Mysigt.

Är klar med mitt julpyntandet, fast var klar för ett tag sedan. Älskar när man julpyntar och allt blir bara mysigt, älskar julbelysning, de är nog mitt rum som mest drar ström haha! Men jag kommer sova gott i alla fall.
 
Glömde skriva de i första inlägget men ute så stormar det, har gjort det hela dagen nästan och nu blåser det riktigt ordentligt! Man hör hur mycket det blåser ute, snart lyfter väl träden från marken..
 
Så här blev min pyntning:
 
På mitt brickbord så ställde jag dit stjärnan och byte ut lime-ljuslyktorna mot en röd ros.
På mitt nattduksbord, Cira har en egen julstrumpa!
Min mini-gran som jag har haft i 16år, dock så var det massa lampor söndriga. Men vi ska köpa nya.
 
Bytte ut lime-tavlan jag brukar ha mot Matildas fina tavla som jag fick av henne som hon gjorde i 9:an!
Sen mys-belysning nu när man ska sova (har sängen nedanför).
 
Så nu har jag blivit av med allt som är lime nästan, prydnadskuddarna är fortfarande lime men får försöka hitta några röda eller något sådant.

Julpynta.

Lyssnar på musik och ska nu ta och börja julpynta mitt rum. Wihoo äntligen, kommer bli mysigt!
 
Idag var vi ju på föreläsning om Konsument det var inte bara vi HV:are där utan någon annan klass från Anderstorpskolan, det var inte så drygt för det var inte bara att lyssna utan vi fick jobba som praktiskt också. Så nu är man expert på reklamera och om olika lagar osv, haha! Nej, men vissa saker visste man ju redan och vissa saker inte så man lärde sig väl något. När man kom dit bjöd det på som en frukost, en macka med skinka, ost, sallad, gurka och tomat och det var ju trevligt men i alla fall så var vi i olika gruper blandade med den andra skolan. På lunchen så drog jag och mina kompisar till Tatung för att äta lunch och det var jättegott!
 
Tatung.
 
 

Konsument föreläsning imorgon..

Har bakat lussebullar med mamma idag, dem igår blev lite konstiga. För det råka bli ett annat recept än vad vi bruka ha. Men nu så blev dem bra! 
 
Imorgon så börjar jag kl. 09.00 och vi ska inte vara på skolan utan vara på Scandic (hotellet) för att lyssna på någong föreläsning om Konsument (tråkigt!)..kommer nog somna om det kommer vara drygt. Visst det är väl bra och veta om hur man reklamera osv, men jag vet vad man gör. Hade prov om det i 9:an. Det är till kl. 15.00, så det blir en längre skoldag...Så våran hantverks/sy tid försvinner.
 
Älskar texter på fingrarna, haha. Brukar tänka att jag har en tattuerig där, för det är så fint tycker jag!
Dock kanske det inte ska stå "dream." men jag gjorde bara något, kanske mycket senare i livet gör man en tattuering på fingret? Haha.

Clean Rain

En parfym som jag tycker luktar super fräsch!
Jag var med mina kompisar på stan och så provade Alice parfymen Rain och jag vart kär i den, haha. Så den önskar jag mig av mamma och pappa i julklapp, har sagt det till dem och skrivit ner den.
 
Clean Rain Edt
Bild lånad från: http://www.romella.com/clean-rain
 
Den finns på Åhléns

Torsdag

Lyssnar på musik och inte så mycket mer, har tagit några nya bilder på mig. Så jag har något att lägga upp på bloggen (haha vad ego).
 
Dagen har varit bra, blir nog klar med min egen designade kjolen nästa vecka tror jag, sen så fick vi se på filmen från modevisningen som var i lördags, dock har jag redan sett eftersom mamma filmade också. Hemskt att se sig själv gå och första modevisningen gick jag jättesnabbt så det såg bara fult ut. Men då kan man göra det annorlunda  till nästa år!
 
Annars idag ska jag bara ta det lugnt, inte göra så mycket.
 

to the left.

Lyssnar på musik och skriver på facebook med Jenny och vi pratar om tänder/tandläkare, haha! Hon ska få tandställning, dock valde hon det själv så och jag ska ju laga mitt hål om några veckor! Jag har aldrig haft hål så jag vet inte hur det känns att laga. Kommer gråta när de ska spruta bedövning, hatar sprutor. Förr så kunde jag som hantera det men efter att ha haft i 8-9:an om blodet osv, så vart jag rädd för både blod och sprutor! Trauma i livet, ahah.
 
Imorgon efter skolan så ska jag kanske gå på stan med Jenny, om hon kunde. Annars får jag gå själv eller med nån annan.
 
Har målat naglarna för ett tag sedan, det fick bli korall-rosa. Ska snart göra mig klar för kvällen sen sova!
 
Bjuder på en arkiv bild.

Lol that's me

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Somebody Loves You.

Har för ett tag sedan ätit middag som bestod av kycklingsoppa, den var jättegod. Fast när man tänker på kycklingsoppa så tänker man på att man vore sjuk.
 
Annars idag så har dagen gått på som vanligt, är sjukt nöjd med matte-provet, fick 8 E:n och 5 C:n (8/5) så klarade E och jag blir bara glad av det! Sen klarade jag en uppgift som ingen annan hade och det var jätteroligt att få veta det eftersom jag aldriga har varit bra på matte, men att veta att man klarar det så känns det bättre inom sig. Veta att man kan om man verkligen vill! Engelska-provet gick väl bra några glosor som jag glömde men annars så svarade jag på allt, hoppas på det bästa.
 
När jag kom hem så bakade mamma lussebullar för Robin och hans klass ska sälja på Skyltsöndagen!
 
 
Bilder från: http://justgirlythings.tumblr.com/
 
Så nu är det bara att slappa igen, inga läxor eller prov på ett tag nu tror jag. Känns bra!

You'll never change if you just run away.

 
 
Har nyss blivit förhörd av pappa på engelskan och det gick ganska bra, så hoppas på det bästa imorgon. Det som är dåligt är att vi har engelska innan lunch så kommer bli hungrig.
Imorgon har vi också bad på idrotten, undra vem vi ska ha som vikarie då? Sen är det en dryg dag också, bara vanliga tråkiga lektioner förutom bilden.
 
Ska snart ta och göra mig i ordning för att sova.
 
 
Bild lånad från: Google.
Det var den här jag köpte idag, så hoppas på att den är lika bra som den jag hade. Den jag hade innan den heter Visibly Clear Pink Grapefruit Facial Wash, men ville testa något nytt av samma märke det var ändå samma pris så.
 
