sommartid.

Nu ska jag ta och gå ner och se på Partaj, sen efter det Cafe Bärs haha! Jag har inte så mycket att säga så tror detta får bli det sista inlägget för idag. 
 
Ni har väl inte glömt och ställa om klockan till sommartid förresten?
 
Bild från idag.

I've been crazy for you all this time.

Har för ett tag sedan duschat och nu har jag sminkat mig. Morfar är på väg hit och så ska vi fika, vädret ute är jättefint. Hoppas på att kunna cykla till skolan efter lovet. Då slipper jag åka buss!
 
Bloggar senare, ha en bra söndag.
 
Haha, Jenny har denna bild på väggen i sitt rum och den är tagen då vi gick i 7:an!! Vi hade matte och så skulle vi ut och mäta något typ och ta bilder. Dock så kanske alla tog bilder på varandra också haha. Det är så hemskt, jag i 7:an var inte OK. Den där rakluggen är inte fin heller..
 
(rubriken är från låten Heart on fire, som var i filmen Lol när Kyle sjöng)

Glad påsk.

Nu ska jag ta och sova, är öm efter igår. Man spännde sig så mycket, borde få massage! Imorgon ska jag duscha sen under dagen skulle morfar komma hit och fika med oss.
 
Ps! Kan ju säga Glad påsk, har ju inte gjort det.
 
Godnatt!
 

Fredagen - skoter med vänner!

 
 Jenny som har min mobil och filmar, skrattandet är för att det såg så roligt ut! Ingen kom till skada.
Vi alla tolkade med boben och jag var den edna som inte föll av.
 
Lite Yolo (you only live once), jag åkte ned från Kvarnberget. Jag höll på att klara mig hela vägen ner men sen for jag i ett gupp och flög av! Men klarade mig i alla fall haha. Gillar att Jocke och Jenny pratar om mig och hoppas på att jag inte dör..
 
 
Haha, Jenny blev ned puttad av Jocke..
 
Det finns så mycket att säga om denna dagen när vi var ute i fyra timmar men man måste ha varit med för att förstå. Vi välte omkull med skotern (inte med flit då..föutom Jocke som välte av oss alla medans han sen fortsatte köra ensam haha) och vi hade det bara allmänt roligt!

I won't let you go.

Är nu hemma och sitter med familjen och ser Harry Potter medans jag äter lite godis ur mitt påskägg.
 
Känns bra att vara hemma, men har haft det super roligt i Burträsk med Jenny. Så kan bara säga att det var en bra start på lovet, nu kommer detta bli ett jättelångt inlägg så ni vet.
 
På torsdagen efter skolan så åkte vi buss till Burträsk senare blev det till middag tacos, gjorde på kvällen bananpannkaka och såg på filmen Lol.
 
I alla fall på fredagen så hände det lite mer, det var super fint väder (fast det har varit det alla dagar). Jag och Jenny var ute och senare kom Krille med sin skoter och vi for ut och åkte, senare drog vi till Jocke. Han skulle också ha kört men hans familj hade tagit hans skoter och farit någonstanns så vi hämtade upp han i stället. Vi hade det jätteroligt och vi var ute i fyra timmar! Vi var ju fyra så vi tog en bob och tolka hehe, det finns video men jag kan göra ett inlägg senare med det.
 
Sen idag så har vi bara tagit det ganska lugnt, jag och Jenny kände av att vi var väldigt stela i nacken, armar, ben och jag har ont i min rumpa haha. Man spännde sig så mycket när man satt på boben för att inte ramla av (vilket vissa gjorde). Sen åkte vi skoter till Kvarnberget med Jennys pappa och bror och så grillade vi korv och åkte bob i backen osv. Så jag har verkligen varit ute och känt friluftslivet!
 
När jag kom hem så åt jag påskmiddag med familjen och fick mitt påskägg och snart så ska vi äta efterrätt som mamma gjort.
 
Hahah tyckte de var roligt med att vi fick en tandborste!
 
Påskmiddagen
Haha jag och Jenny körde lite snöbollskrig.

Påsklov.

Sitter här med Jenny och vi har nyss sett på filmen Lol och den var jättebra! Har velat se den men det har bara inte blivit av men nu blev det. För några timmar sedan så gjorde jag och Jenny bananpannkaka, det var gott.
 
Idag på skolan så körde vi gärnet och vi blev stressade! Som tur så fick vi sluta ändå vid två, för lärarna tyckte att vi hade gjort det så bra ifrån oss och så blev det lite kaos med topparna. Trådarna ville inte vara hela, svårt att sy i ett paljett tyg så nästa torsdag efter lovet då ska allt vara klart och då måste flera andra hjälpa till osv. Men det kommer ordna sig, är ändå glad att vi fick längre tid för vi blev så frustrerade.
 
Imorgon blir det nog att åka skoter, så det kommer bli roligt! Om ni vill följa mig lite mer så kolla in min Instagram (elinnjonsson). Lägger ut massa bilder där.
 
 
Att det ser gott ut!

Påsk-naglar.

Jag har nu suttit kanske i 1 timme med att måla mina påsknaglar. Gillar att göra lite teman/högtider även när jag målar naglarna. Sen gillar jag ju att göra något annorlunda.
 
Men jag är super nöjd! Har packat lite men ska fortsätta imorgon med sminket osv. Imorgon så är det bara att sy alla dessa glitter toppar, kommer också stanna efter skolan till fyra typ för då slutade Jenny. För egentligen slutar jag kl. 14.00. Jag har även utvecklingssamtal imorgon men det går snabbt och är inte alls oroad över det.
 
Jag bloggar säkert något inlägg när jag är hos Jenny, men imorgon efter skolan då är det påsklov!! Så jag önskar er ett bra lov!
 
Ser lite finare ut i verkligheten.

onsdag.

Kom hem för ett bra tag sedan, dag blev det att använda skinjackan dock när jag skulle hem blåste det ganska mycket. Sen när jag kom hem så var Alvas mamma här och hälsade på, så då fanns det lite fika som jag tog. Gjorde en super god macka!
 
Idag så händer det inte så mycket ska planera och packa inför imorgon, eftersom jag följer med Jenny hem till Burträsk efter skolan. Ska försöka packa lite effektivt, för vi kanske ska åka skoter.
 
Mamma och pappa hade gravadlax på men jag gillar inte gravadlax så fick bli en salami, haha.
 

so cry if you need to.

Ska ta och sova nu, jag stannade ju idag på skolan ett litet tag i alla fall! Dock hände det ett problem och vi hade för lite tyg igen..men som tur så fanns det på Ohlssons tyger. Så på torsdagen då ger vi gärnet! För då är det bara att klippa ut de vingar som saknas sen sy ihop allt.
 
Nu är det inte länge kvar till påsklovet och jag längtar, imorgon händer inget speciellt. Vanlig skoldag.
 
Godnatt på er!
 

lilla Teo.

Har nyss ätit middag och nu tänkte jag spela Sims3 hehe, Linnéas fel att jag är fast igen haha. Men har inga läxor så det är lungt!
 
Jag trodde det var idag men det var ju igår 25 mars, vår lilla hund Teo fyllde 3år! Tycker dock att han inte har mognat än. Han lyssnar inte utan gör som han vill och hans minne är en guldfisk men hans utseende är gulligt men bakom detta är inget gulligt (haha skämt å sido). Nej, men han lyssnar inte just nu faktisk. Vi har en tik i området som är i löpen och Teo blir "galen". Ni som har hund ni vet hur det kan bli osv..
 
