du kan se det i mina ögon och du kan läsa det på mina läppar.

 
Har nyss sett på Partaj, sen kom jag ju på att jag missade Williams Lista men får ta och se den imorgon för just nu är jag väldigt trött så ska ta och göra mig klar för sängen och packa gympaväskan.
 
Imorgon har vi K-dag så vi slutar typ 14.00 tror jag och det är bara sista lektionen vi missar som är matte, trodde gympan skulle gå bort. Skulle var skönt om man slapp bära på en tung väska;)
 
Godnatt!
 
Min nya profilbild på facebook, hehe;)
 

Dejt med..

Matte boken, ja det är det jag har hållt på med. Vi har haft en väldigt trevlig dejt fast i slutet vart det konstigt och jag tror att vi aldrig kommer förstå varandra!:(
 
Hahaha, var bara tvungen att skriva så där för de känns verkligen så. Matte prov på tisdag hela kapitel 1 men de har väl gått bra tills nu när det kommer konstiga tal jag inte förstår. Men pappa ska hjälpa mig:)
 
Det blev inte att fara till Alva, hon har blivit förkyld och de var ju synd. Men vi får vara med varandra någon annan gång tur att vi inte bor så långt bort från varandra;)
 
 
 

you took my heart.

Godmorgon eller jag vakande för ett bra tag sedan;)
Just nu gör jag inte så mycket lyssnar på musik och bara ta det lungt.
 
Snart ska jag ta och plugga matte, har matte prov på tisdagen!:( Men jag känner mig ändå ganska lugn inför det och det är väl en bra känsla?
 
Annars vid kl. 18.00 så ska jag fara till Alva och va med henne, skulle även få kläder av henne! Så de kommer ju bli roligt:)
 
Arkiv bild^^ 

Choklad cupcakes.

Nu ska jag sitta med familjen och se på tv och ta de som vi köpte i choklad affären:D
Super gulliga Cupcake choklad, så nu så har jag tagit kort på det så ni kan få se!
 
 
 

Hemma.

Har kommit hem för ett tag sedan:) Det var roligt i Umeå, och köpte tre saker men jag ska ju till Umeå när vi far klassen på Umeå Fashion Week!
 
Men iallafall vi gick på de affärer som jag ville på och några andra sen trodde jag att jag skulle hitta något på Monki men nej, fanns inget jag fastnade för sen var det proppfullt med människor där och på övriga affärer! Fast ja det är ju större i Umeå än i Skellefteå;)
 
Bilder från idag:
 
 
 
Allt blev som i svart hehe, men om jag hade hittat en tröja så hade det blivit i en färg;)
Men jag köpte Dr.Denim jeans på Carling som tur finns det två Carlings affärer där och den ena affären hade de men inte det första jag var inne på. Sen köpte jag en sport BH på H&M (något som behövdes) sen en börs från Ginatricot.
 
Vi for till en annan galleria som vi inte har varit på någon gång när vi har varit i Umeå, den låg som lite utanför stan. Strömpilen hette gallerian tror jag:)
 
Sen i slutet gick vi in på någon choklad affär och vi köpte dessa söta CupCakes i choklad!:D
Kan visa bättre bild senare ikväll.
 
 

crush into me, we can collide.

Har nyss gjort en lista som jag har skrivit alla affärer jag vill besöka i Umeå haha;) Dock så finns väl de flesta affärer här förutom Monki, men jag vet som inga mer jag vill besöka men jag vet ändå ungefär vars alla affärer är. För Monki finns på samma ställe som Only osv.
 
Men jag ska väl ta och snart gå och lägga mig sen blir det att vakna tidigt imorgon sen duscha och fixa sig sen går bilen. Vet inte heller vad jag ska göra under tiden i bilresan dit, kanske tar 2 timmar? Spela på mobilen men då tar de ju batteriet:( Aja får hitta på något.
 
Godnatt och så bloggar jag senare när jag kommit hem imorgon!
 
 
Mitt eller ja familjens fredagsgodis^^
 

Girl's

Tänkte visa vad jag målade idag:
 
(som sagt vissa är bättre än andra)

Umeå imorgon, tagga tagga!

Lyssnar på musik just nu, har ritat. Egentligen skulle jag ha varit med Alva ett tag på stan nu ikväll eftersom de har kvälls öppet och rabatt osv men jag kände att jag inte orkade gå på stan sen så måste jag gå och lägga mig tidigt ikväll efter som vi ska fara till Umeå kl 08.00 sen så är det ju roligt om vi kan va med varandra lite längre!:) Men vi ska va med varandra på söndag.
 
Sen idag var det också klassfest dock så är nog inte ens hela klassen där (både HV & RL) men jag hoppas de ha det roligt, jag for inte dit eftersom jag ska upp tidigt osv. Men någon annan gång efter som det här är nog inte den enda;)
 
Snart är det dags för att äta glass och Japp (choklad) med familjen och se Doobidoo.
Är taggad till imorgon och nu ska jag kolla vilka affärer jag ska checka in;) Så ni får väl se imorgon om jag kommer hem med massa shopping!
 
 
 
Bild från: http://justgirlythings.tumblr.com/

fredag= godis haha

Kom hem för ett tag sedan. Tog lite mellamål en youghurt och mariekex med ost på, det är jätte gott och ett beroende om man tagit några måste man ta fler!;) Haha.
 
Idag så har jag satt fast nitarna på min tröja satt fast dem på axlarna, så nu ska jag väl bara skriva klart utvärderingen sen så börja med kojl eller först så gör man prover sen ska vi sy en pennkjol sen får vi göra våran egna kjol (egen design). Efter lunch så fick vi gå till stan för att se affären Berlin (typ en "tant" affär) som hade modevisning  men det var roligt att se. Så nu fick man ju som se hur det är att gå på en catwalk som jag ska göra när det är öppet hus och kanske några fler från klassen:)
 
Nu ska jag ta och rita, bloggar senare!
 
 
Jag idag, uppsatt bulle i håret. Cira ville va med på bild också!

kreativ

Har nu varit jätte kerativ och målat sen jag åt middag, målat fyra teckningar:)
 
Nu ska jag ta och göra mig redo för sängen men först käka nå kvälls mål, Risifrutti:P Haha, mamma och pappa köpte det igår.
 
Här är det jag målade:
 
 
 
 
 
Ja vissa teckningar är ju bättre än de andra haha;)

den 19/10 Fashion Week i Umeå:D

Idag har det varit super dåligt väder, regn och blåsigt. Nu så är det uppehåll men det blåser ganska mycket, ett riktigt höst väder!
 
Idag så hann jag sy klart min tröja imorgon ska jag sätta nitar på det, dock så har jag ännu inte fått tagit hem de första plagget men snart:) Nästa projekt är att sy kjolar!
 
Gissa vad vi fick för roligt nyhet idag, jo att den 19/10 ska vi alla som går på Hantverkslinjen (åk 1-3) till Umeå för Fashion Week alltså det kommer ju bli super skoj!:D Dock så kommer vi måsta fara super tidigt så blir att stiga upp 4 okej kanske inte riktigt men. Det är en fredag då och så ska vi äta lunch där sen så får vi shoppa lite osv.
Ska ju till Umeå denna helg också, så får väl ha kvar lite pengar då!
 
Annars idag så har dagen varit lugn, jag och mamma har nyss kommit hem från Ådells (hobby affär) köpte mig ett skissblock för akvarell. Så nu ska jag ta och måla här!:D
 

don't worry, be happy.

