tisdag

Ska snart gå ner och se på tv och käka upp min glass;)
Har inte så mycket mer att skriva, bloggar mer imorgon när jag kommer hem från jobbet!
 
(våra rosor i trädgården har börjat slå ut^^)

Ben&Jerry's.

Idag var ännu en jobb dag avklarad! Vi gick en till runda i alla rabatter sen fick vi äntligen göra något annat:D Klippa av grenar i Pilträden (visst heter de så?). Vi ska även fortsätta med det imorgon, men det är faktiskt roligare det än att rensa rabatter. Idag var de verkligen ett varmt väder vi var jätte slut på förmiddagen och förlorade energin sen gick allt bara långsamt. Men sen efter att ha varit hemma och käkat lunch och vi började jobba igen så hade vi mer energi!:)
 
Sen när jag kom hem var jag jätte sugen på glass så jag köpte Ben&Jerry's :D Köpte både till mig och mamma men vi delade på de, vi har kvar också som vi ska ta senare till ikväll.
 
Nu ska jag bara slappa hemma.
 
 
Jag hittade lite jordgubbar i vårt jordgubbs land^^

I got this feeling on the summer day when you were gone.

Jag är verkligen riktigt trött, man blir så slut efter att ha jobbat. Man går omkring ute och rensar rabatter (det fick vi göra idag). Kommer ju få muskler av detta haha:P
 
Men ska göra en tidigare kväll idag, jag gick och la med ganska tidigt igår men jag kunde inte somna..
 
Svar till Ronja:
 
Oj vad fina de blev! :O ja ha sett många videos när folk gör tidningsnaglar som ser failade ut även fast de ä deras största hobby att hålla på med naglar :S skulle int du kunna göra en videotutorial elr bild för bild hur du gör det? :3
 
Svar: Tackar:D Aha..jo det skulle jag kunna göra annars kan man söka på Google men visst kan jag göra det någon gång! Får se om det blir video eller bilder..har bara min mobil kamera och den har inte så bra kvalite för filmer haha;)
 
 

hemma

Har kommit hem för ett tag sedan, vi slutar 15.00 inte 16.00. Men nu började det regna, tur att det har varit uppehåll medans vi har jobbat. Vi har resnat i rabatter idag:P
 
Haha fick denna fina keps idag också:)

Jobb- Vaktmästare

Har gjort detta inlägg tidsinställt så nu är jag säker på jobbet eller gör något.
Iallafall kan jag säga att mitt sommarlov är över och nu gäller det att jobba dessa 3 veckor och tills detta 3 veckor är klara så börjar jag gymnasiet! Fast jag har en helg ledig men det var ju inget haha:P
 
Så jag kommer inte kunna uppdatera så mycket förutom när jag kommer hem och det är väl vid 16.00.
Börjar kl. 07.00-16.00.
 
Men nu vet ni detta så:)
 
 
(har ingen passaden bild till inlägget men bjuder på dessa)

Börjar jobba imorgon!

Har nyss kommit hem efter att ha varit med mamma på en promenad med Teo, hon visade även vars vaktmästarna har sitt kontor och jag kan ju säga bara att det är hur nära som helst från mig kanske på 5min är jag där haha;)Så man kan inte skylla på att man är försenad!!
 
Men annars så idag så har jag käkat jordgubbar:D
 
Nu ska jag ta och tvätta bort sminket sen sova och imorgon blir det att stiga upp tidigt och göra sig klar sen drar jag till jobbet. Jag tjänar iallafall pengar! Det jag bara undrar nu är vad jag ska få göra om vem den andra är som jag ska jobba med:P
 
 
Okej i verkligheten är det inte så här mörkt ute^^!

Tidnings naglar

Ja som ni ser i rubriken, tidnings naglar. Det har jag gjort idag också:) Tycker att det är roligt att måla naglarna.
Sen när man provar nått som man aldrig har gjort!
 
Så här blev de iallafall:
 
 
 
Vart ändå ganska nöjd:) Men nu vet jag iallafall hur man gör.

Akvarell*

Hehe jag har alltid skrivt att jag har målat med Akryl men det är ju Akvarell jag målar med hehe...men nu vet ni det!
 
Tänkte visa hur det jag målade idag blev:
 
 
 
 
 
 

puss på dig Teo

Just nu så lyssnar jag på musik och målar med akryl igen:) Sånt kan man ju göra när vädret ute inte är så bra! Ni ska få se senare hur det blir.
 
Såg att jag hade vunnit Dagens blogg hos denna tjej HÄR, tack så mycket!:D
 
 
Tog denna bild idag på mig och Teo, han är ju verkligen munter..haha hans blick:
- Herregud så jobbig hon är!

folketspark

Idag är vädret inte alls bra, det har regnat sen nu är det hur fuktigt ute som helst! Imorgon ska det typ åska:( eller jag såg det på Msn väder men ska ta och kolla på Yr.no det brukar ha rätt! Men iallafall hoppas jag att det inte åskar imorgon inte så roligt att jobba då...Ja imorgon börjar jag jobba, 3 veckor.
 
Annars så kom jag nyss hem från att ha varit på Folketspark på loppis som det har varje söndag. For dit med mamma och Robin, jag hittade mig en tröja:)
 
Den köpte jag^^

Leopard naglar

Nu på morgon så gjorde jag leopard naglar:) Blev faktiskt ganska nöjd!
 
Ritade fläckarna själv med en svart permanent penna sen målade jag rosa nagellack på. Om ni vill göra samma sak så måla först nagellack på innan fläckarna...hehe permanent pennans färg kan va svår att få bort om man gör det direkt på nagel och det går inte så lätt bort med nagellacksborttagning, eller det går ju men man får gnuga;) Sen måste du ju också måla på ett lager på fläckarna!
 
 
 
Ser bättre ut i verkligheten^^
 
Ps! Har gjort också en ny kategori "Naglar".

2år idag!

Idag är det ett speciellt datum;) För två år sedan så flyttade jag från Burträsk till Skellefteå! (inte så långt i mellan men typ 4mil).
 
Bjuder på några bilder när jag hade typ nyss flyttat in här i huset.:
 
 
http://beautigirlmoon.blogg.se/2010/july/sista-dagen-packa-allt.html#comment  <--- Länk på ett inlägg när jag packade osv..dagen innan vi flyttade.

min garderob

Tänkte nu visa hur det vart med skynket för garderoben:)
 
 
 
 
Så där blev det:D Fast vi ska sänka stången så skynket är lite mer mot marken. Sen ska vi även stryka hehe lite veck..men dem är som cream vit färgade.
 
Ps! Om ni undra när jag (pappa) byggde garderoben så var det för ett ganska bra tag sedan.

städa

Har inte bloggat så mycket idag, men jag cyklade med mamma till Jacks och köpte godis som vi nu käkar och ser på tv:) Annars idag så har jag städat mitt rum lite och satt upp ett synke för garderoben (ni ska få bilder senare).
 
