resultatet

Har för ett tag sen sminkat mig och det gick faktsikt bra! Mascaran var också jättebra, men jag vet inte än om det kommer bli svart under ögona. Men om det händer får jag väl ta det, för i så fall är det "fel" på mig. Typ att mina ögona skulle vara så, eller något.
 
Ska nu tvätta bort sminket sen göra mig klar för sängen, imorgon är det fredag och sen helg igen. Som nyss var, veckorna går snabbt!
 
Bilder på resultatet:
 
 
Alltid blir det bra på ena ögat med mascaran eller så tvärtom, aldrig vill det bli lika som ni nog kan se på 1:a bilden.

31 januari.

Idag har det varit en bra torsdag (inte för de andra är dåliga) för Linda fyller år och vi gick på Subway och åt lunch sen efter skolan gick vi alla på stan, köpte sminket!
 
 
Hahaha jag älskar "tårtan" gulligt med ett värmeljus i, Alice och Linnéa sprag ner till cafeterian och köpte en Japp och Chokladboll/Delicatoboll (eller vad de nu heter). Den andra Jappen fick hon av Mikaela, att vi är en bra/gullig klass!! Älskar min klass. Vi sjöng även "Ha de näran" också, hihi.
 
Simket jag köpte: puder, saltspray, läppstift, ny mascara och ögonbrynspenna! Jag frågade som sagt på Kicks om mitt problem  (som jag skrev om igår) och ja då var det en mascara från Dior som skulle visst va bra osv, men njaa köper inte en mascara för 300kr!! Tycker att det inte är värt även om den kanske är bra osv, men tänk om den inte skulle vara bra på mig då har jag slösat 300kr. Bara så ni vet är jag ganska "snål" och tänker mycket på vad saker kostar och ibland kan jag få panik och undra: Varför köpte jag detta??
Men i alla fall fick bli Lumenes vattenfasta mascara så ska prova nu ikväll mitt nya smink och se om det blir bra! Läppstiftet på bilden ser oragne ut men det är rosa, det heter PinkPeach #59. Den passar väldigt bra att ha varje dag.
 
Men ska prova senare och sminka mig osv, så kanske nån bild om det inte alls var en bra mascara så lägger jag inte ut nå bilder. Så då vet ni ju varför, men nu ska jag städa mitt rum!

det här är priset jag betalar för frihet.

Ska nu ta och göra mig klar för sängen, imorgon så är det bara sömnad och matrial också då. Måste verkligen bli klar med alla detaljer eller jag har bara en och en halv var typ. Har gjort alla andra, men håller på med armsprundet och manschetten (herrskjortan). Alla ska vara klar innan vi går ut på praktik alltså har nästa vecka på mig, men kommer hinna såklart. Är inte så seg.
 
Imorgon så fyller även min fina klasskompis som även är min kompis, Linda år! Vi är jus om ett gäng på 6st jag, Linda, Linnéa, Lina, Alice och Ana Maria.
 
Godnatt!
 
Jag idag/nu.

smink problem.

Har pluggat nu och blev förhörd av mamma och det gick väl bra, får titta igenom det imorgon lite. Den här gången lär vi oss om Syntetfibrer (Polyamid, Akryl, Elastan och Polyester) hoppas jag får alla rätt som jag fick när vi hade om bomullen osv. Då blev jag glad, för man vill ju kunna väldigt bra och mycket om självaste grejerna som handlar om inriktningen. Fast jag struntar ju inte heller i det vanliga ämnena såklart!
 
Imorgon så ska jag gå på stan och köpa smink som jag behöver, ska inte köpa några kläder utan satsar på smink nu. Det jag behöver är puder (jag använder bronzpuder och jag vet att de ska min inte ha i hela ansiktet), mascara och skulle vilja ha ett läppsift som är i en rosa fräch färg och det ska inte bli för rosa utan den ska vara med vardaglig så läpparna ser mycket mer "frächare" ut, inte för mina är ofrächa men ni förstår nog hur jag menar.
 
Jag har också tänkt nu verkligen fråga personal på kanske Kicks om något tips om en mascara eller hur jag ska göra. För den jag har en som är jättebra från Max factor den som heter något med 24h, i alla fall det jag har problem med är att mitt smink på ögona vill aldrig hålla sig där det ska, utan jag blir svart under ögona och jag haft många olika mascaror genom livet och det är samma sak hela tiden. Tror nästan att det är fel på mig, för alla andra kan ha kvar sitt smink, men nej mitt ska "rinna" typ ut. Alltså det är som att det har gnuggat sig mot under ögat och därför blir det svart. Lite svårt att förklara, om ni inte förstås förstår hur jag menar. För mig är det jobbigt, för jag vill va lika fin som alla andra med sminkningen att det ska hålla sig osv, inte bli svart under ögonen och se ut som att jag är ett spöke. Så ska ta tag i detta nu och fråga! Känns som att det är bara jag som ha så. för om jag ser på andra eller mina kompisar så har det perfekt, inget utsmetat. Det är i alla fall så jag känner!
 
 
Arkiv bild, med lösögonfransar går det! Men tror ni verkligen att jag orkar sätta på mig de varje dag? Tror inte jag, vill kunna bära vanligt smink också.
 
 

Sanningen.

Kom typ hem för ca två timmar sedan, det är snöstorm ute. Inte alls roligt, okej det är inte kaos men det snöar blötsnö och så blåser det. Kändes som att snön nyss var på väg att försvinna och våren skulle komma, hehe. Annars har det varit en helt vanlig onsdag, dagen har rullat på som vanligt. Ska ta och plugga på matrialen, så bloggar lite mer senare!
 
