31/3

Dagens outfit:)

 

Det skulle som va lite "påsk tema":

En scarf (som man bruka ha i håret men jag hade den kring halsen.
Och ett gult linne (som påskens färg)
och så hade jag en blågrön kofta (bara lite färglat,brukar ju va det på påsken)
Så hade jag bara vanliga svarta mjukisbyxor:D

Påsklov!

Hej!

Har nyss kommit hem från Jenny Lq :D vi hade jätte skoj! Vi pysslade påsk kort och sjöng SingStar<3 Men vi fick inte hem nått godis idag,dom kunde inte levelera varorna så vi får dem näst nästa vecka 14. Så då vart det ju inget som vi fick sälja;/.

Men idag hade vi ju matte-prov ja och det gick ju inte så bra det var svårt,det var som om allt jag som inte va bra på det fanns med!! Men en sak va då bra jag fick MVG i So! Jippi så då vart jag glad höll på spika provet hade 34/35p så jag känner mig nöjd,hade bara skrivet ett nummer fel 60 istället för 64,det handlade om grader och längd o bred på kartan (vädersträck) mm. Men nu ser jag på CSI triologi del3 såg del 1-2 i förgår o förföra. Så nu ser jag på det. Tycker CSI Maiami är jätte bra fast dom var med i första delen men nu är det en annan CIS polis,dom har som blandat olika CIS program men det har samma handlingar.

Men nu är det ju äntiligen påsklov!<3 Fast vi fick ju ledigt idag för att lärarna hade ledigt men inte vi så vi för göra hemskola;) så sen är det lov! Så på lördag får man då godis:D

Vad ska ni göra på påsklovet??//kram elin

ha en trevligt lov:D

                                                              

Teater:-)

Heej det blev ett litet senare inlägg idag:D hoppas det inte gjorde nått?<3 Men jag har pluggat på matte.provet som är imorn!!! Jag hoppas verkligen det går bra,det handlar om procent (ganska lätt,men vissa saker är lite svårt).
Idag har jag varit på skolan vi hade UngHästen (teater grupp),och det handlade om mobbning (dom spelade upp mobbings scener) och så fick man säga stop om man tyckte nått vart fel (forum teater) tror jag det hete;) men skådispelarna var jätte bra på att spela!<3. Och så fick vi köra lite lekar o värma upp oss.

Men jag har ringt Jenny Lq och så ska jag fara till henne imorn och så ska vi sälja tillsammans godiset,kakorna mm som vi ska få imorn (vi ska sammla pengar till klasskassan) =). Och då ska vi sälja Lillebrors bästa och nå gra kakor mins inte vad dem hete??:D men det kommer bli kult tar kanske kort på grejerna!
Men idag så hade mamma fått hem en Eye-liner som jag ville ha och den är från Oriflame,det är som en turchpenna fast eye-liner,tar kort på den imorn och lägger in mm..

Men nu ska jag göra mig i ordning för kvällen och tvätta bort sminket och kanske söka(välja) kläder till imorn och tänker försöka välja nått som ser lite "påsk" aktigt ut typ ex,gult,orange mm.... Aa men ni för ju se det imorn:D.

Men nu säger jag god natt och hörs imorn //kram elin<3

29/3

Dagens outfit!<3



Puss o kram elin<3

Det var lite länge sen jag bakade?;)



Hejsan!<3

Tack för ni tyckte att kjolen var snygg:D tyckte det med:P!.

Men idag har det inte hänt så mycket skolan och idag på slöjden äntiligen har jag fäst klart mormorsrutan i kudden så nu är den klar,men fick inte ta hem den hon ska vissa den först på slöjden "utställning" och så nu visste jag inte vad jag skulle göra?? (på slöjden) sen kom ajg på hm ska nog virka nått mer,för det är kul! Och sen sa jag att jag ville virka benvärmare och så fick jag det vet exakt hur dem ska se ut är väldigt bra på att virka (he skryter typ). Men jag gör dem i gråt och sen får ni väl se hur dem ser ut när dem är klara:D.

Idag ska jag baka Fransk choklad tårta att det lätt gott?!<3 Ni få se en bild på den senare,men nu ska jag ta och sätta mig med matten en stund har matte prov på onsdag!!!

Kraam Elin:D<3


Hemma:D

Heej är nu tillbaks!

Jag kom nyss hem från Matilda:) vi hade jätte kult först så var vi ju på stallet i lördags sen for vi till stan och shoppade!!(kommer bilder på det) och idag så har vi bara slappat i sängen för vi var väldigt sent uppe igår:P 03.13 typ och så hade vi inte ställt om klockan som man skulle ha gjort under natten så vi trodde bara att kl var 2:D. Och så bakade vi i sista minuten innan mamma o pappa skulle hämta mig;) och så fikade vi hos Matilda.
Vi såg på TV igår så då vart det lite sent,vi såg Lost det var inte trevlig musik till avsniten "hemskt" ;D.

Men nu har jag nyss ätit middag sen blir det badminton:)

Bilderna kommer här:)

  

     

Det här köpte jag:

En kjol H&M
T-shirt GinaTricot
Blå glittrig brosch GinaTricot
Rosett ring blå GinaTricot
Leggins glansiga GinaTricot

Kommentera och säg vad ni tycker om mitt köp??<3 orkar inte skriva nå mer får göra det imorn:D är så trött

//kram elin

ha en trevlig vecka<3


Heej:-) jag nu ser jag på tv,vi bara koll...

Heej:-) jag nu ser jag på tv,vi bara kollar runt om det finns natt bra! Men jag köpte 5 saker en kjol på H&M och 4 saker på Ginatricot:-) Rosett brosch och ring och på en t-shirt och glansiga Leggins:-) kommer bilder på det sen:) säger god natt nu!//kram elin<3


Hej Hej:-) god morgon! Jag sitter i bilen ...

Hej Hej:-) god morgon! Jag sitter i bilen och är påväg till matilda:-) så ska jag vi först köra mig till Stallet (skellefteå ridd klubb) och så ska jag hjälpa matilda med att mocka och packa hö;) sen far vi hem och byter om kläder sen blir det stan!:-D så då blir det massa shopping:) lägger in bilder på det sen på söndag så det blir inte mycket uppdatering men det blir nog små inlägg via mobilen:-) //kram elin


Länkning

Här kommer dem som anmälde sig till min länknig:
http://jennysmodemix.se
http://sofiefi.blogg.se

Det var bara 2st -.-' men ni kanske inte viste om den för det inlägg som jag skrev det med var som också om min vardag men jag gjorde som en speciell "avdelning" för det men sen började jag skriva en massa inlägg så det där for ju bort så ni kanske inte läste alla inläggen,men i vissa inlägg så påminde jag er;) men nästa gång får ni va på huget!

Ha det så trevlig fredag och jag kommer nog inte uppdatera så mycket nu när jag ska till Matilda men jag kommer göra det ibland och så sen på söndagen när jag kommer hem så ska jag vissa kläderna jag köper och annat;)

Till middag vart det ju.....


Oriflame<3

Eftersom mamma är sälj konsulent för Oriflame så följde jag med mamma på vårvisning för Oriflames nya produkter och de visade produkter som var bra för många saker!! I en katalog som vi sen fick se live;) (på riktigt) och så hade det en massa nya produkter från katalogen och man fick lukta och känna (prov) och så fick vi en biljet som man skrev sitt namn på och så fick man va med i uttlottningar av prudukter från Oriflame och mammas namn drogs upp och hon valde en mascara:) Och så bjöd dem på fika och så berättade dem hur man ska behandla huden och inte bara ansiktet utan hela kroppen också och att man ska ha på sig dagcrém/nattcrém på sig för det både skyddar och återhämtar huden på dagen mm. Och det var jätte fina produkter tyvärr så tog jag inga kort för jag viste inte om man det,men jag tog då kort på mig när jag vart sminkad (make up artist) och fick tips om nyanser mm hon sa tips vilket ex,puder jag skulle kunna ha mm.