Nu ska jag ta och göra mig klar för sängen, imorgon hantverks så blir att fortsätta med tröjan där:) Funderar på att sätta nitar på den, men får se:D
 
Godnatt!
 
Bild från idag, tror inte att jag har på mig denna kofta varje dag för jag tar på mig den när jag kommer hem för jag fryser när jag kommer hem;) Så därför är den med på de flesta bilderna med webbcam!

nöjd!

Idag så har skoldagen varit helt ok, vi hade ju konditionstestet idag och gissa om jag är nöjd!:D
Sprang 2km på 9,5 minuter helt klart en förbättring, så är väldigt stolt för i 9:an fick jag 12min och något. Visst finns de som springer snabbare men om man jämför med sig själv så är det helt klart bra:) Trodde de skulle gå sämre.
 
Sen väntade jag på skolan ett tag på att Julia skulle komma och så fick hon köpa min hockey biljett:) Haha så är lite rikare (tog inte så mycket för den men pengar är ju pengar så) och jag kände att jag ändå inte kommer hinna i tid om jag har varit i Umeå en hel dag och jag kommert säkert vara trött.
 
Nu gör jag inte så mycket;)
 

26/9

Dagens outfit:
 
Haft utsläppt hår men hade gympa i regnet så satt upp det sen;)

just go for it.

Ska nu ta och göra mig i ordning för kvällen men ska packa gympa väskan, ååhh vill verkligen inte ha konditionstestet. Men ska försöka mitt bästa men kommer va död efter första varvet känns det som.
 
Har inte så mycket mer att blogga om, så bloggar imorgon!:)
 
Nya tröjan på mig, tog bilden för en stund sen och jag har inte klippt mig. Har bara satt en gummisnodd så det ska se kortare ut;)
 
 

Take a look at you and me.

Har för ett bra tag sen ätit middag som bestod av köttfärsk och pasta:)
 
Idag på skolan så hade vi ju Må bra dag på morgonen till kl 11.30, först skulle vi sammlas i matsalen för frukost dock hade jag ju redan ätit frukost hemma sen var det som mackor och fil osv. 
Sen skulle vi gå till nått "hus" minns inte vad det hette, det var iallafall vid landskyrkan;)
 

ny plattång och tröja.

Har för ett ganska bra tag sedan kommit hem:) Slutade direkt efter provet och ja det gick väl hyfsat bra kanske inte det bästa men det som var svårast var symaskinens delar! Men jag gjorde det bästa jag kunde.
 
Fick min lön idag så efter skolan så blev det att söka eftet en ny plattång sen köpte jag mig trjöan som jag la ut från Ginatricot, gick på stan med Lina:) 
 
Åååhh, sen kom jag ju på att det är onsdag imorgon och det betyder på gympan att vi har konditionstestet, jag dör. Känns som att det var längre bort men dagarna går så fort.
 
Plattången jag köpte var märket Coline som jag aldrig har provat eller sett. Hittade Björn Axén plattången med "ormskin" på handtaget och den såg riktigt bra och fin ut, dock lite för dyr för jag vill ju ha kvar pengar till Umeå och det var ju inte alls tänkt att jag skulle köpa en ny (oönskade avgifter).
Men den var riktigt bra provade den tvärt, den blir super varm jätte fort sen så om man skulle råka glömma ha på den så stänger den av sig efter 1 timme sen så plattade den håret jätte bra och lockade jätte fint:D Så är nöjd med den, så hoppas den håller ett par år framöver.
 
 
'
 
Min gammal plattång den gick ännu mer sönder idag, sladden lossnade och den ville inte funka alltid.
Haden en fet stor tejpklump på den med tog bort det och då lossnade sladden.

Hockey biljett.

Idag vann jag en hockeybiljett eller ja det var utlottning;) Dock så när jag fått den och läser igenom så är den på lördagen kl. 16.00 och jag far ju till Umeå så jag får se hur det blir om jag hinner aja. Får se hur jag gör, har aldrig varit på en match hehe, men har alltid velat ändå verkar som en bra och rolig stämmning!:)
Det är Skellefteå AIK mot FBK
 

min plattång:/

Nu har jag lite tid att blogga men ska ta och gå och lägga mig snart!;)
Har pluggat frams till nu och ja jag hoppas på det bästa! 
 
Idag har dagen varit normal, imorgon direkt på morgon så har vi Må bra dag till lunchen sen så har vi provet sen så slutar jag tror jag om vi inte har R-tid då som jag verkligen inte hoppas på.
 
Imorse så gick min plattång sönder!:( Väldigt hemsk sak om man är tjej haha, nä men den glappar dock har jag haft den väldigt länge så kanske dax för en ny? Vi får se, får lönen imorgon iallafall fast jag hade ju inte tänkt spendera massa pengar på en ny, ville som ha något annat för de pengarna men vi får se hur jag gör!:)
Just nu så har jag tejpat den med kommundata tejp haha.
 
 

mobilinlägg.

Jag har inte tid att blogg nu för jag måste plugga till provet som är i morgon! Men jag bloggar senare om dagen osv



I just want you to dance with me toninght.

 
Just nu så lyssnar jag på musik, chattar med Jenny lite och spelar SongPop med henne och jag leder just nu eller har gjort det hela tiden haha:P
 
Ska gå ner och ta glass sen packa gympaväskan sen göra mig klar för sängen, skola imorgon!
 
Arkiv bild^^

Glitter naglar.

Har målat naglarna dock så tog jag bort det, inte för att jag blev missnöjd men jag vet inte riktigt hur glittret ska hålla sig kvar för om jag tar genomskinligt nagellack så blir det inte alls glittrigt längre och det är ju poängen med att det ska va det.
Men iallafall tog kort på det innan så ni kunde få se hur det hade blivit.
 
Jag har inte använt glitternagellack utan jag har som nå "socker" liknande glitter sen doppade jag nageln i glittret. Ni kanske förstår också att jag behöver något på naglarna så glittret ska fastna ordentligt;)
 
 

You think that you know me.

Sitter och lyssnar på musik och har för ett tag sedan ätit middag, innan det så har jag pluggat lite.
Har nu tänkt måla naglarna, vet att jag gjorde det igår men var inte alls nöjd med det;) Sen blir det att se Williams Lista sen läsa lite till.
 
Det som är nog jobbigaste är att veta alla delar på symaskinen för det är 48 glosor/delar.
Middagen bestod av pasta, fläskfilé gryta och tomater:)

Williams lista

Idag är det ju perimiär på Williams lista ni vet han som är "lillabloggen" och är på YouTube:D
Gissar på att nästa alla har sett hans videos. Serien verkar jätte rolig och bra, den är kl 19.00 på SVTPlay!
 
 

Fina saker.

 
 
 
 
¨¨
Det här skulle jag vilja ha (shoppa) allt är från GinaTricot:) Jag får mina andra del av lönen på tisdag, wohhoo! Så ska vi fara till Umeå den helgen som kommer, längtar. Dock få vi se vad jag köper, kommer inte köpa upp för alla pengar hoppas jag haha. Det jag har tänkt köpa den är väl någon/eller några tröjor sen kanske ett par byxor sen en sport BH är något jag behöver!:) Men vi får väl se.
Tycker iallafall att den stickade vita tröjan är super snygg^^

städa och plugga.

Vaknade idag kl 11.00 och nu ska jag ta och städa, det blev aldrig igår hehe;) Sen ska jag plugga Trikå och symaskinen för vi har ett litet prov om det på tisdag!
 
Men jag bloggar senare:)
 

Avatar.