Världens suddigaste bild, jag och Teo idag!
 
Mamma hade bakat idag citronmuffins med frosting.

tomorrow.

Nu ska jag göra mig redo för sängen, imorgon så kommer jag stanna kvar på skolan. Vi måste göra klart våra glitter toppar som ska vara klara på torsdagen!! Har ingen aning när jag då kommer hem, men jag hoppas i alla fall att vi har fått den nya beställningen av tyget som fattades till alla 12st toppar. Annars vet jag inte alls hur vi ska göra. Vi får hoppas på det bästa!
 
Godnatt!
 
 
Sommar♥, bilder från förra sommaren!

Bildlös.

Lyssnar på musik och inte så mycket mer, idag har det varit en vanlig måndag. Vi hade bad på gympan och det var bara jag och Lina som skulle va med sen kom Ana Maria, så vi var inte många. Men det gick bra.
 
Idag var det också varmt ute, fast det var nog lite varmare igår så jag tog på mig skinjackan idag! Ska senare måla mina naglar, får nog bli fransk manikyr. Närmare mot påsk ska jag göra påksnaglar, gör dem kanske på onsdagen så då får ni se dem.
 
Åhh, jag vet inte vad jag ska bjuda på för bild....har inga nya bilder på mig. Det blir faktiskt inte lika fina bilder när jag har kort hår faktiskt! Man vet som inget nu, blev typ en ny människa med det korta håret haha. Vet att det är jättelöjligt men för mig känns det så. Kan inte ha någon speciell frisyr osv, men jag är ju nöjd men ja det tar väl ett tag att vänja sig. Så det här inlägget får bli utan bild, gillar det inte men hittat ingen bra/fin bild som jag inte har lagt ut för. Men ska försöka ta några bilder på mig senare.
 
Kanska kommer ett inlägg sen med bild/bilder..

Söndag

Inte så mycket bloggning, men bara för att jag och Linnéa har spelat Sims i helgen så blev jag ju fast igen. Så har suttit och spelat det men imorgon kommer allt va som vanligt igen, hehe?!
Ska nu ta och städa mitt rum lite, alltså extra sängen osv. Sen göra mig klar för sängen, skola imorgon. Men jag hoppas att veckan går ganska snabbt så vi kan få påsklov!
 
Idag så fyller min fina vän Ana Maria 18år!!!! Så ett super stort grattis till henne, det var hon vi bjöd på middag på Dallas♥
 
Godnatt!
 
Jag och Ana Maria från när vi var modeller till modevisningen 2012. Hehe min sminkning ser lite rolig ut men ja.
 

vår snart.

För en timme sedan så for Linnéa hem, vi har pratat och spelat Sims3. Men det har varit roligt, hon fick Sims3 Övernaturligt när hon fyllde år så det var ju nice. Jag skulle vilja ha det nya Sims3 Universitetliv, det verkar super roligt!
 
Idag är det varmt ute, äntligen så det kan bli vår någon gång. Linnéa sovde ju över, så igår till middag blev det pappa lassange och den är så god!! Så det blev över igår så vi åt det som rester också.
 
Från min Instagram igår.

sun.

Har för ett tag sedan kommit hem, var ute i skogen med mamma och hjälpte till med att plocka påskris! Själv hittade jag en gren med massa små kottar (så gulliga) och har det nu som prydnad i mitt rum.
 
Nu ska jag ta och städa mitt rum och Linnéa kommer vid fyra tiden tror jag, jag har inte så mycket mer att berätta kanske bloggar lite senare!
 
En solig dag idag.

Ska nu ta och göra mig klar för sängen och sova, är ganska trött. Dessutom trodde jag klockan var mycket mer, har sett på tv med familjen och ätit fredagsgodis! Blev ingen städning men får göra det imorgon, jag har som inget mer att säga så godnatt!
 
Arkiv bild (jag).

Idag har det varit en sorlig fredag, men det handlar inte om mig så jag säger inget mer om det.
Vi har i alla fall sytt som bara den och det går framåt men nästa vecka kommer det bli ännu tuffare, vårt tyg tog slut och vi väntar på mera tyg som jag verkligen hoppas att det kommer. Annars är vi ganska körda!
 
Efter skolan så följde jag och Linnéa Matilda som skulle fixa det nya busskortet sen gick jag och Linnéa på H&M för jag skulle köpa en ny svart bh och jag hittade en som var för 99kr så det var ju super bra! Sen köpte vi godis, som jag nu ska äta ikväll.
 
Ska försöka städa lite ikväll och imorgon, Linnéa ska komma till mig och så ska hon sova över! Så det blir ju bra, vi ska spela Sims3 (haha). När hon fyllde år fick hon Övernaturligt.
 

black&white- naglar.

Får bli sista inlägget för idag, fast har gjort ändå ganska många inlägg idag! Har nyss målat mina naglar, blev inte riktigt som jag hade tänkt men det funkar.
 
Fick bli svart som bas och ett vitt mönster sen Matt top coat, börja inse att jag måste snåla med Matt top coat för det finns verkligen inte flera någonstanns!? Fast kan gissa på att många ville ha det, men när mitt är slut och jag vill ha ett nytt. Vars ska jag då köpa det? Får typ köpa H&M:s egna. Fast jag gillar IsaDoras nagellack mer.
 
 
Godnatt!

Idag.

Lyssnar på musik och åt nyss två apelsiner åt en när jag kom hem också, har ju sagt att det är mitt beroende. Men det är ju en nyttig frukt och massor av C-vitaminer!
 
Idag har det varit stressigt på sömanden, efter som en föräldrer som är med i Konståkningsklubben skulle komma och kolla hur våra glitter toppar till deras barn. Hur dem såg ut så vi gjorde en snabb prototyp! Som tur så var hon jättenöjd hon är ju våran kund. För detta projektet är super viktigt vi ska vara klara nästa vecka på torsdagen och det ska vara 12st och så ska den ha som en "vinge" eller vad man ska kalla det (pingvinärm). Men vi löste allt och nu imorgon är det bara sy gärnet och vi ska sy 3st var i min grupp. Vi är fyra stycken så nu är det bara att sy, sy och sy! Men det känns bra att vi har kommit frammåt och vet hur vi ska göra, känns lite som Project Runway haha.
Vi gör allt själv ingen lärare hjälper oss, eller jo med vissa saker men det är vi som ska lösa problem som uppstår osv. Så det är vi som har ansvaret för att alla dessa 12 glitter topparna ska vara klara och fina! Nu kanske ni som ba: "men det är ju bara att sy!" så nej, det är det inte man ska ha en jättebra planering, samarbete och lösa problem, det här är inte alls som en textil slöjd i högstadiet!
 
Förresten så efter vi hade ätit på Dallas så såg jag Jenny utanför och jag trodde hon skulle äta där men hon höll på gå så då sprang jag ut och skrämde henne, haha! Hon var med sina vänner så råkade skräma några av dem hehe. Senare så letade jag upp dem och gick med dem på stan, när man väl ser Jenny på stan så passa man på medans hon är där. Vi pratade lite om vad vi ska göra på påsklovet osv!
 
Oj lite dålig kvalla, normal vi såg ut också! Kan lova att vi ser bättre ut i verkligheten haha! Men detta är mina fina klasskompisar/kompisar.
 