Så det var om den dagen igår,jag hade jätte kul men det blev väldigt sent :P så nu sen ska vi beställa mer saker till mig och mamma :).

Så här kommer bilder från sminknignen:) Det är inga bra bilder för jag ser väldigt trött ut och inte så pigg i ögonen men jag var ju trött så:P.

                                                  

Magen är inte snäll mot mig:/



Hej nu är det helg!! Jippi äntligen,som sagt han jag inget inlägg igår kom hem vid 23.10 och så gick jag och la mig 01.40 men jag skulle ta och tvätta bort sminket och tvätta håret och fikade lite mackor:). Ska försöka gå och lägga mig tidigare idag,för imrgon blir det upp tidigt ska till Matilda:D ska fara på stan då och hjälpa henna med stallet(hennes sköt häst). Sen ska vi väll försöka göra nått kul man får väl spara lite till påsklovet!!:).

Men idag hade vi So-provet det gick jätte bra tror jag kommer faktiskt få MVG hoppas det!? Och det var ju lätt som en plätt;). Och så fick vi ju läsa sagorna vi hade gjort föst hade jag riktigt ont i magen det var inte kul!!! Men det var ju därför jag var nervös och sånt,gillar inte att jag har en mage som får ont av stress och nervösitet:/ men det gick faktisk bra dom var typ bara 6st och satt stilla och lyssnade;).

Till middag blir det hamburgare:) vi ska göra dem själv (steka köttet själv mm ja ni fattar).

Kommer flera inlägg sen om gårdagen och länkningen:)!!<3

//kram elin<3

                                                    
                                                           sötiz(jag)

BLOGG Heej jag mobilBloggar om ni undrar:...

BLOGG Heej jag mobilBloggar om ni undrar:-) men jag hinner inte att starta datorn!;) snart måste man till skolan. Men jag glömde ju skriva alla länkningar sorry! Men det vart sent men jag lovar när jag kommer hem så kommer jag säga vilka som anmälde sig så:-) men god morgon och ha en trevlig dag //kram elin<3


BLOGG Hej :) är i ...

BLOGG Hej :) är i stan fortfarande och har varit med på "redovisningen" och har fått lärt mig om produkter:). Sen nu för en stund sen på vart jag sminkad av en tjej lägger in en bild på det imorgon;) Men säger god natt <3// kram elin. Ps! Produkterna är helt underbara:-) och luktar gott.


Kl. 19.00 då åker vi!

Är hemma nu från skolan idag blir det ju att jag och mamma ska fara på "mötet" eller hur man kan säga det bättre som att det är en:

Vårens nya prudukter för Orieflame (smink mm) så ska dom berätta om dem:),så det ska bli kul berättar om det mera när jag kommer hem om det inte blir för sent (råkade skriva fel på andra inlägget det stod tidigare)-.-'.

Men nu ska jag ta och svara på kommentarer och rensa Nellys bur (min hamster) det var typ 1år sen jag gjorde det men nu måste hon få nytt spån och vadd till huset och sand!<3
Fick veta mitt bettyg i spanskan fick VG :D 61.5poäng och för att få MVG behävde man 72p.
Och imorn blir det läsa för förskole barnen!! Är lite nervös alltid när jag ska tala inför hela klassen eller nått så börjar min tunga som knyta sig och så säger man fel hela tiden.

Ha en trevlig dag //kram Elin<3
                                                       

                    

Pain in my hade!

Heej har blivit förhörd på spanskan kunnde den utmärkt,men nu ska jag nog ta och måla naglarna i en jätte fin färg som mamma beställde (sminket) den heter Visions och är från Oreflame jag använder rengöringen varje dag den funkar faktiskt och så luktar den jätte gott (blåbär är det på bilden på flaskan). Men färgen är som lilarosa glittrig och den är jätte fin:).

Imorgon drar jag och mamma till stan för att gå på en "smink kurs" asså dom pratar om sminket från Oreflame och hur man ska ta hand om huden osv.... Berättar mer sen imorn om det när jag kommer hem från det om det inte blir för tidigt!<3. Men jag har jätte ont i huvudet nu ååå... Har lyssnat med hörlurarna på datorn (musik/spotify) och så har jag nu ont i huvudet inge bra;) Så jag sitter nu i sängen och latar mig! Det är så skönt att sitta i sängen med alla stora kuddar mm (bild kommer på det).

     

Hittade några bilder på Miss Vietnam (vet inte vilket år)

    

Tycker att hon var jätte fin/söt jag önskade att mitt hår var så långt kan det inte växa snabbare (även om jag kippte mig så ska jag spara ut mitt hår!<3).
Här kommer ett klipp med bilder från Youtube på henne:)


God natt//puss o kram elin<3

24/3

Dagens outfit:)

     

Leggins (tights)
Stor röd tröja (pappas lånade;P )

PS! oj just det jag har inte alls mindre läsare såg nyss att jag hade 31 besökare igår fortsätt så!!:) älskar erXD


Läxa:P

Heej:)

Idag så har jag varit i skolan som vanligt det var kul att va med kompisarna men jag var ganska trött. Men nu ska jag träna på spanska läxan vi har tills imorn,på glosboken.se ska skriva in ordet tener (att ha) och så böjer man det.

Men ska ta och kolla på bloggar och kommentera så man får lite mer läsare till bloggen det börjar minska lite;P Och så ska jag informera andra bloggar om min länknig som avslutas imorn!! Så börja "anmäla" er (va med).

Just det vi har ju skrivit sagor på svenskan som vi ska sen nu på fredag läsa upp för små branen på förskolan och typ dagis, och vi skulle ju få bedömen om hur vi hade skrivit den och hur vi hade jobbat (arbetsdiciplin) och jag fick 2st MVG och 3st VG det tycker jag var jätte bra,men det var ju inte som ett prov men om det hade varit det så skulle de betygen ha varit väldigt bra,men dom ger ju bedömning så man kan se hur man hade klarat sig om vi hade betyg ;).

Men ha en trevlig onsdag//kram elin<3

22/3 (23/3)

Gårdagens outfit:) Tycker lockarna vart jätte bra och tunikan jag har är från Matilda jag fick den när jag fyllde år!

   

:)

Äntligen hemma!!

Gud vad trött man vart och varm!!

Har nyss kommit hem från Byggdsiljum,det var jätte kult!!<3 Men nu när man har underställ och så (linne,lång-tröja och en kofta och sen sportjacka/vindjack(tunn)täckbyxor). Så blir det ganska varmt om man är på skolan och väntar i korridoren på övervåningen just där solen skiner in! Så blir det varmt,sen så ska man sitta i en bil(taxi) och åka hem. Så nu är jag trött och slut!! Men jag är bara slut i huvudet inte i kroppen. Men Vicke "tog" med mig till Fun Parken igen även om jag inte vill åka i hoppen så åker jag där det inte finns hopp,men jag kan ju hoppa om jag vill men jag lär ju typ flygga 200m i luften men så måste jag ju ta mina mindre slalomskidor (Twintix) stavning?.