Bjuder på en bild från i sommras typ.
 
(Rubriken är låten Sanningen med Petra Marklund).

min tur snart!

Lyssnar på musik och inte så mycket mer, ska snart göra mig klar för sängen. Nu ikväll så har jag suttit och sett på film med familjen och ätit godis, även om det är en vardag (vi brukar inte ha godis på vardagarna) men vi tänkte göra det mysigt till ikväll för Robins födelsedag. Nästa helg så blir det nog släktkalas! Så nu ska jag bara vänta till det är min tur att fylla år, 17år. Känns inte så speciellt men tänk sen då är jag 18år!! Crazy, liksom..de sista åren kommer gå snabbt sen är jag väl ute ur huset också (buhu). Haha, nä nog kommer det gå bra.
 

29 januari

Har för ett tag sedan käkat middag, idag så fyller min lillebror Robin år och då brukar vi göra så att den som fyller år får bestäma vad man vill äta på sin födelsedag. Så till middag blev det kycklingklubbor med potatisgratäng, gott!
 
Annars har det varit en vanlig dag, inte hänt så mycket. Har inte så mycket att skriva heller.
 

Lillebror.

Har nyss målat naglarna men det fick bli French manicure, visste inte vilken färg jag skulle ta och så passar ju french menicure till allt. När det kommer till nagellack så kan jag inte längre vara utan, förr kunde jag det men har fått väldig fina och långa naglar nu så håller dem frächa. Fast visst, kan tänka mig att det är bra för naglarna att vila också.
 
I alla fall ska snart göra mig klar för sängen, ska upp imorgon och gratta min lillebror som fyller 15år! Jag var typ nyss det, haha okej inte riktigt jag fyller 17år snart (4 mars). 
 

 
 
 
Det här är min lillebror Robin och jag, för väldig längesen. 

whising you the best to find someone like me.

 
 
Har nyss ätit middag och nu gör jag inte så mycket. Skoldagen har varit normal, åkte ju skridskor på idrotten det gick bra förutom att jag ramlade en gång och jag tror alla såg att det såg ut som att jag faceplantade där..pinsamt. Men jag gjorde inte det, fast vet inte alls hur jag ramlade egentligen..var typ en "pinne" i luften och jag tog imot mig med armarna när jag föll annars hade jag mosat mitt ansikte. Alltid är det jag som ska råka göra nått pisnamt på gympan även om jag inte bruka va så klumpig. Eller så ska jag göra något och så förvränger jag det hela så det ser ut om jag gör något knäppt. Ja då fick ni veta om mig på gympalektioner.
 
Nu ska jag snart se på någon film, såg massa filmer igår ju. Men ska fortsätta haha!
 
 
 
 
 
 
Bilder: http://justgirlythings.tumblr.com/

skridskor imorn.

Har nyss sett på Scener ur ett tonårsliv och filmen Ted, haha ni som inte har sett den se den! Imorgon så är det skola, snart är det dags för att prao om två veckor så jag hoppas det blir skoj då. Praoar på BikBok!
 
Vi har skridskor imorgon, alltid när man har skridskor för första gången tror man att det är första gången man ens åker. Ni som inte visste så har jag gått konståkning så jag kan åka, det är bara det att jag är inte van vid hockeyskridskor så kommer typ ramla (ingen spets). Kommer säkert få ont i fötterna, eftersom jag spänner dem som bara den och att jag inte i vanliga fall bruka åka skridskor. Även om jag tycker det är roligt, roligare än längdskidor i alla fall!
 
Bild från i sommars.

sunday.

Har sett på lite filmer nu och ska nog kolla lite mer, haha. Men det är ju söndag, då tar man det bara lugnt!
Har inte så mycket att säga, har en ny header. Nog bara tillfällig den var inte så snygg, men ville byta för jag var trött på den jag hade innan.
 

JustGirlyWishes.

 
 
 
 
 
Bilder: http://justgirlywishes.tumblr.com/

we are never ever getting back together.

 
 
Har nu sett med mamma och pappa på Ocean's eleven, dock sett den några gåner. Ska väl snart göra mig klar för att sova. Imorgon ver jag inte riktigt vad som händer, nog bara slappa.
 
Jag idag.

Home.

Har nyss kommit hem från Linnéa, hade det jättetrevligt! Igår så pratade vi och såg på tre filmer So undercover, Pitch Perfect och en annan film som jag inte minns vad den hette. Men vi såg inte hela sista filmen så vi fortsätte med den idag och sen fick jag se ett avsnitt av Supernatural. Idag så såg vi ju lite film/serie sen innan det så gjorde vi en massa outfits av Linnéas kläder som hon kan ha.
 
Alltid när jag sover hos kompisar så vaknar jag tidigt, vaknade vid 10 kanske..men jag somande ju om såklart! Och jag vaknar inte direkt som "vanligt" utan jag bara öppna upp ögona snabbt och så inser jag att jag sover hos någon annan haha. Jättekonstigt, att man inte vaknar så på vardagarna!
 
Snart blir det middag, morfar ska äta här och pappa har gjort egna köttfärsbiffar och till ska vi äta potatisgratäng! Så gott.
 

är så duktigt!

Har nyss ätit middag och den blev jättegod! Så det blir att göra den flera gånger.
Har packat nu och ska snart till Linnéa, ska nämligen sova över! Kommer bli nice.
 