Haha bjuder på denna bild från när jag var liten^^

28/7

Dagens outfit:
 
Byxdress^^

det börjar närma sig.

Idag vaknade jag kl. 8 för jag hade ställt klockan på det. För nu måste jag lära mig att stiga upp lite tidigare, börjar jobba på måndag!;)
 
Iallafall igår kväll såg jag lite av invigningen av OS först tyckte jag att det var jätte konstigt men sen vart det ganska roligt;) Nån mer som såg det?
 
Idag är det fint väder, ska nog ta och sola. Vi hade tänkt fara till Byskehavsbad men nja..kanske nästa helg beror på vädret:)
 
Tänkte bjuda på bilderna som inte gick att ladda upp, det gick inte för att det var för stora.
 
 
 

har svårt just denna vecka att komma på ruriker..

Har inte bloggat så mycket, har inte haft så mycket att skriva. Men iallafall så har jag solat idag även om det var massa moln som kom så jag vart då inte så brun på den korta tiden, men när solen kom fram bakom molen så var det ett härligt solar väder. Om bara molen inte hade funnits så hade jag solat mycket mer längre. Måste också nog ta och byta bikini överdel när jag solar! Haha, man ser att jag har haft två olika den svarta som jag använder mest (för den är ny) den är som större och den jag typ använde förra sommaren var mindre. Ser ju väldigt fint ut haha;)
Faktiskt så har jag haft kvar min bränna från förra sommaren:S Lite konstigt men det har varit så men såg skillnad..
Eller så klart är jag ju blekare på vintern men man såg att jag hade haft på mig en bikini:P
 
Kanske inte det intressantaste inlägget men nu fick ni nått att läsa iallafall!:)
 
 

I'm not the kinda girl who gives up just like that.

Jag orkar inte!! Inlägget försvann och jag kan inte lägga upp vissa bilder för det vill inte laddas upp men de andra bilderna går bra...
 
Iallafall så skrev jag att jag chattade med Jenny, sen funderade jag på att sola men det kom massa moln så vi får se;) Den blåa himlen kan gärna få komma tillbaks.
 

Tv

Sitter just nu och ser på Dödligt vapen:) Dock så har man ju sett det några gånger.
 

rubrik..??

Har ju  varit med Alva på stan idag, var länge sen vi sågs så. Ni kan se i inlägget "klänning.." vad jag köpte;)
Men just nu gör jag inte så mycket, kanske sola men det kändes jobbigt att tvätta bort sminket haha.
 

26/7

Dagens outfit:
 

klänning..

Har fört tag sedan kommit hem från stan med Alva, vi gick runt mest och kollade. Väldigt mycket rea:)
Jag köpte mig en klänning, ni hörde det en klänning...jag som inte ens brukar köpa det förutom till speciella tillfällen typ skolavslutningen osv. Nä men den här var riktigt fin/söt:) För ett bra pris också!
 
 
 
Har tänkt använda den nu när min morbror fyller år om vädret tillåter!?

stan med Alva

Ska nu ta och göra mig i ordning halv 1 ska jag möta upp Alva på stan:)
Får sola sen, men det gör inget det kom nu ändå massa moln som säker kommer täcka solen då och då.
 
(det är jag på bilden, så ni vet hehe).

sommar vädret är äntligen tillbaks

Godmorgon, har nyss vaknat. Egentligen när jag vaknar vid den här tiden somnar jag alltid om till typ 11:P Men nej, ska upp istället. Måste lära mig detta nu när jag ska börja jobba på måndag!!
 
Iallafall så vakande jag upp till ettt underbart väder blå himmel och sol:D Äntligen lite sommar väder, så idag blir det att sola. Måste passa på att bli brunare kommer nog inte ha så mycket tid för det när jag jobbar!
 
 
 

hästar.

Har nyss kommit hem från stallet, det blev 503 bilder!;) Just nu så håller dem på att överföras så det kan ta en liten stund.
 
Nu har det överförts, så här kommer lite bilder:
 
 
 
 
 
 
 
Jag kanske lägger upp några andra sen men...annars så kan ni kolla på deras blogg HÄR, kommer skicka bilderna senare till dem:)

fotograf idag

Gör inte så mycket just nu men senare idag vi får se när det blir, så ska jag fara till stallet och fota Jonna, Amanda och Matilda :D
Det har nämligen nu igångsättning. Vi får se om det blir ute eller inne, beror på vädret. Det har regnat men nu regnar det inte, hoppas solen kommer fram!
 
 
 
 
Bilder från när jag fotade när det var dressyr tävling:)

Sommaren är kort

Har nyss sett på tv med mamma och pappa, det var Tomas Ledin glömt vad programet hette men iallafall var det efter Allsång på Skansen och så uppträde han där. Men det verkade vara en väldigt bra stämning där:)
 
 
Detta åt vi till middag.

solen

 
Är jätte hungrig men det är snart mat, pappa håller på att grilla kyckling:D
Ska senare dammsuga mitt rum kan behövas efter att ha ritat igår, massa "suddstumpar" eller vad man ska kalla dem ligger på golvet.
 
Iallafall nu har solen kommit tillbaks!:D Det blåser dock ute lite också. Hoppas att solen kan stanna här i veckan, vädret har inte varit så bra.

Akryl

Nu har jag målat klart, så här kommer bilder så ni får se hur det vart:
 
 
 
 
 
 
 
 
Det var det här jag målade/ritade allt är målat med akryl pennor sen målade jag med en pensel och vatten:)
Den jag är nöjdast med är nog hon i blått.
 

kreativitet

Har inte bloggat så mycket men det jag håller på med är att måla, så;) Ni ska få se sen hur det blir.
Det var för en stund sen sol men nu spö regnar det. Så då kan man ju passa på att rita!
 
 
 

;)

Har ritat i ett litet tag nyss men har lagt bort det nu. Blev inge bra i slutet som vanligt. Alltid om jag ska rita så blir det bra i början och när man vill fortsätta så blir det bara dåligt. Så då lägger jag undan allt haha.
 
Men iallafall så när jag skulle hämta en stiftpenna i lådan så lossnade handtaget med träbrädan och allt hahaha!! Pappa var också där så vi skrattade. Mest jag för jag har så dålig humor, skrattar typ åt allt och när saker lossnar haha ex. ett handtag:D Eller man kanske ska säga att jag är lätt road!
Men nu har pappa satt fast den.
 

I was here, I lived, I loved.

Lyssnar på musik just nu:) Ska snart hoppa in i duschen. Idag vet jag inte vad som händer får väl se, inte så mycket nog. Har bara denna vecka kvar så måste göra något roligt snart:P Jobba nästa vecka, måste också börja ställa klockan...känns som att det inte kommer gå bra. Jag börjar typ 7?
 

skype

Har nyss pratat med Krille på Skype;) Och nu gör jag inte så mycket.
 
Men det här får bli mitt sista inlägg för ikväll så.
 

söndag.