Men det var det som har hänt tog inte mycket bilder men några ihjälafall!
Och så kommer dagens outfit från igår i ett annat inlägg.<3







De 2 första bilderna är tagna på alltan på stugan och den sista är när vi sitter i bussen. Bilderna är jätte mörka men igentligen var det jätte härligt väder mycket sol och värme Jenny tyckte det vart för varmt;P

//kram elin

PS! Glöm inte länkiningen om ni vill va med!! Jag glömde skriva när den avslutas det för bli på torsdag så passa på!

En en gång en länkining<3

Jag bestämer mig för att vi har en länkning nu! Så ni som vill vara med va med.
Men den här gången så ska ni också länka mig i eran blogg!! Så va med kommentera om ni vill va med!

Ps! Ni måste länka mig annars så länkar jag inte er;).


Men jag siter i sängen och lyssnar musik och så har jag sjungit typ massa låtar på SingStar och man kan ju som säga att halsen gillade inte alla tron arter men jag satt dem även om man blir hes i slutet av det man ska köra! Men jag laddade hem det där musik programet Cubase Xs hete det! Asså jag fick fram allt nu är det bara hur funkar det!!?? Allt var må englelska och så var spelar man in och hittar "melodier" till det så man kan skapa sin lila egna melodi (ex,trummor,bas mm...) hur ska man göra för att det ska låta när jag trycker på Play?? Jag hoppas Jenny Lq vet hur man gör för hon har försökt att ladda det programet men hon visste inte och nu har jag det!<3.

Men jag skrev en låt igår på typ 5-10min och sen gav jag den till Jenny och så satt vi och prova sjunga hur den kunde låta och försöker skapa en melodi,men det går inte så bra för mig men Jenny satt med den vid pianot och har kommit på refräng mm....!

Men nu säger jag godnatt och glöm inte länkningen^^ :)

Kram elin<3

Taggar imorn!

Hejhej kom nästan nyss hem känner lukten av kyckling! Pappa lagar middag. Men just nu håller jag på att ladda ner ett "musik program" (där man typ kan redigara o mixa musik så man kan göra egna melodier?!<3) och så chattar jag med Matilda,Amanda o Jenny lq:).


Imorn blir det jätte kul! Vi far till byggdsiljum och ska fara med skolan (friluftsdag) och då valde jag slalom ska åka med Jenny lb,ska bli kul! Tar kort då också så ni får se.

Ska dra nu dagens outfit kommer sen nu//kram elin

Hur har eran dag varit??


Genom åren<3

Här kommer bilder på mig från 1an-7an<3

       
   

Naaw vad gullig man va när man gick i ettan (alla bilder är i ordning 1,2,3,4,5,6,7). <3 Tyvär har jag inte kvar mitt foto från förskolan;P

Här kommer bilder från när man typ gick på dagis!





Är vi inte gulliga XD.

Kommentera och säg vad ni tycker

//kram elin

Make my day:P

Här kommer bilder! Jag har sminkat mig i en liten anorlunda make up, en liten mer finare och naturlig! Ska ha det imorgon på skolan,då får jag gå upp lite tidigare och fixa till det så det inte blir så mycket slarv fel;).

       (klika på bilderna)<3
  

Så här vart det,nartuligt men ändå fint och lite festligt kanske. Men på bild blir det ju aldrig bra typ,så nu om jag ser mig i spegeln så ser det mycket finare ut:).

Men jag har nyss ätit lunch och så har Robin sin kompis här,senare ska vi väll äta middag sen göra oss klara för badminton.

Kommentera om vad ni tycker om sminket!!<3

Kram elin<3

Bas ljud = får det "verkligare!"

Ha,jag vaknade den här gången kl 07.19 bara en minute efter igår då var det 07.18 :),just nu lyssnar jag på musik.

Igår hittade jag (hm ee jag visste typ att dom skulle passa och jag hittade dem direkt), hörlurar som jag ha till min data så nu kan jag lyssna på musik i dem och så har dem bas ljud i dem så det är ännu bättre,det låter som när vi hade min fest ungerfär ihjällafall rapplåtarna mm.... Men på festen hade vi ju den stora datorn i köket och så våra alla 4st högtalare satt vi på (det har bara funkat 2st för),och så vred jag upp bas ljudet och så vred vi upp volymen!! Och ni kan ju bara gissa om det lätt bra:) vissa låtar ex, Bow Wow (that´s my name). Dom gjorde så det vibrera i golvet och väggar!! Om en granne skulle ha gått förbi eller nått skulle de nog tro att vi skulle spränga huset ha!<3.

Men idag så har jag badminton kl 18.00 som vanligt:).

Skriver kanske mer senare krraamm Elin<3
       
                  
Sån där HelloKitty hörlurar skulle passa till min rosa dator.        

Skriver en låt??:)<3

                                                   
Nu ska jag göra det sista inlägget för idag men jags kriver mer imorgon:) har nyss tvättat håret som ni ser på bilden,mamma kom nyss hem och hon har köpt godis! Sen ska vi väll se Körslaget.. Idag har jag försökt att göra en låt men det gick så där får se om jag skriver den:) på bloggen. Men jag säger god natt och ha en trevlig kväll.

Kram Elin<3

                                               

Picture<3

Här kommer några ny tagna bilder på mig och det jag vill "vissa" är mina ögonfransar som jag tycker vart jätte fina tog på mig extra mascara:)
Enjoy<3

     

     



Klika på bilderna för att se dem störe och mer synligare;) Så vad tycker ni?? (kommentera) =)

Asså måste bra säga det jag älskar verkligen mina ögon och mitt utseende och det är ju nått man ska göra så man inte tycker att man är ful eller nått sånt:) men jag har aldrig varit som "besviken" som på mitt utseende;) Och det tycker jag mina läsare att ni är också fina!!<3



Och här får ni en låt<3 :]

Ha en jätte trevlig helg/lördag alla min läsare o icke läsare ;P.
Glöm inte att kommentera om deta inlägg om bilderna om ni vill:)

Kraam Elin<3

New Make Up<3

Här kommer bilder på det nya sminket o rengörnings grejer från Oreflame.<3!



Vårt smink skåp.

     

Bild:

Nr1: Rengörinsg gele och ansiktsvatten och pennan nedanför är en täck penna för ex,mörka ringar under ögonen eller vad man ska säga.

Nr2: Shamop och Balsam och en hårinpaktning.

Nr3: Fundaton,nagellack,lip glosse penna och puder.

Nr4: Min smink väska (på den stora bilden är det den väska som har leopard mönster), där har jag mitt smink som jag vill ha och i den har jag: Ögonskuggor,lip gloss,glitter eye-liner, min fundaton (jag och mamma har ju inte samma färg på huden),mascaror,puder,gummisnoddar och ögonfrans böjare.

Det var allt PS! Ni kan trycka på bilderna så bilr dem störe:D
Det kommer nog komma mer smink i det skåpet jag lovar;).

//kram elin<3

These Words<3

God morgon:D<3

Jag vaknade kl 07.18 ;) lite tidigt men jag bara vaknade. Idag händer inte så mycket då?? Ska nog se Körslaget som är på TV4 =),det brukar va ganska bra. Men Svenska Hollywood Fruar brukar jag se på men inte längre vet typ inte när det är,men sist jag såg det så var det när dom där tjejerna som hade sin "Barbie" fest:-| ee en barbie fest?? Dom är typ 50år och hon hoppade i sängen B-)? Och festen var ju lite vild eller hur man ska säga:P.