Så inget bloggandet men ni överlever, här kommer bilder på maten:
 
 
 
 
 
Kanske jag uppdatera någon gång på Instagram, beror på vad vi ska göra jag och Linnéa. Följ mig gärna på elinnjonsson .

jag står för middagen.

Sitter och lyssnar på musik och ska snart börja med att göra middagen! Hittate ett recept i en tidning som jag ska göra åt familjen. Det är kyckling och så grönsaker bl.a sockerärtor älskar dem!! Senare efter middagen så ska jag till Linnéa. Så det kommer bli skoj, tar kort på maten också. Om jag ska skryta lite är jag faktiskt bra på att laga mat, hihi!
 
 
Bilder från när jag fota Matilda, tog kort på naturen också. Eftersom jag älskar att ta naturbilder!

25/1

Dagens outfit, som jag tycker är väldigt "fashion" idag haha. Brukar aldrig bära kjol, men gillar denna outfit jag knåpade ihop igår!
 
 
 

haha

 
Haha, det här var verkligen jag och Jenny idag! Gick in på H&M och så tänkte jag "undra om Jenny är här?" men det var hon inte, så jag var på väg ut mot bussen men då kommer hon ju in! Haha, jag ba: Jeennyy! Haha och så kramades vi, så längesen.
 
 
 

stadsfesten i sommar..

Har nyss ätit middag och nu lyssnar jag på musik. Idag har vi haft Matrial och miljö sen hade vi sömande och jag tror jag blev galen på symaskinen! Den ville verkligen inte göra några perfekta knapphål, tror jag hade 6st provlappar  som jag provade på tills det blev bra och kanske gjorde 5 knapphål på en lapp.
Men sen blev det väl bra, vi håller nämligen på med herrskjorta-detaljer.
 
Igår och i förrgår så fick jag veta att bl.a Rebecca och Fiona, Håkan Hellström osv ska komma på Stadsfesten i sommar! Förstår ni hur nice det kommer bli, dock så är jag inge super fan av dem men de kommer bli awesome.
 
Jag idag

BikBok - Kjol.

Gick in idag på BikBok, delvis för att få ett papper på skrivet inför praoen. Men hittade en kjol som hade 70% rea, så jag slog till och köpte den. Älskar reor! Jag brukar inte använda kjol för.. jag har aldrig som hittat den "rätta" men den här funkar hur bra som helst. Ska prova lite outfits senare idag, ska nog ha den imorgon. Tänker mig en stickad tröja eller något sådant.
 
Framsidan
Baksidan
 
Det var den sista av alla och fanns i storlek XS, men som tur kunde jag ha den!

några månader bara.

Gör inte så mycket just nu lyssnar på musik, idag så har det varit en helt vanlig skoldag. Efter skolan gick jag på stan med mina klasskompisar sen så gick vi åt skilda håll så då gick jag sen med Julia på stan tills jag skulle hem. Igår så fick vi en sådan där "läsårs orm" eller vad det kallas och när vi tittade på den så är det ju verkligen inte länge kvar tills det är sommarlov igen, om månaderna går snabbt. Dessutom så får vi sommarlov den 4 juni, det är ju super tidigt!! Dock när man går gymnasiet så slutar ju de alltid tidigare än vad högstadiet gör.
 
Jag idag.

23/1

Dagens outfit, valde en mintgrön tröja idag. Blev väldigt fräscht!
 

heaven can wait we only watching the skies.

 
 
Har pluggat engelska så det är klart, var bara texten och förstod ganska snabbt vad den handlade om så. På läxförhöret idag på Matiral & miljö gick det bra fick alla rätt! Även om de bara var en läxa så är jag stolt för det är väldigt mycket om tyger osv. Sen vill man gärna få bra betyg i självaste det som handlar om Hantverkslinjen.
 
Nu ska jag ta och skissa lite kläder i min "modellbok", efter skolan idag så gick jag med Alice på stan. Så det var trevligt!
 

pluggat.

Sorry för jag inte har bloggat nått men har pluggat på Matrial & miljö som tur kan jag det bra efter att mamma har förhört mig så jag hoppas de sitter kvar till imorgon!
 
Imorse så försovde jag mig, men jag hann till skolan ändå men vi hade ändå ingen engelska eller svenska så det var lugnt. Men jag ska gå och lägga mig nu så!
 

skola.

Har just sett med familjen på Så Ska det låta och innan det såg jag på Så blev vi Svenska Hollywood fruar.
Ska nu göra mig klar för sängen, skola imorgon känns väldigt tungt. 
 
 
Bilder från idag.

Lammstek.

Har nyss ätit middag och det var jättegott!
 
 
 

Jag & Matilda.

Matilda for hem vid fyra, hon skulle ha kunnat äta middag här men hennes pappa var redan här och skulle hämta henne så det får vi ta en annan dag! Till middag blir det lammstek, gott.
 
I alla fall Matilda kom hit vid 11 och sen fixade vi oss lite sen ut i skogen och fotade, det var ett perfekt foto-vädret. Solen kom även fram! Sen gick vi in och överförde alla bilder och kollad igenom så nu har vi båda nya profilbilder på Facebook, haha. Senare bjöd jag på morotskakan se gick vi upp och bara suttit vid min dator sen blev vi jättetrötta. Kunde nog ha somnat om jag lade mig i sängen!
 
Bjuder på lite bilder:
 
 
 
 
 
 

igår.