Har nyss sett på filmen Avatar som nu gick på TV4;) Väldigt bra var den, har inte sett den hehe.
Och nu ska jag göra mig klar för sängen sen sova!
 
Svar till Ronja:
 
aw ja gissar att korset är en dedication till musse? :/ nåväl...tänkte egentligen skriva att ja drömde om din lillebrorsa för nån dag sen xp förresten, ska du skaffa en ny hamster nu? :o
 
Svar: Hehe, tänkte inte på det så egentligen var mer tänkt efter som det är "populärt" med det på kläder/smycken osv. Haha, jasså;) Nej, jag tänker inte skaffa en ny hamster har min katt Cira att ta hand om nu och så kan ju katter vara lite mer roligare än hamstrar. Så Musse var nog den sista hamstern för mig det här var min 3:e när jag var lite mindre hade jag en dvärghamster:)
 
 
 
Detta har jag käkat ikväll^^ Inte ensam då så klart, om man hade käkat två glasspaket själv vore man nog desperat av glass haha;)
 
Godnatt alla!
 

R.I.P

Nu så har Musse dött, nej det lät hemskt vi säger istället somnat in. Han dog i mammas famn, för mamma skulle kolla till han och så fick hon upp ögona på han. Okej det lät hemskt också men de hade typ "klegat" ihop. Så han fick då se innan han dog.
 
Själv klart är jag ledsen så är det när djur dör..men han var gammal och det blir alla.
 
Så nu kan jag säga Vila i frid på riktigt♥
 
 
 

snygga skor.

 
Varmfodrad Känga
 
 
Boots
 
Jag vet att jag köpte nyss ett par skor, men tycker dem här är jätte snygga. Dock mer för vintern då men då är det den längst upp som gäller för det stod att den skulle va varmfodrad. Dock så verkade dem snart vara slut:/
Men jag har inte bestämt mig än något;)

Tacos

Till middag idag så blev det tacos, mums:D
 
 
 

min lilla panter, Cira!

Haha, ja hon ser ut som en panter ibland, delvis för hon är hel svart och har väldigt guld/oranga/gula ögon i verkligheten tyvärr ser man det inte på bilderna.
Men jag hade en liten fotosenssion (stavning?) med henne och fick några fina/roliga bilder:)
 
Här:
 
 
 
 
 
 
 

Tibal & Kors

Har nyss målat naglarna och det blev så här:
 
 
 
Inte så speciellt men det fick bli så;)

Musses tid är inne:'(

Som rubriken lyder så..jag skulle rensa Musses bur (hamstern) och han brukar alltid komma fram men  inte den här gången. Han lever fortfarande han andas då men han verkar verkligen inte må bra. Han är ju gammal har haft han i 2år men just nu ser han jätte risig ut (alltså på ett gammalt sätt då) sen skakar han och han kan inte öppna ögona och jag vet inte varför. Men jag och pappa gissar på att hans tid är inne nu, men jag la dit nytt spån och så för vi se sen vad som händer:(
 
Så är jag ledsen för det alltid sorligt när ett djur dör och man tänker på massa annat medans om andra djur som har dött för år sen. Men jag har Cira (min egna katt) nu kanske ni tänker bra att ha en katt och en hamster tillsammans men nej, Musse bodde i min lillebrors rum.
 
Innan Musse hade jag en hamster som hette Nelly och hon blev också två år och dog och då skrev jag ett inlägg så om ni vill se det så HÄR.
 
Har inte så mycket bilder men två mobilbilder iallafall:
 
Det här var när jag fick han då var han super liten^^
Detta tog 2012-05-01^^
 
Jag har inga nya bilder av han men just nu så ser han väldigt gammal ut.
 
Vila i frid♥ (när du nu har somnat in).

close your eyes and count to ten.

Gör inte så mycket just nu ska väl ta och rensa hamsterburen då da..sen städa mitt rum. Blir som en städar dag;)
Sen vet jag inte vad som händer.
 

....ni tänker säkert okej, normal??

Alltså bara för en varning så är det här den fulaste videon någonsin men ja man kan väl dela med sig lite roliga saker. Jag gjorde den igår men alltså jag satt bara för mig själv och filmade mig för jag hade tråkigt och tuggade tuggummi..blåste bubblor osv.
 
Ni ska se hela för det är i slutet det blir så fult, och jag vet att jag ser ut som en hamster haha sen alla fula stillbilder;)
 

Äppelkaka

Har gjort mig klar för kvällen, blev att jag bakade äppelkakan där:D 
God blev den iallafall för att vara första gången!
 
 
Annars har jag bara suttit och sett på tv med familjen i den nya sofforna haha;) 
Imorgon ska jag nog ta och städa sen får vi se iallafall kolla igenom Trikå papprena osv.
 
Godnatt!

helg igen

Inte bloggat så mycket idag även om jag slutade tidigt idag men vi hade sovmorgon sen så fick vi sluta 20min tidigare:D Våran HV lärare är sjuk så vi hade en annan, men jag han mycket idag, sytt ihop tröjan sen nu är det bara att sy halsen, ärmarna och nedredelen:) Den är grå, dock är den super tråkigt så få se vad jag hittar på om jag ska sy fast nått eller trycka nått på den osv. Det är mitt andra plagg jag håller på med.
 
Efter skolan så gick jag på stan med Linneá och Lina + en kompis till Lina, kollade på affärer och så hittade jag ett par skor på Scorett (stavning?) som var snygga och kostade 599kr det var väl ändå bra för att vara där haha?;)
Men nja vet inte ännu ändå mycket pengar.
 
Nu gör jag inte så mycket, funderar på att baka "mjuk" äppelpaj/kaka(?) alltså ni vet när det blir som en långpanna och man inte använder pajdeg dock så har jag inte bakat det så ska kolla om ett recept hur man gör annars får de bli en vanlig;)
 
 

just give me a reason.

Lyssnar på musik och inte så mycket mer ska snart göra mig klar för sängen, som tur har vi ju lite sovmorgon imorn så. Dock så måste jag vänta tills nagellacket har torkat;)
 
Bloggar mer imorgon!
 

mina klänningar och skor.

Jag skrev ju igår att jag kunde visa alla mina skor och klänningar så här har ni dem:)
kanske inte det intressantaste inlägget men det är något iallafall!
 PS! Den hel svarta längst upp till höger den har jag gjort själv, gjorde den i 8:an!
Sa ju att jag hade 10 par skor men orka inte ta med gympaskorna de är ju inte så märkvärda. Sen har jag ett annat par men det var så dammiga och "äckliga". Haha;)

pizza.

Har nyss käkat middag den blev väldigt sen men mamma, pappa och morbror har hämtat ett par nya soffor;)
Till middag så blev det pizza, gott! Och så åt ju morbror här också.
 

I feel the magic between you and me.

Idag fick vi sluta efter lunch, alltså kl 11.15 hur nice var inte det?:D
 
Så efter lunchen gick jag, Linneá och Lina på stan köpte mig koftan hihih, sen så gick vi in på massa andra affärer bl.a GinaTricot och vi hittade de mysigaste tröjorna och om ni har sett dem så är det dem som är lite "håriga" eller vad man ska kalla de. Jag provade en men jag vet inte om jag passa i sånna.
 
Sen så bjöd Lina oss på en Subway kaka haha, sen skulle jag möta upp mamma på stan:)
Och nu är jag hemme eller har varit det ett bra tag, imorgon börjar vi halv 10 wihoo!
 