Bikinisar.

Innan vi skulle äta på Dallas så gick vi på stan ett tag och på BikBok igår så såg jag att det hade 2 för 29kr på bikinisar (alltså då är både en under del och en över del 2). Det är ju super bra pris, så då passar man ju på!!
Så köpte mig två överdelar som är likadana fast i olika färger. Ni som bor i Skellefteå borde fara dit och rota i den stora kartongen haha, det är från förra året men vissa är ju fortfarande skit snygga!
 
Kommere nog användas mycket när man solar och badar så detta var ett bra köp, så nu är det bara att vänta in sommaren!

Dallas.

Som jag skrev igår så skulle vi göra en överraskning till Ana Maria i förskott för hon fyller 18år på söndag!! Så vi bjöd henne på mat/middag efter skolan på Dallas, så det var super trevligt. Vi är så bra vänner, hihi. Det var jag, Lina, Linda och Linnéa + födelsedags barnet haha!
 
Tog en kycklingtallrik.

21/3

Dagens outfit:
 
Körde på Converse idag och ljus blåa jeans!

red.

Ligger nu i sängen och ska sova, blev inte gula naglar utan målade om och så fick det bli röda matta naglar istället! Det skulle passa bättre till min outfit imorgon, jag brukar faktiskt matcha mina naglar med mina kläder...kanske därför jag målar dem ganska ofta?! Haha.

I alla fall de blev fint, ni får se min outfit imorgon! Kommer inte komma hem direkt utan vi (Linnea,Linda,Lina och Alice) ska ge en present/överraskning till Ana Maria! Hon fyller nämligen år på söndag 18år!! Så vi tänkte göra något för henne i förskott. Var som ända dagen alla kunde, men det kommer bli jättebra!

Bloggar från mobilen, så godnatt.


så blev naglarna!

We all want love.

Håller på att måla naglarna, fick ett gult nagellack av mamma. Hade sagt det för någon dag sedan att det jag skulle nu behöva var ett gult nagellack! Så det var ju trevligt, passar ju bra till påsk haha. Fast kommer använda det nog mycket i sommar när jag blir brunare, kommer bli super fräscht! Det enda är att jag måste måla många lager tills det blir riktigt klar gult, ska också måla på Matte top coat. Kan ju bli väldigt nice!
 
Idag har skolan rullat på som vanligt, lite info om nationella usch..hoppas på det bästa. Efter skolan gick jag med Linnéa, Lina och Linda ett tag. Imorgon så är det bara att forsätta med projektet vi har på sömnande, kommer nog någon gång måsta stanna kvar på skolan för att hinna klart allt detta. Det ända min grupp har kommit fram till är en prototyp av glitter topparna, så vi hoppas imorgon på att får klar tecken för att göra dem 10st riktiga. Det ska vara klara innan påsklovet så nu känner man lite panik faktiskt!
 
 March 20th is the first official day of Spring! I’m so happy, I am so d o n e with the snow!
Har ju inte kommit än, less på snön!!
Bilder: http://justgirlythings.tumblr.com/tagged/spring

My hair.

 
Nu får ni äntligen se resultatet av håret, har fått många bra kommentarer av vännerna så det känns bra. Dock måste man själv vänja sig med det korta. Som jag skrev igår att det blev lite kortare än vad jag trodde men whatever..det växer ut och sen då kommer det vara lite mer som jag föreställde mig!
 
Tycker ni inte att jag är våglig som klipper bort så mycket hår?? Hihi.

Resultat imorgon.

Har för ett tag sedan duschat, för jag klippte mig idag istället!! Så nu har jag ganksa kort hår och det känns både bra och att man kommer sakna det långa. Jag kommer inte visa en bild nu på hur det blev, vill hellre visa det när jag har fixat det fint osv. Det blev lite kortare än vad jag trodde men mitt hår brukar växa relativit fort så när det har växt lite kommer det vara som jag föreställde mig mer. Fast är nöjd nu också men ja ni vet, man har som en bild i huvudet och det blir ju alltid lite annorlunda i verkligheten!
 
Nu ska jag ta och sova, blev trött så godnatt!
 
Jag idag, tog farväl av mitt långa hår.

Ferieprakti.

Lyssnar på musik och inte så mycket mer, skoldagen har varit helt normal och rullat på som vanligt. Vill ha påsklov nu!!
 
Haha, det hände en jätterolig grej när jag, Ana Maria och Linnéa skulle gå in till stan. Vi gick på Gågatan sen så finns det ju som "övergångsställen" och bilar kan köra igenom stan (lite svårt att förklara). Sen kom det en bil och så tittar jag mot bilen och ser en kille som jag vet vem det är, sen när jag tittar mot passagerarens sida då sitter Jenny där och vinkar och viftar med armarna i luften hahaha!! Det var nog det roligaste jag har sett, om vi inte hade sett varandra hade jag bara gått förbi. Fast jag ville typ att hon skulle hoppa ut ur bilen, i alla fall det var hennes kompis bror som skjussade dem in till stan.
Det roliga var mest att jag tänkte mig om jag var Jenny hur galen hon typ blev av glädje!
 
Senare idag ska jag söka Feriepraktik (sommarjobb) och jag har ingen aning vad jag vill. Jag får bättre betalt om jag jobbar här för föreningen som förra sommaren men känns ändå tråkigt att göra samma sak, fast jag vet ju inom jobb man tar det man får!
 
 
 
 
Bilder: http://justgirlythings.tumblr.com/

Jag har bestämt mig.

Okej, rubriken lät lite som en reklam haha. Men icke, jag har nu bestämt mig för att klippa mitt hår kort!! Kommer klippa bort ca 1dm och så ska jag börja med snebena, jag har haft allt detta förr dock inte på samma gång. Först så vägrade jag att ha kort hår men nu bryr jag mig inte ens vill göra en förändring! Dessutom idag så gjorde jag inget alls med håret och det kändes bra, så kommer fortsätta köra på naturligt hår.
 
Det var liksom idag jag bestämde mig för att köra på kort hår, kollade lite på Google om idéer och sen sökte jag upp på "Hårfrisyrer för olika huvudformer" och hittade en bra sida och jag tror jag har avlångt huvud eller oval?? Så då stod det på avlångt huvud att man ska undvika mittbena, alltså det är kanske därför jag tycker att jag ser ut som ett "ägg" haha..så då var ju det löst. Så ska kanske klippa mig på onsdag så då får ni se resultatet!
 
Jag har haft denna frisyr för nästan ett år sedan men jag gjorde inte så mycket med den, utan då blev jag tvungen att klippa 1dm för det var så nött i topparna och i bakhåret liksom. Så då vårdade man ju som bara håret genom att " ja men det ska bli långt igen så jag orkar inte fixa så mycket med det", alltså då menar jag som att man verkligen bryr sig hur man ska ha sin korta frisyr. Lite svårt att förklara men hoppas ni fattar ändå!
 
Sen om jag skulle verkligen ångra mig, vilket jag inte tror så växer mitt hår ganska fort när man har klippt det.
 
Denna bild är från 12/3-2012!
Något liknande kommer det se ut fast med snebena, men jag tror det kommer bli riktigt bra det här! 

Friluftsdag.