Igår strulade internetet väldigt mycket det var borta ett bra tag (världsliga problem..) och så var det fortfarande på morgonen men jag hade internet då för jag bara kopplade min mobil till datorn så jag kunde använda mitt 3G smart va? I alla fall senare på dagen kom internetet tillbaka!
 
Igår kväll så åt jag fruktsallad och så såg jag,mamma och pappa på World trade center filmen på Tv11, väldigt hemskt att se eftersom att det har hänt i verkligheten och skulle inte va roligt om allt rasade över en och man siter fastklämd! Trodde jag skulle drömma om det, usch..men tur så gjorde jag inte det.
 
Bakade ju mortskaka också, åt mig och Matilda som vi åt idag!
 

mobil inlägg.

Skrev hur mycket som helst om vad jag har gjort ikväll och så for de bort..DÖ! Bloggar från mobilen för att internetet är borta..de håller typ på med nått så imorgon är det tillbaks! Godnatt!!

sommar osv.

 
 
 
 
 
 
Klicka på bilderna för att komma till sidan!
 
Försökte hitta fler fina/snygga kläder bl.a på TopShop osv men nej, det fick räcka så här. Tar ett år om man ska kolla igen de sidor med massor av kläder! I alla fall den första finns på BikBok skulle va snyggt och ha den när det är sommar och man har blivit brun! Byxorna ser mycket bättre ut i verkligeheten men vill ha dem. Sen skjortan skulle va snygg att ha under en vanlig tröja sen kan man ha den bara som den är på sommaren (kallt nu liksom) sen kuvertväskan har en väldigt snygg neon-rosa färg till sommaren! 
Mycket till sommaren, men vill verkligen ha sommar och gå i kläder som är tunna när det är varmt ute och vara brun så man passar i färgstarka kläder!
Även om kanske inget av detta var det så har jag som ändå en "plan" i huvudet hur kläderna ska se ut osv.

efterätten.

Bloggade inte så mycket igår, men till middag blev det ju tacos och senare på kvällen blev det efterätt! Det var jättegott. Idag händer det inte så mycket ska baka en morotskaka (igen) men Matilda ska nämligen komma imorgon och jag ska fota henne och hon mig, så tänkte bjuda på morotskaka. Så det kommer bli skoj, var längesen vi var med varandra som "ensama" vi har som varit hela gruppen på sista tiden, inte för att det är fel att vara med dem men ni förstår nog? Gillar alla mina kompisar lika mycket!
 
Det där var efterätten: valnötter i botten och mascarpone med vitchoklad och rivet apelsinskal sen som topping apelsin och riven choklad!

Let Her Go.

Idag efter skolan så gick jag på stan med Linda och Lina, skulle på BikBok för att få några pappren på skrivna men hon hade lunch. Hon som ska skriva på då, så jag hängde sen med Linda och en av hennes kompisar. Senare gick jag tillbaks men hon var inte där så ska göra detta på måndag istället! 
 
Sen for jag hem och jag vart deppig för jag visste att vi skulle äta blodpudding (usch!!) men så ska vi istället äta tacos idag, så är väldigt glad och mamma ska göra en efterrätt till kväll och den lät väldigt god! 
 
Så nu gör jag inte så mycket, väntar tills det blir middag och denna helgen händer det inte så mycket. Mamma hade köpt hårinpackning idag, wihoo. Så nu ska mitt hår allt bli bra, har tyckt att det börjar bli torrt från typ topparna och uppåt. Vet inte riktigt om det är så, men jag får då för mig det.
 
Jag idag!

17 januari

Idag slutade jag två, sen gick jag med Linnéa och Lina på stan ett bra tag, vi tog även en fika på Kitchen dock så åt jag bara en chokladboll för 15kr haha. Men det var ändå gott, till nästa studiebidrag har jag bara tänkt köpa lite smink och hår produkter och inga kläder! Sen spara de övrgia om det skulle bli något roligt ex. tjejkväll osv, har några vänner också som fyller år. Ska försöka hitta något jobb också, vet inte vars jag ska börja direkt men aa. Behöver mer pengar än vad studiebidraget ger en.
 
Senare händer det inte så mycket ska städa idag, istället!
 
Jag idag.

bakat

Har nyss fikat med familjen, morotskakan blev i alla fall godkänd! Så det var ju bra, dock inte så mycket kvar av den men får baka mer någon annan gång också.
Nu hade jag tänkt fixa mina naglar, ska prova dipdye naglar och se om jag lyckas. Ska senare sova, så det här får bli det sista inlägget!
 
 
 

morotskaka.

Har för ett tag sedan ätit och det var plättar till middag, gott! Idag efter skolan såg gick jag med Linnéa på stan och vi kolla bara omkring senare mötte vi upp Julia som skulle ge mig sminkborttagningsmedel. Säger bara en sak, gud så kallt det är ute!! De är kanske -10(?) tänkt när det blir -20, är inte alls förberedd för det kalla. Men man har klarat det i 16år så nog ska jag kunna klara de i några år till, haha.
 
Nu ska jag gå ner och börja göra morotskakan, gud så gott det kommer bli! Tar kort på den sen.
 
jag idag.
 

15 januari

Ska nu ta och göra mig klar för sängen, måste försöka somna tidigt. Dock slutar det med att jag är vaken till 12 typ.
Det blev inte att baka morotskaka idag så ska göra de imorgon, sen ska jag också försöka städa rummet. Lite kläder hängandes på stolarna som det bruka va i ett tjej rum haha. Slutar vid två imorgon (weey) dock bara vanliga lektioner.
 