Gissa vad jag har gjort idag nog det galnaste eller nä kanske inte men kommer vara sjukt nervös när det är. Jag ställde upp som model på modevisningen på ÖppetHus (24/11);)
 
Hittade denna fin kojl på H&M dock så tyckte jag att det kändes jätte sommrig på nått sätt.
Men annars var den hur fin som helst!
 
Så såg koftan ut jag köpte, den är finare i verkligheten men orkade bara ta en mobil bild;)
 

10 par skor...

Ska nu ta och gå och lägga mig!:) Har räknat till att jag har 10 par skor, eller ja säker fler men sånna jag inte använder! Galet, okej det finns massor med folk där ute som nog har mycket mer än mig. Men för mig är det mycket. Kan visa bild sen på alla skor och klänningar jag har "samlat" på mig under åren hehe. Inte för att jag shoppar hur mycket skor och klänningar men det kan väl va roligt att ändå se?:)
 
Godnatt, bloggar mer imorgon!
 
Bild från: http://justgirlythings.tumblr.com

blogg.se app och hitta mina skor.

Jag brukar inte så ofta längre vara inne på GogglePlay men nu kollade jag och jag täntke faktiskt på Blogg.se appen och den hade kommit så det var lycka för mig haha!:) Det som skulle få komma till var att välja kategori och bildens storlek:D Annars var den hur bra som helst.
 
Sen så frågade jag pappa om han hade sett mina röda tygskor från H&M för jag hade sånna föra sommarn sen hittade jag dem i förådet + mina marinblåa haha;) Det är i storlek 36..men jag kan ändå ha dem (har 37) så det var ju bra dock är det jätte tunn sula så det känns som att inte ha en sko. Egentligen är det inte bra att ha platta skor för då bli hålfoten konsitg typ. Men jag har ju mina nya högklackade men jag måste lära mig gå i vanliga skor haha. Jag har vant mig för mycket att gå i dem och när jag väl vill ta mina Converse så känner jag mig så liten hehe.
 

 
 
(fast Conversen hittade jag ju inte, de har bara funnits i hallen.)
 
 

onsdag

Gör inte så mycket just nu, imorgon är det bara hantverks. Wihoo!. Ska väl fortsätta med att skissa av mallen till en till tröja jag håller på göra. Ni kan få se den senare den här gången blir de nväldigt enkel och långärmad i ett jätte mysigt tyg.
 
Nu vart jag jätte trött känner jag, men imorgon ska mamma lämna tillbaks tröjan där. Jag har sett en super fin kofta som står utan för H&M den fanns i svart, grå och begie/brun tror jag. Men jag ska ta och köpa den svarta den har som inga knappar/dragkedja och så är det jätte mysigt tyg, vet inte hur man ska beskriva den..kollade på hemsidan deras om den fanns men nej, så får väl visa när jag köpt den om den finns kvar då!;)
 
Vill ha sommar igen! (arkiv bild).
 
 

aldrig mer..

Har käkat lite godis inte ens mycket och jag fick super ont i magen!:( Dör typ..
Ska aldrig mer käka godis på en vardag haha, jag brukar inte äta godis på vardagar men någon gång kan man ju få göra det men det verkar som att det inte vill just idag.
 
Så har lagt ifrån mig påsen nu.
 
 
 
Okej lite "glada" bilder men tog de innan jag började käka...
 
 
 

Jennys blogg.

Tänkte säga att min kompis Jenny har skaffat sig en egen blogg, hon har ju haft eller det har den fortfarande en blogg tillsammans med Julia:) Men de har också två egna.
 
Så tänkte vara snäll som kompis och länka den så hon kan få lite läsare!
 
HÄR kan ni klicka på för att komma dit.
 
 
Ps! Såg att jag fanns där på bild hihih, i menyn och några andra:)

godis:]

Kom hem för ett bra tag sedan, idag så var det ju prov och det gick väl hyfsat bra. Iallafall glosorna men nja grammatiken och det där konstiga frågorna i slutet..det var svårare.
 
Nu är det så slut med plugg för den här veckan iallafall, dock så kommer det ett på tisdagen och näst nästa vecka matte prov!!:( På tisdagen har vi ett litet prov om symaskinensdelar och om Trikå.
 
Så nu kan jag slappa lite igen och med att "fira" det köpte jag en litet godispåse på Hemmakväll, inte mycket men det är då godis;) Funderar på att göra kladdkaka senare ikväll. Okej nu måste jag låta som värsta söt sugna ungen här men nej, eller ja?! Men iallfall så var det 100år sedan jag bakade, jag är serös det var typ 100år sedan..förr då bakade jag hur mycket som helst men nu har det som lagt sig.
 


Så där mycket köpte jag haha, inte mycket som sagt..men det är ju bara en vardag så.
 

Godnatt.

Ska nu ta och göra mig redo för sänge, har nämligen pluggat och sett Hollywood fruarna nyss:)
 
Har bestämt mig och att lämna tillbaks t-shirten jag köpte idag..hade en mer bild av den hur det kunde bli en fin outfit men när jag prova den hemma så ändrade jag mig, desutom så satt den inte så fint på mig heller hehe (provade den aldrig på affärn) som tur har man ju bytesrätt och har ju var lappen på den och kvittot så:D Man ska ju inte känna sig osäker för då är det ju lika bra att lämna tillbaks den så kan man köpa något annat istället som man trvis med!:) Kan få sådan känsla ibland när jag köpt vissa saker typ "ååhh nä det här var inge bra köp" och så ligger den bara i garderoben.
 
Men nu så säger jag godnatt!
 
Ps! Fick inte ta med mig plagget idag..vi skulle visst redovisa den i klassen såå..
 
Bjuder en bild på Teo för jag har inga nya bilder..

mycket att göra!

Sorry för väldigt dålig uppdatering men har typ inte varit hemma sen skolan..åkt omkring i bilen med mamma och gjort äranden sen jag slutade 13.05 sen skulle vi hämta pappa sen så var det att vara hemma ett litet tag sen till stan igen för jag hade ögonundersökning idag bokad 16.30 sen så var jag och mamma på stan och kollade om kring. Jag shoppade mest haha!;)
 
Snart är det mat och jag ska nu ta och plugga engelska som bara den, provet är imorgon! Tur att jag ändå känner mig säker, det är en bra känsla då man känner så:)
 
Men jag bloggar väl senare ikväll.
 
Vad jag köpte:
 


 
Köpte tröjan och denna mysiga och stora halsduk, sen en sak till ögona för jag hade något minns inte vad det hette, men det var inget farligt iallfall!

you're something special to me, whatever happens.

 
Gissa vad jag åt till middag? En kycklingburgare från Södergrillen:D Gissa om jag blev glad när mamma och pappa sa att vi skulle beställa istället för att äta palt haha! Ni som bor i Skellefteå, prova käka mat från Södergrillen det har jätte god mat!
 
Vädret idag har varit riktigt piss väder! Det spö regnade när vi jogg/sprang på gympan gissa om man såg ut som en blöt hund. Hoppas på bättre väder imorgon iallafall!
 
Just nu så har mamma och pappa farit på föräldramöte så nu får det se min Peplumtop som jag gjorde klart:) Hoppas på att få ta hem den imorgon!
 
Nu ska jag ta och plugga engelska, så nu är det bara att fokusera på det för de andra läxorna är klara. Dock är det ju ett engelska prov!
 
 

konditionstestet var inte idag...

Ja..alltså jag skojade bara om att det var konditionstest idag. Nä men flera trodde att det var idag men vi skulle bara se vars man ska springa/jogga. Sen fick vi prova på den ett varv, så två varv ska man springa då har man sprungit 2km;) Det var inte hur jobbig som helst eller ja det beror på hur det blir sen med konditionen då da.
 