Ska ta och gå ner och se på tv, men iallafall det har spö regnat här med nu är det sol:) Det regnade inte lite.
Har målat naglarna också fick bli fransk manikyr.
 
Idag så var Cira och gömde sig haha, inte för jag vet varför katter alltid gillar att va i lådor och påsar men:
 
 

asiatiskt

Till middag idag blev det lite asiatiskt:) Länge sen vi åt det.
 

pyssla

Lyssnar på musik just nu, har för ett litet tag sedan rotat i massa foton och fotoalbum;) Roligt att kolla, men jag sökte faktiskt efter ett speciellt foto dock så hittade jag det inte men tog några andra;) Ska nämligen göra ett födelsedags kort för snart fyller min morbror år:D Eller ja typ om en vecka och några dagar.
 
Så ska snart ta och pyssla med det, men annars så har jag pysslat med lite annat tog en ram och knåpade ihop det snabbt.
 
Ni kan få lite bilder:
 
Det var det här jag pysslade ihop, som ni kanske minns fick jag detta av Jenny det var choklad och tuggummi.
Nu så hänger denna vid mitt nattduksbord^^
 
 
 
 
Hittade bland annat dessa bilder på mig, från när jag var liten. Det är inte dem jag ska använda till kortet så ni vet;)

where you been all my life.

Vädret idag är inte roligt, molningt och lite blåsigt:( Jag hoppas verkligen att sommar vädret kommer tillbaks!
Tycker att i år denna sommar har det inte varit ett toppen väder, bara ibland. Jag har inte ens hunnit bada:O.
Dock så är ju sommaren lite kortare eftersom man ska sommarjobba;)
 
Idag ska jag inte göra så mycket duscha sen nu tror jag att jag ska måla naglarna.
 
Ps! När jag gör mobil inlägg så kan jag inte lägga in nå bilder även om jag vill, har inte Blogg.se appen eftersom jag har en android och inte Iphone.
 
Bjuder på en liten random bild från när jag var hos Jenny;)

goodnight

Ligger just nu i sängen, ska ta och sova. Måste nog börja gå och lägga mig tidigare nu när jag ska börja näst nästa vecka med att jobba;)

Man hör då dunka dunka musik från Trästocksfestilvalen! Idag är det ju sista dagen den är. Hoppas det blir lika bra som nästa år:)

helt slut

Har nyss käkat middag, jag är hur trött och slut som helst! Skulle kunna somna när som helst, håller nog på att bli förkyld:( Blää vi inte bli sjuk ska nästa vecka börja jobba! Får bli snabbt frisk.
 
 
Bjuder på en väldigt ful bild på mig och Teo, haha.

I'm fine, nothing's gonna knock this girl down.

För ett tag sedan så var jag med mamma och handlade lite till ikväll, vi ska ta och äta grillat till middag mums!:)
 
(texten är från låten: Settle Down med No Doubt)

det måste kännas i ditt hjärta på riktigt.

Jag gör inte så mycket just nu musik och kör lite Wordfeud på mobilen;) Idag har jag ingen aning vad som händer. Får väl se vad dagen bjuder på:)
 
 
 

Tears of the sun.

Sitter och ser på Tears of the sun men just nu blev det reklam;)
 
Har inte så mycket mer att säga, skriver mer imorgon.
Kan bjuda på en bild på mig idag.
 

Persika

Ska gå ner nu och se på tv med mamma och pappa, har denna fredag kväll käkat glass;)
 
 
 

fredag.

Har för en stund sen ätit middag och nu gör jag inte så mycket. Annars idag har jag följt med mamma och handlat lite sen inte så mycket mer:)
 
Jag har inte så mycket mer att säga så, skriver senare.
 
Börjar få långt hår igen, dock så måste jag klippa mina toppar snart;)

20/7

Dagens outfit:
 

Igår kväll!

Vaknade för några timmar sedan typ. Tänkte berätta lite mer om vad som hände igår även om jag typ berättade alla nästan hehe:P
 
Jag mötte upp Matilda, Tove, Jonna och Amanda sen gick vi in på festivalområdet först gick vi omkring sen gick vi mot Campustältet där Lilla Sällskapet uppträde dom var bra!:) Sen gick vi bara omkring tills kl.23.30 då skulle Maskinen börja spela och det var hur mycket folk som helst men vi hade varit där ett tag så vi fick väl ganska bra platser att stå på, vi stod som i mitten och trängdes med alla. Om man hade ställt sig nästan längst fram hade man nog blivit mosad!;) Men folk knuffades och dansa som galningar. Men Maskinen var jätte bra och det va bra stämning sen när Alla som inte dansar (är våldtäktsmän) då blev det att hoppa och vifta med händerna och sjunga haha! Träffade även Jenny där och hennes sällskap sen när jag skulle hem träffade jag Jenny(en annan Jenny som jag känner) och vi pratade ett tag. Sen drog vi oss hem:)
 
Tog bilder men jag kan inte lägga ut dem eftersom det var kamerapolicy så man får inte publicera ut nå bilder:(
 
Som ni ser på bilden gick jag och la mig vid denna tid^^;)

alla som inte dansar

Har nyss kommit hem från en kväll på Trästocksfestivalen!:) Det har varit roligt gick ju där med mina kompisar (Matilda,Tove,Jonna o Amanda) träffade även Jenny där och hejade på henne o pratade lite:) Först så såg vi Lilla Sällskapet senare mot kvällen såg vi Maskinen och de va inte lite folk där! Stod och trängdes och typ slogs för mitt liv när alla puttade en hehe okej kanske inte riktigt så men. Iallafall var det bra stämning vissa var vilda än andra haha;)

Men jag bloggar mer imorn ska sova snart!

far snart

Ska alldeles snart ta och fara till trästocks och möta upp Matilda, Tove, Jonna och Amanda:) blir att se Lilla Sällskapet och Maskine och flera som jag inte ens vet vem de är:p kommer bli skoj. Tyvärr kommer det inte bli några bilder i bloggen för de har kamerapolicy man få ta kort men inte lägga ut dem för man måste ha deras medgivande alltså artisterna;) så det måste jag respektera aha!

Ha en trevlig kväll för de ska jag ha:D

det kallas dörr Jenny..

(rubriken kommer bara från när jag var med Jenny i helgen haha..när vi spelade hos Krille)
 
Gör inte så mycket just nu lyssar på musik, det vi gjorde på stan gick väldigt snabbt så nu är det bara att vänta ungefär i en månad nästan tills jag får legitimationen:)
 
Annars när jag kom hem tog jag en glass sen så idag har pappa bakat bröd så jag smakade;) Teo ville också gärna smaka, den lilla tiggaren;)
 
 
(Teo försöker ge ledsna hundblicken :P ).

19/7

Dagens outfit:
 
 
Får se ikväll vad det blir att ha för kläder då, kanske inte shorts. Mot kvällen är det ju svalare.