Har nyss ätit middag, idag hade vi "friluftsdag" eller jag skulle inte kalla det ens. Friluftsdag för mig är att man göra massa olika aktiviteter ex. åka slalom osv. Så typ en förlängd gympalektion hade vi. Vi skulle gå till Erikslidsbacken och prata om lite saker och lära oss. Vi tog med oss två madrasser jag, Linda och Ana Maria vi åkte alla tre på en madrass och det var så roligt (barndomsminnen kom tillbaks haha). Sista åket då for vi ner i djupsnön och låg där med huvudena i snön haha roligaste jag har gjort!
 
Det tändes även en eld så nu luktar hela jag rök..
 
Vi fick i alla fall ganska fint väder solen framme.
 
 

mitt hår.

Lyssnar på musik och skriver lite med Jenny dock är vi inte alls sociala mot varandra, men det gör inget för ingen av oss har något att prata om så det jämnar ju sig haha. Längtar till påsklovet för då far jag till henne och vi kanske ska åka skoter med Jocke och Krille men vi får se hur det blir med det. Men jag ska i alla fall till henne, saknar henne. Eftersom vi inte ses så mycket som med dem andra jag gör.
 
Nu har jag tänkt ta en ansiktsmask, bort med orenheterna som finns. Fast är rädd för att dem ska komma, eftersom ansiktsmasken gör så porerna öppna sig osv. Brukar oftas hända mig att jag får mer finnar av ansiktsmasken. 
 
Imorgon så tänkte jag köra på naturligt hår, jag har använt Volume Mastern i flera år men nu ska jag prova att låta bli. Det är mycket bättre för håret, dock kanske jag använder plattången för luggen beror på hur det ser ut. Varför jag använder Volume Mastern är för att jag gillar lite volym sen att jag ser ut som ett ägg utan det (med ägg menar jag min huvudform). Men det här är ju bara jag som ser det, tror jag!? Eftersom jag har haft detta i flera år så är det jag som tycker att jag blir "ful" men kanske dom i min omgivning inte ens bryr sig utan det är bara jag. Så om jag kommer känna mig fin i detta imorgon så kommer jag fortsätta med det och om jag vill begrava mig och att jag känner mig obekväm kommer jag fortsätta hehe. Men för säkerhetskull tar jag med mig en gummisnodd!
 
Imorgon kommer byggarna vara här, man tar vara på helgerna när det inte är några som stökar i köket haha. Får bli sista inläggat så godnatt på er!

Fick den av Jonna i julklappa fast har använt den ena för ett bra tag sedan, så har kvar denna nu.

Galaxy - naglar.

Är äntligen klar med mina naglar och provade på något helt nytt och det är Galaxy naglar! Jag trodde det var svårt att göra men det var ju super enkelt, så är super nöjd med dem.
 
 
 
Vad tycker ni??

Congratulations.

Sitter och lyssnar på musik och kollar lite insperation till naglar. Tänkte måla något mönster, om det inte vill funka så får det bli vanligt.
 
Idag så fyller min kompis Linnéa 17år, så grattis till henne!!
 
"Gammal" bild, den är tagen innan jullovet tror jag(?).
 
Jag just nu, osminkad och sitter i pyjamas haha.

Skisserna.

Nu tänkte jag visa mina skisser som jag blev klar med igår (eller jag färgläggde dem). Det är inte världens finaste färgmålade skisser för jag använder akvarell pennor och dem blir ju finast när man målar med vatten till osv. Men nu fick det bli så här. Vill ha färg så man kan se hur plagget ska vara.
 
 
 
 
 
 
Kläderna, skorna och håret skissar jag helt själv. Dock har jag en bok som har konturerna för en kropp och jag följer som efter dem. Kan också rita utan konturerna men inte riktigt än, måste lära mig lite mer om proportionerna  på kroppen osv.

Tocakaka.

Nu har jag målat allt och tagit kort men visa imorgon istället jag lovar! Orkar inte direkt nu överföra osv, men har i alla fall spenderat kvällen med att äta tockakakan och glass med familjen och sett film.
 
Nu  ska jag gå och lägga mig, imorgon vet jag inte vad som händer. Godnatt!
 

Baka.

Har nyss ätit middag och så har jag målat mina skisser dock har jag fyra stycken kvar. Så lägger nog upp dem senare ikväll! Medans jag målade så såg jag The last song, hehe bra tidsfördriv, därför är jag inte riktigt klar än. Den filmen är bra, har sett den förut också.
 
Men nu ska jag ta en paus från mitt målande och baka, ska baka Toca kaka eller vad man vill nu kalla det. Om ni inte kallar det så, så är det när man har en kladdkaka och så häller man tocasmeten som är kokos osv. Ni har säkert ätit den! Det var super längesen jag bakade, dock kan jag inte använda den nya ugnen än.
 
Bloggar mer senare!
 
 
Bilder: http://justgirlythings.tumblr.com/

ännu ett nagellack till...

Godmorgon på er, jag har varit vaken ett bra tag. Åt frukost för en stund sen och nu gör jag inte så mycket. Lyssna på musik och färglägga mina skisser ska jag nog ta och göra.
 
Igår så köpte jag ett nagellack, ovanligt! Haha, nej men man kan kalla att jag är nagellacks missbrukare. Jag har 25st och det är inte mycket tycker jag i alla fall, finns dem som har mycket mer än mig! Men jag köpte ett rött nagellack så nu är min samling "fullbordad" eller jag har som alla basfärger nästan. Dock så vill jag ha flera, tycker att det finns hur många fina färger som helst! Det jag skulle vilja ha nu är ett gult nagellack, det blir super färscht till sommaren när man blir brun. Många tycker att jag typ är galen som köper ofta nagellack men för mig är det jätteroligt för jag älskar att måla mina naglar och göra mönster osv, eftersom jag är väldigt kreativ av mig!
 
Ni kan se i kategori Naglar, vad jag har målat.
 

sneak peek.

Blev jättetrött så ska nog göra mig i ordning för sängen! Såg på IceAge 4:a med familjen och den var bra, har inte sett den bara min lillebror.
 
Imorgon ska jag allt sova ut, nu så kommer det inga mer byggare eftersom de inte jobbar helg. Så bara en lugn dag, skönt! Jag sa att jag skulle visa mina skisser dock har jag inte färglaggt dem än men ni kan få se en lite sneak peek på det:
 
Här var några skisser av dem jag gjort, men det kommer tydligare bildern senare. Imorgon kanske!
 
Godnatt!

fredag

Har för ett tag sedan kommit hem från Willys med mamma och pappa, har inte bloggat så mycket men det är för att jag hängde ett bra tag med Alice och Linda på stan efter skolan sen när jag kom hem var det middag sen följde jag med mamma och pappa och handlade. Jag köpte "lite" godis, kände mig lite fet när jag köpte allt detta haha. Men det är till för imorgon så jag kommer inte proppa i mig allt nu!
 
Nu ska jag och min familj ha en mysig fredag med godis och film så bloggar senare, ha en trevlig kväll!
 

godnatt.

Lyssnar på musik och så har jag skissat massor i min modellbok, ni kan få se senare var jag har skissat men vill färglägga det innan så kanske imorgon visar jag det!
 
Nu ska jag göra mig klar för sängen och sova, imorgon är det fredag och helg wihoo. Händer dock inget speciellt i helgen, inte vad jag vet i alla fall. Längtar till Påsklovet för då ska jag till Burträsk och vara med Jenny! Sen kanske åka skoter med Krille och Jocke men vi får se.
 
Godnatt!
 