Godnatt, bloggar mer imorgon!

tisdag

Idag slutade vi kl. 12 åt lunch sen gick jag, Linda och Linnéa på stan en snabbis. Var tvungen att köpa sminkbortagningsmedel och ansiktsrengöring, köpte en ny fast samma märke. Det är en Daily scrub, så hoppas den funkar bra!
 
Idag har det snöat och inte lite heller, eller ja det är inte direkt 1dm snö än men det har snöta och så såg det ut som att vi var i en snöglob och någon skakade den för det var inte lite snö som föll från himlen.
 
Matte provet gick bra, skippade två frågor som jag inte alls kunde. Men är nöjd ändå, hoppas bara att det är rätt svar! Nu ska jag plugga engelska och det är inte alls skoj.
 
Jag och Teo idag, att vi är söta?

this is love.

Har pluggat lite nu på matten och jag känner mig ganska hyfsat säker, men jag hoppas på att det går bra och att jag får ett E, blir glad bara om jag får det! För matte är något som jag verkligen inte gillar eller är så duktigt på.
 
Nu ska jag gå ner och äta några pepparkakor för jag förtjänar det nu, haha. Kanske inte riktigt, men jag var sugen på det så. Det får bli det sista inlägget för idag, så säger godnatt!
 
Saknar denna brud, ni kan låssas som att mina "påsar" under ögona är inte där. Haha, det är så fult och jag vet inte varför jag alltid får så kanske borde göra en fettsugning där (skämt å sido!).

Måndag

Har nyss ätit middag, ska snart öppna matteboken och plugga!
Idag på idrotten hade vi bad och det var inte alls skoj, haha. Våran gympalärare har fortfarande inte kommit tillbaks efter skadan som hände på våran lektion..det har gått en månad och några veckor nu.
 
Imorgon ska ska vi få sluta tidigt vid ett tror jag, minns inte riktigt? Men det är bra, dock så kommer jag fara hem och plugga engelska..ingen lugn början på veckan.
 
Tänk snart är det 1:a advent och då är det ju Skyltsöndag, det har inte ens kommit snö än. Fast det snöade lite idag men inte mycket, det syns inte.
 
 
Bild från: http://justgirlythings.tumblr.com/tagged/winter
 
Men nu ska jag ta och försöka plugga!

I feel free.

Ska läsa igenom engelska texterna sen så ska jag nog ge mig med att plugga. Det har verkligen inte varit en sådan dag när man verkligen vill plugga, eller man vill ju aldrig det men ni vet när man verkligen känner "Nu måste jag plugga!". Men jag ska plugga mycket imorgon, så uppdateringen kommer inte vara bra eftersom matte-provet är på tisdagen sen engelska-provet på onsdagen. Så efter onsdagen så blir det bättre bloggning!
 
Har inte gjort mycket idag, har för en ca 1 timme sedan sett på sista avsnittet av Williams Lista och den var bra. Så nu har man inget att de klockan 19.00 längre, så ni som inte har sett dem gå in på SVT-Humor och se!
 
 
This goes for both ends of the spectrum, me being a victim of bullying because apparently I was too skinny. Love yourself because you are worth everything. 
-Kenya
Bilder från: http://justgirlythings.tumblr.com/

Freedom.

 

I'm never changing who I am.

Gomorgon, vaknade vid 10 idag. Idag ska jag försöka plugga! Är snart klar med skrivuppgiften så då har jag bara matten och engelskan kvar och det är de ämnena jag har prov i, usch.
 
 
Så nu vet ni vad jag gör idag, bloggar senare!

plugg vecka.

Har nyss sett film med pappa, vet inte vad filmen heter men den var i alla fall på TV3.
Ska nu ta och tvätta bort sminket sen göra mig redo för sängen sen gå och lägga mig, imorgon vet jag inte hur mycket jag uppdaterar för denna helg/vecka blir det väldigt mycket plugg. Tyvärr..inget som jag orkar men det måstes!
 
När jag gick modevisningen så var Alva och kollade på med en av hennes kompisar sen så kom Jenny dit också! Det var trevligt så jag fick träffa dem, har saknat Jenny eftersom vi inte träffas så ofta. Vi går på två olika skolor och hon bor i Burträsk, men vi ska nog planera att va med varandra snart!
 
Jag hoppas jag kan sova för Robin har en kompis här och de ska sitta i Robins rum och lana, haha. Fast jag tror inte på att de kommer vara vakna.
 
Bild från igår.

modevisningen 2012

Sorry för inge bloggande men har ju varit på skolan nästa halva dagen sen efter att allt var bortstökat så for jag på stan ett litet tag med Linnéa och sen for jag hem. Var jättetrött så sova i en timme innan middagen.
 
Men nu tänkte jag blogga om hur det gick på modevisningen, vi gjorde håren och så vart vi sminkade. Sen fikagruppen gjorde massa mackor, blanda saft och la upp massa godis på ett bord till oss som skulle gå sen alla andra som går Hantverks, det var trevligt. Vid klockan 11 så började första modevisningen och man blev ganska nervös men ändå taggad så man satt och varva som, haha. Sen så var det rast/lunch så jag snabb åt och sen blev det repris igen kl. 12.
 
Mina föräldrar både filma och fotade, pappa tog 1045 bilder, helt galet! Men jag brukar också ta massa bilder så.
Dock kommer jag bara visa mig eftersom jag inte vill lägga upp på någon annan om de inte vill, måste ju ha deras tillåtelse!
 
Här kommer några bilder:
 
Tröja med nitar på axlarna
Pennkjol jag har gjort
Peplum top
Klänning jag gjorde i 8:an
Håret gjorde jag själv, och såg ut så.
 
Haha, en fin liten "backstage" bild på mig och Ana Maria när vi fixa oss osv.
 
Alla kläder som jag hade på mig var gjorda av mig och de andra som gick, fast vissa kläder som var gjorda de var gjorda av några andra men det ville inte gå modeller själv så vi som var modeller fick gå i deras istället då, det var kanske 80+ klädesplagg!! Av oss som går Hantverkslinjen på Balderskolan HV-1-2-och 3. Blommorna så stod vid catwalken var gjorda av floristerna.

Öppet Hus imorgon - Modevisning

Nu har jag nyss sett på tv med mamma, pappa och ätit lite chips haha. Krille for typ hem vid 10 kanske.
 
Imorgon är det skola! Känns ganska tugnt eftersom det inte blir någon sovmorgon. Man ska vara där kl.9, så nu ska jag ta och paka inför imorgon. Mamma och pappa ska komma också kolla och fota/filma så det kommer nog bilder. Blir spännade att gå modell!
 