 
 
Så söta skal, har ingen Iphone men se så gulligt skal den med Stich på!! Haha, minns de programet när man var liten.
Bilder: http://justgirlythings.tumblr.com/

Tisdag

Idag så slutade jag tjugo över två, sen gick jag till stan med Lina, Linnéa och Ana Maria tills jag skulle ta bussen hem. Orkade inte stanna länge för jag var jättehungrig! Sen när jag kom hem så tog jag marie kex med smör och ost, sen hade mamma köpt morötter så jag kan göra morotskaka!! Gud så gott, kanske gör den idag annars tar jag de imorgon eller helgen.
 
Annars har det gått bra i skolan.
 
Jag idag.

3år grattis bloggen!

Exakt detta datum den 15/1-2010 så startade jag denna blogg och jag bodde då i Burträsk och jag kan ju säga att jag inte var lik som nu!! Ni behöver inte kolla de gammla arkiven ni kommer ju typ spy, nä kanske inte riktigt. Jag gick i 7:an då och man såg ju inte nice ut om man ska säga det så.
 
Men är i alla fall stolt över att ha haft den här bloggen ganska länge och så kommer det fortsätta så! Sen har jag ju några besökare mellan 12-20 har haft fler men har inte varit så aktiv med att få flera en gång hade jag 100+. 12 är det varje dag, så gissar på att de är samma som kollar in. Men det är trelvigt, om jag hade haft 0 hade jag ju inte bloggat tror jag.
 
Här får ni lite utvalda bilder på mig genom åren (ego, haha) det är så hemskt när jag tittar på 2010..
 
2010 och det var väl de mest "finare! bilderna på mig + Matilda fick va med haha, gud vad vi förändrats nu!
2011, älskade mitt hår då och lärde mig att aldrig ha lugg igen!!
 
2011 också, klippte mig väldigt kort för jag hade slitet hår!
2011.
 
 
2012.
 
Ja och 2013 bilder ser ni ju liksom nu i de senaste inläggen så. Nu tog jag inte de värsta bilderna från 2010, men ni får väl kolla själv på egen risk och jag erkänner själv att jag inte var "normal" då och ni kommer förstå hur mycket jag har förändrats i utseende då!

Cira.

Lyssnar på musik just nu och har Cira i mitt knä, hon sov nyss. Det såg så gulligt ut då, för om jag skulle va ett djur hade jag lätt valt katt! De är livsnjutare, gör som de vill, landar på tassarna/fötterna när de faller, keliga (ibland) dock är ju inte alla katter det men de två vi har hemma är. Vet inte alls varför jag tar upp det här, men har inte så mycket annat att blogga om.
 
Ni kan få några bilder på min egna katt Cira:
 
Hahaha, man måste bara älska den bilden liksom!! "Upp med tassarna", det var så gulligt och tur att jag fick med det på bild!
 
 

Escada - Cherry In The Air.

I fredags när jag var med tjejerna på stan så gick vi förbi Kicks och såg att de hade fått in nya parfymer bla, Girlfriend-Justin B. Sen såg jag en parfym från Escada och den hette Cherry In The Air och den luktade så gudomligt gott!! Om ni ser sen så måste ni lukta på den, den var så frächs och åhh..vill bara ha den..haha.
 
Escada Cherry In The Air EdT
 
LÄNK

monday

Har för ett tag sedan kommit hem, slutade 4 idag. Idag har det varit en helt vanlig dryg måndag. Eftersom de är den längsta dagen. Annars har jag inte så mycket att säga just nu.
 
Bjuder på en gammal bild på mig och Cira, haha.

godnatt.

Ska nu snart göra mig klar för sängen, skola imorgon. Nu ikväll har jag sett på Hur vi blev svenska Hollywood fruar, missade de första gången så såg på repriset. Gillar fortfarande Maria Montazami mer än de andra!
Sen såg jag med familjen på Så ska det låta, annars idag har jag spelat. Låter som jag är världens spelnörd, dock att de är så just nu. Men kommer sluta säkert snart och låta allt vara sen börja om (som de bruka va, i perioder).
 
Godnatt!
 
 
 
 
Bilder: http://justgirlythings.tumblr.com

sometimes in my tears I drown but I never let it get me down.

 
 
Har för en stund sen fikat, idag händer det inte så mycket. Såg att jag hade 20 besökare igår (mycket för att jämföra vad de bruka va) sorry att jag inte gjorde några fler inlägg. Men igår kväll var jag hos Linnéa och vi spelade The Sims3, vi fick även glass av hennes morbror för han hade gjort den själv och den var super god!!
Men jag var där ungefär till 10, sen fortsatte jag med spelet men jag råka somna vid datorn i 1 timme. Det roliga är att jag han stänga av spelet sen tänkte jag avinstallera lite saker och jag tänkte "de kommer ta tid" så jag la mitt huvud på bordet och så somande jag visst hehe, har hänt några gånger..
 
Fick även låna Linnéas Leva livet expansionspaket så jag fick lite nya saker så det blev roligare att spela!
 
Jag igår

Lördag

Lyssnar på musik och inte så mycket mer, ska spela lite Sims3 nu senare ska jag duscha, ikväll ska jag till Linnéa och ni kanske vet nog vad vi ska göra haha. Spela Sims men det är bra för hon måste lära mig vissa saker, hittar inte allt.
 
Gullig man var när man var liten! Haha ser ut som en liten eskimå.
 

Prao på BikBok!