Arkiv bild, kanske var i slutet av sommarlovet (brun).

Konståknings projektet - sy.

Har för ett tag sedan kommit hem från skolan, lite mycket bilar utanför. Fast just nu så är det bara en elektriker här fast har ingen aning vars de andra är men deras bil står kvar. Kanske de har lunch eller fika paus? 
 
Idag så fick vi starta på projektet och min grupp vi ska göra 12st glitter toppar med pingvinärm till barn som är 10-11år, så vi hann bara skissa massa förslag sen behöver vi ett godkänande från Konståkningsklubben osv. Vi är 3 grupper som göra olika saker till dem sen en grupp gör en flagga till ett fotbollslag. Nä men detta kommer nog går bra, lite tidspress men vi får nog jobba på R-tiden också om vi ska hinna allt.
 
Annars har dagen varit bra, funderar fortfarande på de individuella valen och jag vet inte vad jag vill!!?? Blir frustrerad och känner att nån annan får välja åt mig, men det blir ju helt tokigt då så jag hoppas jag kommer på något senare så jag kan lämna in det imorgon!
 

Individuellt val.

Gör inte så mycket just nu, har suttit och kollat lite med pappa om Individuella valen och jag blir galen! Vet inte alls vad jag vill och jag tycker detta är mycket svårare än när man skulle välja vilken linje man skulle gå. Dessutom så väljer man för alla åren. Tycker detta är skit jobbigt, men vi ska imorgon mer hemma prata om detta osv. Men jag känner att det inte finns något jättespeciellt jag vill lära mig även om vissa saker låter jätteroligt att lära sig men som sagt vet inte.
 
Önskar att man kunde se in i framtiden hur mitt liv kommer se ut, men det skulle också va dåligt att göra det men just nu för detta tillfälle skulle de inte vara så fel med det haha! 
 
Får bli sista inlägget för idag, bloggar mer imorgon.
 
Jag idag.

friends♥

Matilda tipsade eller ville att jag skulle göra ett inlägg som är somrigt och med bilder på oss typ minnes bilder och med oss menar jag Matilda, Amanda, Jonna och Tove! Har inte så många men några, eftersom jag fick en ny dator förra sommaren så har jag inte alla bilder men några i alla fall. Inte så många sommar bilder men vår bilder och vinter finns.
 
Så klart har jag fler vänner, men de här har som hängt med nästan hela livet och jag hoppas vi kommer göra det i framtiden också♥
 
När vi gick ut 9:an
Haha, när vi skulle göra tacos Tove är också med fast någonstanns bakom mig.
 
 
Jag själv på Halloween!
 
Titta så söta haha, detta kvanske var när vi gick 3:an!
Hahahah, jag och Matilda.
 
När vi åkte skidor i 9:an.
 
Matilda och Tove kör på samma klädstil!
Klassresan till Piteåhavsbad!
Jonna och Tove.
När vi hade arbetslag dag alltså vår skola då, vi gick till Vitbergsbadet!
Matilda klädde mig till nunna!
Tove en ledsen nunna, haha.
Valbrogs 2012 hos Jonna, grillade korv osv!
 
Detta var några bilder på oss från oss genom senaste tiden, förutom den när vi gick i trean men då gick inte Tove med oss. Men annars de andra har jag känt sen 3:an och vi håller ihop än! Alla bilder är tagna av mig.

trött på denna kyla.

Har för ett tag sedan kommit hem, lyssnar på musik och inte så mycket mer. Nu är i alla fall matteprovet över, det gick bra svarade på alla frågor dock inte C-delen för jag fattade inget. Det fula är att om jag hade gått teknink hade säkert C-delen varit deras A-del haha! Men annars svarade jag på allt annat sen hade C-delen bara två frågor, så känner mig nöjd och nu så ska vi börja med Geometri och sen ha prov i det efter påsklovet.
 
Annars har dagen varit bra, det är jättekallt ute och jag tror jag dör av kylan. Det var så kallt imorse så jag trodde jag skulle tappa mina fingrar och mina öron, är så sjukt less på detta iskalla väder. Ge mig sommar!!
 
 
 
Is anyone else excited? (:
 
Bilder: http://justgirlythings.tumblr.com/
 
Den sista bilde USCH! Tycker dem är jätteäckliga...minns när jag skullte ta kort på en blomma och så kom en sådan larv fram just då, jag skrek och sprang där ifrån men mamma och pappa ville ta kort på den haha.

Wii.

Kom hem vid 9 från morbror, vi fikade där och så spelade jag och Robin Wii med barnen! Det var trevligt, har inte provat på Wii förr hehe...
 
Nu ska jag gå och lägga mig, behöver vara utvilad imorgon. Matteprov imorgon så håll tummarna för mig att detta kommer gå bra!! Förresten så efter skolan gick jag med Lina och Linnéa på stan ett litet tag och så köpte jag mig torr schampoo från Urban (Fudge Urban heter den). Provade och den verkade ganska bra men får se framöver!
 
Idag när jag kom hem så var det lite kaos, skyddspapper på golvet och massa skåp och låder i hallen. Idag hade det rivit bort skafferiet osv, där det ska sitta en ugn som är upphöjd. Kan visa bilder hur det ser ut just nu.
 
Godnatt!
 
Hallen när man kommer in.
Teo vill så gärna va med på bild men inte så still haha, i alla fall denna bild där har det satt upp en vägg där den riktigt ingånger var.
Tog lite kvällsfika för ett tag sedan och fick veta att vi Skellefteå AIK tog 5-0 mot Brynäs wohoo! (så klart apelsiner!).
 

fika.

Gör ett mobilinlägg har pluggat lite matte med pappa sen nu ska vi fara till min morbror och fika hos han! Fika säger man inte nej till haha nä men det ska bli trevligt, har inte varit där. Alltså min morbror har ju en tjej + hennes barn så kan väl kalla de som min morbrors "familj" tror jag man kan kalla de. Så de blir spännnde att se hur der ser ut där, bara mamma och pappa har varit där. Sen när jag kommer hem lite mer plugg sen tänkte jag blogga mera fast från datorn!




12/3

Dagens outfit:




Färg.

Nu ska jag göra mig klar för sängen och lägga mig, åt apelsiner där nere. Jag älskar apelsiner, tror jag skulle kunna leva på dem! Nej, men nästan. När jag kom hem idag så hade vi fått våran nya ugn och ett skåp som är som en hiss. Så imorgon så ska byggarna komma hit och börja sätta upp väggen sen göra massa annat säkert. Men jag kan ta kort på köket när allt är klart, vet inte alls hur lång tid detta kommer ta. Men vi kommer få ett fint kök i alla fall, det vet jag.
 
Imorgon ska jag använda min nya väska jag fick i födelsedagspresent av familjen, väldigt färgglad och min nya börs jag fick av Alva passa väldigt bra även om det är helt olika färger! Alltså i sommar och nu lite så kommer jag satsa mycket på färg eller i alla fall försöka. Kommer bli så bra till sommaren när man blir så brun osv, längtar ihjäl mig av att använda färglada toppar och shorts osv. Delvis längtar jag mycket till värmen!
 
Dock nu så ger denna bild ingen rättvis färg av dem, det är lite mörkare i verkligheten! Tyvärr så försöker jag få fram en bra inställning på kameran men nä den vill inte visa den riktiga färgen. Väskan kommer passa mycket mer när jag börja använda skinjackan just nu är det lite för kallt med den, men inom en tid så kommer den användas!