Godnatt!
 
Bild från: http://justgirlythings.tumblr.com/
 
Visste inte riktigt vad jag skulle lägga ut för bild.

friday.

Har varit hemma ett ganska bra tag, blev att vara kvar på skolan ett tag. Nu så var catwalken och skynkerna uppe och musiken osv. Så fick vi programet hur vi ska gå, men det känns roligt och lite taggad kanske. Om jag inte kommer bli nervös imorgon. Om ni vill kolla så är det anntingen kl. 11 eller kl.12 så två gånger går vi!
 
Efter middagen så ska jag vara med Krille, så bloggar senare.
 
Jag idag.

godnatt!

Ska ta och göra mig i ordning för att sova, har städat sen inte så mycket mer. Imorgon vet jag inte om jag slutar exakt 13.35, om det blir att man går över eftersom allt ska ju va perfekt inför öppet hus på lördagen osv. Sen ska ju allt funka imorgon, jag undrar om man ska gå på catwalken i cafeterian om det har skynke för annars kommer alla elever se oss haha. Men vi får väl se imorgon!
 
Godnatt!
 
En bild från i somras, gud vad kort hår jag hade då!
 
 
 

träna inför lördagen.

Idag på skolan så har det vara gått framåt förutom att man inte hann sy så mycket eftersom vi skulle få våra kläder, träna gå och lite info om hur vi ska gå och när vi ska ut. Men imorgon ska alla träna, delvis så ska vi träna gå på catwalken och prova kläderna osv. Sen finns det ju mycket annat att göra för de som inte är modeller.
 
Ni som är 97:or i Skellefteå och ska snart börja välja till gymnasium så kom till Balderskolan så kan ni se modeshowen på lördag! Mer info här på Balders hemsida: http://www.skelleftea.se/balderskolan/
 
Efter skolan så gick jag med Linnéa, Lina och Alice på stan ett tag sen så fikade vi på Kitchen och sen for jag hem. Nu ska jag ta och städa mitt rum!
 
 
 
 
 

21 november.

Har nyss gjort klart 23 frågor som var till imorgon, det handlar om en själv. Ganska svårt att svara på vissa, för man ska ta fram det positiva med sig och vi brukar ju oftats inte prata om det vi är bra på utan tvärtom. Men det är ju enklare att säga saker man är dålig på!
 
Men nu ska jag gå ner och ta nått och fika sen göra mig redo för att sova, imorgon blir det information om vad som händer på lördagen när det är öppet hus!
 
Mycket läsare jag fick idag, haha alltid lika förvånad när den stiger mer än vad det brukar vara.
 
Bild från i somras.

onsdag.

Har för ett litet tag sedan kommit hem från stan med mamma, vi gick bara omkring och kollade. Blev inte så mycket bloggande igår men jag bara satt och skrev på datorn sen hade jag som ändå inget att skriva så det blev inget. Men de kan vara bra ibland att bara ta det lugnt från skrivandet.
 
Dagen har rullat på som vanlig, man vill bara att onsdagar ska gå snabbt. På bildlektionen var det jätteroligt! Haha, har nog inte skrattat så mycket på en lektion, vi fick modellera och så skulle man tänka på ett djur och så fick man inte säga vilket till någon och så skulle man forma degen under bordet så man inte såg vad man gjorde. Sen så skulle man byta med dem man satt med och känna vad det var och forsätta! Nog det bästa jag har gjort, det är nästan som man viker ett papper och någon gör huvudet sen överdelen osv (ni vet nog hur jag menar).
 
Bild från: http://justgirlythings.tumblr.com/
Längtar till nästa sommar!

plugga.

Kom hem för ett bra tag sedan, stannade på skolan ett tag för jag träffade Matilda som satt ensam så jag gjorde henne sällskap. Sen for jag hem och nu ska jag ta och plugga!
 
Har två skrivuppgifter sen två prov nästa vecka, usch..
 
Svenskan och Matrial & miljö ska jag plugga nu.

If you live for something, you're not alone.

 
 
Har för ett litet tag sedan ätit middag, som bestod av hämtmat och det gjorde nog dagen. På skolan har det bara gått på som vanligt. 
 
Annars så lyssnar jag på musik och inte så mycket mer, idag fyller Krille år så grattis till han!
Har inte så mycket att säga.
 
En bild jag tog i somars.
 
Vill ha det ljust ute och varmt, jag blir jätte trött av att det är så mörkt och trist ute och det har inte ens kommit fram någon snö än och det brukar ju bli ljusar då?

middag.

Har nyss ätit och sett på Williams lista och jag tror det här var det näst sista. Middagen blev lite sen idag så jag var jätte hungrig och kastade i mig maten, haha. Men det var gott!
 
Pommes, kycklingbrugare, tommater och beasås.
 
Just nu så chattar jag med Jenny och så ska jag måla naglarna nu.

3

Har nyss målat och resultatet blev så här:
 
Målade i akvarell.

söndag.

Har nyss ätit frukost, idag blev det en lång sovmorgon vaknade halv 12. Brukar inte sova så länge! 
Idag får vi se vad som händer, annars inga planer.
 
Jag och Teo igår när vi skulle sova.

du är den vackraste jag mött.

Har nyss sett på Så Mycket Bättre med familjen och käkat rabarberspaj som mamma gjorde, det var gott!
Tycker att Linda och Darin gjorde deras låtar bra. 
 
Har inte så mycket att säga så det här får nog bli det sista inlägget.
 
Paj, den är godare än vad det ser ut.

lussebullar.

Har för ett litet tag sedan nyss ätit middag och innan det så kom jag hem från Alva och vi pratade sen spelade vi Diamanten tror jag det hette. Det var super längesen man spelade det, när man var lite. Alltså det är ju inte data spel eller något sådant utan ett familje spel. Dock så vann Alva, haha.
 
Sen så hade vi ju främande och det var trevlig, mamma och pappa hade köpt lussebullar!!! Jag ska allt baka 100 plåtar med lussebullar till jul, det är jättegott! Så det var årets första lussebulla dock köpt men det gick också.
 
Middagen.
Lussebulla!

gäster.

Nu har jag gjort mig klar, känns lite konstigt att inte ha lösögonfransar! Redan van med att ha dem efter 2 dagar. Det är inget jag kommer ha hela tiden bara någon gång, även om jag passar i det osv.
 
Just nu så väntar jag tills min morbror kommer sen blir det att fika, senare så ska jag dra till Alva!
 

städa.