Men om jag ska va ärlig, känns det mycket mer jobbigare att springa på en löparbana för då ser man hur stor banan är och man blir bara lite mer "oroligare" för hur det ska gå osv. Men om man springer som ute i naturen så känns det som en kortare bit så det är ju bra!:)
 
Men vi har det riktiga konditionstestet nästa vecka tror jag det blev.
 
En bild från i sommras^^

Need you now.

Har nu sett Partaj:D men ska göra mig klar för sängen nu så säger godnatt.
Håll tummarna för mig imorgon inför 2000m..kommer vara död i bena/kroppen för jag har ingen konditon.
Vi får väl se hur det kommer att gå;)
 
 
Godnatt!

Gangnam Style

Okej bara så ni vet är jag inte efter och allt, jag såg den här videon när Foki la upp (i sommars) den så tyck inte att jag är efter nu;) Jag har bara inte bloggat om det eller något. Ni kanske vet om den här låten och typ folk från hela världen och den fick väldigt mycket likes. Även om man inte fattar koreanska så är den ganska bra ändå, när jag först såg den så tyckte jag att videon var väldigt konstig!! Som kanske många andra tyckte också?:P
 
Haha tänkte bara säga att jag lärt mig den där dansen nu också haha!
 
Ni som inte sett den ännu så här:
  

Höst.

Tog lite bilder ute för ett tag sedan, det var så fint ute nu när solen höll på gå ner:)
 
 

en söt liten sak

Har nyss ätit middag, ska fortsätta plugga lite nu sen bara ta det lungt:)
Ikväll är det ju premiär av Partaj, det ska jag se.
 
Men på tal om rubriken, Teo är så söt ibland haha! Speciellt idag när jag fotade han, titta:
 
 
 
 

ko-fot.

Gör inte så mycket just nu, alltså det är en helikopter här omkring där jag bor som flyger hela tiden typ fram och tillbaks! Den var hel blå kan ju vara en polishelikopter men brukar de vara hel blåa? Aja, vet inte vad den gör om det är polis så kanske det söker någon..för den är här flera gånger och man hör den köra förbi.
 
Har iallafall fått klart matte läxan så det känns bra nu är det bara engelska det som mest är svårast är nog grammatiken tycker det är jätte svårt ex. motsvarigheter till svenska "det" osv.
 
Bjuder på min sämsta humor här också med en bild:
 
 
Jepp vi här i Norrland går med kosor på sockarna, nej jag skämtar! Har bara på mig de här hemma..
Det är hur gammla som helst inte för att dem är ruttna och självklart finns det något som kallas tvättmaskin..men jag har haft dem länge i min socklåda.
Men som i rubriken, ko-fot=kofot (jag har kossor på sockarna och sockar sitter fötterna).

news nails

Gjorde tidnings naglar idag;)
 
Ingen bra bild men ja ni får leva med det:P

press på mig själv-prov-läxa-2000m

Godmorgon på er alla, eller jag vaknade vid 9 ungefär. Men vaknade upp till ett härligt och soligt väder:D Hoppas dagen fortsätter så. Iallafall så förlorade vi igår hehe 3-2 om någon undrade hur det gick..
 
Nu ska jag ta och städa mitt rum sen blir det plugga plugga och åter igen plugga!
 
Den här veckan känns som att jag sätter jätte mycket press på mig själv, för gissa vad!? Imorgon har vi konditionstest och vi ska jogga/springa 2000m (2km) och jag kommer vara en tjurskalle och springa så man får bra tid osv. För på teorin så pratade vi om detta och hade något om hur mycket syre vi får in och att vi ska kolla sen hur mycket tid vi tog på oss sen får man ut värdet av det på nån "skiva" minns inte vad den hette och i 9:an då sprang jag på 12 min och något och när jag kollade vad 12 var på skivan där så var det typ inte bra eller jo fast inte jätte bra då. Fick typ 35..och det verkar som att det är sämst såå..ja man kan ju önska att man sprang detta på 7min då är man ett MVG barn faktiskt! Haha;)
 
Nä men kommer iallafall kämpa och jag hoppas på bra väder, lägger alltid 100% i gympan typ.
 
Bild från i morse och nu ser jag massa moln komma så, njut så länge det varade!
 

Skellefteå AIK.

Alltså jag har ju helt glömt bort att skriva detta men ja, hockey säsongen är ju igång nu och så klar hejar jag på det lag vi har här hemma! Nämligen SAKI (Skellefteå AIK)..egentligen är jag inte hockey galen men jag tycker det är roligt att se när ens hemmalag spelar:D Just nu så ska de eller ja det kanske redan spelar mot Luleå...haha fiender..nä men jag hoppas på att vi vinner så. Vi vann ju för några dagar sen mot Modo 5-1.
 
Tänkte bara säga det, om det ens finns någon som är intresserad av hockey här som läser min blogg:P
 
 
Bild lånad från Google.

fint väder, foto och plugg.

Ja jag pluggade ju när jag kom hem, men jag var väldigt trött kan jag ju bara säga, somnade med huvudet i bordet ett tag. Men har iallafall lärt mig de första glosorna från en text nu är bara de andra sen allt annat:/ Alltså det här suger verkligen, jag får lite panik men ändå vill jag inte och jag vill lära mig osv. Jag hoppas den känslan försvinner vill inte ha det så här alla gånger vi har läxa/prov..och det har aldrig varit ett problem förr.
 
Men iallafall nu har jag haft en väldigt lång paus med pluggandet och nu ska jag börja med igen sen blir det att ta det lugnt ikväll sen fortsätter jag imorgon!:)
 
Kan ju bara säga att det har varit ett riktigt kanon höst väder idag sol,blå himmel och att se alla träden i olika färger alltså höstfärgerna då.
 
Men tänkte visa lite bilder från idag, om ni vill se mer så kan ni gå in på deras bloggar:)
 
 
 
Amanda var inte med och tävla den här gången men vi hälsade iallafall på Primus som hon rider:)
 
Härliga vädret^^
 
Matildas blogg HÄR
Jonnas blogg HÄR
Amandas blogg HÄR

plugg..

Har nyss käkat lunch som bestod av nudlar, sen har jag ju varit på stallet och fotat:) Men ska överföra bilderna senare för nu måste jag verkligen plugga!!
 
Så bloggar senare, ha en trevlig dag:)
 
Teo^^

Mintchoklad mousse.

Efterrätten som mamma gjorde var jätte god!:D
 
Nu så ska jag fixa mig och göra mig redo för sängen sen ladda kamerna inför morgon dagen, blir att vakna tidigt ska vara där halv 9! Så ingen sovmorgon..:P Men vad göra man inte för sina vänner?
 
Godnatt på er alla!
 


still in love with you.

Har nyss målat naglarna och lyssnar just nu på musik, är godis sugen också hehe..men mamma har gjort en efterätt idag som vi ska ta vi åtta:)
 
När vi var på stan så hittade jag massa fina nagellack! Men näst nästa vecka så för jag resten av lönen och då blir det att shoppa igen, vi kommer troligen fara till Umeå någon gång då:) Satsar på några höstaktiga kläder. Så jag längtar till det.
 
Hittade ingen passande bild, så tog den här som jag tog när jag fotade Amanda och Matilda^^
 
 

fota imorgon, lokaltävling.