You got me begging for more.

Sorry för jag inte har bloggat men har pluggat matte och kommer vara dålig uppdatering imorgon också har provet på onsdagen! Så ni vet, men kommer börja blogga bättre efter onsdagen i alla fall. Så Matilda om du ser detta så lägger jag ut en bildbomb på sommaren på onsdagen istället (Matilda sa att jag kunde göra ett sådant inlägg)!
 
Har pluggat lite ska fortsätta imorgon, just nu lyssnar jag på musik. Kom för sent på skolan (gillar det inte), jag och mamma skulle ta bilen för mamma skulle göra nå ärende men då hade dörren stått öppen så batteriet var helt dött i bilen så vi fick ta bussen. Kom ungefär 30min försent, jag brukar aldrig vara sen så därför gillar jag inte att komma sent. Jag lovar när vi fick våra frånvarande papper så sa mina klasskompisar ba "Elin du vet att det är okej att va borta från skolan va??!!" Hahaha, inte för att det skolkar och är sjuka mycket men ja hehe. Men jag tycker det är en bra engenskap ändå att vara i tid och inte vara sjuk ofta (bruka sällan vara sjuk).
 
Efter skolan så gick jag på BikBok. Skulle köpa en top som de hade fått in idag men jag gissade ganska rätt innan, den försvann ganska snabbt! Alla tyckte nog att den var fin som jag tyckte. Men fundera på om jag ska beställa den, men köpte den i randig och den var fin också men hade velat ha den i blommigt mönster! Sen gick jag till Cubus för jag behövde ett nytt French manicure nagellack, för mitt var slut och hade torkat ihop..
 
 
Det fanns i svart med blommigt på men dock bara i M kvar dock skulle det har varit för stort på mig för jag passade i XS som jag har nu. Den är ganska elastisk.

11/3

Dagens outfit:
 

skola imorgon.

Nu ska jag snart gå och lägga mig, har vänt dygnet nu denna vecka inte bra. Så ska nu gå och lägga mig vid 10 hoppas jag på. Kommer säkert inte kunna somna förens 12, skola som sagt imorgon! Usch, det känns jättetugnt...
Känns super konstigt när man varit borta på praktik i 3 veckor sen lov sen skola, jag kommer liksom "I don't remember this place anymore". Nä men det kommer också vara skönt att komma tillbaks till sina kompisar och fortsätta sy. Dock ska ska vi inte hålla på lika mycket med den egen designade skjortan utan göra ett projekt med våran matrial lärare så får det vad det blir. Förra året (alltså tvåerna) så gjorde det konståkningsdräkter till konståknings "laget" eller vad man ska kalla det som finns här. Gick det själv när jag var mindre.
 
Men godnatt, bloggar mer imorgon men inte så mycket ska nu ta tag i matten och råå plugga!
 
 
 
 

Instagram - Sportlovet.

@elinnjonsson
 
Försöker komma på några inlägg, jag är inte så aktiv om man säger så. Så försöker göra några inlägg som är värda/roliga att läsa.
 
I alla fall lite insta-bilder jag tänkte visa genom denna vecka (Sportlovet)! Veckan har varit super bra första helgen kom Jenny hit och gjorde mig sällskap sen fyllde jag år på måndagen, sen var jag med Krille och på torsdagen var jag med Matilda, Amanda och Jonna och firade mig. Sen igår hade jag släktkalas och idag har jag varit med Alva! Så har mitt sportlov sett ut, inte så mycket sportande. Får åka slalom någon helg sen!

någon som kan hjälpa??

Har nyss käkat middag, innan det så var jag med Alva vi pratade och så fick jag en present av henne! En börs från Monki och jag älskar färgen och har nu bytt, men det är bra att ha två börsar så kan man byta lite då och då.
 
Alltså det skulle ha kommit en video inlägg, jag filmade med Alvas Iphone via VideofyMe och den blev bra osv, men sen har vi ingen aning hur man skulle lägga upp den!! Alltså det stod exportering typ men sen hände inget, den fanns inte ens på henne foton/videos. Jättekonstigt så vi får se hur det går med den. Om någon vet hur man gör så skulle det vara jättetacksamt att få veta hur man gör. Alva har kvar den på mobilen och ska försöka lista ut hur man kan göra. Så det var ju synd, för då kunde ni ha fått en videoinlägg!
 
Den är lite mörkar i verkligheten, super fin i alla fall!

You.

Har nu sett på melodifestivalen och tyckte att Robin var bra så är nöjd! Så nu får man väll vänta till maj och se vilka andra som tävlar, kommer nog aldrig glömma dom där tanterna från Ryssland...
 
I alla fall imorgon vid lunch så ska Alva komma hit, sen ska jag läsa lite matte eller försöka! Gillar verkligen inte när man sätter ett prov veckan man börjar när man har varit borta i 1 månad, lite dåligt stil. Vi vill ju klara proven osv, men vi behöver ju också hjälpen liksom!! Alla har inte föräldrar som är bra på matte, dock har jag pappa som är det men ändå. Matte är något som jag inte gillar men jag vill så gärna klara den så jag slipper läsa om det. Det är matten som jag mest jobbar med för att få bra betyg.
 
Förresten haha när Carola framförde Främling, det blev ju en bra remix/house party! Lovar den kommer spelas på partyn! Sen så när det var dem här hörselskadade(?) men det sjöng på teckenspråk, dem var jätte duktiga. Har nämligen en vän som var med där och syntes i kameran så det var ju coolt! Jag har känt henne hela mitt liv för hon är adopterad också från Vietnam och hennes familj var där samtidigt som våran och så har jag ju massa andra "Vietnam-kompisar" som det kallas och vi bildade som en grupp med alla föräldrar och när vi var mindre for vi och hade återträff! Dock inte mer nu, vi har som vuxit ifrån det. Men skulle va skoj att göra det igen faktiskt!
Så tyckte det var roligt för henne!
 
Jag idag, fick använding för det nya halsbandet! Love it.
 

Släktkalas.

För ett litet tag sedan så har gästerna farit eller ja det var min morfar, morbror och hans tjej. Men det var trevligt, vi har bara suttit och prata och käkar smörgåstårta.
 
Blev trött nu och är hungrig, men mamma och pappa håller på med middagen. Ikväll blir det att se finalen av melodifestivalen, jag har ingen aning vem som kommer gå till Eurovision song contest och jag har som ingen heller som jag verkligen vill ska gå vidare. Men får se vem som vinner!
 
 

Fredag

Ska nog göra mig klar för sängen, blev väl inte att sova så mycket tidigare men i alla fall bättre än när jag somande igår!  Jag bloggar mer imorgon, har inte så mycket att säga.
 
Godnatt!

släktkalas imorgon.

Är super trött nog med att jag inte somande förens halv två och steg upp halv sju och så skulle vi fara vid sju hehe. Så har varit en tröttsam dag men det gick bra i stugan uppkopplingen med internet var egentligen bra, så hade fel. Men det har varit dåligt förr i alla fall, men orkade inte skriva ett mobil inlägg.
 
Så nu har vi ett hål i väggen och till veckan ska de bygga för det som är den vanliga öppningen osv. Ska ta och lägga mig tidigt ikväll! Imorgon väntas släktkalas men får i alla fall en liten sovmorgon som tur. Men det är väll ändå bra att vänja sig skolan börjara ju snart (usch..).
 