Godmorgon, eller jag har varit vaken länge. Inte så mycket sovmorgon idag, ska ta och städa mitt rum nu och sen göra mig klar. Sen vid kanske 13.00 så kommer min morbror och en annan!
 
Sen efter ett tag så ska jag nog va med Alva, ska sms:a henne och fråga, annars idag händer det inget.
 
Bild:http://justgirlythings.tumblr.com/
Vill se Breaking dawn part 2 och det ska jag nog göra senare någon gång, med Matilda. För vi såg part 1 tillsammans så de kan ju va roligt och se den tillsammans igen och se fortsättningen!

fredag

Sitter och skriver lite med Jenny och lyssnar på musik och börjar bli trött, så ska snart ta och göra mig redo för sängen. Imorgon så ska vi få främande vid lunch tror jag och så ska jag nog va med Alva!
 
Har inte så mycket mer att skriva, men bloggar mer imorgon. Godnatt!
 
Så här såg jag ut idag, fluffiga tröjan som är så mysig!

Norrländskt..

 
 
Ursäkta röran på stolen och då syftar jag på kläderna som hänger, men jag är nog inte den enda tonåringen/tjejen i världen som inte hänger kläder på stolen eller någon annanstans haha!

prat, prat och mera prat!

Har för ett litet tag sedan kommit hem från Alva, efter skolan så gick jag med Lina till Hemma kväll och köpte lite godis. Sen for jag hem och tog lite fika sen gick jag till Alva som tar 20min hon bor på andra sidan (det finns en ny cykelbro en bit bort). Så vi pratade massor och lite sådant. Eftersom det var längesen vi sågs, dock har vi inte pratat klart än så jag kanske ska va med henne imorgon, vi får se.
 
Men det var roligt och nu är jag hemma och ska snart äta middag, tror jag kommer upp med ett videoinlägg senare beror på om ljuset blir bra på datorn osv.
 
Jag hann då klart med kjolen så det är bra, sen nu håller jag på med min egna designade kjol!
 
Jag idag.
 
Godis.
 

 
 
 
 
 
 
Massa bilder som jag hittat på Google!
 
Ska nu ta och göra mig redo för sängen, bloggar mer imorgon skulle kanske va med Alva efter skolan vi får se ska höra av mig till henne.
 
Godnatt!

Lista.

Ålder?: 16 år
 
Längd?: Gillar det inte men 150cm..
 
Röker du?: Nej

Snusar du?: Nej

Är du snål?: Njaa, jag var det förr när det gällde pengar och att köpa saker. Dock är det inte så längre men jag önskar att det blev så igen, slösar så mycket och de måste bli ändring på det!

Är du en egoist?: Nej, tänker på andra. Dock har jag 50 bilder på mig i mitt rum! Galet, men det är från när jag var liten haha (ego).

Har du bra självförtroende?: Ja, jag tycker det ibland. Men egentligen tror jag det ändå inte jag har det i vissa tillfällen.

Är du snäll?: Alltid, kan aldrig vara arg eller sur.

Är du falsk?: Nej. jag hoppas då inte det

Är du blyg?: Jag vet inte riktigt beror i vad

Är du lycklig?: Jodå!

Vad är du rädd för?: Maskar!!

Skolkar du?: Nej, skulle aldrig göra det heller!

Äter du frukost?: Jepp, varje morgon!

Är du nöjd med dig själv?: Ja, fast vissa saker skulle man väl kunna förbättra som min längd exempel..

Har du färgat hår?: Alltså på någon i så fall ja och jag har färgat mitt hår förut men nu har jag min orginal färg.

Tatuerad?: Nej, men skulle kunna tänka mig senare i livet.

Vad pluggar/jobbar du med?: Jag går på gymnasiet och går Hantverks Textil linjen på Balderskolan

När grät du senast?: Det minns jag inte?

Vad ber du din mamma köpa i en mataffär?: Haha, de brukar oftast va om jag kommer på något som de har glömt skriva upp på listan. Men annars inget om de inte är helg då är det godis haha.

Vilken frukt tycker du om?: Melon, vindruvor, passionsfrukt, banan vet inte mer?

Vad är det bästa med sommar?: Värmen, kompisar, sola, bada. Man kan som leva livet när det är sommar haha.

Vem kan du prata om allt med?: Mamma och mina närmsta kompisar!

Är du tillsammans med någon?: Njaa..

Hur ofta tränar du?: Haha aldrig, när det är gympa. Men det ska nog ändras på!

Gillar du att träna?: Jo, man känner ju sig mycket friskare då typ.

Går du på gympa lektionerna?: Alltid

Vad är din högsta önskan just nu?: Oj..svårt men eehe..sommar!

Vad vill du bli när du blir stor?: Ja, jag har ju mina fantasier/drömmar men antigen Hollywood fru (haha) annars vill jag lyckas i kariären som designer och ha ett eget klämärke sen bli rik och flytta utomlands till ett varmt ställe sen vill jag väl ha familj antar jag.

Vad kan du inte leva utan?: Familjen, vännerna och ett hjärta annars så lever man ju inte (haha lite skämt här).

Tv eller data?: Data

Vad var dagens lycka?: Jag vet inte men det är väl att vi har hantverk och att jag får ha det roligt med mina kompisar osv. För vi har alltid roligt!

 

Tog denna lista från Matildas blogg HÄR


kläderna inför 24/11.

Tänkte visa en gång till vilka kläder jag har sytt och som jag ska gå med på modevisningen:
 
 
 
 
 
 
Det var dem jag har hittills har sytt och så kommer jag använda kjolen sen en klänning som jag sydde i 8:an, det var visst inte lika mycket kläder i år som förra året så man skulle ta med sig om man hade sytt något från högstadiet eller något sådant! 

torsdag.

Lyssnar på musik och inte mycket mer, det blev ingen prov gång men det blire till nästa vecka. Vi fick välja kläder sen så fick jag och Linnéa va med i mötet hur det är planerat osv. Jag och Linnéa är som med i "styrelsen" haha, vad fult det lät. Men vet inte hur jag ska uttrycka de bra. Det är med 2-3:orna.
 
Jag hann inte klart med kjolen men det hinner jag imorgon, i slutet fick vi se på en film som var från en modevisning på Balder (där jag går gymnasium) 2007, så nu fick man se hur det gick till! Det är jag, Ana Maria och Alice som ska gå modeller från 1:an. Spännande det kommer bli!
 
Kan visa kläderna i ett inlägg senare, jag har laggt upp dem förr men det var för ett bra tag sedan!
 