Just det idag ska jag vissa sminket och vårat smink skåp som mamma gjorde;).

Men jag skriver senare!:] //kram elin

                                                         Vad händer idag för er då?
                                     
                                           

God natt



Nu ska jag gå och ta bort sminket och sen gå och lägga mig:D.. ZZzz...! ;). Men imorgon händer det inte mycket tror jag då??!! Men imorgon lovar jag att göra inlägget på sminket mamma beställde:):):):)!!<3

Hade inte så mycket att skriva men god natt!

PS! Idag på matte lektionen fick vi använda mini PC datorerna dom var lika små som min rosa:)<3

//kram elin<3

Här får ni ett musik klipp:) Jag gillar låten jätte mycket!!



Hennes blogg URL: http://issabellek.blogg.se/   <3<3


Tog lite längre tid att komma sig hem idag



Hejsan:) jag åt nyss:P det var fläskfile så gott!!<3 Jag kom hem lite senare vi tog en längre väg med taxin;D en ny väg också har aldrig åkt den vägen med taxi ihjällafall men med våran bil flera gånger. Men det var en kille som bodde lite länger bort.

Just nu så chattar jag med Jenny Lq:D och lyssnar på Spotify=) Men det snöar då mycket här hos oss;/ vill inte ha snö vill ha vår!! Men pappa sa att det skulle visst bli sol sken under helgen:) jippi hoppas det... Men i helgen händer inte så mycket:P Ska väl slappa och va med familjen.

Jag skriver mer senare ikväll:)

Kraam Elin

       

 Påsk lov snart:D

Outfit

Här kommer då dagens outfit:]<3.



Det var min stil idag:)

//kram elin<3

Randigt o mörkt:)

Dagens outfit igår:)



:D

Senare idag eller imorgon så kommer det ett inlägg på det nya sminket mamma beställde från Oreflame (stavning?).

Puss o Kram Elin<3

Skola dags!!<3

Hej,har inte vari så aktiv på bloggen nu i några dagar men jag har tränat på 45glosor tills idag och så spanska-provet som var igår:P.
Men jag vart glad igår! Jag kom på varför jag inte kunde visa mina smilys,det var därför att jag hade råka trycka på att ta bort bocken (asså et sånt där "V"). Och att jag inte skulle kunna vissa uttrycksymboler!! :D så nu va det problemet löst....

Men jag ska snart upp och göra mig i ordning för skolan men klockan är bara kvart över 6 (06.15). Och idag har vi långdag.;/

Men jag skriver mer senare när jag kommer hem:P //kram Elin<3

                                 
Det här kalar jag en lat katt och en knubbig;) Joker våran katt fast han blir kallad för Palten:P.! Han är jätte knubbig och årkar ingeting:/ ha...

Åt nyss middag:)

Till middag fick vi ungspankaka:) med bacon till jumy!!<3

Nu ska jag skriva in eng glosorna på glosboken.se och träna alla glosor som är typ nått 30-40 typ??!!.
Idag hade vi handboll som är sådär kul:) och så hade jag ju mitt spanska prov som jag tyckte gick väldigt bra:) så jag hoppas att jag får ett MVG :D.

Men nu ska jag plugga!

Kraam Elin<3


Nattlig hårtvätt:D

Heej,har nyss tvättat håret och behandlat ansiktet med sminkborttaging och rengöring och crem så nu ska jag bara torka håret:) ja det var det jag tänkte säga:P

Ha en trevlig kväll //kram elin<3

Blev föhörd på spanskan pappa tyckte jag var bra är bara en grej jag måste träna lite mer på=)

Kom nyss hem från skolan....

Hejsan på er kom nyss hem:)

Idag var det potatismos och prinskorv blä så äckligt men potatismos!! ihjällafall mitt då det stinker och är typ vit o gråt,jag för uppstötnigar av det!! Jag vill att det ska ha typ för dom som är mjölk allergiker ska få vanlig potatis som det är bara ibland;/ men det är väl dyrt för dem:o och även har vi byt typ skolans laptopar mot min PC datorer:O ;).

Men idag ska jag plugga;) på spanska-provet som är imorn:/ men det var ganska lätt men hoppas att det går bra!! Men idag fick vi veta eng-provresultaten och jag fick 119,5p och jag fick VG men jag hade bara ett halvt poäng ifrån MVG för då hade man 120p :O det är det som är så frustrerande!! att det är 1-2 poäng ifårn ååå!!-.-'

Ha en trevlig dag//kram elin<3


SV: till 123

Ha aa jag vet det nu;) fick veta hur man gjorde det sen,men tack ändå:)

Mys outfit<3

Nu kommer dagens outfit:) lite mer mys och mjukt:P





Det var dagens:)

Men glömde ta kort igår för då hade jag nått annat men jag spillde på legginsen:( så jag byte till det här:),men jag kan säga vad jag hade igår:

Lilasvart randig tröja och leggins;)

//kram elin<3

Gjort idag!<3



Hej är glad idag:)<3!

Ska ta och träna på spanska-provet;) Idag så hade vi gympa/skridskor:) skoj. Och så hade vi bild,vi skulle lära oss att rita människor kroppar och det jag oftast har svårt för är händer,ögon,inget blir som det ska och så blir det oftast olika typ ett öga störe än det ena blabla... Men idag så på lunchen var det lax o potatis det var gott!!.
Men jag har kollat på http://bloggvarde.se och kollade hur mycket min blogg var värd;) och den var värd:
5842kr !! Jippi är mycket glad för det och jag är glad för att jag får många kommentarer fortsätt så!!:)

Men nu ska jag vidare till glosboken och träna gloser mm:)

//kram elin<3


Plugg...plugg....plugg!!;)

Sitter i sängen och pluggar till Spanska-provet som sagt!!;/ inte så kul men det måste göras:),men det är ganska lätt ändå. Det är bara en sak som står i prappret som jag inte vet hur man ska kunna träna på?? El tiempro libre (fritiden),man ska berätta om den men jag vet inte hur jag ska börja;) Här kommer lite spanska snack:

Me llamo Elin tengo catorce anos (dest ska va en våg över N), vivo en burträsk tengo un hermano. Soy morena y baja, mi cumpleanos (våg över N) es el cuatro de marzo.

Så det var lite spanska om mig:) Någon som kan gissa vad jag sa eller skrev om mig på spanska?? Kommentera och skriv:)

Men nu ska jag fortsätta att plugga vidare;)

Adios!! //kram Elin<3.

                                                                    

Dagens outfit  kommer senare;) 

Ha en trevlig kväll då:)

Har nyss typ kommit hem från träningen:) det gick bra.... Så nu ska jag bara vänta på att varmvattnet ska komma tillbaks;) min bror duschade före och vårat vatten bruka bli kallt efter nån annan;).

Men idag så har jag fått renn hud!! Vi hade spa behandling hemma;) mamma tog en ansiktspheling(stavning?),på mig och massa annat:P så det var skoj så nu har man lite finare hud än vanligt;).

Men nu ska jag nog dra mig till duschen:) har lite ont i magen fortfarande:( hoppas att det inte blir att jag vaknar mitt i natten!!:(

//kram elin<3

School Make Up<3

Här kommer bilder på hur jag sminkar mig till skolan alltid:) och vad jag använder.



Utan smink:P



Böja ögonfransarna;)



Mascara:)



Klar med mascaran=)



Ljust,vit ögonskugga:P



Klar med der=)



Puder:D



Eye-liner;D



Klart!!<3

Så ser jag ut på vardagarna,det finns bättre foton på när jag är sminkad men jag gjorde en liten snabbare vision:) men så här är det:).