Imorse.
När jag/vi kom hem.

Dåligt uppdatering imorgon.

Nu ska jag göra mig klar för sängen, upp tidigt imorgon! Mamma och pappa har fixat massor inför imorgon med mat osv. Det kommer tidigt imorgon för att slå igenom betong väggen..så är i min morbrors stuga då, fast han är ju inte där. Tur man har någonstanns att vara, skulle vara kaos och djuren skulle nog få hörselskada av allt oljud. Så nästan hela dagen kommer detta ta och i min morbrors stuga finns det inte så bra internet (ibland måste man stå på vissa ställen för att få signal haha, alltså det är ju inte så utanför ligger vid E4:an typ) så kanske kommer något enstaka inlägg, kom på att jag ska packa vad jag vill ta med mig. Behöver något att syselsätta mig i, tar med datorn i alla fall och mobilen sen matte boken. Om ni undra varför jag tar med datorn när det nästa inte ens finns internet så kan jag ju spela Sims3 hehe..
 
Men då vet ni det, säger godnatt! Säger då lyckos er som får ha sovmorgon (sportlov).
 

ikväll♥

För ett tag sedan for mina kompisar hem, vi har haft det jättetrevligt. Vi såg en skräckfilm som sen inte visade sig va så läskig för monstrena var plastiga, haha. Fast vi var inte så inne i den utan pratade och skrattade mest, men det är trevligt också! 
 
 
 
 
Mina fina presenter av dem, fick det jag ville ha eller ja det jag gav förslag på! Ska dock få en liten till sak av Matilda för hon ska imorgon till Piteå och shoppa så än är det inte över haha. Presenter är nog ju det bästa som finns, på lördagen kommer min morfar, morbror och hans tjej på släktkalas!
 

lovely.

Om ungefär en timme kommer mina tjejer hit och så ska vi beställa pizza och se film och käka godis (fira min födelsedags om var i måndags). Har nyss städat och innan det var jag i stan med mamma fick med mig papprena och bytt busskort, kan visa senare hur dem ser ut nu.
 
 
 
Titta så fina!! Har glömt att visa men fick dessa två smycken av Jenny i helg i present och jag älskar dem. Kommer bli ännu finare till sommaren när jag är brun!
 
Jag idag, tagit lite bilder när jag hade sminkat mig osv. Passade på när solen lyste in så man får lite naturligt ljus i bilden.

tidig morgon..

Har nyss kommit ut från duschen och ska nu ta och fixa mig. Vid 2 så ska jag till stan för att göra mina äranden sen hem och städa lite osv. 
Vaknade super tidigt, det kom hit en elektriker innan kl. 8 och jag vaknade av det sen när han hade farit så somande jag om. Men var ändå trött, imorgon måste vi stiga upp ännu tidigare! Eftersom vi inte vill var hemma när dem borrar/såga.
 
Förresten vädret idag är beeaautifult! Sol och blå himmel det gillar vi, dock snö kvar. Ser att i södern är det typ gräs framme osv, avis. Vill också bära vårjacka nu.
 
Jag imorse, kunde kanppt hålla uppe mina ögon..

bak i tiden.

Har nyss spelat lite Sims3, hehe börjat spela det igen men mitt "beroende" kommer försvinna senare som sagt det bruka gå i perioder. Nu lyssnar jag på musik och inte så mycket mer, tänkte ta något kvällsmål sen gå och lägga mig. 
 
Imorgon så ska jag till stan för att göra några äranden, byta busskort (man ska göra det för de ska få något nytt system) sen lämna tillbaks en grej och hämta pappren på BikBok hade jag tänkt. Sen kommer jag städa mitt rum och fixa mig, fast kommer duscha innan jag drar in till stan, äckligt hår.Sen blir det väl att bara vänta in mina fina kompisar till kvällen!
 
Hahah, var ba tvungen detta var alltså Matilda, jag, Amanda och Jonna när vi gick i 3:an! Vi hade utklädningsdag och jag kan ju bara säga att vi verkligen inte ser ut så där idag haha!
 
Haha vi nu!  + Tove då men hon lärde jag känna i slutet av 8:an och hela 9:an men känns som vi känt varandra super länge.

The Croods.

 
 
Haha, det här verkar vara en jättebra familje film! Vill verkligen se den, det är som en film som alla i familjen kan se utan att det blir tråkigt för vissa som IceAge filmerna. Ni måste se trailern haha älskar när dom ba: "I call them shoes..AHHH I love them where are my feet?" haha!
 
 

onsdag

Godmorgon på er alla, eller jag vaknade ganska tidigt för det var lite folk här tidigare. Vi ska nämligen bygga om köket och så på fredagen så ska det ta och göra hål i en vägg så vi kommer fly till min morbror stuga! De mesta av våra väggar är betong och det kommer låta så mycket när det "sågar" igenom det. Så den dagen kommer jag vara ute i en stuga, men det kommer bli bra sen när köket är klart!
 
Så det är mycket nu sista veckan här, har nyss också planerat om imorgon och informerat tjejerna så det kommer bli en bra kväll! Vi ska käka pizza och se film osv, som en vanlig tjejkväll. Nu så måste jag plugga lite matte, usch!!
Vi har matteprov på onsdagen och jag gillar det inte, vi har nu varit borta från skolan i en månad (praktik + sportlov) och så blir det prov, skoj..tror inte det..men jag hoppas på det bästa.
 
Bloggar mer senare!
 
Haha, bjuder på en oseriös bild. Man måste ju kunna ha det lite roligt på bilder också och inte se så allvarlig ut.

mer presenter.

Sitter och lyssnar på musik och inte så mycket mer, för en timme sedan så for Krille hem. Fick en födelsedagspresent av han så det var ju trevligt! Gav han en när han fyllde år, Krille är en av mina kompisar från Burträsk. Har Jenny och han som är närmast sen lite andra men vi står inte varandra lika när men vi har ändå roligt!
 
Nu vet jag inte vad jag ska göra, ville spela Call of Duty med min broder men han gick och la sig haha, jag måste ju bli bättre på det. Dessutom är det på Xbox så måste lära mig deras kontroller, tycker att de är jättekrångliga..
 
Fick detta av Krille en parfym (Pink Grapefruit) och ett halsband, tack ännu en gång!

bloggtorka.

Har nyss ätit middag och nu gör jag inte så mycket, väntar på att en kompis ska komma. Vi ska inte göra så mycket bara prata. Jag har inte så mycket att skriva, så bloggar antingen senare eller imorgon!
 
Jag igår och ser ut så där idag också, tröjan är min nya favvo tröja köpte den från BikBok den är väldigt enkel men skön 100% bomull!

Bättre bilder från igår!

Godmorgon på er, eller jag har varit vaken ganska länge i alla fall. Tog lite längre sovmorgon till halv 12.
Det snör jättemycket ute och idag ska jag ta och städa mitt rum lite sen bara ta det lugnt, tänkte visa bättre bilder från igår. Gjorde ju tårtan också igår!
 
Middagen
Jag gjorde tårtan.
Blev marängtårta, grädde med daim och jordgubbar! Det finns kvar, hihi.
Bättrre bild på väskan, dock inte rättvis färg den är lite mörkare i verkligheten!
 
Men veckan är inte över ännu utan på torsdag kommer  Matilda, Jonna och Amanda sen släktkalas på lördagen, wehoo.