Trästocksfestivalen idag!

Vaknade kanske för en halv timme sen. Ska snart fika och fixa mig sen blir det stan idag (igen hehe) för vi han inte med banken osv. Att skaffa det vi ska ha till legitimationen;) Förutom fotot då.
 
Solen skiner men det står typ på vädret att det ska vara molningt alltså ingen sol. Men molen kanske kommer senare?:( Det ska då inte regna iallafall som tur är, för idag är det ju Trästocksfestivalen som gäller!:D Då vill vi ju inte att det ska regna.
 
 
 
Bjuder på två bilder från igår.

min nya mascara

Provade min nya mascara för ett tag sedan (tvättade bort mitt andra) och den är skit bra! Den bästa jag har haft, även om jag har typ sagt det om min förra men nej, den här klår nog alla andra mascaror jag använt;)!
 
Så här blev resultatet:
 
 
 
Om ni också skulle vilja köpa den så heter den: False lash effect mascara 24h (hour).

pappa håller det han lovar;)

Mamma och pappa kom nyss hem från att ha handlat mat, för någon dag sedan kollade jag och pappa i tidningar typ ICA Maxi osv. Då var det typ 2 glasskartonger för blabla minns inte priset:P Men då var det som att vi skulle köpa det sen påminde jag om det idag och pappa håller det han lovar, haha:)
 
 
 

I can only imagine what it be like.

Kom hem för ett tag sedan efter att ha varit med mamma på stan:D Köpte mig mascaran och shortsen! Sen köpte jag och mamma tillsammans ett armband som vi båda kan ha. Tog även kort på mig på Expert till legitimationen;) Haha inte världens finaste men det fick bli så!
 
 
 
 
Inte så bra kvalla, men tog bilderna med mobilen;)

18/7

Dagens outfit:
 
 

forever young.

Sitter och lyssnar på musik och chattar på Skype med Jenny:) Ska ta och tvätta bort sminket och göra mig klar för sängen snart. Blir att stiga upp tidigt imorn om vi ska hinna allt;)
 

food

Till middagen så blev det grillat, mums! Senare tog jag och plockade en rabarb i trädgården och tog socker till. Det var verkligen länge sen;)
 
 

blir stan imorgon också

Har nyss käkat lunch och har kommit hem för en stund sen. Vi kollade mest bara på stan eller först så for vi på banken och jag fick fylla i pappren osv. Ska nämligen skaffa ett konto och sådant:D Så vi ska imorgon också på stan och ta foto på mig (haha) som jag ska ha till legitimationen.
 
Annars gick vi runt och kollade i affärer, hittade ett par shorts på Ginatricot som jag provade! Får se om jag ska köpa de imorgon;)
 
 
 
Inte så bra bild men, det är mycket mer cerisrosa sen kommer jag nog ta bort "skärpet"! Men annars satt dem som smäck på mig;)

17/7

Dagens outfit:
 
 
 

att de ska va så svårt att välja rubrik..

Har varit vaken ganska länge men igår så blev datorn alldeles knäpp, jag tryckte bara på en uppdatering sen vart skärmen hel konstig. Men nu imorse så fixade det sig, efter flera minuter med pappa när vi kollade vad som var felet. Sen fick den uppdatera sig en gång till igen och då blev allt normalt igen som tur:)
 
Snart gissar jag på att det blir frukost snart sen ska jag tvätta håret och fixa mig! Sen blir det väl stan med mamma och pappa.
Idag är det också bra väder, så man kanske ska sola mer?;) haha.
 
Bild som jag tog igår mot solen, vart lite konstig typ regnbågens färger? Men den var ändå ganska cool.

stan imorn

Har nyss målat naglarna klart:) Fick bli rosa/korall färgen, som jag hade på avslutningslunchen på skolan. Om nån ens minns när jag bloggade om den. Men iallafall så ska jag göra mig klar för sängen ska upp tidigare imorgon ska med mamma och pappa på stan och göra några äranden. Snart måste jag lära mig att stiga upp tidigare! Den 30 juli börjar jag ju jobba, börjar typ vid 7 tror jag:O kommer vara döds trött, haha. Men man får tänka jag göra detta för pengarna!
 
Känns ändå surt att jobba sista perioden, jag slutar den 19 augusti och gymnasiet börjar typ den 20:e. Som tur är 19:e en söndag så jag har iallafall en helg på mig innan skolan börjar!
 
Så får njuta av dessa dagar tills dess, hoppas bara att det kommer vara underbart väder!
 
 
 
 
 
 
 

16/7

Dagens outfit:
 
 
Nu var bilden liten igen, jag vet inte vad som är felet jag laddar ändå upp de som jag bruka göra och det ska bli större än sådär faktiskt. Jag vet inte om jag gjort nått med mobilen?

Trästocksfestivalen

På torsdag tills på lördagen är det Trästocksfestivalen!:D Själv har jag aldrig varit där, hehe. Jag har bara inte velat typ. Men i år ska jag det! Med mina fina vänner Matilda, Tove, Jonna och Amanda, jag tror då att alla skulle dit(?).
Men det kommer bli skoj, det äger rum här i Skellefteå på Nordanå. Vi ska dit på kvällen och se Maskinen uppträda!:D Och massa flera andra artister, om ni vill se vilka så sök bara på google, skriv trästockfestivalen.
 
Det kommer bli skoj iallafall, får se om jag går med någon annan nån annan dag också. Det bästa med trästocks är att det är gratis! Ja förutom om man ska köpa nått då.
 
 
 
 

Bra mascara!!

När jag var hos Jenny så fick jag prova hennes nya mascara, jag har jätte mycket problem med att hitta en väldigt bra mascara. Just nu så är min mascara nästan slut:( Jag tyckte den var bra men den här var nog den bästa!
 
Mina ögonfransar satt uppåt böjda hur länge som helst, jag har ju nedåt böjda ögonfransar i vanliga fall. Något som jag dirket inte gillar. Men ska ta och köpa denna mascara:D
 
Den här mascaran^^ Bild lånad från Google.
 

Max Factor False Lash Effect 24h Mascara

heter den^^

Bukett

Har nyss städat mitt rum, så nu är det fräscht och fint;) Var även ute och knipsade några av mina favorit blommor i trädgården och satt de i en vas och ställde de på mitt rum.
 
 
Man kan ju hoppas att ingen äcklig insekt följde med de, hehe.

Skellefte Älven.

Nu har jag tid att blogga:) Jag kanske solade i 1 timme? Iallafall så imorse när jag vaknade först vid åtta att Cira ville ut ur mitt rum så sken solen så fint. Sen när jag vaknade kanske vid 10? så var det ingen sol utan bara moln..då vart jag deprimerad igen hehe..jag trodde jag skulle få sola, men senare så lättade molnen och solen kom fram. Jag gick på promenad med mamma och Teo vid älven tog med mig kamerna också för att fota, det är verkligen en varm dag! Men man ska inte klaga;) Sen när jag kom hem så la jag mig i solstolen dirket! Och nu är jag ännu brunare.
 