Har nyss käkat middag, idag blir det bara att ta det lungt. Sen i helgen ska jag plugga massor sen imorgon ska jag även upp tidigt för att fota Matilda och Jonna det har en lokaltävling igen och det är dressyr också:D Så fotouppdrag imorgon.
 
Ha en trevlig fredag!
 
 
 

Peplum Top made by me.

Gissa vad jag är klar med...min tröja!!:D Är så glad och nöjd över den att jag vill ha den hem nu, men nej vi skulle klä på manekängerna med våra kläder för att föräldrarna kunde se dem på måndag när det är föräldramöte;) Men får ta hem den senare och använda den.
 
Det jag har gjort är en Peplum Top och så är den marinblå och har en guldkedja bak i ryggen. När jag har tagit hem den så ska jag ta bättre bilder:)
 
 
Så blev den, vad tycker ni??:)

Dallas (inte serien då).

Idag fick vi ju sluta tidigare, 11.45 wihoo! Sen hade jag varit jätte sugen på Subway, men sen bestämde vi oss för att äta på stan istället för på skolan (vi slutade efter lunch så) men vi bestämde oss för Dallas istället, det var jätte gott. Tog en kycklingtallrik:D 
 
Jag for dit med Linneá, Lina, Linda och Elin(Lindas vän) :) sen efter det så gick vi ett tag på stan och nu är jag hemma, eller jag kom hem för ett bra tag sedan. Nu är det äntligen helg!!
 
Så himla onyttigt det ser ut men det var gott..och ja alla sallad ligger under såsen:S

The Truth About Love.

Har nyss pluggat lite och det börjar väl gå bättre:) Imorgon är det fredag sen helg.
Är väldigt trött just nu, så ska ta och tvätta bort sminket så det är gjort!
 
(instagram @elinnjonsson följ mig gärna:D ).

You're the one in my life, you're the inspiration.

 
 
Kom typ kanske hem för en timme sedan? Idag har dagen bara varit lugn..tror att jag kan bli klar med tröjan imorgon, eller jag hoppas då på det!:D Tror också att det var imorgon att vi får sluta tidigare för att vi hade längre lektion i tisdags. 
 
Idag så pratade vi om modevisningen som vi (Hantverks linjen) ska ha på öppethus, alltså att 9:erna får komma och kolla på. Samma sak gjorde jag förra året, jag kom för att kolla på HV-linjen och då hade det modevisning också.
Sen skulle vi välja ut 2 från klassen för att vara med som i gruppen som bestämmer (med 2 & 3:er). Men det var som ingen som ville (eller så kanske inte någon vågade att säga det i början?) men jag kunde "ofra" mig själv haha..så vi ändå kunde få va med i detta och tycka osv. Linneá hängde också på:) Så nu är det bara att planera, verkar ändå skoj typ teman osv. Sen vet man inte om man vill gå på catwalken? Vi får väl se..
 
 
 

please let me hold you.

Nu ska jag göra mig i ordning för sängen sen sova, imorgon är det bara hantverk. Skönt, har också hälso samtal med sjuksköterskan imorn också;) (som alla ska ha)
 
Godnatt!
 
 
 
 
Justgirlythings

ingen motivation..

Har pluggat nu, alltså jag är verkligen less på att plugga. Finner ingen motivation till att göra det heller, eller jag vill ju klara skolan osv. Men verkligen inte idag, är trött och orkar inget! Förr (ja i 9:an då da) då var jag som nu ska jag plugga och så gjorde jag det ordentligt. Men nu nej, vill inte..
 
Konstig känsla, nej jag skojar en normal känsla för många. Men det kanske inte är så bra att bli skoltrött redan nu när man nyss börjat gymnasiet. Men jag har iallafall tänkt sluta plugga för idag och gör det imorgon istället och dagarna framöver, så kanske jag har mer motivation till det.
 
Det som också är att det här är typ de seriösaste vi ska plugga in för, ett prov. De senaste veckorna har vi som bara fått lite engelska läxor och matte men inte så att man tycker att det är för jobbigt.
 
Arkiv bild^^

Plugg!

Nu ska jag ta och träna in glosorna och allt! Usch, får lite panik nästan. Har också matte läxa att göra tills på måndag men den gör jag imorn. Nu är det engelska som gäller (prov nästa vecka):(
 
Bäst och göra det nu så jag inte sitter där dagen innan i flera timmar..jag vet att det kanske inte var så mycket om man tänker på de som går de tuffa linjerna typ teknik och natur..men jag är en sådan där pluggis och ändå fastnar det inte så mycket haha:P Men jag plugga ändå mycket och gör mitt bästa!
 


(så gul jag vart:S)
 

It feels like

Ska nu ta och ta lite kvälls fika sen göra mig redo för sängen och försöka sova! Somnade nämligen igår kl 12 för jag inte kunde sova..
 

Mitt hår.

Alltså jag längtar tills jag får ännu längre hår, eller ja lika långt som förr!:) Om någon minns så klippte jag ju hur kort som helst typ innan Nyårs..och nu har det väl vuxit på ganska bra här, fatas väl någon cm för att det ska va som förr:P
 
Lite bilder:
 

Detta var håret på julfesten i 9:an^^
Håret innan jag klippte mig^^
 
Sen vart det så där kort!:S^^
 
(ska ha mittbena)
Och det här är bilder från igår, det ser längre bak ut en fram..så nej jag tycker att jag inte har långt hår hehe:P^^
 
Men jag vill som ha längden på håret som bilden från hur jag såg ut på julfesten.
 

Sen har jag funderat på en annan sak om man ska saffa någon nyans i håret, jag tycket jag har så tråkigt hår!
Min orginal färg är svart/brun (jag har aldrig varit kolsvart, det syns bättre i verkligehten). Kanske ombre eller slingor? Hehe, nä jag vet inte riktigt. Är avis på er som är blonda och brunetter..ni kan ju iallafall göra nyanser i håret.

JustGirlyThings.

 
 
 
 
 
 
 
 
JustGirlyThings
 
Har typ blivit besatt av att varje gång kolla på bilderna, de är så finna och vissa texter stämmer så bra!

11 september.

Sitter och lyssnar på musik och har nyss pratat med Krille som hjälpte mig med skoldatorn att få internet att funka hemma! Tack igen:D
 
Annars idag har dagen rullat på som vanligt, snart klar med min tröja..har fått dit volangen nu då:)
Nu ska jag ta och plugga lite engelska (prov nästa vecka) kan skriva in glosorna typ på Glosboken elller något.
 
På R-tiden for de flesta hem som man också kanske kunde ha gjort, men behövde visst inte ens ha varit där..men var där iallafall. Satt med Jonna och Amanda:)
 
Imorgon ska vi inte ha gympa utan teori så skönt att slippa en tung gympa väska!
 
Dagens outfit^^

kan inte..

Ska göra mig klar för sängen nu, har sett X-factor för ett tag sedan:)
 
Imorgon så har vi R-tid så istället för att vänta länge tills den börjar så ska vi typ ha en halvtimmes längre hantverk sen skulle vi typ på R-tiden ha något elevråds grejs alla förstaårs elever skulle då va med på det.
 
 
 
Alltså jag kan verkligen inte locka mitt hår, provade idag. Det blir alltid som en buske! Dock kanske det inte syns på dessa bilder men om jag tittar rakt fram så..är glad för er som kan hantera en locktång/plattång och göra fina lockar!:) Jag använder då plattången för att göra lockar.
 

One last time.

Stannade kanske en timme till på skolan för att hålla Amanda sällskap tills Jonna slutade, de hade typ delat på klassen i nått ämnen;) Sen cyklade jag hem.
 