Jag idag, hade lösögonfransar på mig. Något som jag brukar inte ha i skolan, ska ha de imorgon också men jag kommer inte ha dem hela tiden.

hamnar i himlen där änglarna gråter.

Nu ska jag ta och göra mig redo för sängen, måste börja sova tidigare. Har blivlit lite senare nu på tiden, så nu får jag ju inte sova de timmar jag vill. Förr då var jag jätte stressad när jag inte kunde gå och lägga mig i tid och att jag måste sova i 8 timmar, men vet ni?! Jag struntar i det nu, för alltså jag var super stressad och det är inte bra. Speciellt om man ska sova då ska man ju inte va stressad för att sova. Så nu känns det skönt att inte tänka på det, stress får mig att må inte alls bra. Dessutom får jag massa finnar osv, men jag kan också bli stressad för annat.
 
Men bloggar mer imorgon, jag hoppas att det kommer gå bra att prov gå inför modeshowen imorgon. Jag vill ju inte direkt se dålig ut och ramla eller något sådant!
 
Godnatt!
 
Bild från: http://justgirlythings.tumblr.com/

Har nyss målat naglarna så nu är de snygga och frächa igen, nagellack är mitt missbruk. Kan inte gå utan och om de ska se normala ut så målar jag på fransk manikyr. 
 
Idag efter skolan så följde jag med Ana Maria till Glitter, hon köpte några smycken jag fick även ett! Tack igen, det är en ear cuff och jag fick den för de var typ ta 2 för 3 sen hade hon en rabatt så det var mycket hon fick ta så kunde hon få några saker på köpet haha. Ear cuffen är bara i silver och inget motiv på eller något sådant, men enkelt kan också var snyggt!
 
Annars har dagen gått på som vanligt, imorgon är det bara att sy! Skönt, då kanske man hinner med kjolen eftersom de inte blev någon hantverks i tisdags. 
 
 
Arkiv bild, men Jenny har skrivit så fina saker på hennes blogg om mig så nu är det min tur!
 
Jenny är en jättefin person, vi blev faktiskt kompisar på ett litet konstigt sätt men det kommer jag inte gå in på. Sen dess har vi hängt ihop för evigt i alla dessa år vi känt varandra, 5år är det! Vi har det alltid trevligt även om vi bor ifrån varandra långt bort (i Burträsk bor hon). Jag tror vi kommer va vänner för livet (självklart finns de flera sånna vänner), älskar dig att ha dig som vän♥
 

ett leende är inte alltid ett leende.

Chattar med Jenny och inte så mycket mer, designen till Matilda blev inget av. Eller jag gjorde den men det blev lite missförstånd och allt blev fult. Jag var väl inte så kreativ och sådant idag så de skulle bli fint, men ska göra det imorgon! Då blir det nog förhoppningsvis bra.
 
Ska ta bort sminket sen ta på mig ansiktsmasken för nu ska alla finnarna bort!! De bara ploppar upp, något att man skulle önska sig att ha perfekt hy varje dag.
 

modevisning nästa helg!

Lyssnar på musik sen ska jag hålla på med en blogg design till Matilda! Annars har dagen varit bra, dock hade vi ingen sy lektion idag så det blev dubbla pass i Matrial & miljö, det var nån kvinna från Facket som kom och pratade osv. 
 
torsdagen så ska jag (och de andra som är modeller) prov gå och få kläderna osv, tills nästa vecka för lördagen 24/11 så är det ju Öppethus och jag ska ju gå modell med mina kläder sen får vi väl se om man går med någons annans plagg! Börjar faktiskt bli lite nervös och tänka "Varför sa jag att jag skulle va med!?". Men samtidigt tänker jag att jag aldrig skulle ha gjort detta och jag kanske övervinner min rädsla för att synas osv. Eller jag syns ju men att gå inför många på skolan, på en catwalk. Ni förstår nog och de andra säger att det är jätteroligt och man inte gör det så har man missat något.
 

Bustier top.

Idag efter skolan så följde Linnéa och Lina med mig till stan sen köpte jag den där bustiern/korsett vad man nu vill kalla det. 
 
Dålig bild men så ser den ut i alla fall och den blir jätte snygg med ett par höga byxor! Den är snyggare i verkligheten. Sen kommer jag nog kalla den för bustier, köpte även en ansikts mask.

svarta moln.

Lyssnar på musik och inte så mycket mer, som vanligt då. Tråkig jag är på vardagarna, annars har jag bara tagit de lugnt. Ska snart ta och ta bort sminket, har inget mer att säga så.
 
Godnatt!


tandläkaren.

Har nyss kommit hem från tandläkaren och de var inte alls roligt, jag är inte rädda för dem eller så men det är rätt tråkigt. Speciellt när jag får veta att jag har ett hål och det är första gången för mig, så det ska lagas och jag gissar på att sådan gör jätte ont? Sen hade jag visst tandsten på vissa ställen som hon tog bort så nu smakar det blod (usch!!).
 
Men annars så var mina tänder fina! Roligt också att jag ska laga hålet den 19 december..liksom snart jul och då är det julgodis som gäller!
 
Annars har dagen gått framåt!
 
 
 

.

Sitter och lyssnar på musik och inte så mycket mer, har för en bra stund sen sett på Allt för Sverige med familjen sen åt vi tårta (fira farsdag) och snart är dagen slut och skola imorgon. Jag har då haft en bra helg i alla fall, imorgon så ska jag till tandläkaren så måste sluta tidigare..jag hoppas att jag inte har några hål eller håller på att få hål!? 
 
Säger godnatt!
 

Let the skyfall.

Lyssnar på musik och chattar med Jenny, har gjort de hela dagen typ! Snart ska jag äta middag sen gissar jag på att vi far till kyrkogården. Det jag annars har gjort är att sminka mig fast bara målat ögonbryna och sen tagit på mig lösögonfransarna för jag kände för det, haha. Brukar få som en "ide" jag ska sminka mig nu (antigen normalt eller så blir det något nytt jag prova osv).
 
 
 

Farsdag!

Idag är det ju farsdag och jag och Robin vi grattade pappa på morgonen och så fick han en tröja av oss! Senare ikväll så ska vi käka glasstårta sen ska vi till kyrkogården för att tända ett ljus för farfar.
 