Ps! Jag använder ögonskugga den är som lite ljus den heter: Microshadow Champa och är köpt på Make Up Store;) och den använder jag för att få ett större öga och det syns inte heller det "smälter" in med huden eller vad man ska kalla det;). Och jag har lärt mig det från en video på Youtube.se, och det var för dem som ville ha en nartuligt Asiatisk öga:) precis som jag är en asiat:)

Så nu fick ni veta det:P om ni ens va intresserade:) //kram elin<3 


Tidigt uppe:P

God morgon,är jag uppe tidigt?? ;) men jag vaknade;) men vid typ kl 02.30-03.00 så hade jag "värdens"(haft värre) ont i magen!! Ucsh det är då inte kul när man har ont i magen när man sover man stör sig på det!!.

Men igår såg jag ju melodifestivalen:D hm tyckte ni att den rätte vann??:D
Själv vet jag inte vem jag gillade?? tyckte nästan alla va sådär bra:P men hon har ju jätte fin röst mm....

Men nu ligger jag i sängen och har dragit upp pasigenerna(stavning?) och det är lite blå himmel med moln och lite sol:Dmen det kommer väl mer under dagen:)

Idag ska jag ge er tipsen om sminkningen:) på min nya kategori: Style and make up

//kram elin<3

Orkar inte

Ps! jag orkar rent inte ta smink tipsen ikväll är hur trött som helst i kroppen och är trött och har jätte ont i magen:( efter 2st pizza bitar,lite ont i huvudet också!!:(

Ha en trevlig lörda kväll<3

                                                                

Här kommer alla länkar!!<3

Nu har jag fått ihop alla länkar så här kommer dem!:

http://linneano.bloggplatsen.se
http://priyan.blogg.se
http://destinysoul.blogg.se
http://claaaudias.blogg.se
http://jennysmodemix.se
http://janineaxen.blogg.se
http://rusin.blogg.se 
http://idaveintie.blogg.se
http://jennuslife.blogg.se

Det var alla:) tack för ni ville va med:)//kram elin<3


En trött Elin <3

Nu är jag väldigt slö:D har nyss kommit hem från Kvarnberget:) och åkt slalom (tränade Robin) och han vart snabbt bra=jag är en bra lärare;). Så nu är jag bara trött och död:P

Snart blir det middag:) vi ska göra pizza:)mm gott,sen blir det TV ska se melodifestivalen och käka godis somsagt:) Det var då många som ville bli länkade!! :D det var ju skoj. Senare ikväll kommer alla länkningar;P

Nu har jag inget mer att säga tror jag;)

PS! ni kan fortfarande bil länkade:P

//kram elin

                                                               
Sen kommer inlägget om sminkningen=)

Vem vill bli länkad!!

Glömde skriva:)

Vem vill bli länkad?? Ni kommenterar och säger att ni vill bli det,senare ikväll så skriver jag upp alla som ville bli det:) visst blir det bra:)

PS! Det blir det istället för tävlingen jag hade:) (ingen var med i den) ;) men jag lovar det kommer fler tävlingar:)

Så skriv att ni vill bli länkade!!

//kram Elin<3


                                       
                                                                Peace

Fråga??Svar gärna....

Hejsan!

Tack för era alla underbara kommentarer ett stort tack till er som läser min blogg!!<3.

Ligger i sängen och latar mig;)ska nog upp snart;)idag händer inte så mycket typ?? men idag tänkte jag vissa hur jag sminkar mig på vardags och kanske fest om ni är intresserade?? Men det är ett fint väder här hemma solen lysser och om man tittar på fönstrer så lysser det upp:) längtar till sommaren!!.


Nu har jag en "viktig" fråga!!  Och den som vet får gärna säga det till mig!!

Asså när jag ska göra smilisar på MSN så kommer dom inte upp,det blir bara vanliga så här :) men igentligen ska dom ju bli runda och gula (ni fattar aa) men det blir dem inte:'(. Jag vet inte vad som har hänt ??!! kan jag ha tryckt på någon knapp så det vart så eller är det bar knäppt!!... För om jag får ett meddelande av en så blir det inga gula smilys men för dom så blir det och när jag sickar.. men inte för mig:(

Så den som har svaret säg det gärna:)

//kram Elin<3

God morgon<3


                                                           

Trevlig helg.....

Hej!, sitter framför TV och ser på Morden I Midsommer (stavning?). Med mamma o pappa:) och nu sitter jag och bloggar också:P. Jag älskar min nya frisyr,vart riktigt bra!!

Och jag älskar den här bilden mest av alla andra.tycker att den vart gullig o tuff (eller hur man ska säga) :D. Men det är ju bra att "gilla" sig själv då har man bra självförtroende och tycker om sig själv som man är! <3.

Imorn händer nog inte så mycket tror jag då?? Fast min lillebror ville fara till Kvarnberget men bet inte om vi ska dit??... Och så ska vi se melodifestivalen och käka godis:) (brukar inte va så inne i melodifestivalen men vill se vem som går till EuorovisonSongContest..??

Juste idag var jag och Robin ute och plumsade i den djupa snön;D och så var vi i högarna (som inte är så höga) ;D och så gick vi ut till ängarna och där har ju ingen gått eller nått sånt,så det var helt slätt så gick vi där men man sjönk ner om man stod upp så vi kröp och rullade och då sjönk vi inte;) Men det var jobbigt att plumsa och krypa så man fick nog lite muskler i armar o ben;).

//Kram Elin<3 god natt på er.


New Look!!

Här kommer bilder på min nya frisyr!! Och jag va en "model" för en dag!!;D









Det var alla bilder på mig och min nya frisyr;)

Frisören är: Mamma!

Fotografen är: Robin! (billderna vart jätte söta tycker jag:D)

Kommentera och skriv vad ni tycker om min nya frisyr!!! ;D <3<3 Jag vart jätte nöjd med den;)

Det vi har gjort: Är att klippa lugg och klippt topparna och uppklippt:)

//Elin <3

PS! Skulle man passa som model?? (fast det vill jag nog inte,jag vill bli designer).

Dags att stiga upp!!

Just nu ligger jag i sängen:P ska snart gå upp antar jag! Men jag la inte in en bild igår för mamma är inte riktigt klar,hon ska klippa till lite så det blir bättre. Jag hade volym i håret (VolumMaster) och så klippte jag mig och då är ju håret i olika längder och så är der "krusit" av volymen,så då ska hon bara kolla igenom hur det ser ut och så klippa det rakare där det behövs. Mer avslöjar jag inte:P Men jag lovar att ni får bilden idag....:D

Idag händer inte så mycket typ,inte vad jag vet då??:D men ska fika snart,mamma har bakat  bröd nu på morgon och det luktar ända till mitt rum:D:D Det är alltid gott men nybakta bröd!! Och så ska jag nog gå igenom lite Spanska-provet;/ vill inte ha prov men jag måste...

                                                             


Designe!!!<3

Det var ett tag sen jag designade kläder men idag tog jag symaskin och gjorde nått påhittat och det vart riktigt coolt (tycker jag) ;D så här kommer bilder på det:











Det var allt hoppas ni kan se??!!<3
Det är den blårandiga "saken" jag har syt;) Jag vet inte vad man ska kalla den?? Man sak ha ett line och så knyter man den i nacken och så går den ner för rumpan ;D är det en slags klänning eller tunika?? Jag tycker den var tuff och chic eller vad man ska kalla det:P

Någon som kanse kommer på ett bra namn på mitt klädesplagg??