Har för ett tag sedan kommit hem från stan, efter skolan så gick jag och tjejerna på stan. Gick in till BikBok och frågade om de hade en plats för mig som praktikant i 3 veckor och det kunde dem så där ska jag prao från V.7-9. De är jättetrevliga där!
Sen gick jag, Linda, Lina, Linnéa och Ana Maria och fikade på Waynes Coffee och pratade i massor. Sen nu är jag hemma och så har jag fått mitt The Sims 3 nu, så är jätteglad ska installera det nu direkt efter detta inlägg!! Så nu vet ni vars jag håller hus..datorn.
 
Men det var en riktigt bra fredag detta!
 

sytt.

Har nyss sytt här hemma, har haft en grå vanlig tröja men den har varit alldeles för stor. Så nu tog jag tag i det och sydde in den..hehe..eftersom man nu ska kunna sånt om man går hantverks! Inte för att jag var så oerfaran, men om jag hade gått i 9:an nu hade jag använt raksöm istället för bindsöm som används till kläder osv! Så man har ju lärt sig ganska mycket för om jag ska va ärlig så i högstadiet lär man sig inte allt på en slöjd och jag känner att det inte blir lika ordentligt. Dock för att det i högstadiet är mycket tråkigare, men nu när man går HV på gymnasiet är det mycket roligare! Så imorgon ska jag ha den tröjan.
 
Ska ta nått och äta nu och få se om jag hinner måla naglarna också innan jag ska sova.
 
 
Bilder: http://justgirlythings.tumblr.com/

lovebird.

Gör inte så mycket just nu, lyssnar på musik. Slutade två idag, och dagen har väl gått bra. De enda som är dåligt är att från och med nu så ska vi vara i slöjdsalen som är mittemot oss och den är inte alls lika trevlig som den vi bruka va i! Men aja, vi får i alla fall vara i det vanliga imorgon och på tisdagar så.
 
Inget The Sims 3 med posten idag, men hade inte heller som förväntat mig det. Beställde det ändå igår men jag hoppas de kommer imorgon eftersom de skulle ta 1-2 dagar, om inte det skulle bli något konstigt med posten då.
 
Nu ska jag ta och rita i min modellbok, gjorde de igår kväll och ritade bla. Bikinis och sommar kläder.
 
Jag idag.

Kiss You.

Lyssnar på musik och ni kan ju gissa vilka då ni ser rubriken! Jag har aldrig fallit för band/artister i hela mitt liv, jag tänker som: "Ja men de har väl nån/några bra låtar osv". Jag är ingen som faller för ex. Justin Bieber osv (alltså dem som drar in tjej-fans, visst finns killar också men syftar liksom på det eftersom jag är tjej).
Nej men jag började lyssna igår på Kiss You - One Direction och jag gillar låten samt att det var ju jättesöta och man måste väl tillägga snygga (haha). And I'm like what happend?? Skrev det till Jenny idag och fick tillbaks: "good girl!! it was about time!!". Okej det här betyder inte att jag har blivit galna i dem, men kan väl få en liten liten förståelse om att ni alla andra gillar dem! (inte alla men ja det har ju liksom massa fans).
 
Det här får bli det sista inlägget för idag, imorgon är det bara hantverks och sen ska våran Syo (heter det så?) och ska prata om prao/APL!
 
Nej nu ska jag skärpa mig och om nån vill att jag ska bli normal så skicka låtar haha! (skämt å sido).
  
Haha, var ju ba tvungen att lägga ut den också..

Bloggdesign till Jenny.

Har nyss gjort klart en bloggdesign till min kompis Jenny, även om det står lägga ner så tror jag bara hon tar en paus annars hade jag väl inte gjort en liksom. Men hon har i alla fall en paus och lösenordsskyddad men ville bara visa er hur den blev! Själv är jag nöjd, oftast dem designer jag gör blir finare än de jag gör till mig själv.
Men hon kanske börja blogga senare vet inte riktigt, vissa har ju ett liv höhö..jag som bloggar varje dag. Har aldrig haft en bloggpaus vad jag kan minnas.
 
Om ni vill veta vad hennes blogg heter så finns hon bland mina länkar "Jenny".
 

Beställt!

Skolan har varit ok idag, vanliga lektioner och det har varit hur kallt som helst på skolan! Speciellt i vårat klassrum, tror jag typ skulle tappa fingrarna eller något sådant. Kallt ute också, skulle kanske inte va så dumt att vara i Australien! Hehe, nej jag skojar. 50+ grader där liksom = uttorkad. Synd om dem och att det brinner osv om ni har hört om det på nyheterna. Men lite värme skulle inte skade, är verkligen inte skapt för att vara i kalla klimat.
 
Efter skolan så följde jag med mamma och pappa till Willys för att handla sen for vi till Elgiganten för jag tänkte köpa The Sims 3 men då hade det inte där, var typ länsat! (säkert efter alla julklapps köp?). Så blev besviken, ville så gärna ha det direkt, men i alla fall så har jag beställt det nu och valde express blabla..så de ska komma inom 1-2 dagar så jag hoppas helst att det kommer på fredag!! Har nog aldrig varit så exited för ett spel, haha.
 
Bild från Google

old friend.