Årets första grillning.

Min födelsedags middag, super gott var det och nu är jag proppmätt! Kommer senare ikväll lite mer ordentliga bilder.

Pastell - naglar.

Har nu målat naglarna med det nya nagellacket jag fick!
 
 
 
Älskar pasellt färger! Kommer nog använda detta flitigt i sommar

Teo.

Har för en stund sen kommit in från att ha varit ute med mamma och Teo och tagit lite mer/nya bilder. Teo har blivit kortklippt och har badat igår! Så nu är han olik sig, dock tycker jag han är fin i långt hår men det växer ju ut. Fast när han är klippt set han ut som Odi i Katten Gustav haha!
 
"Look at me, I'm a cute"
Alltså ibland undrar man ju om han tror han är en struts? Haha.
 
 
 
 
 
Teo hittade en pinne!
Superman!
Hahah hoppade omkring som en kanin..
 
Han hade det då roligt i snön så nu kommer han vara trött och sova gott!

B-day!

Har nyss käkat frukost och nu lyssnar jag på musik, vid åtta tiden så kom min familj in och sjöng för mig och gav mig presenter! Senare idag ska jag duscha och frächa till mig...kan ju va bra att vara fräch på sin B-day.
 
Kommer ta kort på vad som händer idag så kommer blogga senare, nu ska jag fortsätta lyssna på musik och proppa i mig Plopp!
 
Fick detta imorse, väskan från Åhléns som jag har bloggat om! Plopp och ett nagellack från IsaDora #754BellaVita det är pastell lila eller som jag kallar det "syren lila". Kommer få lite mer saker senare och sen är det ju släktkalas i helgen!
 
Så kommer måla mina naglar idag, ovanligt höhö..

Grattis till moi!


Last day as sixteen.

Sitter och lyssnar på musik och inte så mycket mer, idag är det sista dagen jag är 16år! Så imorgon till middag ska vi äta grillat, gott. Jag valde middagen sen så ska vi även äta tårta så kommer nog bli en bra dag!
 
Sen på torsdagen så kommer Matilda, Jonna och Amanda hit och fira mig tänkte som ha en tjejkväll. Jag känner att när man blir äldre bryr man sig inte lika mycket när man fyller år, dock känner jag att det gå fort nu! Snart sommarlov (nog för att det inte ser ut så ute men..hehe) sen går man andra året på gymnasiumet sen 18år, sen tar man studenten och hela allt! Allt har gått så snabbt, men det känns ändå bra.
 
När jag var liten, kanske var 2år här?
Jag nu!
 
 
 
 

Godmorgon.

Har nyss ätit frukost och så är det ju Vasaloppet på tv sen imorgon fyller jag år wehoo..hoppas jag kan sova ikväll men det tror jag nog. När jag var mindre så var jag rååå taggad på att fylla år eller när det var julafton så jag inte kunde sova, utan jag låg och väntade tills morgonen haha. Men tror det har förändrats nu när man blir äldre.
 
Min frukost.

2 dagar kvar!

Har nyss sett melodisfestivalen och tyckte de som kom till finalen var bra! Nu ska jag ta och spela Sims3 hehe hann inte göra det innan, så detta blir nog det sista inlägget för idag. 
 
Ute så skottar en av vaktmästarna, trodde de inte brukade jobba kvällstid (sommarjobbade ju där). Tänk han får inte ha sin lördagkväll utan är ute och skottar för oss som bor här. Dock hoppas jag inte att ha kommer köra hela kvällen för då kommer jag ligga vaken hela natten av traktorn. Haha, vet inte alls varför jag skrev detta, men ja då vet ni det.
 
Förresten så är det bara två dagar kvar tills jag fyller år, tagga det!
 
Mina nya solglasögon äger, nog de bästa jag har köpt. Dock undra jag vad Jenny gör i bakgrunden? Haha jag tror hon pratar i telefon..

lördag.

Har nyss ätit middag och nu ska jag spela lite The Sims3 ett litet tag, när det är dåligt väder känner man att man ska spela lite hehe. Senare ska jag se mello med familjen och så ska jag fortsätta äta på min Ben&Jerry, jag var så inne i filmen igår så min glass smälte super mycket och jag åt kankske 1/4del haha. Så har jättemycket kvar. Men som sagt den som spar den har!
 
Bloggar lite senare.
 
 
Hahaha, vi var ju bara tvugna att ta lite nya sånna här bilder! Den sista alltså jag, ser ut som jag har kanin tänder ju..

Tonight I'm Getting Over You,

 

alone.

Har ätit lunch som bestod av lassangen från igår, alltså den var super god! Älskar pappas lassange.
Sen innan det så skjusade vi Jenny till busstationen sen hem igen, så nu är Jenny på väg hem till Burträsk. Men vi har haft det roligt och vi såg Breaking Dawn part 2 (hon hade sett den men inte jag) och den var så bra. Så nu kan jag pusta ut och veta att jag har sett alla filmer nu. Vi kommer kanske ses någon gång i slutet av veckan, fast då vill jag fara till henne.
 
Kan ju bara tillägga att det är snöstorm ute, ingen vårkänsla alls. Fast det som är positvit jag kan åka slalom, trodde jag skulle missa det detta år. Hade varit tragiskt!
 
Vårt fredags godis, har kvar mycket av min glass så ska äta det ikväll till mello.
 
 

fredagkväll.

Lyssnar på musik och pratar med Jenny, senare så ska vi se Breaking Dawn part 2. Jag har inte sett den, än och blir typ olycklig för det! Men nu äntligen, vi ska även äta Ben&Jerry, chips och choklad till så det kommer bli trevligt. Det hade super bra pris på Ben&Jerry's på IcaTorget bara 39kr, det är typ gratis haha.
 
När jag slutade jobba så tänkte jag passa på att köpa lite saker, hehe. Shoppaholic, nej men nu ska jag ta det lugnt. Ska vänta tills jag fyllt år och sen haft släktkalaset. Fick bli två smycken för det var 2st för 29kr sen en enkel tröja för 79kr sen gummisnoddar som alltid behövs 2 för 19, lätt värt!
Så nu har jag köpt/fått smycken så det räcker.
 
 
Fick halsduken i en goodiebag, haha som jag själv hade gjort! Men är nöjd med tröjan man kan ju som ha den till vad som helst sen är det en härlig färg också. Här ska vi inte vara tråkiga med bara svart och vitt, hehe. Nog för jag ändå har det.

The last day.

Nu sitter jag här i mitt rum med Jenny, vi har nyss ätit middag och den var jättegod! Idag var det ju sista dagen av praktiken så fick packa upp massa smycken och sen hade dem fått nya bustiers, den var jättefin! Det var som pärlor och det såg ut som ett Inka möster, såg på Instagram Kenza att hon hade fått lite av BikBok och då hade hon fått en buster som var super snygg!! Så får väl se när den kommer hit till Skellefteås BikBok.
 
Jag fick sluta tidigare och så fick jag en avskedspresent av brudarna på BikBok, jättegulligt av dem! Så nu är allt över, fast kommer säkert shoppa där osv. Eftersom det är en bra klädaffär.
 

Lassange.

Till middag blev det lassange, super gott!!
 

Lunchen med mamma.

Idag åt jag ju med mamma på stan, det var tänkt att vi skulle äta på Tatung men det var så fullt så vi tog och åt på Kitchen istället!
 

RSS 2.0