt;) Haha.
 
Kan visa er en bild imorgon på regnbågen.
 
 
(bild jag tog idag).
 

galet väder

Kom hem för ett tag sedan fick sluta tidigare idag;) Idag hann vi ta altanen och så oljade vi in möblerna. Sen skulle vi ta en liten altan vid lekparken. När det var klart så fick jag och Jessica ta och olja in blommlådorna som står här i området, men vi hann kanske 10 st sen började det mullra och man såg det mörka molnen sen började det åska och det började spö regna! Vi ställde oss i tvättstugan som var nära och som tur var dörren öppen haha (nån var väl där inne och tvätta). Sen så kom vaktmästaren (han som vi jobbar för) och sa att vi skulle till kontoret och ta då fikapaus. Så vi små sprang med oljeburkarna medans det spö regnade. När vi hade kommit in och satt oss kom blixtrarna och sen började det hagla. Tog ett bra tag innan regnet försvann men nu regnar det inte längre det slutade nyss;) Åskan var typ just ovanför oss! Sen satt vi bara inne och fikade och prata.
 
När vi började gå mot kontoret, det mörka molen^^ (husen vart lite snea haha, men sprag typ)

Det roar vissa

Det blev inge fiske eller ja för oss alla, vädret var upp och ner sen såg det ut som väldigt mörka moln längre bort. Sen kom solen tillbaks och när man ska fiska då ska det ju vara som mulet;)
 
Ska nu gå ner och ta nå kvälls fika.
 
 
 
"Ibland" (ofta) så kommer den här upp...den är riktigt irriterande! Men för vissa är den rolig, som för Krille haha för nån vecka sen pratade vi på Skype sen så kollade han igenom min blogg och så kom detta haha och han tyckte att det var jätte roligt..alltså att det typ har en ko osv.

Grattis!!

Idag så fyller min morbror år:D! Så det blir nog den här helgen skulle jag tro att vi firar han!
 
(bilden är tagen där han bor^^)

Home alone

Kom hem för ett tag sedan, idag så hann vi med alla Pilträden så nu är de jämna och fina;) Sen när jag käkat lunch hemma så kom regnet det öste verkligen ner. Men det varade inte så länge var typ bara ett regn moln sen gick vädret verkligen upp och ner..regn sen sol osv.
 
Men efter vi var klara med träden så skulle vi olja in altanen på festlokalen, vi han halva idag och så ska vi ta andra delen imorgon;) Jag kan ju bara säga att man kommer bli ett muskelberg av detta haha nä men kanske inte så men man jobbar ju med hela kroppen. Om ni undra så jobbar jag med två andra en tjej och en kille, vi har gått ut 9:an allihop.
 
Just nu är jag hemma ensam, resten har farit till stan men det kommer nog snart. Efter middagen ska det fara och fiska får se om jag hänger med!
 
Lunchen min^^
Vi hade nästan oljat klart, sitter och vilar;)

RSS 2.0