Lyssnar på musik och kanske för nån timme sedan var jag ute och gick på promenad med en gammal vän, inte för hon är gammal utan sist vi var med varandra det var när jag bodde i Skelleftehamn och gick med henne från förskolan till 2:an och sen flyttade jag. Så det var trevligt, vi hade väl ganska mycket att prata om. Hon har nämligen flyttat hit och det visade sig att hon bor ju bara i husraden framför mig! Jag vet att det huset har varit till salu osv, men visste inte att hon flyttade hit. Så det var roligt! Dessutom är det bara småbarn som bor i mitt område så man har ingen att vara med så mycket. Men nu när vi är grannar så är det ju trevligt, som att gammla vänner återförenas haha! Jag visste inte en att hon hade flyttat hit förens idag, fast hon har bott här i en vecka ungefär så. Vi går också nu på samma gymnasium så hon ska åka buss med mig!
 
Bild: http://justgirlythings.tumblr.com/
 
 

Skola.

Idag var det första dagen i skolan och det har väl varit en ganska bra dag, på svenskan fick vi gå till Nordanå (museum) och se på en utställning om Psykets - Historia. Börja typ må illa av att se vad de använde, fanns så man kunde se en fångströja osv. Sen annars har dagen varit bra och älskar onsdagar nu haha, bara för vi slutar 14.05 och inte vid fyra! Dock är det bara vanliga lektioner då.
 
Jag idag.
 
 

Jullovet över.

Har suttit och spelat och har ont i huvudet nu och är trött så har slutat. Ska gå ner och fika nått sen ta på mig en ansiktsmask senare sova, nu är liksom jullovet över! Skola imorgon och jag hoppas jag får mig upp, haha. Jag har i alla fall haft ett bra jullov julen, nyårs, kompisar.
 
Men nu tillbaks till skolan där det är plugg osv, dock så har vi typ snart prao som varar i 3 veckor! Så nästa lov man får längta till är sportlovet och då fyller jag år (4 mars)!
 
 
 
 
Bilder: http://justgirlythings.tumblr.com/
 
Bild: http://littlereasonstosmile.tumblr.com/
 
Haha, en passande bild. Fast jag har inte tråkigt då (?) kanske bara känns att man inte har nått liv då och bara sitter och spela. Men har tagit lugnt nu denna dag, har ju hållt på ganska mycket denna vecka.

Måndag.

Godmorgon, väcktes idag kvart över åtta..trött! Så efter frukosten så gick jag och la mig och vaknade för en stund sen. Usch, skola imorgon!! Men har saknat mina vänner, sen är jag glad för det nya schemat. Vi har bara nu en gång gympa så onsdagen blir kort och vi slutar vid två, hur bra är inte det!! Fast det är ju bra att ha gympa.
 
Idag händer det inte så mycket, ska kanske spela The Sims2. Dock är det tråkigt nu, bara för jag vet att 3:an är mycket roligare. Men jag har bestämt att köpa det senare, så det kommer bli roligt sen.
 
Utanför mitt fönster så står en stor flyttlastbil och nån ska flytta in i våran huslänga, spännande! Vet inte vem, antingen är det ett/en par gammlingar, vuxna, vuxna med små barn eller som oss ungdomar. Fast jag tror den lägenheten inte är så stor? Men jag får väl se sen vilka som flyttat in.
 
 
Hahaha, jag och Linnéa sms:ade igår och så berätta hon vad som hände när hon spelade hemma (hon har sims 3) och jag har 2:an och jag kan inte ha de alla roliga saker som hon haha. Ganska klockrent svar men jag satt och skratta för mig själv. Alltid när nån säger "Im so exited" då tänker jag på den låten!

Söndag

Nu har Linnéa farit hem, hon sovde nämligen över här! Men det var roligt, vi spelade bara The Sims igår väldigt länge. Jag fick även prova 3:an och det var ju mycket roligare att spela! Funderar på att köpa det senare.
Det var tänkt att hon skulle ha farit hem igår kväll, men det blev ganska sent och dessutom jätteroligt att gå hem ensam på en lördagkväll. Så hon fick sova här, sen när vi vakna har vi väl bara spelat och pratat.
 
Så nästan hela denna vecka har jag varit med Linnéa, typ fyra dagar i rad. Men vi har det ändå trevligt så, det gör inget.
 
Nu har jag bara tänkt ta det lugnt tills skolan börjar (usch!).
 

The Sims lan med Linnéa!

Har nyss ätit middag och nu väntar jag på att Linnéa ska komma hit, tror nog att hon är här snart. Vi ska nämligen ha The Sims marathon/lan haha, mitt först lan. Nej kanske inte direkt ett lan med det ska bli skoj, hon har The Sims 3 så ska få prova det, weey!
 
Kommer bli fast i Sims igen och bli missbrukare i det. Hände för en veckan sen, men jag har inte spelat det på länge så jag haft "rehab" haha, men tror jag kommer falla tillbaks nu då.
 
Men jag kommer ändå ha det roligt, ha en trevlig lördag alla!
 

lördag

Har för ett tag sedan ätit frukost, idag vet jag inte vad som händer. Vi får se!
Har inte så mycket att skriva.
 
Bild från nyårs.

this is my oath for you.

Linnéa har för ett tag sedan farit hem, vi gick till Coop och köpte naturgodis sen har vi pratat massor och så har jag fixat hennes naglar och de fick bli guldiga och i leopard-mönster (som de jag har gjort på mig själv en gång). Alltid lika trevligt att va med henne. Känner att jag har ett liv, haha. Burkar annars bara sitta hemma och va vid datorn.
Jag visade även mina skolkataloger jag hade sen 6:an haha ojoj, så ful man var. Linnéa har inte bott här förrut så visade massor av personer sen såg man ju folk som man sett på gymnasiet. Så små alla var då, speciellt när man gick i 6:an.
 
Så har haft en trevlig fredag kväll!
 