Kommentera vad ni tycker om den är den ful eller var den okej eller riktigt snygg?? Skulle ni kunna ha en sån på er??

//Kram elin<3


Pyssel,besök,klippa mig;)<3

Heej hej:)

Idag har vi haft besök,här hemma;) mammas kompis och hennes barn kom hitt idag och vi fikade och pysslade,pratade....(uppger inte namnen,måste ha tillstånd av dem). ;D men vi hade skoj:).. Dom for hem nyss typ.

Men nu ska jag snart äta!! (mamma jobbar sen) och sen när hon har kommit hem så ska hon klippa mig!! Tar ett kort på mig sen,så ni får se hur det ser ut;P. Jag gick till min och Matildas blogg och såg att vi hade fått nått??!! Och då hade vi fått en BloggArwards !! Så nu har vi fått 2st:) ni kan se dem här: http://mesblogg.blogg.se !
 När vi pysslade så gjorde vi hår rosetter:) kommer en bild på dem och så ska jag vissa mina alla:) (gör dem helt själv!).

  



Och här är alla min rosetter:) dom 3 första bilderna är dem jag gjorde idag:)

Kommentera och skriv vad ni tycker!!;) //kram elin
lägger in ett inlägg senare när jag har klippt mig:P

Klädessmycken:)<3











Det var alla klädsmycken:) så vad tycker ni?? (kommentera)!..
kan ha på alla kläder man vill. Är mycket bättre än att köpa en tröja med smycken redan på:) och så är det bilgare:)

Klicka på bilderna så dem blir större:)

//Elin;)

Kaffe mobil;)

Hej =)!!                                             

Har varit ute och grillat korv:) men familjen och Robins kompis:P Och nu börjar det snöa ute:(, ska aldrig snön ta slut nu!! Vem håller med?? (kommentera gärna! Vem är less på snön). Men nu har jag kommit i för några minuter sen;). Innan jag gick ut så pysslade jag med lite grejer:) en massa klädsycken :) i olika storlekar och kjedjor:) så det får ni se sen nån gång:). Just nu ska jag inte göra så mycket:P.

Juste! Imorse så skulle jag bar göra en grej på datorn och så var jag den typ "99.9999999" besökaren ?! och så fick jag vinna en Ipod!! Och det ville jag ju så jag skrev ner vad jag hete mm.... (Frågade mamma och pappa om jag kunde va med och det fick jag). Så nu är jag med i deltävlingen!! Hoppas jag vinner<3 skulle verkligen villja ha en ny mobil:) Min funkar ju men det skulle va kul med en ny. Och igår så laggade mobilen!!:-|!! visste inte varför, för det gick inte trycka på knapparna ?? och så tänkte jag ja den har väl laggat fast nu då.. och så öppnar jag skalet(där batteriet sitter) och så ser jag nått himla kleg på det :-O så jag tänkte okej?? Vad är det? Och så tog jag fingret och "petade" på kleget och luktade fick inte fram vad det var?? sen så försökte jag sätta på mobilen men det gick ju inte trycka pinkoden!! Så jag gick till pappa och mamma och sa till pappa att mobilen hade laggat och att det var nått klet på den??. Och sen säger pappa det måste ju ha varit när jag brände mig på kaffe koppen och råka spilla!!(han visste inte att det for på mobilen). Så då tog han hårtorken och blåste så det vart tort,sen så nu funkar den;) men knappbelysningen blinkar ;) men allt funkar annars:P. Det som var skumt var att det där kletet (kaffe) att det inte hade farit på batterite utan utanför det och ner till knapparna?? Men det var ju tur att den inte heller kom på batteriet;) Så nu luktar min mobil bara lite kaffe:O :D....

Men det var min historia det:)

Ha en trevlig dag för det har jag!!;) //Elin<3
    


Upptäckte nu att jag kan he in bilder YES!! äntilgen:)



Vill shoppa

Heej på er!<3

Igår skrev jag inte så mycket;),men idag så kommer det mer:) och om vad som händer igår:)

Men igår så: Chattade jag med Jocke;P vi hade jätte skoj!! Vi satt och gjorde grimaser med varandra mm.. Sen körde vi sten,sax o påse (spel på MSN) och jag van 2ggr!! Jippi han var jätte arg...;D jag sa till han att jag vet vad du tänker!!!:P och det kändes som om jag gjorde det;P! Och så satt jag med Matilda och hade också webbcam och sen skulle jag och Robin sjunga singstar men då stängde jag av ljudet för Matilda men hon ville hör så hon fick det.....:) Vet ej hur vi lätt??:P.
Och så gick jag in igår på "olika" klädaffärer: H&M,BikBok... Men jag stanade på H&M:D och så letade jag saker som jag skulle vilja ha!! Och det gjorde jag!. Jag hittade:

Legginsen!! (svarta med en liten dragkjeda).
Lösögonfransar(lim följer med)
BH

Jah tyckte jag såg en Eye-liner som var svart(inte penna utan en såndär "kletig") men nu hittar jag den inte men sen gjorde jag det men det var visst en glittersvart:O och jag vil bara ha svart!! Men det känns som att det fins en vanlig på H&M. Men det här sakerna hittade jag som jag skulle vilja ha;) och allt det här kommer från H&M!

Mina favorit affärer är:
GinaTricot<3
H&M<3

Det fanns inte visst mer:omen jag brukar oftast köpa det biligare sakerna,för att spara pengar(som jag inte gjorde för!) Men mamma tycketr att jag tar hand om pengarna bra(att jag ser vad det kostar mm..). Och det är ju bra!!<3


Idag händer inte mycket!! Tror jag då?? men ska bar slappa typ eller?? //kram elin

Hej hej....

God morgon!!<3

Idag händer inte mycket:P mamma o pappa for typ nyss till stan:) och så har jag fyllt på min mobil med pengar:)jippi...Just nu sitter jag i sofan i TV:rummet;) med lillebror och han spelar PlayStation2 och så våra djur dem ligger på golvet i köket och "solar sig":D.

Nu när jag har pengar ska jag shoppa för dem såklart;) och det "viktigaste" jag måste köpa är:
Puder (Make up store)
Lite nya kläder kanske;D
Sen vet jag inte??

Men det hade jag tänkt köpa,det jag behöver typ och kanske nått anourlunda?? Som lösnaglar och nagellack,kanse lösögonfransar?? inte för jag brukar använda det men skulle vilja prova:) och så kanse nått nytt smink!!:D

Men ska nu titta runt på internet;D
ha en trevlig dag//Elin<3

Ska upp tidigt imorn

Ska nu snart gå och tvätta bort sminket och sen sova till sängs;) Men jag såg Svenska Hollywood Fruar...
Tyckte några var lite skuma;D men hon med det dära jätte huset!! Wow det var stort säger jag...
Men jag vart sugen på nått när vi att där och så så TV sen så kom jag på ??!! Att jag smälter chocklad och skivar bannaner och så får vi doppa dem i chockladen! :Dmmm det var gott<3 ett enkelt "godis".

Ska upp tidigt imorn;( ;D mamma o pappa ska fara på några ärande typ;)

Men ska gå och sova nu skriver mer imorn:)

Kom på ett rimm ord på engelska ganska bra eller??

Have a nice day when your parents are away;)...!!