Ni får en bild på mig även om det ska typ pappa men jag har ingen bild på han så, ni får en arkiv bild^^

pratkväll igår

Igår hade jag det jätte trevlig med mina kompisar från min klass som jag umgås med varje dag! Tyvärr ingen filmkväll för vi bara pratade och hade det trevlig och skratta osv. Men det kan va skönt att prata också, eftersom vi ändå hade mycket att prata om. Men i alla fall så kom jag och Ana Maria dit först sen skulle vi möta Lina och så gick vi till ICA Kvantum och köpte massa godis och läsk sen kom Linda dit och sen gick vi hem och frossa oss i godis haha. Vi prata och skratta, senare så gick vi till stan för vi följde med Ana Maria för vi ville inte lämna henne själv att gå till stan man vet ju inte vad som kan hända då. Sen for jag hem vid 12, men det var jätteroligt och det kommer nog vara flera sådan kvällar!
 
Photo Credit: hooliigan
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bild från: http://justgirlythings.tumblr.com

lördag.

Lyssnar på musik och inte så mycket mer, senare blir det att äta sen gå till Handlarn för att möta upp Ana Maria. Hon ska åka med mig till Linnéa så det blir nog bra!
 
Jag har inge mer att berätta, imorgon är det farsdag.
 
Jag idag.

fika

För ett tag sen har de farit hem, vi fikade och åt en hemmagjord cheesecake som var jättegod!
 
 
 

fira pappa & filmkväll

Godmorgon, eller jag har varit vaken ganska länge. Idag vid kl. 13.00 så ska morfar och mobror komma hit och så ska vi fira pappa som fyllde år i onsdags! 
 
Senare ikväll så blir det att dra sig mot Linnéa och vara med Linda, Lina och Ana Maria vi ska ha filmkväll osv, men det kommer ju bli jätteroligt!
 
Det är mina planer idag, en bra helg igen. Men det känns bra att göra något i alla fall på sin fritid.
 

fredag!

Tänkte snabb blogga lite, väntar på att Krille ska komma hit. Idag på skolan har det bara gått bra, baskjolen kommer bli klar på tisdag nog och är nöjd med den. Även om jag aldrig använder kjolar och baskjolen är en pennkjol.
 
Efter skolan så gick jag ett tag med Lina och Linnéa men sen skulle Lina fara så då blev det bara jag och Linnéa och så gick vi omkring och kollade på massa kläder osv. Vi provade också en korsett/bustier som var ursnygg, man skulle både kunna använda den om det skulle va nån fest eller så använder man den som att det vore en vanlig bh osv. Jag kanske köper den, mest troligt för den var skit snygg och insperartionen från att ha den som en överdel är från Kenza (finns säkert flera) hon hade ju nå snygga "korsetter" egetnligen kanske man ska kalla dem för bustier top.
 
Bjuder på en fin bild från när jag var hos Jenny, haha. 

You gotta get up and try.

Har nyss målat naglarna, väldigt ofta jag gör det men min naglar är så fula utan. Förr då hade jag inte så ofta, men då hade jag jätte korta naglar och nu har jag ganska långa och fina.
 
Var ut med mamma och Teo på en promenad och det var inte lite kallt ute, usch och det är ju inte värst direkt. Kommer ju kallare senare i vinter. Burr..sommar tack!
 
Nu ska jag ta och gå ner och va med mamma och pappa sen kanske ta nå kvällsfika sen sova, imorgon är det fredag sen helg! Wihoo.
 
Alltså idag jag for till Krille men egentligen var det tänk att fara på BikBok för det hade allt på 50%!! Med mina vänner men. Att jag är är bra kompis som struntar i det? Att inte fara på de och istället va med Krille. Haha, hade nog ändå inte köpt något även om de har super snygga kläder inne nu osv. Har inte så mycket pengar och så måste jag spara! måste ju handla julklappar till vänner och sen fyller ju folk år också.
 
Krille la ut mig på Instagram, haha dock inte denna bild men jag ville inte va med haha. Dock så fick han en bild och ser ut som en potatis.
Bild från igår.
 
Får bli sista inlägget för idag!

Try.

 

hungrig.

Har för ett tag sedan kommit hem från Krille, for till han efter skolan. Annars idag har dagen rullat på som vanligt, idag så var de nå ryska dansare som hade uppvisning i cafeterian, väldigt roligt att se på för det var jätte skumt. Det var typ deras folkdans? Så de hade på sig dräkter osv.
 
Sen var det prisutdelning från när vi hade Fashion Day på skolan när vi var tillsammans med 2-3:erna och hand syde klänningar från olika tidsepoker. Min grupp vi vann inte första pris (men allt handlar inte om att vinna) men vi fick pris för att våran var ganska historisk eller hur man ska säga. Sen bjöd de på Mumsmums och kolsyratvatten med smak!
 
I alla fall hos Krille gjorde vi inte så mycket pratade mest, men det kan också va roligt. Tills man inte vet vad man ska säga och de blir pinsamtystnad, haha.
 
 
 

Halv åtta hos mig & glass tårta

Har för ett tag sedan sett på Halv ått hos mig som var här i Skellefteå, dock ingen man kände men alltid roligt att kolla på tv när lilla Skellefteå är med! Brukar inte hända så mycket här i stan och runt omkring tycker då jag.
 
Medans så åt jag glass tårta med familjen, eftersom pappa fyllde år. Vi ska även fira han på lördagen med släkten!
 

Instagram @elinnjonsson

 
De verkar ha kommit något nytt tror jag? Ser ut som tidslinjen på facebook hehe. Men i alla fall om ni vill följa mig på Instagram heter jag elinnjonsson. Detta är på datorn inte på mobilen så ni vet.

behövliga saker.

Idag har dagen rullat på som vanligt och vi hade igen gympa (som jag trodde), vår lärare är fortfarande skadad sen vi hade badminton när hennes knä höll på fara ur led. Men vi var glada ändå så vi fick hål istället så då gick vi (jag, Lina, Linneá och Linda) på stan och kollade på kläder osv. På BikBok har de fått in massa snygga fest klänningar inför nyårs!
 
Köpte mig en ny/annan BB-Cream för den jag har är i medium och den börjar bli för brun. Så fick bli i light, sen köpte jag schampoo och balsam men det hade mamma visst redan köpt. Jag hade slut så jag tvär köpte, inte för att jag brukar köpa det men.
 
Den till vänster är den nya.
De köpte jag, är egentligen för torrt och skaddat hår som jag inte har. Men har provat dem förr och det är jättebra enligt mig då.
 
Om nu undrar rubriken, så menar jag att det inte var något onödigt jag har köpt idag!

Grattis till pappa!