Ni kan få lite bilder från idag:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Så här brun vart jag idag;)^^

solar!

Jag har nyss kommit in från en lång promenad med mamma och Teo:) vädret är super bra sol! När jag kom hem var det bara på med bikinin och lägga sig i solstolen:) jag bloggar senare. Nu ska jag njuta av solen och bli brun!

sova

Nu ska jag ta och stänga av datorn för att sova, imorgon får jag hoppas på bra väder!:) Så man kan bli ännu brunare, som jag har typ tänkt på hela veckan..
Men annars imorgon ska jag duscha sen städa rummet, det måste jag göra;)!
 
Godnatt på er!
 

Min helg:

Nu är jag äntligen hemma, eller jag kom hem för ett bra tag sedan. Jag har haft en super rolig helg, fyllt av skratt och skoj:D Var ett väldigt bra tag sedan jag gjorde så här många saker på en helg!
 
Det kommer bli ett långt inlägg med massor av bilder, så hoppas ni orka läsa!
 
Fredagen:
Jag kom till Burträsk sen kom Jenny och hämtade mig med hennes moppe, vi åkte hem till henne. Vädret var inte så bra. På kvällen for vi till Krille och våldgästade han, vi sa till han att vi skulle komma men han trodde inte på det och när vi kom så vart han förvånad typ haha;) Edvin var också där så vi var med dem ett väldigt bra tag! Vi for typ hem vid halv ett..Men det var skit skoj, men senare när Edvin hade farit hem så dog jag i Krilles säng vart super trött så det slutade med att alla låg på sängen döda haha.
 
(hos Jenny^^).
(hos Krille^^)
(på väg till busstationen, detta är Björnåkersskolan där jag gick från 5-7 sen flyttade jag till stan^^).
 
Lördagen:
Vi vaknade där något vid 11 eller 12? Sen åt vi lunch senare for vi till CoopKonsum och köpte godis. Sen hem igen, det var tänkt att vi skulle ha farit till Jennys stuga men vi struntade i det för vädret var upp och ner. Antingen sol eller regn. Senare vart vi ensam hemma för hennes mamma,pappa och bror for dit. Så vi fick äta middag på Grillen, jag tog Kebab tallrik(länge sen jag åt de). Sen for vi hem och var hemma en stund sen kommer Juila och Sandra och våldgästar oss, haha. Det bara kom in:P Vi pratade lite och sådant sen for de. Då for jag och Jenny till Ronja som hade frågat oss om vi ville komma. Så vi var bara där ett litet tag sen for vi hem. Hällde upp vårt godis i skålar och såg på filmen Crossroad, inte så ny men jag hade aldrig sett den hehe..Sen så kom Jennys föräldrar hem sen när filmen nästan var slut så kom Krille, han hade ändå glömt sin jacka hos Jenny när han var där en gång. Vi satt och såg klart filmen sen så satt vi i soffan och bara pratade, sen gick vi upp till Jennys rum och pratade där istället och tiden bara rann iväg, det slutade med att Krille var hos oss till kl.02.30 haha!
(godiset vi köpte^^)
(middagen^^vet inte varför den här bilden vart så liten..)
(haha Julia tjuv tog kort på mig^^)
(godis, när vi skulle se på film^^)
 
Söndagen:
Vädret var otroligt bra! Sol dock molningt men ändå sol:) Typ för första gången på veckan..Iallafall vi vaknade vid 11 tror jag, det var knäppt tyst i huset och det visade sig att Jennys familj hade farit till stugan haha. Det sa aldrig nått men det trodde nog att vi sov fortfarande;) Så vi fikade och fixade oss sen vare bara att hoppa upp på moppen och åka med Jenny två mil, tog bara en halv timme dit. Deras stuga är på en Ö så Jenny visade mig runt sen åkte jag och Jenny båt, Jenny styrde vi for mot Bygdsiljum och for och spelade minigolf och fikade på Westmans(?). Kan ju bara säga att jag vann i minigolfen dock körde vi inte alla för banorna är inte så bra. Vi var där ett väldigt bra tag sen åkte vi omkring där på sjön (deras sjö är super stor ser nästan ut som man va ute på havet) sen for vi till stugan. Senare åt vi middag sen vara bara upp på moppen igen och åka hem, eftersom min buss gick kl.19.00! Och nu är jag hemma:)
 
(haha jag fick ha världens fulaste hjälm nog, men Jenny haar sagt att hon ska skaffa en annan extra hjälm. Den var så ful så jag hade för luvan helatiden när vi åkte haha^^).
(Ö:n^^).
(åka båt^^)
(minigolf^^)
(fika^^)
(på väg hem till Skellefteå, solen skiner!^^)
 
Helgen har var otroligt rolig! Hoppas ni orkade läsa:P
 
PS! Vet inte varför vissa bilder inte ville laddas upp stora.

Amnesia-filmklipp

Tänkte lägga ut två filmer från när vi va hos Krille och Edvin (han var där också då). När vi spelade eller rättare sagt Jenny spelade Amnesia;)
 
 
 
 
 
Detta är från i fredags, tyvärr så mötte vi inget monster men efter ett tag när jag inte ens filmade så kom det ett monster och jag tror att jag, Krille och Edvin skrek som mest haha. Det var helt galet! Det fula är att jag och Jenny skrattade och Krille och Edvin dog. Det var också första gången för mig och Jenny att spela detta!:P

vi far inte till stugan..

Nä det blir så att jag och Jenny stannar hemma istället, vädret är som skumt sol,regn blåsigt! Men iallafall så köpte jag och Jenny godis till ikväll det är ju lördag;) haha. Men iallafall så är det bara jag och Jenny hemma senare eftersom hennes föräldrar far till stugan och jag och Jenny ska käka på Grillen:D men vi kommer fara istället imorgon nog till stugan hennes!

Just nu så sitter jag och Jenny och spelar Amnesia hehe...det är faktiskt läskigare i början av spelet!

Amnesia

Jag och Jenny har nyss käkat lunch och vi ska göra oss i ordning nu, vi ska dra till hennes stuga ett tag vet inte hur länge;) Senare ska vi nog fara och köpa godis. Sen får vi se vad som händer!
 
Igår kväll var det jätte roligt vi eller Jenny spelade Amnesia som den här killen "PewDiePie" på youtube spelar det. Haha, det var jätte roligt eller det var ju lite läskigt jag och Jenny skrattade men Krille och Edvin fick hjärtattack!
 
Nu ska jag fortsätta att fixa mig, vi hörs!
Bilden har inget med inlägget att göra, tog den från när jag kollad på bilderna från när jag var liten;)

Sv:Ronja

Jag och Jenny kom för en stund sen hem efter att ha varit hos Krille ett väldigt bra tag!! Vi var med han och Edvin för han var redan där;) vi hade det jätte roligt. Berättar mer om detta senare.