Puss o kram Elin<3
   


Tävlings dags!!<3

                  

Så nu börjar tävlingen!!:)

Så här ska ni göra:

*Ni sminkar er,det finaste ni kan!
*Tar kort på er.
*Sen lägger ni in det på eran blogg !
*Och skriver att ni är med i min tävling och ni får beskriva vad ni använde för smink!:)

Ni skriver(kommenterar)på det här inlägget att ni är med!
ex, Jag är med i tävlingen!
Och så skriver ni eran e-mail och eran blogg adress!

Jag väljer ut den som vart snyggast/finast/sötas...
Och Tävlingen pågår till Fredagen den 12/3.

Vinnaren får:
En länkning på min blogg!
Och jag ska börja följa den via bloglovin.se.

Inte så svårt va?? Så ta chansen och va med!

//kram o puss Elin<3

Lycka till!


(är sminkad på bilden,men har en svag färg!).

Presents:)

Här kommer bilder på vad jag fick av mina kompisar som va på festen:).


Cup-Cake Lip-Glosse!

Thights(stavning?)

Tunika
Det fick jag av Matilda! Och så fick jag mer saker men tog inte kort på det men jag kan skriva istället:P:
Byxor(Chinos)
Bikini delar
2st BH:ar
Linne. Det fick jag av Matilda också:)!<3.

Här kommer mer bilder från de andra:

Glitter Eye-liner!:) Fick jag av Jenny Lb.:)

En jätte söt nalle!! Fick jag av Ida:).!.

Och det jag inte han ta kort på:

Jag fick 2st godispåsar av Jocke (bilar,tuttifruti).:)
Och av Jenny Lq fick jag ju en chocklad ask!!:)
Av Vicke: Inget:P men det gjorde ju inget det var bara att han skulle komma:)
Jag sa ju aldrig att någon behövde ge mig nått ;D.

Kompisar! Tack för presenterna!!

//kram elin<3

Sol vind.....

Hej på er alla idag:)

Matilda for hem för en stund sen;( men vi ska vara med varnadra på Påsklovet:) också... Men just nu gör jag inget försöker att kommentera till alla som jag följer via bloglovin;) Tycker att jag börjar få minder kommentarer!!?? ;) så jag skulle gärna vilja ha någon ny blogg att läsa!! Någon som kan ge mig en ny blogg att läsa;);)

Men sitter i mitt rum och det blåser väldigt mycket här!! Inte trevligt vill att solen ska titta fram! Men eftersom det blåser jätte mycket så flytta molnen snbbare! typ, Men jag har en "ventil" eller hur man ska beskriva?? Som sitter vid mitt fönster så man hör jätte lätt att det blåser!!

Under veckan så vet jag inte vad jag ska göra?? Kanske åka slalom med Robin eller bara va hemma?? Vill så gärna fara och shoppa kläder!!
Fick 800kr sammanlagt av det jag fick av Morfar o morbror (400kr av dem) jippi!! Och då vill jag fara och shoppa!!. Och så ska jag göra i ordnig tävlingen men jag måste ha andra datorn!! Jag måste kolla up varför inte jag kan lägga in bilder på min dator och bara den "stora" datorn (familjens). Och på den här datorn så visas inte min Haders namn?? Det gjorde den inte heller på den stora?? Antingen nå fel eller nått fel på Blogg.se??Ska fråga designern om det är nå skumt:).

Kram Elin<3

Ha en trevlig dag!
   

Bilder från Festen o Idag!

Här kommer bilder från feste o vad vi gjorde ute idag:)


När vi se Skräckfilmen mörkt :)

Jenny o Matilda:)<3

Vicke som ser filmen :P

Efter filmen och när de börjar fara hem:)
 Och nu kommer bilder från idag enjoy:)
   





Så där det var "alla" bilder (finns några till men orkade inte det nu) ;) så.
Jag tog aldrig en bild på mig!! Och på Jocke o Ida men hon ville inte va med på kort men det accepterar jag;) och jag tog kort på Jocke men det var jätte knäppt!! Inte fin:)

//kram Elin<3

Så kul vi hade!!

God morgon på er! Jag är vaken men Matilda sover :P men hon vaknar väl snart.

Tänkte berätta vad som hände igår!

Först så satt jag på musiken med bas ljudet och det var hög musik och så vissa låtar som innehöll (Rap o typ -hip-pop) där vart basen ännu starkare så man kände att golvet vibbrera!! :D så skoj!. Sen så skulle vi äta pizza det var gott(vi bakade den själv hemma). Sen så satt vi oss vid TV och skulle se en film som Jenny Lb hade med sig:) kom inte ihåg vad den hete?? Sen skulle vi se Skräckisen och den hete Instängd, och handlar om några tjejer som blir instängda i en grotta och så är det monster där som är kanibaler så dom äter up tjejerna förutom en då..........
berättar inge mer för ni som kanske inte ha sett den vill se den...
Men nu tillbaka.. Sen så satt vi i soffan och så satt jag i fåtöljen och Ida,Jocke o Vicke i andra soffan sen Matilda,Jenny Lb o Jenny Lq:) så att vi där och såg på filmen! Sen när dom va i grottan så såg man ett monster komma fram bara sådär!! Så skrek vi för den var läskig!! Men Jocke bara satt och skratta för han har ju sett den och vi typ skrek,men sen börja jag skratta direkt efteråt??!!.. Så jag var ju inte rädd kan man säga,men jag tror Jenny Lq skrek mest ;D Men först när vi såg monstret så gömde jag mig bakom Jocke :P och Vicke var rädd också för vi byte plats så han satt i fåtöljen! han typ hoppade up och gömmde sig "i" Ida:) Men vi hade jätte kul!!

Lägger in bilder senare(Matilda är här,så måste jag ha nadre datan för att ladda ner bilderna:( ).

Idag händer inte så mycket,ska va med Matilda kanske grilla korv ute idag. Ska bli skoj!

//Kram Elin<3

To night is gona be a good night!!

Heej,god morgon jag o Matilda sitter i sängen ser på TV.
Jag längtar till kl 13.00 för då kommer släkten sen kl 17.30 kommer ju mina kompisar!! Det kommer bli fest!! Vi ska göra oss i ordning sen och göra håret o sminket;P.

Men sak gå nu;) skriver imorn nog och lägger in bilderna sen,eftersom jaginte kan lägga in bilderna på min dator
;).

Kraam Elin<3


Matilda<3

Heej:P

Snart kommer Matilda typ om några timmar ;)... Är taggad inför imorn!ska bli så skoj!!
Har städat rummet,ska bara dammsuga rummet.

Idag så var jag på skolan,det var ju hockey(killarna) det gich bra vi vann en match:) mot Norsjö och förlorade mot Polympisk(stavning?) dom var ganska bra dom hade 5p och vi 2p men det var bra gjort!! Och idag så på No (fysiken) så gick vi till Konsum och så köpte Andre klubbor till oss sen slutade vi för dagen:).

Håller fortfarande på med att kolla hur jag ska he in bilder på bloggen på min dator,för jag laddade upp en bild men det vart inget:o!!

//kram Elin!

det blir typ det sista inlägget eftersom Matilda kommer(ska vara med hon inte med datorn ;) ).
Ha en trevligt sportlov nu då!! Ni som har det nu!


    

Mitt första morgon inlägg:)



Det här är mitt första morgon inlägg(nu när det är skola) för jag brukar inte hinna att göra ett men nu gör jag ju det;)

snart ska jag fika frukost sen kl typ 8.05 typ så kommer taxin och hämtar oss:)
idag händer inte så mycket,jo det är hockey match killarna! så då ska vi se den:D som när vi såg tjejerna;D.