You never alone, we're birds of a feather.

 
 
Har nu stökat bort allt julpynt, så nu är mitt rum som det ska vara. Lime och det känns som att julpyntet ska vara upp hela vintern, för att det blir som kallt på nått sätt. Inte lika mysigt, kommer sakna mysbelysningen. Men det kommer fram igen nästa jul!
 
Idag ska jag vara med Linnéa igen, fast på kvällen! Vi ska ha naturgodis-kväll och så ska jag få göra hennes naglar, kommer bli trevligt!
Så ska ta och hoppa in i duchen snart sen dammsuga mitt rum, massa "barr" (plastgran) på golvet efter julpynts borttagningen.
 
Liten snabb bild på hur det ser ut just nu, kuddarna i oording men de stora kuddarna har mamma och pappa nu för tillfället sen mina julkuddar, ska jag ha kvar måste bara hitta nya fodral.
 

you make a mess of me.

Har inte bloggat så mycket men har varit med Linnéa idag, vi gick på stan. De jag köpte var ett vitt nagellack, så nu är det fixat, så jag kan äntligen göra lite mer mönstren. Hade ett vitt för manikyr men det var sämst, så nu ska det nog allt gå bra att göra engelska flaggan! Vi provade skor och gick omkring och kollade lite.
 
Sen gick vi till hennes mormor och sen gick vi hem till mig, vi spelade Harry Potter på Playstation2 sen bara pratat sen åt hon även middag här. Så det var trevligt!
 
Hehe, bjuder på denna bild från igår.
 
(ps! Rubriken är inte inblandad i inlägget, så ni inte tror att det är Linnéa som gör så. Utan de är från låten Young Girls-BrunoMars).

torsdag

Godmorgon!
 
Nu kan jag verkligen skriva det, för jag har nog inte vaknat så här tidigt och tvingat upp mig själv haha. Jag ska vara med Linnéa idag och vi föreslog att vi kunde gå på stan på dagen och sen va hos mig på kvällen men jag måste städa först. Så därför tvingade jag mig själv upp, dock tror jag inte hon är vaken för jag skickade ett sms.
 
Men jag kan ju alltid börja med min städning nu så!
 
 
Bilder: http://lolthatsme.tumblr.com

young, wild and free.

Har kommit hem för en halvtimme sedan, bion slutade vid 11. Har haft en jättetrevlig kväll med tjejerna! Först så gick vi lite omkring på stan, sen gick vi till Lilla Kina där vi hade bokat bord och så åt vi. Vi satta där ett bra tag tills bion skulle börja, vi såg Mammas pojkar.
 
Filmen var väl ganska bra, har lite svårt för vissa svenksa filmer men det var väl bra kanske lite mer vuxen-skämt men det funka och man får väl en tanke om att man inte ska bo kvar hemma hos sin mamma/pappa/eller båda haha!
 
Tack för en trevlig kväll Tove, Amanda, Matilda och Jonna!♥
 
 
 
 
 
 

middag & bio.

Nu ska jag snart fara mot stan för att möta upp tjejerna, vi ska äta och se på bio. Kommer nog ta mobil-bilder, så jag kan blogga sen.
 
Ha en trevlig onsdag!
 
 

onsdag

Godmorgon, vakande vid 11 idag. Just nu lyssnar jag på musik och inte så mycket mer, försöker få ett svar av tjejerna hur det blir. Annars idag så ska jag ta och duscha, sen om de blir något så ska jag väl fixa mig. Fast det blir ju på kvällen.
 
 
Bilder: http://justgirlythings.tumblr.com/
 

Xbox360

Gör inte så mycket just nu, har inte heller gjort så mycket denna dag. Spelat MW3 på Xbox360 med min bror, som skulle lära mig det. Dock var jag sämst eftersom jag aldrig kört Xbox, utan bara PlayStation2. Men jag ska allt lära mig, höhö.
 
Annars så har jag planerat lite med tjejerna Jonna, Matilda, Tove och Amanda. Vi ska äta ute och sen se på bio, mysigt! Så jag tror det blir så, Tove far tillbaks på torsdagen.
 
Idag.
Bild från igår.

Glitter fall - naglar.

Har suttit och målat mina naglar, först var det tänkt att jag skulle göra Englands flagga men då råka jag förstöra det så jag orkade inte. Så det fick bli smaragdgrön och guldigt glitter, det skulle bli som dip dye naglar men jag vet inte, det ska som va mer glitter sen blir det svagare.
 
 

2013.

Har för ett tag sedan ätit frukost, igår kväll var det trevligt med familj. Fast om jag ska va ärlig hade jag ingen nyårs känsla heller som på julen. Jag vet inte varför, för det är ju roligt att vara taggad osv. Men det förändras väl med åren kanske. Nu är det bara en vecka lov sen börjar skolan!! (glädje dödare). Känns som vårterminen kommer bli tuffare, jag vet inte varför men känner det bara på mig, eftersom då kommer nationella (usch!!).
 
Men nu är det 2013 nya möjligheter, så hoppas detta år blir bra som 2012 men det kan ju alltid bli bättre!
 
Lite bilder från igår:
 

 
Vi valde att äta lite asiatiskt, men det var gott!
 
 
Jag fick en bra reket bild, min kamera ville inte vara med. Sen minns jag inte hur jag gjorde inställningarna förra året (2011).
 
Hade på mig lösögonfransar sen så hade jag snebena på håret, var riktigt längesen jag hade det.

Gott Nytt År!!

 

RSS 2.0