Svar till Ronja:
Okej, ja vi får se:)

Godnatt alla! Nu ska jag och Jenny sova

Fredag den 13!

Nu har jag och Jenny nyss ätit middag:) Igår kväll kom jag ju på att det är fredag den 13, jag hoppas ingen har haft olycka? Fast jag tror inte på vidskeplighet(stavning?). Senare ikväll ska vi åka moppe till Krille;)
 
Vädret idag har ju varit ur dåligt idag men nu har det faktiskt börjat lättna, solen är då framme lite så ljusare är det ute:D
 
Bloggar senare hejdå!
 
Bjuder på en bild från i Vintras när jag var hos Jenny;)

Burträsk idag!

Godmorgon, vaknade typ för en timme sen men jag har suttit vi datorn bara hittils:P
Idag ska jag hinna duscha och fixa mig packa och äta lunch sen kl 13.05 går bussen till Burträsk! Vädret idag är verkligen inte bra:( Regnat hela natten och det fortsätter nu, så bäst att ta med sig regnkläder.
 
Jag vet inte om det blir så mycket uppdatering vi får se, sen har jag inte heller mycket pengar på mobilen..
 
Hoppas på att regnet ska försvinna så vi inte får regn hela dagen, det skulle va tråkigt. Det är verkligen inget sommar väder här!
 
Gjorde ett collage igår och alla bilder är fotade av mig, tänkte bara lägga ut den för att få lite sommar känsla ändå.

middagen

Har för ett tag sedan ätit middag som bestod av hemmagjorda biffar som pappa gjorde, riktigt gott!:)
 
Jag idag^^

flower

Idag tog jag kort på blommorna som jag tog kort på igår, idag så hade det blomma ut helt:) Jag tycker de här blommorna är jätte fina!
 
Före:
 
 
 
Efter:
 
 
 
Att de är vackra?

Hair.

Tog lite hår bilder, haha eller vad man ska kalla de?:P
 
 
(haha kan ju bara tänka på hur många dubbelhakor jag fick där).
 
Mina ansiktsuttryck är inte det finaste, men så blir det om man slänger om kring huvudet;)

It's amazing how you can speak right to my heart.

Godmorgon! Vaknade för en stund sen, vet inte vad som händer idag? Inte så mycket tror jag på, vädret är lika grått och trist.
 

på fredag far jag till Burträsk!

Ska snart gå ner till mamma och pappa och se på tv, var nyss ute och tog några bilder på några av våra blommor:D
Jag älskar naturbilder, det är nog det roligaste att fota tycker jag! Självklart fotar jag annats också!
 
Sen har jag pratat med Jenny och jag far på fredagen till Burträsk för att vara med henne stannar där tills på söndagen:) Så det kommer bli skoj!
 
Här kommer bilderna jag tog nyss:
 
 
 
 

Äntligen!

Nu har solen kommit fram, dock lite försent! Den kunde ju ha fått komma lite tidigare men nej, den ville bara inte lysa upp dagen..jag skrev nyss till Jenny att solen nog har vänt på dygnet;)!
 
Så här ser det ut just nu!
(om ni undra så tar jag bilden från mamma och pappas rum, för jag har ingen balkong..)

önskar att solen kunde komma fram!

Gör inte så mycket just nu, lyssnar på musik. Idag händer det inte så mycket vädret är lika tråkigt som det har varit i veckan..verkar som att det inte heller kommer vara det. Det kommer säkert hända att när jag ska börja jobba då kommer det fina vädret..hehe.
Men annars idag så ska jag ta och duscha sen får vi väl se vad som händer!:)
 

om denna kärlek bara finns i mina drömmar så väck mig inte.

Har inte så mycket att skriva, blir väl snart att sätta sig vid tv med famljen och se på Allsång på Skansen. Det regnar här nu, så inget hopp om att vädret ska bli bättre:/
 

antagningen.

Idag på Norran.se så stod det vilka som har blivit antagna till alla gymnasium:) Med hjälp av det kan jag ju se vilka som ska gå i min klass eftersom vi är bara en klass, typ de som har valt de linjer där det är många klasser kan ju inte direkt se vem man hamnar med. Men iallafall så blir det 10st i min klass på Hantverks linjen! Inga av dem kände jag, eller man har typ kanske hört någons namn. Men jag hoppas att de är trevliga osv:)
 
(bild som jag också hittade igår från när jag var liten, kan det inte bli sådant här bra väder snart??).
 
 

True!

 

tråkig.

Idag är det lika tråkigt väder som igår:( Så man blir inte så sugen på att göra något..bara sitta inne typ. Iallafall ska jag nu se på en film, sen få vi se vad som händer!
 
Vad ska ni göra idag??:)
 
Hitta denna bild igår, tänkte visa hur det såg ut när jag hade röda slingor;)
Fotot är väl från år 2004 eller 05?.

film

Nu ska jag ta och göra mig i ordning för sängen och sen blir det att se film:D
 
Idag till middag blev det lassagne, alltid gott!
 
 

Bildbomb från när jag var liten.

Nu så tänkte jag visa bilderna:)
 
Kan ju bara tipsa er att bara inte kolla på bilderna utan också läsa texten så ni förstår vad jag gjorde eller berättar om dem.
 
Jag när jag cykla^^
I detta hus växte jag upp i när vi bodde i Skelleftehamn, många minnen där ifrån^^
 
Söt grimash, iallafall det är jag och min lillebror Robin^^ Klänningen jag bär på de är såna där kläder man bär i Vietnam och den är också köpt där.
 
Har ingen aning vad vi/Robin försöker göra här men?^^
Jag och min kusin^^
 
Robin och min(våran) första hund när jag var liten. Hon hette Frida, här är hon bara en liten valp^^
Här är Frida^^ Fortfarande en valp då också.
Jag,Robin och min bästa kompis då typ. Han bodde granne med mig och vi var med varandra nästan varje dag^^
 
Här är både Frida och våran andra hund (båda var då "vuxna" eller hur man ska säga). Våran andra hund hette Aqua och hon var den finaste hunden som jag lärde känna tyvärr så är inte hon i livet utan hon dog när hon vart 6år och hon dog av hjärninflamation:( För en fästing hade bitit henne. Hon var verkligen en fantastisk hund^^.
 
Här är vår stuga, fast vi har inte kvar den. Det var länge sen vi sålde den;)^^
Min och Robins lådbil som pappa byggde åt oss, den höll i 5år typ:S. Men sen gick den sönder eller ja vi gjorde typ sönder den, de började med jag och Matilda men det tar jag inte nu haha.^^
 
Detta är Maja det var min(vår) första katt, vart över lycklig när vi skulle skaffa en katt. Jag hade alltid velat ha en söt katt men det blev som aldrig, men den dagen då fick vi henne. Dock är det är när hon är lite äldre hittade inga bilder på henne när hon var nykommen.
Sen skaffade vi en till katt som hette Pärlan hon och Maja var typ bästisar:P
Pärlan var en ras katt en Maine Coon. Dock så finns inga av dessa katter kvar längre vi sålde de för länge sen. Nu så har vi katterna Joker och Cira, Jocker har varit med oss hur länge som helst och han är en speciell katt^^.
 