Annars har dagen varit normal, dock en seg måndag när man inte orkar göra något. Men imorgon har vi ju hantverks efter lunch så de blir det roligt igen. Vill bara bli klar med min tröja, eller igentligen är det som en volangtröja jag vet inte riktigt vad man kallar dem? Men ni kommer ju få se den sen!
 
Vi fick också idag veta att nästa vecka på onsdag så är det prov..i engelska, usch..Men ska ta med mig den imorgon och börja plugga. Dock var det kanske inte så farligt bara det vi har gjort de här veckorna...men det känns som man har glömt hur man gör läxor? Hehe, i slutet av 9:an var det ju inte så mycket läxor. Men det var som det vanliga texter, glosor, gramatik.
 
Allvarlig?:P^^

rubriker är svåra ibland..

Sitter och lyssnar på musik och chattar med Jenny, har nyss packat gympa väskan. Ska ta och gör mig snart klar för sängen och sova, skola imorgon! Såg på X-Factor ju och det var väl bra:)
 
Godnatt!
 

X-Factor

Kl. 20.00 är det X-Factor svenska, ska ta och se det:) Alltid roligt att se på, dock så brukar jag inte se så mycket sådana program som Idol, The Voice osv..
 
Kommer säkert hända att jag inte alls följer detta varje vecka heller:P
 
En bild på mig idag^^

Snow white and the huntsman

Som rubriken, så såg jag Snow white and the huntsman nyss:D Riktigt bra, har inte sett den förut. Alltid när man ser sånna filmer där det oftast är prinsessor osv..så får man värsta tanken ba:
- Alltså jag vill också leva mitt liv så där..fast jag förutom dödandet då da (så tänker jag ibland).
 
Men ja den var bra, så ni som inte har sett den ännu gör det:)
 
Nu  ska jag ta och fika detta ballerina, mjölk och yoghurt^^

söndag.

Godmorgon, eller jag vaknade för ett bra tag sedan. Idag så händer det ju inte så mycket, ska kanske se en film annars så vart jag typ sugen på att spela The Sims haha;) Det var länge sen, när jag spelar det så är det som en period sen slutar jag.
 
Jag och Teo imorse;)^^

söta Teo.

Ska nu ta och göra mig i ordning för sängen. Vill se VMA men tyvärr så har inte vi MTV längre:( För vi som bor här i området så bytte föreningen tv bolag eller vad det nu kallas så:/. Men Jenny har varit snäll och spelat in det både åt mig och Britta hihihi:) Annars får man väl vänta tills det dyker upp någon stanns, Youtube? (vet att det var igår men vill ändå se det)
 
Imorgon har jag inga planer, matte läxan är klar. Vet iallafall att morbror ska komma hit och fika!
 
(instagram @elinnjonsson följ mig gärna!)
Haha, en bild på Teo idag. Han hade alla sina leksaker i ett hörn och låg brevid dem:] söt.

 
 
 
 
 
photo source
 
 
 
 
Alla bilder från: JustGirlyThings

Ready or Not.

 
 
Såg på lite kommentarer och jag vet inte om den här är ett Disney program eller att den finns där. För jag har nämligen inte Disney Channel här hemma så haha. Trodde det var en vanlig låt bara som fanns och att den inte hörde ihop med Disney. Så jag ser inte på Disney längre, det var typ några år sedan jag såg det..så har aldrig sett hur mycket det har utvecklats;)
 
Iallafall tyckte jag  ändå låten var bra.

Video inlägg

 
 
Jag vet att jag inte syns, sen är jag inte så bra på att göra video inlägg. Men jag gjorde det för er bara för att se lite annat än bara vanliga inlägg;)

What goes around comes back around.

Gör inte så mycket just nu, musik och ska städa mitt rum lite sen måste jag göra matten..annars händer det inte så mycket idag.
 

(tog en snabb bild nu)

I try to show how much I care.

Nu så lyssnar jag bara på musik och har tagit på mig min mysstickade tröja:D (man brukar ju säga mjukiströja eller något sådant, men nu är den stickad så!).
 
Bjuder på lite bilder jag tog nyss:
 


Min katt Cira och jag, sista bilden ja jag ser ju lite drogad ut där ja..
 
Sen måste man ju bara bjuda på sig själv också!:)
 
Men iallafall så blir det här sista inlägget för idag, så godnatt!
 

It feels right to be beside you.

Nu är det godisdags! Ser på tv med familjen nu:) Fick jätte ont i magen, alltså super duper ont..går inte att beskriva. Men nu gick det lite över, får ta det lugnt med godiset då.
 
Ha en trevlig fredag kväll!
 
 
Ååhåå, saknar sommare och denna helg. Den var bara bäst!♥

en trevlig dag på stan.

Har för ett litet tag sedan nu kommit hem;) Blev att vara länge på stan, men vi hade det jätte trevligt!
Fikade på Wayne's Coffee, vi var där ett bra tag också om snackade om massa saker. Sen gick vi på stan ett tag, köpte mig en ring på BikBok.
 
Annars har dagen gått bra, är super nöjd med min tröja jag håller på med. Alltså rikitigt nöjd, alldrig gjort något sådant snyggt på en slöjd/hantverk (ja slöjd kallas det på högstadiet). Ville bara forsätta men det får jag göra på tisdag!
 
Nu är det äntligen fredag, helg. Veckorn går jätte fort, känns som det var helg nyss ju?!:)
 


 

what am I doing without you.

Ska göra mig i ording nu för kvällen, märkte också nyss att Cira ligger i min säng trodde hon var ute i huset (alltså inte i mitt rum utan det övriga rummen osv). Ibland är hon gullig när hon sover och ibland är hon inte gullig..:P
 
Iallafall ska nu ta bort sminket och jag får hoppas på att vakna utan hals ont..gillar inte att sova när man är tät i näsan för då andas man med munnen (ja det gör man ju i vanliga fall också men aa..) och så när man vaknar då har man ont i halsen:/ Tufft liv man har va?;) (oseriös där).
 
 
 

förkyld..

Sitter och lyssnar på musik och är hur snuvig som helst, näsan är just nu som en kran! Sen är jag också tät i näsan och det gör inget bättre. Annars har skolan rullat på som vanligt, har hitta mitt marinblåa tyg och nu ska jag ta och klippa ut delarna. Sen på lektionen så följde jag med Linneá för att det hade inte kvar något vinrött tyg så vi fick gå till stan för att kolla på Olsson tyger (eller vad det heter?) men det hade inte heller vinrött tyg:( I trikå då. Så det var bara att gå tillbaks till skolan.
 
 
I veckan så har jag och några i min klass (AnaMaria, Linneá, Lina och Linda) planerat att fara och fika imorgon efter skolan någon stanns hittils så har vi bestämt oss för Wayne's Coffee:D Så det kommer bli trevligt. Men om det är propfullt med folk där så får vi leta upp nått annat ställe.
 


Haha, att man passar i glasögon (not!)

ny design.

Inte för att jag vet om ni kan se den? För Blogg.se gör massa saker nu såå:/ Men iallafall så ska det vara som rymden, dock är det nog bara en tillfällig tills jag har hittat på nått bättre och nyare bilder!:D
 
Annars vad tycker ni?
 


det måste ha varit du.

Har nyss käkat lite kvälls fika, hårdmackor och hälsofil (hehe, jätte intressant). Imorgon är det bara hantverk känns bra:)
 
Har också nu gått och blivit förkyld, snuvig..inte skoj. Men så är det ju i början av skolan, nya människor man är med olika bakterier osv, okej det lät lite äckligt men det är ju så!
 

when you tell me that, you love me.