Ja idag så fyller ju pappa år!! På morgonen så gav vi han ett grattis kort som jag gjorde igår sen fick han en mobil, så nu har vi alla i familjen en smartphone. Så nu slipper han känna sig utanför, haha. Nej, men pappa behövde en ny han har haft sin förra jättelänge!
 
 
Mobilen vi gav är en sådan som jag och Robin har, fast han har en silvrig kant vi har lime. Det är en Samsung Galaxy mini.

vinter morgon.

I natt hade det visst snöat, så när jag skulle gå till bussen så var det lite snö. Kanske 1-2cm? Så inte så mycket men det var som ett fint vinter väder. Ville fota, för det var så så fint ljus och himmel ute.
 
Fast jag var ju på väg till skolan så bjuder på en mobil bild.
 

godnatt.

Jag blev jätte trött så ska snart ta och gå och lägga mig tror jag, men jag bloggar mer imorgon. Har inte så mycket mer att säga.
 
Godnatt!
 
Bjuder på en arkiv bild.

You are who you are.

Har nyss gjort klart grattis kortet och nu lyssnar jag på musik och inte så mycket mer. Har chattat lite med Krille, Jenny och Jonna. Så vet inte riktigt vad jag ska göra nu, gå ner och se på tv med pappa. Sen måste jag gå och lägga mig tidigare eftersom vi ska gratta pappa på morgonen!
 

Take a chance

Har för ett ganska bra tag sedan kommit hem, dagen har rullat på som vanligt. Har sjukt ont i mina armar, muskelverk! På gympan igår så hängde jag liksom i ringarna där och jag skulle nog ha stretchat för eller efter. Gjorde till och med ont när jag skulle skriva med en penna. Världsliga problem, haha nejdå det går nog över snart. Man får väl tänka på att man kanske får mer muskler av det också.
 
Imorgon så fyller min pappa 49år, så nästa år blir det storkalas! Så senare idag ska jag göra ett fint litet grattis kort, har även kommit på meningar som rimmar och passar väldigt bra till de han ska få. Kan visa imorgon vad jag, mamma och Robin köpte till han!
 
Det är sjukt kallt ute också, ingen snö än för den försvann men det är frost på gräset, taken osv.
 
Saknar sommaren! En bild som jag tog i somars.

6/11

Dagens outfit:
 
 
Blev nya tröjan och sen satsade jag på silvriga smycken och naglar då.

Silver - naglar

Nu har jag målat naglarna och det fick bli i silver, fast man kan nog mer säga att det är silver-metal. Älskar verkligen den, man behöver bara måla ett lager och det är en fin färg.
 
Bjuder på en mobil bild, men ska snart tvätta bort sminket sen sova. Så de får bli sista inlägget för idag, godnatt!
 

And all these little things.

Lyssnar på musik och inte så mycket mer, har hjälpt mamma och pappa med tvätten. Tvättade mina Dr.Denmi jeans för första gången också, fast jag handtvättade dem för de brukar tappa jätte mycket färg har jag hört. Själv klart gjorde det de, men de är fortfarande svarta som tur är! Extra försiktiga med dem.
 
Nu ska jag ta och måla mina naglar, vet inte vilken färg är. Antigen blir de silver eller blå annars får det bli standard som är Creamy Nude/fransk manikyr.
 
 
 
 

Ny tröja

Idag efter skolan så gick jag med Linneá och Lina på stan och såg att det hade tröjan på Veromoda som jag ville ha när jag var i Umeå med familjen (som var för ett bra tag sedan). De hade den inne nu fast i andra färger dock. Så det fick bli en marinblå, den jag hittade på Strömpilen (en galleria i Umeå som hade Veromoda) den var som i en orange/höst färgad jag minns inte namnet på färgen just nu. Om den hade funnits hade jag själv klart tagit den! Men jag gillar den marinblåa också.
 
Vet att bh:n syns på bilden men den gör egentligen inte det i verkligheten.
 

Lovet är slut - skola imorgon

Nu ser jag på Partaj och det är det sista avsnittet. Imorgon är det ju skola något som jag inte dirket längtar till, jag vill ha lov och bara sova ut och inte plugga, stiga upp tidigt.
 
Men jag har haft ett bra lov i alla fall!
Förra helgen for jag till Burträsk och var hos Jenny, vi hade tjejkväll med flera andra och det var jätteroligt. Sen annars har veckan varit väldigt lugn men i torsdags då var jag ju med Krille senare på kvällen var jag med Linneá och det var roligt. Sen i fredags så var det ju tjejkväll hos Jonna med Amanda och Matilda och det var jättetrevligt! Sen nu har jag bara tagit det lugnt.
Nu längtar jag till Jullovet och jag hoppas att det blir lika roligt då, jag vet inte hur länge det är dit exakt men det är väl inte så långt kvar dit?
 
Det här får bli det sista inlägget för idag, bloggar mer imorgon. Vi har också längsta dagen imorgon slutar 16.00..
 
Hoppas ni andra har haft ett bra lov!
 
 
 
 
Några bilder från veckan.

so you gotta let me know, should I stay or should I go.

 
 
Nu är designen äntligen klar, är faktiskt väldigt nöjd med den! Jag vet inte hur den ser ut för er, men för mig är den grå-brun eller hur man ska säga. För på mamma och pappas dator såg den grå ut.
För ett tag sedan var jag ute på en promenad med mamma, pappa och Teo. Sen var jag in på Handlarn och köpte mig en liten chips påse Sour cream chips, jag har varit jätte sugen på det. Jag har faktiskt inte ätit mycket godis under lovet eller helgen igår blev det inget och i fredags när vi var hos Jonna så åt jag inget nästan vi satt ju och sjöng så mycket!
 
Har nyss också sett på Williams Lista och nu lyssnar jag bara på musik.
 
Men vad tycker ni om nya designen?
 

Trixar och fixar

Som ni kanske ser så har jag gjort om bloggen helt och hållet! Jag var som trött på den jag hade, fast jag tyckte ju att den var fin. Men nu är den väl också ganska fin, jag ville ha den bredare för då kan jag ladda upp bilderna större och det är ju alltid roligt att se på bilder osv. Den är inte riktigt klar ska göra ny header och bakgrund sen en ny profilbild, jag satte bara dit den tvärt.
 
Men jag hoppas ni kommer ändå gillar den!
 

Nicki Minaj - parfym

När jag var i fredags på stan med mamma och Robin så gick jag och mamma in på Kicks och då såg jag Nicki Minaj's parfym Pink Friday (gissar jag på att den heter, står då det) och jag var ju tvungen att lukta på den, dock så luktar min jackärm den nu haha. Men den luktade faktiskt gott! Flaskan är ju ganska cool fast lite annorlunda också.
 