Ja det var alla bilder jag ville visa, hoppas ni orkade läsa och se;)

Roligt att se tillbaks på tiden!

Okej nu har jag kollat igenom hur många bilder som helst från när jag var liten det är från år 2000,2001 och 2005 jag har kollat! Många bilder skrattade jag åt och några minns man och saknar:)
Det är bilder från mitt liv när jag var liten. Så jag tänkte visa några bilder inte alla som jag sparade till min data;)
 
Det kommer bli ett långt inlägg och text till bilderna jag tänkte visa bilderna i ett annat inlägg annars blir det så himmla långt det här!
 
Alla dessa 17 cd-skivor har jag kollat igenom och det var väl 24 eller 37 bilder på varje skiva. Sen var det ju inte världens bästa kvalite på vissa av bilderna men det var ju från 2000 hehe;)
Det fanns ganska mycket olika rubriker på fodralen och med hjälp av dem kan man se hur tekniken har utvecklats! Haha DigiBilder(digitala bilder) kan man ju förstå är nog den nyaste skivan och det var det också. Det var när vi hade skaffat en digitalkamera.
 
 

Ritat

 
Har suttit och ritat på Gimp med ritplattan tog några timmar att göra denna^^;)
Inte världens bästa teckning men jag fokuserade mest på håren..vi fick bli små "seriefigurer".
Jag har ritat mig och mina fina vänner, har flera fina vänner så känn er inte dissade utan jag bara ritade hehe;)
Men det här är dom som jag är mest med och de bor här i Skellefteå.
 
HÄR kan ni se deras blogg (de har en tillsammans).

Jag tar tillbaka det jag sa..

Nää, det blir inte att sola vädret svek mig:( Kom ju istället stora moln och solen är nu borta..känns ju skoj. Jag som hade tänkt sola och bli brunare;) Men nej, hoppas det bli bra väder framöver!
 

It's a beautiful day

Godmorgon steg upp för ett tag sedan;)
Men nu ska jag gå ner och fika...tillbaks.
 
Idag är det ett härligt väder (äntligen) så idag blir det att sola, fast lite senare för just nu är solen på framsidan och inte på baksidan:) Så det är mina planer idag.
(fint väder^^ Taget på baksidan så solen kommer dit senare idag).
 
(PS! Haha rubriken fick mig att tänka på den där sången som finns i nån reklam?)

Turkisk Yoghurt.

Kom nyss ut ur duschen för ett tag sedan efter att ha gått en promenad (powerwalk) med mamma:)
Men nu ska jag klä på mig och gå ner till mamma och pappa och se på tv, blir även att käka turkisk yoghurt jag har liksom blivit lite beroende av det. Gott och nyttigare än vanlig yoghurt är det, eller ja beror på vad man vill ha till turkisk yoghurt haha;) Som jag sylt..
 
Nä nu ska jag gå, vi hörs imorgon!
 
(bild från igår, inte världens bästa men)
 
 
 
 

själv ser man nog ut så här när man vaknar?

Lyssnar på musik just nu och inte så mycket mer;) Sen när mamma kommit hem från jobbet så ska vi ta en promenad, vi hann inte innan;)
Annars har jag hunnit måla naglarna.
 
Jag har inte så mycket att skriva men istället kan ni få en video och bilder som jag tog för någon minut sedan;)
Filmade Cira när hon sov och så väckte jag henne. Gjorde de idag tidigare och då hoppade hon upp..dock inte samma resultat nu men.
 
 
 
 
 
Trött katt!;)

Don't Wake Me Up

 

sv:

Åt frukost för ett tag sedan, idag vet jag inte vad som händer ta en promenad med mamma. Vädret idag är inte heller bra det regnade för ett tag sedan och igår kväll regnade det också:( Så hoppas att det blir bättre väder framöver! Så man kan sola:D
 
Svar till Ronja:
 
1:a Tack! Jo, ska måla mina naglar idag med den orange färgen:)
2:a Aha, ja det är det. Han är jätte rolig!
 
(bild från morbros stuga)

Happy Wheels

Krille for nyss, har varit med han sen 19.00 typ?
Vi gjorde inte så mycket eller Krille ville göra så min dator blev snabbare sen så åt vi chips och vi spelade
Happy Wheels hahah!!
Det var nog det roligaste spel som jag har spelat, har sett den här kille på youtube "PewDiePie" spela det och det verkar ju hur roligt som helst så nu provade jag det:D Vart väldigt mycket skratt från mig (sorry Krille för mina galna skratt..). Om ni har spelat de någon gång och inte fattar varför jag skrattar åt det för personerna bryter ju ben och allt...så är det för jag har skade glädje hehe, inte den bästa grejen att ha men jag skrattar åt mig själv när jag slår mig så.
 
Nu ska jag gå ner och se på tv, bloggar mer imorgon hejdå!:)
 
 
 
 

It look like this

Sminkade mig och det blev så här:
 
 
Haha, den här bilden vart ju väldigt seriös;)

you stole my star.

Lyssnar på musik just nu, vart sugen på att sminka mig eller jag menar som i nått annat än vad jag brukar?;) Alltid bra att lära sig på olika sätt! Vi får väl se om det kommer några bilder, om det blev en katastrof så struntar jag att ta kort på det.
 
Idag annars får vi se vad som händer, vädret är inte lilka bra som igår:(
 
(bild jag tog imorse)
 

Wide Awake

 
Alltså jag har ingen aning hur man ändrar storleken på den, förr då kunde man ju bara trycka på den och ändra storlek.. någon snäll som kan säga hur man gör?:)

tv

Just nu ser jag på CSI med mamma och pappa, men det är snart slut. Ska senare ta och duscha;)
 
Har inte så mycket mer att säga så, det här får väl bli mitt sista inlägg för dagen.
(bild tagen för ett tag sedan).

Powerwalk

Har nyss kommit in för en powerwalk med mamma;) Efter middagen så gjorde jag efterrätt igen fast den här gånger bara till mig och pappa. Men gott blev det:D
 
Efter powerwalk turen, dålig bild men mamma kunde inte liksom med mobilen:P
(vi for vid älven, väldigt mysigt).
 

Värme!

Idag är det verkligen ett sommar väder, hur varmt som helst ute lika varmt som i skuggan nog också! Men det gillar jag, man skulle kunna sola nu men det är nog lite för varmt för det. Jag skulle smälta ihjäl och sen nog få solsting:P Dock så har vi som väntat på att denna sommar värme skulle komma.
 
Annars idag så cyklade jag och mamma till stan och gjorde några ärande, vi köpte bland annat skyddsplast till min och Robins mobil;) Fick även en korv för jag vart hungrig sen for vi till CoopForum på hemvägen och köpte lite saker sen hem och vi kanske kom hem vid 15.00.
 