Gör inte så mycket just nu eller jag lyssnar på musik, vart sugen själv på att göra om min design..sommaren är ju som över liksom:P Lite mer höstig ska den väl bli isåfall.
 
Har inga läxor heller, eller matten då men den är till måndag så tar med mig den imorgon. Idag på skolan så gick jag, Lina och Linnéa på upptäcksfärd i skolan haha. Vi har ju inte varit omkring på skolan så mycket, utan när vi har lektion är vi alltid i samma sal/plan;)
 
Sen på gympan hade vi ju Stadsorientering och det gick faktiskt väldigt bra min grupp tog alla och det gick exakt på en timme!
 
Bjussar på en gammal bild^^

Matildas design

Igår så fixade jag med min kompis Matildas design hon har nämligen skaffat en egen blogg också;)
 
Så här vart det:
 
 
Klicka på bilden för att komma till bloggen hennes, det är dock en tillfällig men ja så vart den och är vädligt nöjd:D
Har desutom lärt mig hur man sätter in en profilbild i menyn haha.

.

Gör inte så mycket just nu, lyssnar på musik och nyss målat naglarna:) Gjorde engelska läxan igår så då slipper jag göra den idag. Den är till imorgon så, det är som bara chill här:P
 
Imorgon på gympan har vi Stadsorientering, jag tycker ändå att orientering är roligt hehe. 
 

skoldatorn

Idag har skoldagen varit som vanlig, på hantverk så fick vi skissa på våra tröjor/t-shirt osv. Blev nöjd med min skiss nu hoppas jag bara att det blir som jag hade tänkt mig och att symaskinen håller sig haha.
 
Vi hade lite R-tid idag i en kvart bara, tur att vi fick ha den direkt efter hantverk annars hade vi varit tvugna att vänta typ tills 15.00 bara för att nån ska komma och ge oss papper och prata. Sen efter det så gick jag för att hämta min skoldator så nu har jag den:D Kan ju bara säga att den är mycket bättre än den jag hade på högstadiet..dock så är det något med att internet inte vill funka men får kolla sen imorgon. Det som är bra med den här att den har Windows 7 sen får man som installera vilka program som helst:)
 
När jag kom hem så tog jag lite fika sen väntade jag tills klockan skulle bli 15.00 och så gick jag och mamma till Vårdcentralen och så tog jag min 3:e spruta så inga sprutor med wohoo!
 

Så ser datorn ut^^
 
Min skiss, den ska va marinblå och ha en guldig dragkedja där bak och så en volang. Eller vad det kallas^^

pizza igår

Igår glömde jag göra det här inlägget, men igår till middag åt vi hemmagjord pizza:D
 
 
 

spruta imorgon

Nu ska jag ta och göra mig redo för sängen, imorgon är det inte lång dag heller så det känns bara skönt! Vi ska få skissa imorgon på någon tröja vi vill göra osv. Senare blir det att ta sprutan när jag kommit hem..något som jag kanske inte lika mycket ser fram imot, gillar inte sprutor så värst. Ska ta den sista sprutan nu för livmoders cancer (eller vad det var).
 
 
Sämst bild men visste inte vad jag skulle lägga ut för bild, så det fick bli en med en helikopter på:P Tog kort på den när jag och mamma var ute på promenad för en vecka sedan typ?

Hejj jag heter Elin och jag..

föddes så här, haha. Nej kanske inte dirket men tänkte bara bjuda lite på mig själv.
 
 
Självklart kan ni få en normal bild också:)
 


 

mitt schema

Jag skrev ju för något tag sedan att jag skulle visa hur mitt schema såg ut, så nu tänkte jag visa det;)
 
 
Ni får klicka på bilden så ni kan se det större för annars ser man inte så mycket om jag lägger upp den som den ryms i inlägget.
 
Vi har ett väldigt bra schema ändå tycker jag, inte så pass långa dagar, sen det här svenska som andra språk har ju inte jag.

in this world, I will find you.

Ännu en måndag avklarad;) Dagen har väl rullat på som vanligt, skolfoto och jag har ingen aning hur det blev och jag trodde att jag skulle få stå (som jag alltid ha gjort typ) men nej fick sitta. Sen är vi en väldigt liten klass:S Folk som har bytt osv så bara 11st som går, fast vi har ju de vanliga ämnen med RL men det räknas ju inte som våran klass till HV.
 
Mamma beställde skolkatalogen igår och man kan ju få se de enskilda bilderna direkt typ men det gick inte att logga in igen så får vänta tills bilden dycker upp på mammas mobil haha;)
 
Solen är framme nu också så typ "hallelujah"! Haha. Fast var lite varmt i min tröja men sådant får man ta.
 
 
 
Jag idag^^ Fast hade den nya vinröda tröjan jag köpte i fredags, men tog av mig den när jag kom hem.

love me for who I am.

Tror det här får bli mitt sista inlägg för idag, imorgon så är det skolfotografering!! Usch..man brukar aldrig bli bra på de korten. Vi har det iallafall på morgonen så, annars är det en helt vanlig dag. Ska ta och packa ner gympakläderna i min nya väska sen inte så mycket.
 
Ha en trevlig kväll!
 

You and me

Gör inte så mycket just nu tänkt göra matten så den blir klar:) 
 
 
När vi var ute och fotade som kom alla dessa fåglar på led (eller ja i ett V) så tog kort på dem, satte dit en passande text också.

Fina vänner

Nu har Amanda och Matilda dragit hem för en liten stund sen, det blev många bilder ute 310st! Som det oftast bruka bli. Tycker att bilderna blev bra och så klart var vi oseriösa på många av bilderna också, men man ska ju ha roligt:)
 
Men här kan ni få lite bilder:
 
 
 
 
Matilda^^
Amanda^^
Och så fick Matilda och Amanda nya profilbilder:D

godmorgon

Har nyss vaknat ska nu ta och städa mitt rum och fixa mig, sen blir det vid 10 eller 11 Matilda och Amanda kommer:D
 
Bloggar senare!
 

fotograf imorgon!

Ska nu ta och göra mig klar för sängen, är lite trött sen blir det inte så mycket sovmorgon. För Matilda och Amanda ska komma hit imorgon, trevligt med sällskap haha;) Ska nämligen fota dem imorgon så det kanske får några nya profilbilder, så det blir ju skoj!:D Får se hur vädret är om det är bra så fotar vi ute annars är vi inne.
 
Godnatt!
 
 

I still want you.

Gör inte så mycket till middag blev det varma mackor senare blir det lördagsgodis:D
Innan middagen fotade jag mig lite, så det blev en ny profilbild på Facebook!
 
Den fick det bli^^
Såklart är jag också oseriös när jag fotar mig själv haha:P

matte.

Nu ska jag ta och göra matten, något jag verkligen inte känner för. Men det måste göras, matte har aldrig varit min bästa sida och kommer nog aldrig bli. Ska göra alla uppgifter som vi inte har hunnit för vi typ börjar på ny sida varje dag.
 
Kan bjuda på lite bilder:
 

Hahaha, måste ju vara väldigt normal!?;)


Bjussar på en normal bild också^^:)
 

toffifee:D

Har nyss käkat lunch som bestod av nudlar, det var länge sen;) Följde med mamma och pappa till Solbacken köpte ny gympaväska och Toffifee haha, det var grymt länge sen jag åt det. Så ikväll blir det att käka det!
 



RSS 2.0