Om ni vill veta mer så klicka här: http://www.kicks.se/nicki-minaj-b268/pink-friday-edp-p23072
PS! Den fanns som Bodylotion också.
Nicki Minaj Pink Friday EdP

Wild Hogs

Ser på tv med mamma och pappa, vi ser på Wild Hogs. Efter det så ska jag nog gå upp sen göra mig klar för sängen. Nu är det bara söndag kvar sen skola:( Sen så kommer RL tillbaks alltså de är ju inte för att vi inte gillar dem men det var så "slappt" eller vad man ska säga nu när de var på praktik i 3 veckor. Vi fick rikta in oss mer inom design/hantverk osv, i svenska och engelska som redovisningar och collage!
 
Nä nu ska jag fortsätta se!
 
En väldigt bra bild som passar in på mig:)^^
Bild från: http://justgirlythings.tumblr.com/

lite mer bilder

Ser på Så mycket bättre, men tänkte visa lite fler bilder från igår då;) Eftersom en ville de och själv klart så är det roligt att se på bilder!
 
Duktig jag är, diskar!;)
Ond jag är? Haha man kanske försökte på sig onda blicken^^
Intressant på Matildas mobil;)^^
Haha, Per Morberg^^
Haha fin dans va?;) Vi körde lite Gangnam style sen massa annat!^^
Happy!^^
 
 

Alla helgons dag.

Har för ett tag sedan varit till kyrkogården där mina närmsta släktingar är begravda då. Vi tände ljus, det är jätte fint när man ser hur allt lyser upp dock är de ju inte lika fint att folk är döda och att man har förlorat någon.
 
Vi tände för mormor, farmor och farfar sen min gammel mormor och morfar.
 
Min farmor och farfar tände vi i minnes lunden ^^
 

3 november

Lyssnar på musik och chattar lite med Jonna, idag händer det inget faktiskt. Vädret ute är inte så fint ganska tjock dimma!
 
Snart börjar skolan om och det gillas inte, får längta till Jullovet:) Vet inte vad jag ska blogga om.
 
Haha, fin va? Men lösögonfransarna jag köpte dem var skit bra, har sökt efter ett par bra som är lätta att sätta på! Dock kanske inte så vardagliga utan mer om de blir nån tjejkväll eller fest:)

Bilder från igår kväll!

Godmorgon har nyss vaknat, eller har varit vaken men har bara inte orkat stiga upp.
 
Igår var det jätte roligt! Vi lagade mat, prata massor, dansa, sjöng SingStar och käka lite godis:D
Jag var där till 12 och det blev inte lite bilder eller ja det kunde ha blivit mer (som vanligt) men iallafall 150 bilder från igår! De flesta är lite oserösa haha, men man ska ju ha roligt.
 
Tänkte bjuda på några:
 
Jag gjorde köttfärsen men Matilda hjälpte till medans jag försökte leta ost haha!^^
Jonnas vovsingar^^
Amanda hackade grönsaker;)^^
Titta så snäll jag var!! De hemliga jag gjorde igår de var att baka Cupcakes till dem!:D^^
Social vänner haha^^
SingStar, de var länge sen;)^^
 
Jag la ut massa på Instagram igår:
 

en liten djävul

Haha, fin rubrik;) Nu har jag gjort klar sminkningen och håret nu ska jag bara klä på mig!
 
Jag vet inte hur länge jag är där, men jag ska ta med mig kameran så ni får bilder:D Ska fara kanske om 15 min kanske.
 
 
 
 
Så ser jag ut, ögonfransarna på och hornen haha^^
 
Ha en trevlig fredag alla!

till ikväll

Har nyss kommit hem från stan, köpte mig ett par nya lösögonfransar och ett diadem med djävulshorn på haha. Till ikväll;) Vi hade inga hemma så kunde ändå lika gärna köpa dem nu, då kan man ju ha de nästa år också.
 
 
Nu ska jag ta och göra lite annat (lite hemligt, men visar senare för de ska bli en överraksning) sen ska jag ta och duscha, ska va hos Jonna vid 5 typ.

Fredag - stan - tjejkväll!

Godmorgon på er, har för ett tag sedan ätit frukost och nu ska jag fixa mig lite snabbt. Ska med mamma och Robin på stan för att göra lite äranden.Sen hemma ska jag göra lite saker senare så far jag ju till Jonnas place:D!
Vi ska laga middag tillsammans med Amanda och Matilda och ha en jättetrevlig tjejkväll, kommer bli super bra!
Vi skulle visst va lite utklädna också haha, men inte så mycket men ja får se vad jag tar. Funderar i alla fall på läppstift (brukar inte ha det) sen kanske man sminkar sig lite mer än vad man brukar, men det kommer bli bra!
 
Ni får säkert några bilder senare:)
 
Bild från: http://justgirlythings.tumblr.com/
 

November.

Nu har Linneá farit hem, vi pratade och skrattade mest och käkade lite godis;)
Men det var roligt att va med henne, första gången hon var hos mig. Jag har också varit hos henne en gång när vi skulle se på Hockey:)
 
Händer inte så mycket mer nu, ska väl senare sova. Så det här får bli det sista inlägget för idag!
 

 

I got friends, haha..

För ett tag sedan for Krille hem och jag har nyss ätit och nu är Linneá på väg hit:D Haha, mycket socialt idag. Men det är bara roligt. Jag gör ändå inte så mycket på dagarna.
 
Sen ringde Amanda mig och fråga om jag ville till Jonna imorgon och ha tjejkväll laga middag tillsammans osv. Tror nog att det ska gå så, det kommer ju bli jätte roligt!
 
Allt blev så socialt nu i slutet av lovet nästan haha, förutom att jag var ju hos Jenny i helgen:)
 
Önskar jag hade lite mer liv i mitt hår, mitt är ju spik rakt^^
Bild från: http://justgirlythings.tumblr.com/

what doesn't kill you makes you stronger.

 
Har snabb städat lite och rensa kattlådan bland annat;) Nu så väntar jag bara på att Krille ska komma, ska ringa han snart. Han ska nämligen åka buss och han vet inte ens vilken tror jag och vart han ska hoppa av hehe.
 
Annars så lyssnar på musik och har gjort mig klar osv, jag bloggar mer senare:)
 
Hahah, vet inte vad jag ska bjuda på för bild men ni kan få denna. Strunta i mitt ansiktsuttryck, haha att jag är stark/gorv?:D Så ingen bråka med mig, höhö. (lite skämt å sido).

RSS 2.0