Vi provade Loka jordgubb och lakrits;) Den var faktiskt ganska god, även om jag inte är så förtjust i lakrits!
 
 
Jag idag^^ (smutsig spegel hehe)

Min efterrätt.

Gjorde ju efterrätt till familjen, jag följde inget recept. Utan jag brukar bara hitta på något och så blir det oftast gott;)
 
 
Det består av:
 
Turkisk yoghurt
Rostad havre och mandel
Lite sylt
Bär
På sidan ser ni grape frukt

:D

Idag så har jag inte gjort så mycket, eller jag och mamma cyklade till myrorna. Fick mig även ett par tränings kläder:D Tack mamma!
 
Sen blev det middag, sen nu så gör jag inte så mycket ska nog ta och göra någon efterrätt senare;)
 
 
 
 
(katten i bakrunden)

Sommar färger.

Idag tog jag och målade naglara (igen hehe..) Först tänkte jag försöka göra som vattenmeloner men resultatet blev inte så bra. Så jag målade dem istället i olika sommariga färger!:D Egentligen brukar jag hålla mig till en färg men det blev som ändå snyggt!
 
Man tänker nästan lite på glass;)

mat

Inte så mycket bloggning idag men nu kommer det lite inlägg:)
Men nu snart är det middag, det bli grillad korv och kyckling!
 

Insperation.

(elinnjonsson @instagram)
Jag själv har tagit bilden, men jag vet inte vad jag ska kalla dem^^ Har en annan liknande bild fast med mint färgade naglar. Så jag kallar bara bilderna för insperation;)

Solat

Jag har nyss kommit in, har varit ute och solat;)  Blev då mycket brunare!
Ska ta och duscha nu, har ävent målat naglarna och jag har då provat att dra av det men nu sitter det fast!
det kanske for av för det inte hade torkat riktigt än och lite för mycket lager kanske?;)
 
Här får ni lite bilder från dagen:
(Starkare färg i verkligheten^^).
 
 
Teo^^
 
Mina fina bruna;) Har verkligen tur att bli så brun snabbt!
 

B-kvalla??

Håller på att måla naglarna igen! Fast provar det rosa nu, det jag målade på igår försvann:( Jag vet inte om det var för att jag målade på hur mycket lager som helst och att det inte riktigt torkade?! Om inte så var det väldigt dåligt..
Dock så ska man ju inte lita på alla saker som följer med i en tidning, det vet jag ju!;)
Men tycker ändå att lite nagellack ska väl kunna följa med utan att vara B-kvalla?
 
Idag ska jag senare ta och sola, har inte gjort det på länge! Var väl typ innan skolavslutningen där? Ska bli ännu mer brunare:) Haha.
 
Vad ska ni göra idag då??
 
Dåliga?^^
 
 Uppdate: Okej det var nog för att jag målade på flera lager, har på mig det rosa nu och det går då inte bort lätt!:)

strawberry

Har nu sett klart Morden in Midsomer har också käkat jordgubbar:D
 

Fräch färg.

Sitter just nu och ser på tv med famljen, vi ser på Allsång på skansen;)
Har också målat naglarna och färgen var riktigt fräch, gillar den starkt!
 
Så här blev det:
 

New

Fick ju med 2 nagellack med i VeckoRevyn;)
 
Härliga färger tycker jag! Ska nog ta och måla i den gul/orange färgen nu. Även om jag målade mina naglar igår men alltid roligt med en nya färg:)

can you hear me

Idag for familjen till stan för att göra lite ärande;)
Sen for vi på CoopForum och köpte lite fika, köpte jag en tidning och en Nutrilett kaka. Inte för att jag håller på att banta eller något sådant utan jag ville bara prova, den såg ganska god ut!:)
 
Till middag blir det grillat, gott.
 
 
Munkar!:D

.

Godmorgon på er!:)
Vaknade för ett tag sedan, idag vet jag inte riktigt vad som händer. Kanske sola, om solen tillåter det och molnen skymer solen just nu:/
 

That's just how we do

Gör inte så mycket just nu, har målat naglarna fick bli neon rosa/chockrosa eller vad man ska kalla den;)
Har använt den förut så den ska nog finnas i ett inlägg långt bak hehe, hittar inte inlägget så..
 
Annars så lyssnar jag på musik och jag lyssnar just nu på Darin hehe, han fastnade som liksom i huvudet sen
han uppträde på Stadsfesten:D
 
 
Bild på mig från när jag och Matilda fotade;)
 
 
Cira igår..hon är verkligen inte en vanlig katt kan jag ju bara säga! Hon fattar inte riktigt att man ska sova i den inte på den. Dock så har hon aldrig sovit i den sen hon fick den:/
 
 
 

lagad!

Har nu sytt igen hålen, eller jag gjorde det för att bra tag sedan;)
Det blev väl bra, det syns men inte så mycket värst.
 
Syntes mest på det större hålet därför blev det som ett väck, men det syns inte så mycket när jag inte står med armarna rakt ut:P Så nu kan jag äntligen ha på mig den!
 
Har också lärt mig att hänga in mina kläder i garderoben direkt så inte Cira är på dem, sen borde de inte ha så mycket kemikalier i tröjor osv..att djur gillar det;)

In my head I think of you.

Har nu kommit hem från stan och morfar, var där en liten stund;)
Köpte även tråd till tröjan nu så ska börja nu att laga den! Jag hoppas det blir bra.
 
Ni kan få lite bilder:
 
 
Vart som en spegel därför syns min mobil..men detta är jag och min lillebror Robin^^:)
Tog bilden hos morfar!

Stan

Har nyss sminkat mig klart nu ska bara torka håret och sådant;)
Ska följa med mamma och pappa på några äranden, vi ska även köpa sy tråd till tröjan som Cira förstörde:/ Så jag hoppas det går att sy, det kommer ju synas men bättre de än hål;)
 
Nej nu ska jag fortsätta mig att göra i ordning
 

Someday I will be strong enough

Ska gå och lägga mig nu, vart super trött!
Har inte gjort så mycket idag, eller jag gjorde middagen;)
 
Middagen^^
Här är nagellacket som jag köpte igår, eller ja det är inte ett nagellack utan ett nagel serum som stärker naglarna.
 
Godnatt!:)
 
 

Both of Us


Juli

Sitter och lyssnar på musik, sen inte så mycket mer. Har städat Musses bur (hamstern) vet inte riktigt vad som händer idag?
 
Idag är det 1 juli, om veckorna går riktigt snabbt så är det snart dags för mig att sommarjobba!;)
Jag börjar den 30 juli och slutar den 19 augusti känns väl sådär, får passa på att njuta av sommarlovet och göra allt jag vill bara om vädret tillåter:) Eftersom jag nästan jobbar tills skolan börjar.
 
 
 

RSS 2.0