God morgon och ha en trevlig dag//kram elin<3

sista dagen av veckan sen nu är det lov!!!!


ska ta och sminka mig med den nya mascaran:)

Go natt

Ja nu ska jag säga god natt till er:P ska inte riktigt sova än men ska göra det sitsta inlägget för kvälllen:)
kommer nog vakna imorn med värdes värk i kroppen!! har redan ont i bena;( hoppas inte!

//kram elin<3
kunde inte heller lägga in en blid men ni för imorgon istället:)

Opps!!

Heej ett litet kort inlägg på min dator!! opps glömde skriva gå in på min och Matilda blogg:
http://mesblogg.blogg.se
så ha Matilda gjort ett inlägg där ni ska svara på några fårgor så gå in och kolla vad det är för frågor;).

//kram elin<3

Presenter/dagen har varit bra!! mm




Heej!! Idag är jag glad!! Det är ju min födelsedag!!Ska vissa vad jag fick: Jag fick en Mini PC Dator (rosa),den där mascaran som va "Blå o Rosa" ( Maybellin new york,The falsies volum express mascara) och jag fick en ny lampskärm som matchar rummet;D och så fick jag en jätte snygg handväska!! som är lime!:D:D:D.


Idag var de ju längdskidor (1mil) det gick jätte bra!!;) det var ju lite svättigt o jobbigt! Men det gick väldigt bra,jag och Jenny hade kul och skrattade!(av Jenny fick jag en chockladask!! Tack Jenny!). Det kommer bilder på när vi är i skogen och åker;p

Men asså våran lärare/mentor äger nog mest av alla av läranra på skolan! Vi är hur bortskämda som helst, för idag fick vi två tårtor!! För vi bruka få godis på matte lektionerna (inte alltid) men oftas!:D.

Hade inte så mycket att skriva?? Jo vänta! min rosa mini dator håller nu pappa på att installera att jag inte får Virus! Sen ska han installera Internet! :) så sen ska jag börja blogga på den datorn;) den har Bluetooht (stavning?) och en Webcam:).

Här kommer bilderna!:


Väskan(lime)

Mascaran!

Datorn!!;)

Lampskärmen!


Jenny!:)

Jag

Skogen:)
Det var bilderna!

Ps! Tävling kommer nog börjas på nästa vecka(har mycket att göra i helgen mm) så håll utkik(stavning?)

//Kram Elin

<3<3<3<3<3<3<3


Känner mig nöjd!

Heej har nu blivit förhörd på eng;) det gick jätte bra! ska bara träna mer på Oregelbundna verb,var lite minder bar på dem,så dem ska jag träna på mer sen;).
Men jag känner mig nöjd,som att jag ska klara provet!

Imorn är det min födelsedag:D jag undrar vad jag får för presenter av mamma o pappa,morfar o morbror,Robin och min kompisar!!??;):)... Och idag fyller våran hund år 1år jippi Grattia Wilma.
Men imorn blir det ju längdskidor;) och så eng-provet;/ men just nu har jag ont i magen vet inte varför men jag tror att jag är lite nervös inför provet och vad jag ska få för nått;) Det brukar va så för mig,om det är något speciellt dagen efter så brukar jag bara tänka vad ska jag få/vad kommer hända(om det är nått spänande). Och så brukar jag iblan ligga i  sängen vaken bara för att jag längtar!

En gång så skulle jag sova och så fyllde jag år så jag låg och sov hos mamma o pappa (jag var jätte liten) och så vaknade jag typ var 5min som hade gått och frågade mamma:
-Nu då? (att dom skulle ge mig presenter);).
-Näe inte än!
Och så höll jag på länge!! den dagen;)
Och föra året(2009) så somnade jag äntiligen det var dagen inna jul så jag somnade sen kl.02.00 så ringer min mobil!! Och jag tänkte vem är det som ringer nu!!?? Då var det nån som hade ringt fel!! Så då kunnde jag ju inte soman om heller!!  Så det var min "Julnatt";D.


Men nu ska jag va på datorn lite till,sen ska jag träna mer på eng!

Ha en trevlig onsdag!//kram o puss Elin<3

Home!!

Har nyss kommit hem från skolan;) det blev inga skidor idag,på grund av vädret!! Som tur men det som är det dåliga vi hade ju Eng-prov imorn och vi trodde att vi inte skulle göar det då?! och vi ska göra det imorn
:( ihjällafall direkt på morgonen!! Sen far vi och åker skidor från halv 9.30 till typ 13.00 tror jag? Så det blir provet direkt när vi börjar skolan!;(....

Men ska ta och börja plugga på eng-provet!! Skriver mer sen!
//kram Elin<3

   

Imorn fyller jag år!! 14år;)

Snälla snö bort!! Och in med sommaren!






Heej:) Jag har tränat på alla Eng-glosorna till provet!! Så mycket som det går ;) så nu ska jag ta och träna på verben mm.........;).

Idag så har det varit en bra dag! På gympan hade vi skridskor och så skulle vi köra i slutet ee.. en match i hockey!! ;/ inte bra på att åka med en klubba!! Men det gick jätte bra, men sen kom jag i full fart mot Jensa!! Och vi krokade med varnadra!! Tur så ramlade vi inte men aj! Mitt men ba vek sig så då hade jag ont i foten!!
ÅÅåå längtar till fredag(Matilda kommer) och lördag(fest!) Men på lördag morgon så kl typ 13.00 så kommer Morfar o Morbror!! :D så ska vi fika och äta tårta typ,sen kl 17.30 så kommer mina kompisar och vi festar till kl 23.00!! ;D kommer bli jätte kul! Ska ta kort på det om nån vill va med!. Och jag undrar vad jag ska få på torsdag(när jag fyller år)... Jag önskar mig presentkort,pengar,nagellack,lösnaglar/decorationer typ....mm.....

Men har ni set den nya reklamen för Maybilline,den nya mascaran som är Rosa o Blå ser ut som den gula.. Har glömt bort var dem heter,men den gula har jag:) Men den Rosa o Blåa skulle jag vilja ha,men det ser inte så riktigt ut på reklamen dom är typ hur långa som helst när dom vissar tjejerna som har på sig dem!! De är typ
"2cm" långa;p!!

Hittar ingen bild på google:( men ni som kanske vet vad jag pratar om eller har sett reklamen fattar nog hur den der ut;) hoppas jag:)

//kram Elin<3
 

PS! Just det jag igår bakade jag och min lillebror;) jag bakade en Äppelpaj och Robin Muffins!! alldelse själva;) ibland undrara jag om jag inte lyckas med designer linjen kanske jag ska bli bagare:) typ??

Och vi ska ju åka 1mil imorn med längdskidor!! Och vädret här i Burträsk är inte trevligt,en massa snö!,jätte blåsigt!;)






 Ha en trevlig dag!!

1/3

Dagens outfit!



Ps! Bilden vart inte så bra;)


Måste göra klart;p

Hej,har nyss ätit :p det blev köttbullar med spagetti!! ;). Men idag var det de vanliga skolan:D hade slöjd,ska bara sy kudden sen lägga på mitt mönster(mormorsruter) har virkat alla;p,det var lite jobbingt men jag klarade det:).

Idag så ska jag rita klart bilderna och göra mitt mattehäfte klart har typ bara 1/2 sida kvar och så ska jag rita klart bilderna!! till sagan! Och träna på Eng-provet:(. Just nu lyssnar jag på lite musik:P

Här kommer en låt:)hänger lite ihop med det jag längtar till (min FEST)!.



Ha det så bra//kram Elin<3

RSS 2.0